|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI september, oktober
12.9.2008 15:35:19   
želvica99
Evo mene punce, nazaj iz seminarjauser posted image

Sem vas ful pogrešala in dons pridno prebrala celih......straniuser posted image .

Zarja vidm, da te tečka še zmerj zaj..., ker če bel kostim ni deloval je pa res trmoglava. Ampak, če so ti rekli, da je po tabletkah tolk treba počakat bo verjetno kar držalo. V glavnemuser posted image user posted image user posted image  zate.

Bozza in M.L.B.K pazta na svoje otročke, da se lepo namestijo.

Mis čestitke za prihajajoči ET.

Tole je zlo kratek povzetek, ker se carice v pisanju, mojiuser posted image imajo pa omejeno kapaciteto, sploh v petekuser posted image
Pozdravček tud ostalim, grem še mal na user posted image - dokler še je, pa se javim zvečer.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
12.9.2008 15:37:12   
Shuka
Želvica - kaj te je tolk seminar zaposlil? Hvala bogu ga je konec, ne? user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
12.9.2008 15:39:01   
T1979
T1979 , kako si ti?
Kako pa ostale trepetalkice?

user posted image  LL dobro sem hvala, pa ti? user posted image  Čakam na dan D. Še malo, pa grem domov, komaj čakam, da danes še malo ta sonček izkoristimo, ker od jutri naprej je katastrofa.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
12.9.2008 15:43:13   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Želvica - kaj te je tolk seminar zaposlil? Hvala bogu ga je konec, ne? user posted image

user posted image  naberi si novih moči...ko boš lahko pa sporoči, kako je  s tabo..pa pauser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
12.9.2008 15:47:38   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

T1979 , kako si ti?
Kako pa ostale trepetalkice?

user posted image  LL dobro sem hvala, pa ti? user posted image  Čakam na dan D. Še malo, pa grem domov, komaj čakam, da danes še malo ta sonček izkoristimo, ker od jutri naprej je katastrofa.

Jaz sem v redu. Nočem iskat znakov, pa je, saj veš, bolj močno kot jaz...v ponedeljek bi naredila test, kaj praviš?
Ja, menda bo kar mrzlo...in naslednji teden tudi, imam za it na službeno pot in sploh ne vem kaj vzet s sabo, kaj oblečuser posted image ...te temperature so tko nepredvidljive.... zdaj pa švicam, k sem cel kup zlikalauser posted image
Lep vikend!user posted image

Coelho

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
12.9.2008 16:15:54   
lara light
Imam monologeuser posted image ...user posted image Grem še neki narest, potem pa k mamiciuser posted image ...pridejo nečaki in bo cel žur...ta stara na kitaro, ta mlada na klaviruser posted image user posted image user posted image ...se beremo zvečer!user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 2731
12.9.2008 16:19:01   
ledenka
lara, ko je tako čudno vreme, vzamem jaz majčke s kratkimi rokavi in kostime. pa mrežaste štunfe, da mi ni prevroče user posted image  in dvojne čevlje - bolj lahke in take za dež. pa pač pokombiniram.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 2732
12.9.2008 16:19:43   
lučka 25
Punce, pa saj ve niste normalne. to celo večnost rabiš, da vse prebereš, kaj šele, da vsaki kaj napišeš. user posted image

Bom plunila v roke in začela:

Mojsonček, bravo za urejeno mapo, špike in predvsem tudi za kokošje in ne samo ovčje znaje.user posted image Ti kar nadaljuj s smajlili, bodo folikelčki lepo rasli, pa še lep nasmeh boš imela.user posted image

Blanč user posted image user posted image user posted image . A ni več upanja? A res misliš, da ni uspelo? Ne se še vdati, dokler ni user posted image  je še upanje. Pa bravo za 3b lab- diagnostični laboratorij.

Lara, kako si mi. a kar k meni bi vozila otroke user posted image . Najbolje da osprem varstvo RR otročičkov.user posted image  kar se pa spremeb frizure tiče, pa se kar name naslovi. Jaz imam polno spremeb; čisto na kratko postrižene (blond, rdeče ali rjave), pa malo daljše rjave ali blond. pa dolhge rjave ali blond, pa včasih malo skodrane, pa,.... ni da ni. Je rekel en pijatelj, s katerim se vidimo ene 4x na leto, da sem vsakič drugačna in da se me moj res ne more naveličat user posted image . mi pa res lasje izredno hitro rastejo.

