|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!
12.9.2008 12:52:08   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

Lara dobro opravi in da me počakaš vsaj do nedelje v P user posted image user posted image user posted image

Ma kr sem rekla, sem rekla..... user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
12.9.2008 13:28:13   
meta21
Jaz sem tudi že s pregleda pa se še nič ne dogaja. Zdaj se pa utapljam v malinovem čaju, če bo kaj pomagalo.

Tejchyuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
12.9.2008 15:18:12   
Marsy
Jaz se pa lahko pohvalim, da se je najino detece včeraj mal nižje spustilo! In to sem opazila med sprehodom. Pa nisem bila ziher, pol je pa še soseda rekla, da imam nekam bolj nizko trebuh.
Tako da precej lažje diham in jem user posted image .
Sem pa tudi jaz v zadnjih 2 tednih dobila 2 kg, kar me je zelo presenetilo. Do 37. tedna sem dobila 7-8 kg, zdaj pa v dveh tednih 2. Zanimivo.

Še eno vprašanje: pregled, ko si čez rok. Včeraj mi je prijateljica svetovala, naj ne pustim, da mi z neko iglo šarijo notri (da bi vzelio vzorec plodovnice), ker lahko resno poškodujejo otroka. A ve kaj veste o tem?

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
12.9.2008 15:38:35   
arabela*
hoila babe.
Me smo nazaj iz sprehoda.Smo spet obhodle mesto po dolgem in po čez.Za drug tedn pa je itak samo dež in hlad napovedan.Malo smo tud zapravljale.sem Marisi že zimsko začela nabavljat.Danes je dobila škorenjčke  št.16-17,pa muckasto jaknico za zimo.user posted image
Zdaj pa jo grem nahranit,ker me že čaka revica,je lačna.
danes bom pa čufte kuhala,njami se mi že luštajouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
12.9.2008 15:42:54   
*bubi*
Praviš, da dojiš na 2 uri. Pri nas je bilo prvi mesec tudi na 1,5 uro ali manj in to podnevi in ponoči.

Ne na dve uri, dve uri skupaj vleče izmenično, zraven drema, se pritožuje, ker nič ne priteče,....

Saj ne bom še obupala, vsaj tisto malo, kolikor je, bi rada ohranila prve tri mesece.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
12.9.2008 15:42:56   
*bubi*
a je navaden vaginalni porod res takšna redkost? Joj, nas je kar strah...

nosecka08, nič se ne boj.... ni redkost, ni. Vse bo OK user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
12.9.2008 15:43:02   
*bubi*
Dajmo tejchy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
12.9.2008 15:47:33   
*bubi*
Še eno vprašanje: pregled, ko si čez rok. Včeraj mi je prijateljica svetovala, naj ne pustim, da mi z neko iglo šarijo notri (da bi vzelio vzorec plodovnice), ker lahko resno poškodujejo otroka. A ve kaj veste o tem?

Preverjanje plodovnice ni več stalna praksa. Večinoma se user posted image  spremlja samo s CTGjem in po potrebi UZjem. Tudi vaginalni pregledi bi naj bili čim bolj redki in res samo po potrebi, da ne pride do okužb.

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
12.9.2008 17:11:43   
meta21
Marsy, jaz sem imela do zdaj dva pregleda po roku. oz. enega na rok in enega danes pa me je obakrat pregledal vaginalno-preveril je koliko sem odprta. Drugega ni omenjal; vprašal me je kako se giblje, poslušal srčka.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
12.9.2008 17:16:28   
meta21
A mi lahko prosim katera, ki je že rodila pove, če je normalno da me tako grozno boli v predelu jajčnikov oz. malo boli nonstop, vsake toliko časa pa prav zareže. Pa ne pojavlja se konstantno, tako da predvidevam, da to niso popadki. En čas me boli pol pa kakšno uro nič pol me pa parkrat v minutnih presledkih vseka, da se kar sesedem. Al pa če sedim, se sploh ne morem zravnat, ker se mi zdi, da se mi bo pod trebuhom vse pretrgalouser posted image

Pa še nekaj-šele danes sem si kupila malinov čaj (2 dni po roku) pa me zanima, koliko ga lahko spijem oz. ali ga lahko predoziram.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
12.9.2008 17:20:12   
meta21
Sem mislila, da ni šans, da pridem do 4. zvezdice pred porodom, pa mi bo morda še uspelouser posted image .

