|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!
11.9.2008 21:38:21   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Pa tudi danes je me prvič rukanje v avtu ful motlo....

.... ko se je meni to začelo dogajati...sem po par dneh pristala v bolniciuser posted image ......  mogoče bo pa le nedeljauser posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
11.9.2008 21:41:17   
ključek
Zdaj pa mi ve frišne mamice, tiste k ste ble tud šivane (jaz mam en šiv), a ste ve tud 14 dni ble doma in "počivale" al ste šle kaj prej ven ......jaz nevem če bom zdržala vseh 14 dni samo doma......pa kako dolgo traja da ti šivi odpadejo!?!?!?

jaz sem danes že pospravila stanovanje pa na sprehod smo tudi že šli. počutim se ok, tko da...........akcija!!!user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
11.9.2008 21:43:20   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Sem pa od vsega naprezanja full utrujena.Pa tud krvavim čudno,en dan al pa dva nič več,pol pa se ulije z mene.Se bojim,da bi morala malo počivatuser posted image

...hvala enako....isto pri meni....... tako glede utrujenosti kot krvavitve.... se že razveselim, da je mir...pol pa mali kdaj bolj močno vleče, meni pa se spodaj ful ulije......  , pol drugič pa spet ničuser posted image  

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
11.9.2008 21:44:50   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Pa tudi danes je me prvič rukanje v avtu ful motlo....

.... ko se je meni to začelo dogajati...sem po par dneh pristala v bolniciuser posted image ......  mogoče bo pa le nedeljauser posted image

Bom zdržala..... user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
11.9.2008 21:47:27   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: morango

Meta in vse ostale čez rok - še malo pa bo. Se mi pa zdi, da tile septembrinčki kar radi mal vlečejo, se jim nič ne mudi. Kaj šele ko bo bolj slabo vreme, sploh ne bojo šli ven.user posted image

...kaj sem vam pravila zadnjič glede lune..... mater si ni nobena zapomnilauser posted image user posted image .... prejšnji mesec smo prehitevale...... ta mesec luna skrbi za to, da zamujate......, spet oktobrke bodo prehitevale...... user posted image  
..... čisto izi je to.......zakaj pa niste prej user posted image , da bi padle pod prejšnjo lunouser posted image ...

....ma se hecam .....

user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
11.9.2008 21:52:00   
gold fish
lara - sem pozabila komentirati slikice.....

...vsakič, ko te vidim, bolj žariš...tiste s srečanja so cool, one z razstave so boljše, na teh pa si kot najbolj cvetoča/sijoča  rožicauser posted image ... - ma ku ena šmrklja user posted image

.... si ziher, da ne bi bila en cajt še user posted image

.... tak zdaj sem ti pa napisala pocukrano....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2406
11.9.2008 22:10:05   
Lara Croft

lara - sem pozabila komentirati slikice.....
.... si ziher, da ne bi bila en cajt še user posted image

Oštja.... bom začela zardevat.... user posted image

Ma še tri dni bi bla.... oz. dva.... več pa ne.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2407
11.9.2008 23:01:41   
tia
Punce , naj vam čimprej mine noč jutri pa akcija,katera gre v P.?

Jaz morem biti že ob 7.15. v P. na Ctg-ju spet bom morala zgodaj vstati,bom vprašala zakaj me boli tako sramna kost,saj v prvi user posted image  sploh nisem vedela zanjo.

Mamice vaši cukri pa naj spijo čimdlje da si spočijete.user posted image user posted image

Nočka

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

Neposredna povezava do sporočila: 2408
11.9.2008 23:15:08   
M_mojca
Živjo punce!

Sicer sem oktoberka, a sem prišla pofirbcat kako je kaj "stanje" pri vas, saj ste zdaj ve na vrsti! user posted image user posted image user posted image
Vsem skupaj želim lahek porod in zdrave user posted image !!!
Tistim ki pa ste že rodile, pa želim predvsem zdravja! To je najpomembnejše!
Vsekakor pa vsem skupaj veliko mirnih noči!

< Sporočilo je popravil M_mojca -- 11.9.2008 23:19:26 >

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
11.9.2008 23:17:43   
*bubi*
a ste ve tud 14 dni ble doma in "počivale" al ste šle kaj prej ven ......jaz nevem če bom zdržala vseh 14 dni samo doma......pa kako dolgo traja da ti šivi odpadejo!?!?!?