Zarja, tudi tvoje user posted image user posted image user posted image  bi sprejela, od vseh vas. user posted image  A tebe je pa nekaj napadlo. A je kakšen virus, a je ta   user posted image , ki noče priti, še to zakuhala. Pa trikrat hura za petek: hip-hip-hura, hip, hip hura, hip-hip-hura. user posted image user posted image user posted image
Sem pa malo poškilila fotke, pa moram rečt, da si lepa detka fletka. user posted image

gigi, jaz sem že spet v elementu. Nič več user posted image  ampak user posted image . Se znam hitro pobrati, pa še ve ste mi pomagale. user posted image  user posted image  user posted image  A ti pa pridno zbiraš papirje, in bo kmalu vse nared za nov postopek. Super user posted image  user posted image  user posted image  jaz sem tudi rekla, da moram sedaj spet malo začet z masažo. Pred 6 leti, ko sem bial še v drugi službi, je k nam vsak mesec prišla ena maserka in smo imle potem cel teden možnost izbrati termin. Mi je zelo pasalo in, ko sem imela enkrat ravno user posted image  in močne krče, me je zmasirala na malo bolj poseben nčin, pregrela maternico in takrat sem se res zelooo lepo sčistila (je kar letelo iz mene) in tudi potem sem imela ene dva ciklusa lepo urejena. Tako, da je nekaj na tem.

Abra, a tvoja pupa pa je imela trening in ves čas telovadila. Saj se boš naspala, upam da boš lahko že to noč nadoknadila. Kar se pa tiče zapravljanja je pa tako in tako res, da najprej napiše kaj vse bi rada, potem pa kaj črtaš, spremeniš,... ti samo uživaj.user posted image

nokes, otročički so že doma, nekaj jih pa še bo. user posted image  sem polna energije, sta me že nečaka prosila, če gresta lahko kar z mano domov in pri meni spita. user posted image  Bosta res spet morala kdaj priti na počitnice.

sonček, hvala za novice o glorii. Naj se moč vrne in naj bodo trenutki z Nikom lepi. Lepo jo pozdravi. Kako pa si ti? Si že čez polovico. Kmalu bo trebušček zmeraj večji. Ima "slonček" kaj telovadnih uric?

gloria, lepo se imej, spočij se , uživaj z nikom in, da se kmalu beremo.

anci banci, važno da sedaj štartata s postopkom, da se bo začelo dogajat, pa naj bo seveda uspešen. user posted image  user posted image  user posted image

mišmiš, a pa si sigurna da j bila pri vas samo pasja veselica? Že kaj komaj čakaš ET, je kaj vznemirjenja prisotnega? Jaz močno stiskam pesti, da vama uspe in bosta imela kopico otrok. user posted image  user posted image  user posted image  Pa še to, lepa slikca od Milkota, si me spomnila na čase, ko smo še šli na kakšen žur skupaj. Ostalo kaj je bilo pa raje ne povem. user posted image

Saj res, kje pa je naša želvica? Jo tudi jaz pogrešam. A po seminarjih se potika. Zdaj pa le še kakšen user posted image žarek ujemi pa potem pridi nazaj. user posted image

KIWI, kako si? Kaj boli? Ti kar lepo počivaj, pa malo n RR še pridi.user posted image

arneja, super user posted image  user posted image  user posted image . Si mi pa dala še večje upanje, da nama bo uspelo. Kot pravijo: počasi se daleč pride.

kajsica, misel, da svojega pričakaš s trebuščkom je pa res lepa. Naj se uresniči. user posted image  user posted image  user posted image

obayifo, super novičke. Naj bo v nedeljo vidnega še več in nato naslednji teden hop, spet čez mejo. Naj bo uspešno in naj bo rezultat user posted image . user posted image

shuka, kako si. Sosedje kaj nagajajo. Mi malo bolj odaljeni sosedje smo bolj pridni, a ne? user posted image  No, si se pa vsaj danes naspala. A veš, da mava midva pa tako srečo, da sva do sedaj, ko sva na svoje, v teh 5 letih, vedno bila na dopustu, ko so sosedje imeli gradbena dela. Sva mela res srečo in naj tako kar ostane.

