Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 9:51:58
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: M_mojca Živjo punce! Sicer sem oktoberka, a sem prišla pofirbcat kako je kaj "stanje" pri vas, saj ste zdaj ve na vrsti! Vsem skupaj želim lahek porod in zdrave !!! Tistim ki pa ste že rodile, pa želim predvsem zdravja! To je najpomembnejše! Vsekakor pa vsem skupaj veliko mirnih noči! Hvala, Mojči! Boste 1,2,3 za nami.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 9:54:16
|
|
|
|
Lara Croft
|
pUPE..... sem prišla pogledat, če je noč kaj prinesla..... Vidim, da se ni nič dogajalo.... tudi 11. ni rodila nobena.... Tk, zdej greva z možekom v Postojno.... pogledat, če se vrata kej odpirajo....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 9:56:54
|
|
|
|
arabela*
|
lara,fajn poštimaj
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 10:21:59
|
|
|
|
*bubi*
|
Saj vem, da vam ni smešno, ampak se kar nasmejim zraven, ko vas berem - miselim seveda tiste, ki ste še 2v1 Mamice, se je kateri septembrček že kopal? Mi še celimo popek, se mi zdi, da bo kmalu OK. Tisti dan, ko je odpadel, patronažna ni bila najbolj zadovoljna. Bomo videli danes. Saraya, jej, punca, jej. Meni še tudi grejo kg malo dol na srečo, samo se bojim, da se bo zdaj ustavilo. Mislim tisto, brez truda Malo sončka pa se le kaže, bova šibnili en krog okoli bloka, samo še patronažno počakava
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 10:28:15
|
|
|
|
onina
|
Bubi - ne prehitro obupat nad dojenjem. Da se pravo ravnovesje mleka vzpostavi, to traja od 4-6 tednov. Praviš, da dojiš na 2 uri. Pri nas je bilo prvi mesec tudi na 1,5 uro ali manj in to podnevi in ponoči. Pa ga je po podoju zvijalo in v glavnem, sem tudi jaz hotela prenehati z dojenjem. Potem sem ugotovila, da ne smem uživati mlečnih izdelkov in je bilo res bolje - tam, pri ene 2 mesecih je dojenje postalo poezija, prej pa borba. Ko enkrat začneš s flašo, potem še težje dojiš, ker po flaši mleko lažje teče, kot iz prsi in dojenčku se potem ne da več vlečt z joške. No, včeraj sem imela RD in sem mislila, da me bo kaj prehitelo...še čakamo, še čakamo...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 10:35:55
|
|
|
|
arabela*
|
bubi,,pa tak lepo je kazalo,ko sem še bila v P in pol še en tedn.Sem imela tak fajn apetit.Pol pa se je kar ustavi,tega sem se bala.Pri Aneji po porodu sploh nisem jedla,pol pa ni čudno,da ni bilo moje mleko dovolj hranljivo.zdaj se bom prisilila.Danes bom kar čufte naredila za dva dni
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 10:39:45
|
|
|
|
arabela*
|
babe,naša tejchy sporoča,da je že na oddelku in da že čaka na akcijo. Gremo jo malo spodbujat
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 10:45:53
|
|
|
|
pf
|
Dajmo Tejchy. Želim ti, da bi čimprej cartala svojo malo štručko.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 10:52:51
|
|
|
|
Olivija*
|
Tejchy, drži se! Mamicam moram pa povedat, da vas je kar strašljivo včasih brat - dve sta rodili z vakumom, pa o CR je bilo govora... a je navaden vaginalni porod res takšna redkost? Joj, nas je kar strah...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 10:53:57
|
|
|
|
amor real
|
TEJCHY
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 10:54:36
|
|
|
|
amor real
|
Lara dobro opravi in da me počakaš vsaj do nedelje v P
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 11:04:39
|
|
|
|
arabela*
|
meni pa je uspelo vse poštimat.Sem se stuškala,pa celo nohte uredila,pa pospravla,pa pripravla za oblečt. Aja,sem pozabla dodat zadnjič.Tud mi imamo že v kratkem prvo posvetovalnico in sicer 22.9.Joj,komaj čakam,da jo malo premerijo,da vidimo,kako naša bebika raste
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 11:05:25
|
|
|
|
arabela*
|
Mamice,eno vprašanje. Sedaj,ko je bila ta vročina.V čem vaši spijo??
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 11:08:55
|
|
|
|
alysa
|
Tejchy,
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 11:22:28
|
|
|
|
petra1978
|
Tejchy Čakamo na veselo novico!!!