Jaz sem bila danes na mini sprehodu, user posted image  je stara en teden. Da bi ne vem kje letala, mi itak ni. Ja, počivat pa je treba, kolikor pač gre.

Meni je rekla, da odpadejo v dveh tednih, ampak opažam, da so prvi že šli stran.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
11.9.2008 23:32:34   
*bubi*
Utrujena pa sem tudi jaz kar precej, popoldan imam kar krizo.

Bubika ponoči lepo spančka, tako da se naspim user posted image , dopoldan je tudi še OK, popoldan pa kriiiiizaaaaa. Danes je bilo boljše, sem ji dala dodatek in je spala 3 ure v kosu user posted image . Jaz enostavno nimam dovolj mleka user posted image , lahko jo dojim 2 uri, ampak sem potem čisto scuzana in zmozgana, ona pa še vedno lačna user posted image

V P so mi rekli, da zaradi nizke teže nima toliko moči in tistega najbolj hranljivega mleka ne more potegnit. Al pa se ji ne da user posted image  Od "vode"  (ki teče na začetku) pa tudi jaz ne bi bila sita user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
12.9.2008 5:00:12   
arabela*
oi babe.
Zdaj smo se skoraj eno uro matrale s kupčkom.Ni in ni šlo podret.user posted image
bubi,nam je v P povedla naj dojimo prvo na eni zizi.nprpopoldan,naslednji podoj pa se naj začne vedno na tej isti zizi,ker je baje tam več mleka.Šele kasneje se potem zamenja.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
12.9.2008 5:01:26   
arabela*
Grem zdaj spat,imam budilko naštimano že za ob osmih.
Upam,da še nebo dežja danes.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
12.9.2008 7:09:03   
Olivija*
Dobro jutro!

user posted image za kofetkarke, za ostale pa kakav!

Danes sem pa zgleda jaz prva, če odštejemo ponočnjake user posted image

Mene vožnja z avtom še prav nič ne moti, se mi pa že nekaj večerov zapored dogaja to, kar se Lani - da mi ta mala tako nabija in tišči v mehur, da je kar hudo. Seveda, če sem pokonci ali če sedim. Ko se uležemna bok, je bolje.

Včeraj zvečer se mi je odluščil čep in je bilo kar precej "želeja", ampak nič krvavo. Upam, da ne bom rodila jutri, ko smo 13., ampak se mi zdi, da bo me ravno to doletelo... Mah, da bo le dete zdravo!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
12.9.2008 7:42:52   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

bubi,nam je v P povedla naj dojimo prvo na eni zizi.nprpopoldan,naslednji podoj pa se naj začne vedno na tej isti zizi,ker je baje tam več mleka.Šele kasneje se potem zamenja.

Ja, saj pravim.... vsak pove drugače. Na MON je en forum za dojenje, tam je nasvetov še pa še. Ampak ne bom šla tega znova brat, ker vem, kaj vse sem pri bubiju probala, pa ni bilo dovolj. Takrat sem se še ful sekirala zraven, zdaj pa se vsaj to ne mislim.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
12.9.2008 8:15:43   
coko

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

V P so mi rekli, da zaradi nizke teže nima toliko moči in tistega najbolj hranljivega mleka ne more potegnit. Al pa se ji ne da user posted image  Od "vode"  (ki teče na začetku) pa tudi jaz ne bi bila sita user posted image