M.L.B.K., super za user posted image  user posted image . Pa naj test pokaže user posted image user posted image . user posted image  user posted image  user posted image

Dajamaja, za jutri držim pesti, da bo dober pridelek. user posted image  user posted image  user posted image

Arnejo in KIWI pa čaka ET. Jutri bodo same lepe novice. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
12.9.2008 16:19:44   
ledenka
grem tudi jaz domov, mam dost...

se kaj beremo kasneje user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
12.9.2008 16:20:17   
lučka 25
Uf, saj sem skoraj celo stran zasedal. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
12.9.2008 16:53:46   
stijan
Joj punce tak hitro pišete ,da nesfolgam brat kaj  šele pisatuser posted image ,me pa velikokrat nasmejite s svojimi komentarji in slikamiuser posted image ! No punkcijo sem preživela in imamo 4 lepe jajčke in upam da se zdaj  že lepo mečkajo z plavalčkiuser posted image  , v ponedeljek imam  ET ,če bodo v ponedeljek vsi 4 lepi pa lahko v sredo tako da navijam ,za vse štiri lepotce ,da jih vidim v pondeljek! Grem zdaj malo počivat me kar boli na desni strani ,se oglasim kaj,pa NAVIJAM ZA VSE NASuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
12.9.2008 16:55:28   
arneja
Baci, jaz sem celo bila v službi user posted image .

Haha, Nokes, ti pa v nove boje v novem desetletju, kaj user posted image ?

Abrica, potem moram pa spet v nabavo. Sem danes zadnjo Q-encim tabletko pojedla. Ja, itak, da bo pupa povedala, na katerem boku bosta spali user posted image .

Shuka, kje najdeš smile-je user posted image ? Zarja, daj še ti spet kakšne dobre limaj, tvojim sem se tudi vedno narežala user posted image .

Punce, a mi danes lahko kaj hopa-cupa, ko me že ravno nič ne boli user posted image ? Bo itak potem spet abstinenca user posted image .

Mismis, kaj ko bi bila ti kaj bolj dejavna tukaj gor user posted image ? Pa kaj vas zdaj vse v službah tako matrajo? Upam, da Mlinčka in Dejzi pokukata na plano, zdaj ko sta fotostimulacijo dobili user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
12.9.2008 17:02:14   
arneja
T1979, mislim, da je meriti BT zdaj brez zveze, ker hormončki telo zmedejo. Ravno tako, če se spomniš, pri jemanju Klomifena to ni bilo smiselno. Sicer pa jaz nisem ravno strokovjakinja, ti bo kakšna Abra bolje razložila user posted image .

Pija, kje si ti danes? V službi? In kako pikici user posted image ?

Želvica, tebe pa res dolgo ni bilo tu gor. Sem kar pogrešala ta tvoj cortkani avatarček user posted image .

Oktavija, kako si ti? Je dragi že prišel nazaj? Upam, da je vse ok, da se je lepo opravičil user posted image .

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
12.9.2008 17:04:30   
kajsica
Arneja kaj pa vem, za ta hopa cupa??? Ne vem jaz ne bi! Pa čeprav te ne boli si vseeno malo ranirano not. Ma kaj pa jaz vem....lej naredi tako kot sama misliš!!! Jaz vem da ne bi!!!!

Čveke babje, ja frizurce naše...to je pa hudič...saj to je fora, ker jaz bi po eni strani rada ful spremembo, po drugi strani pa nimam....jajc....da bi jo naredila. Mi je pa paž takooooo zelooooo všeč, pa ne vem ali bom upala. Ne vem če ne bom samo malo spremembe frizure, pa raje barvo za začetek. Pa kaj pa vem.....

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
12.9.2008 17:11:46   
arneja
Lara, ti si tudi ena izmed tistih mam, ki pikice zgodaj na gospodinjska opravila začne navajati user posted image ? Pridna, da si likala, mene že kar velik kup čaka, pa ne vem, kdaj bo izginil user posted image . Uživajte z nečaki user posted image .

Lučka, ti pa tako na veliko eksperimeniraš s frizurcam user posted image ? In itak, da se počasi daleč pride user posted image . In kmalu bova obedve tam, kjer želiva user posted image . Ej, si nas zdaj razrajcala, kaj je bilo na tistih žurih z Miličem, kaj user posted image ?

MLBK, kaj počneš danes user posted image ?

Kiwi, si že pripravljena za jutri user posted image ? Jaz sem nogavičke že vrgla v torbo, da ne bom spet kregana user posted image .