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 11:32:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* V P so mi rekli, da zaradi nizke teže nima toliko moči in tistega najbolj hranljivega mleka ne more potegnit. Al pa se ji ne da Od "vode" (ki teče na začetku) pa tudi jaz ne bi bila sita .... zgleda, da je pri nas tud tako ...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 12:01:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Goldfish kako pa kaj ti okrevaš? A počivaš ali si že dejavna ful? pf - glede okrevanja po cr...mislim, da kar gre...Sem prvi teden v bolnici in še pol doma počivala kolikor se je dalo..(glede na to, da sem vsak dan hodila k malemu v bolnico), pol sem tako bila tam in v akciji nonstop, zdaj doma pa tudi..... sicer razen kosila in pranja ter likanja ne delam kakih čiščenj ali kaj podobnega... Je pa tudi mene matrala neka vročina , pa je rekla patronažna, da sem bila že 3 po cr, ki jih ona obiskuje.. Moja rana je že lepa, se mi zdi, da je brazgotina manj izbočena kot prvič...razen na enem koncu tam, ko so zaključili - tam ko je bil dren ven speljan....ampak z mazanjem bo tudi to izginilo...... Si že mažem tud s kremo proti brazgotinam, ker mi drugače malo zateguje...... Edino se mi zdi in tudi dr. tako pravijo, da mi trebuh počasneje kopni kot prvič...... na zgornjem delu je še malo prisotna bolečina, pa mala oteklina..... Okrog še ne hodim...... pošiljam raje .... Bom pa danes prvič z vozičkom peljala malo po dvorišču....., sedaj sva bila samo malo tako zunaj (na rokah).... Smo se danes namreč prvič kopali in še sedaj spimo kot top...... Je bilo pa zato ponoči malo bolj pestro..... bubi - jaz tud sem se odločila, da se ne mislim sekirat, ker ni polno dojen...... Po moje sem tako še dobra, da sem glede na vse skupaj....po 20 dneh ohranila mleko ....., pa kolikor bo ga hotel mu ga bom dala...... vsaj za okrepitev malo..... mu pa dam čez dan vedno najprej dojko, pol pa še dodatek na vrh... Mi je pa butasto ga vagat vedno preden se dojiva, da vidim koliko poje (taki sistem je bil tam), da pol veš koliko in ali dodaš
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 12:02:24
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..... čisto izi je to.......zakaj pa niste prej , da bi padle pod prejšnjo luno ... Sej smo ... ....ne vem no ....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 12:05:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Mamice, se je kateri septembrček že kopal? Mi še celimo popek, se mi zdi, da bo kmalu OK. Tisti dan, ko je odpadel, patronažna ni bila najbolj zadovoljna. Bomo videli danes. ...midva sva se danes ...., popek je pa hvalabogu že v bolnici odpadel (isto prvemu) in to mi je bilo pri vsem najbolj fajn.... Smo pa pri nas malo dalje čakali, da smo se še malo okrepili...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 12:06:47
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Meni še tudi grejo kg malo dol na srečo, samo se bojim, da se bo zdaj ustavilo. Mislim tisto, brez truda .... Bubi - zgleda, da pri meni tud...je šlo en čas lepo dol, zdajpa že nekaj časa stoji ...jaz bi še
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 12:10:46
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe,naša tejchy sporoča,da je že na oddelku in da že čaka na akcijo. Gremo jo malo spodbujat
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 12:14:03
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe,naša tejchy sporoča,da je že na oddelku in da že čaka na akcijo. Gremo jo malo spodbujat go.go.go
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 12:14:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Mamice,eno vprašanje. Sedaj,ko je bila ta vročina.V čem vaši spijo?? ... jaz zdaj še ne prakticiram pižamic..... je kar isto oblečen kot čez dan..... bodi ali mako majčka , bombažni pajacek, pa obvezno bomb. zokenčki na nogah......
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 12:48:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya lara,fajn poštimaj Eh... če bi blo kej štimat..... nič ne bo še.... sem odprta 1 cm, ma kaj mi če to.... Upam, da bo weekend kej prinesel..... babe,naša tejchy sporoča,da je že na oddelku in da že čaka na akcijo. No končno se tle spet nekaj dogaja.....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 12:50:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 Mamicam moram pa povedat, da vas je kar strašljivo včasih brat - dve sta rodili z vakumom, pa o CR je bilo govora... a je navaden vaginalni porod res takšna redkost? Joj, nas je kar strah... Ma mene pa kljub vsemu ni..... jst sem optimist, čeprav vem, da obstajajo tudi zapleti.... ma bom šla čez tisti most takrat, ko pridem tja......
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?