pf
|
Dobro jutro punce. Vidim, da je bila noč kar mirna za vse. Naša pupa še pridno spančka, ampak bo počasi njen čas za papico. Vidim, da debatirate o dojenju. Ja res ful različno svetujejo. Meni npr. so pa vsi rekli 10 minut na levi dojki, kupček in 10 minut na desni dojki in se mi zdi, da kar deluje tole. No vsaj pri nama. V P pa so sestre enkrat iz ene in spat, pa naslednjič iz druge. To pa nama ni najbolj šlo, ker po carskem itak par dni ni kaj ekstra mleka in je bilo premalo in je pupa kar jokala večkrat. Enkrat ali dvakrat na dan pa ji dam tudi jaz dodatek in sicer Aptamil 1. Kahlo midve na sprehode hodiva že dober teden dni, pa sem imela tudi šive, ker je bil carski rez, res pa je da ne grem nekam daleč od hiše in ne kam v klanec ful, ker sem še malo bolj "švoh". Pojdita malo okrog bloka, če se ti zdi, da si pripravljena, pa vzemi raje tvojega zraven, ali pa se preprosto vsedite na kako klopco, mala pa naj spi v vozičku, da se malo nadiha svežega zrakeca, pa tudi tebi bo pasalo. Bubi tudi meni se zdi, da sem pozno popoldne utrujena. Malo se bo še treba navaditi, ampak bo počasi. Res pa je, da si je treba fajn organizirati delo in razporediti čas, drugače je lahko kar kriza. Saraya a vidve že pa kar v nakupovalne centre pičita? Ja superca. Pa ti spi tako dolgo vmes, da se lahko potem doma nahranita? Oblečeno pa imam jaz Lano v bodi in pajacka, no pa zoknčke še ima gor, če pa grema ven pa ji dam še jaknco in malo pokrijem z odejico, vsaj po nogicah, pa kapico obvezno dama gor. Na to mi je rekla patronažna, da ne smeva pozabiti. Goldfish kako pa kaj ti okrevaš? A počivaš ali si že dejavna ful? Punce, ki še čakate upam, da vam čimprej mine in da v kratkem cartate svoje zakladke.
|