Stijan, super za štiri  lepe celice, ki so se do zdaj že pomečkale s plavalčki user posted image . In super, da če bodo vsi štirje lepi, da boš imela šele v sredo punkcijo user posted image . Bolečine bodo pa hitro ponehale, boš videla user posted image .

Tako, dovolj računalnika za danes. Se javim jutri, ko bom že veselo grela pikico user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2740
12.9.2008 17:17:46   
sonček33
Ma punce moje, vas je enostavno nemogoče slediti.
Kako ste?

Arneja, mislim, da si me ti spraševala glede slikic malega Nika. Gloria  mislim, da nima mobilca s fotoaparatom, torej bomo morale počakat na slikice do nadaljnega.

Netka - ne , Gloria ni imela CR.

Pija - kako počutje? Ma sem vesela za vse tri celice, pa še za v skrinjo bo ena.

Ledenka - si že dojela?

Abra - dete brca? jaz tudi komaj čakam morfologijo naslednji teden

Lara - kaj dogaja?

Dajamaja - pridelek bo zihr dober...

Lučka - ja, trebušček raste, ga bom morala spet mal poslikat, pa v album dat. Dete brca, ampak zadnje dva dni je nekam leno...še dobro da imam AS, da ga slišim

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
12.9.2008 17:23:11   
baci

arneja-vsaka čast
no jaz se tudi tako počutim da bi lahko delala

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
12.9.2008 17:23:25   
sonček33
M.L.B.K. in bozza - kako se počutita? A Sta kaj utrujeni?

Blanč - kmalu bo testek...še malo...
Gretka - ti seveda pridno delaš v tem trenutku, no pa vseeno lp tudi tebi

WP - delavna? Ti si tolk pridna. Za podelitev diplome se pa le upedenaj. pa kolikor se jaz spomnim, si ti vedno upodenana...

gigi in mismis - kje pa sta danes?

Midva sva včeraj kupila voziček. Lep kot strela. Pa seveda dva mala bodija in flaško. Tko za gušt.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
12.9.2008 17:25:12   
sonček33
Arneja in KIWi  - jutri pa dobita svoje zakladke. Sta kaj vznemirjeni?

Pija - mimogrede, vidim, da si tokrat pri Rešu - bolj zadovoljna????

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
12.9.2008 17:26:45   
KIWI
Lučka 25, hvala za skrb, saj kar počivam, dopoldan pa sem res mal okoli skakala. Sem šla malo k staršem, saj pridno pazita mojo zartkano vnukico. Ups!!! user posted image Pa sem se izdala! user posted image Ja, prav ste prebrale, imam že vnučko, 16mesecev staro, tak da nisem več rosno mlada.

Ja, Arneja, se počasi pripravljam na jutri. Si ti tudi slučajno v MB? Sorry, samo pri tolikem čtivu tu gor na koncu že vse pozabim in zmešam1

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
12.9.2008 17:26:51   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: stijan

Joj punce tak hitro pišete ,da nesfolgam brat kaj  šele pisatuser posted image ,me pa velikokrat nasmejite s svojimi komentarji in slikamiuser posted image ! No punkcijo sem preživela in imamo 4 lepe jajčke in upam da se zdaj  že lepo mečkajo z plavalčkiuser posted image  , v ponedeljek imam  ET ,če bodo v ponedeljek vsi 4 lepi pa lahko v sredo tako da navijam ,za vse štiri lepotce ,da jih vidim v pondeljek! Grem zdaj malo počivat me kar boli na desni strani ,se oglasim kaj,pa NAVIJAM ZA VSE NASuser posted image user posted image user posted image !

super..........user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu stijan)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
12.9.2008 17:27:55   
sonček33
Stijan - ma v ponedeljek bodo tile štirje tako lepe blastociste, da bo kaj

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
12.9.2008 17:28:57   
sonček33
Kajsica- daj no, malo poguma za novo frizurco...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
12.9.2008 17:29:21   
KIWI
Pa veš da sem res vznemirjana malo. Hm, je to čudno? Ha, ha.... Sicer pa nisem toliko jaz kot moj dragi. Že pri punkciji je bil nemogoč, ampak prav srčkan!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
12.9.2008 17:31:38   
sonček33
Kiwi - ne vzmenirjenje je dogodku primerno...pa saj ja jutri dobiš otroke v varstvo....Ja, naši dragi partnerji so pa itak čist vzhičeni.

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?