Res, da nimam še izkušenj z dojenjem,lahko pa povem kaj so nam rekli v MŠ, ravno v primeru, če otrok ne poje veliko oz. poje samo tisto "vodo" na začetku. Babica nam je svetovala, naj si to začetno mleko same stisnemo ven, in šele potem otroka pristavimo k prsim, ko je mleko že bolj gosto. Na ta način bo prišel do tistega hranilnega mleka.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
12.9.2008 8:28:15   
pf
Dobro jutro punce. Vidim, da je bila noč kar mirna za vse. Naša pupa še pridno spančka, ampak bo počasi njen čas za papico. Vidim, da debatirate o dojenju. Ja res ful različno svetujejo. Meni npr. so pa vsi rekli 10 minut na levi dojki, kupček in 10 minut na desni dojki in se mi zdi, da kar deluje tole. No vsaj pri nama. V P pa so sestre enkrat iz ene in spat, pa naslednjič iz druge. To pa nama ni najbolj šlo, ker po carskem itak par dni ni kaj ekstra mleka in je bilo premalo in je pupa kar jokala večkrat. Enkrat ali dvakrat na dan pa ji dam tudi jaz dodatek in sicer Aptamil 1.
Kahlo midve na sprehode hodiva že dober teden dni, pa sem imela tudi šive, ker je bil carski rez, res pa je da ne grem nekam daleč od hiše in ne kam v klanec ful, ker sem še malo bolj "švoh". Pojdita malo okrog bloka, če se ti zdi, da si pripravljena, pa vzemi raje tvojega zraven, ali pa se preprosto vsedite na kako klopco, mala pa naj spi v vozičku, da se malo nadiha svežega zrakeca, pa tudi tebi bo pasalo.
Bubi tudi meni se zdi, da sem pozno popoldne utrujena. Malo se bo še treba navaditi, ampak bo počasi. Res pa je, da si je treba fajn organizirati delo in razporediti čas, drugače je lahko kar kriza.
Saraya a vidve že pa kar v nakupovalne centre pičita? Ja superca. Pa ti spi tako dolgo vmes, da se lahko potem doma nahranita?
Oblečeno pa imam jaz Lano v bodi in pajacka, no pa zoknčke še ima gor, če pa grema ven pa ji dam še jaknco in malo pokrijem z odejico, vsaj po nogicah, pa kapico obvezno dama gor. Na to mi je rekla patronažna, da ne smeva pozabiti.
Goldfish kako pa kaj ti okrevaš? A počivaš ali si že dejavna ful?
Punce, ki še čakate upam, da vam čimprej mine in da v kratkem cartate svoje zakladke.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
12.9.2008 8:35:20   
amor real
Jutroooo vsem!

Kot vidim nič novega, naše mamice so pridne, mi user posted image  pa nič ne prehitevamo, nekatere pa že zamujajo. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
12.9.2008 9:09:11   
bark
Joj, spet je začela...... vsak večer ena in ista štorja...... se začne tako premikat, da me ful suva  mehur..... čez dan se lepo premika, nič ne boli..... zvečer pa cel kažin..... boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ej Lara, tale dva najina otroka imata pa enake simptome.Naše dete tudi, zadnje tri dni,ko se zvečer vležem, začne na veliko v mehur suvat, kot da je to fajnuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2419
12.9.2008 9:09:54   
bark
Kahlo, kako lep opis poroda.
Bravouser posted image  za uspešen povratek

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
12.9.2008 9:18:00   
arabela*
Jutro punceuser posted image
Jaz sem že ob zajtrku in kavici.Čakamo patronažno,upam da bo prinesla vago,da malo stehtamo.Me prav zanima,koliko se je zredila,ko tako pridno papca.Upam,da se je,ker ogromno zbljuvauser posted image
Malo se jezna,ker ga vreme nekaj biksa.Sploh nevem,če bomo danes lahko šle ven.Pa da nam vsaj do trgovine uspe prit,da kupim za kosilouser posted image .aja,pa še alladin ima neke akcije,še tja moramuser posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
12.9.2008 9:19:46   
arabela*
madona,sem ugotovila,da spet več nimam nekega apetita.Ma,za znoret.Kile so mi itak že vse šle dol,niti trebuha ni nikjeruser posted image
Bo verjetno treba začet malo bolj obilno kuhatuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
12.9.2008 9:35:36   
alysa
Jutro!user posted image user posted image

Še sm tu ... user posted image user posted image user posted image  komej pokonci, ker sm po dolgem času spet slabo spala, skoz sm se neki zbujala ... pa še vreme ga neki biksa ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
12.9.2008 9:40:35   
meta21

..... čisto izi je to.......zakaj pa niste prej user posted image , da bi padle pod prejšnjo lunouser posted image ...

user posted image

Sej smo ...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2424
12.9.2008 9:47:54   
meta21
Ku-ku! Še sem tu!user posted image

Grem zdaj spet mal strica G pogledat oz. najbrž bo bolj obratnouser posted image , pa da vidimo...

Mater a bomo res vse ob polni luni v P? Si bom za vsak slučaj še turbo maximus dala v torbo (pa mogoče še šotor)!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?