Sem si šla danes za dušico nov telefon kupit-nokio 5000 (ker nakupovanje cunj me trenutno ne veseli).user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
12.9.2008 17:28:22   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

Mene je danes prvič vaginalno pogledala - sploh od kar sem noseča.... pa še to mi je samo prste zarila not....user posted image Matr, jo brcnem v glavo, če bi se mi s kakim dolgim predmetom približala.... no edino, če bi bil umeten tič... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Plodovnico mi je pa na UZ pogledala... user posted image

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
12.9.2008 17:31:12   
meta21
 Men so že prsti čist too much. Sem imela v sredo kar mal krvavga izcedka.

Glede umetnega pa-ja pred enim tednom, danes ni šans. Me preveč vse boli... Če bom šla rodit, bom prosila za obvoz!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2463
12.9.2008 17:32:21   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

A mi lahko prosim katera, ki je že rodila pove, če je normalno da me tako grozno boli v predelu jajčnikov oz. malo boli nonstop, vsake toliko časa pa prav zareže.

Pa še nekaj-šele danes sem si kupila malinov čaj (2 dni po roku) pa me zanima, koliko ga lahko spijem oz. ali ga lahko predoziram.

Mene veliko boli tako približno, kot opisuješ, ma ne tako močno, da bi se prow sesedla...user posted image .... pa tud ne  v predelu jajčnikov, ampak bolj na sredi.....

Čaj priporočajo pit vsaj 6 tednov.... ne vem, kok ti bo zdej pomagal.... user posted image user posted image Jaz sem ga pila po pol litra na dan...... ga pa zadnji teden več ne, ker sem se ga naveličala...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
12.9.2008 17:34:27   
meta21
Jest si bom kar kopel iz tega čaja nardila pol pa ima da sm vsa mehka.user posted image

Ja, sej mene tud bolj na sredini boli, sam dons se je že vse tak razbolelo, da me po celem.

Neposredna povezava do sporočila: 2465
12.9.2008 17:35:24   
Lara Croft

Sem mislila, da ni šans, da pridem do 4. zvezdice pred porodom, pa mi bo morda še uspelouser posted image .

Piši, piši.... user posted image

Sem si šla danes za dušico nov telefon kupit-nokio 5000 (ker nakupovanje cunj me trenutno ne veseli).user posted image

user posted image user posted image Mene tudi vse kej druzga zanima, ku cunje....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
12.9.2008 17:38:41   
Lara Croft

Men so že prsti čist too much. Sem imela v sredo kar mal krvavga izcedka.

A res? Jst nisem nič..... pa me je kr malčk bolelo, čeprav sem bla čist sproščena in mehka...

Glede umetnega pa-ja pred enim tednom, danes ni šans. Me preveč vse boli... Če bom šla rodit, bom prosila za obvoz!

Jst pa bi..... user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
12.9.2008 17:41:05   
meta21
Jst pa bi.....

Pa dej ti tega tvojga deca mal napijuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2468
12.9.2008 17:41:33   
Lara Croft
Danes mi trebuh ful otrdeva po celem..... veliko bolj, ku drugače..... samo globoko dihat mi pa še ni treba... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2469
12.9.2008 17:42:21   
Lara Croft

Jst pa bi.....

Pa dej ti tega tvojga deca mal napijuser posted image user posted image user posted image

Ne pije alkohola.... user posted image user posted image Bohvar, da mu kej podturam.... sam zaspi še.... user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
12.9.2008 17:42:46   
meta21
Jest si grem pa zdej k zelenjavarju po grozdje- mi ti že 2 dni lušte delaš z njim.

Neposredna povezava do sporočila: 2471
12.9.2008 17:45:18   
meta21
Ne pije alkohola.... Bohvar, da mu kej podturam.... sam zaspi še....

No, moj je negativ od tvojga. Pije in seksal bi-no slednje je trenutno bolj v stilu svinje in kukuruzauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2472
12.9.2008 17:47:33   
arabela*
meta21,lahko,da so popadki to.user posted image
malinov čaj pa le pij,čim več,tem bolje.jaz sem ga tud pozno začela.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
12.9.2008 17:48:47   
arabela*
bubi,ma brezveze se sekiraz zarad mleka.
Naša Aneja je tud na Aptamilu zrasla gor,pa do 4 mesca zravn še zizo,pa ji čist nič ne manjka.Je zdrava ko ribauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
12.9.2008 17:50:03   
Lara Croft

Jest si grem pa zdej k zelenjavarju po grozdje- mi ti že 2 dni lušte delaš z njim.

Joj, samo moje je takooooooooooooo dobro in sladko...... njamsiiiiiuser posted image

Sem se pa danes najedla pomidorov.... prvič v življenju domačih...nisem se mogla načudit, kaka razlika....  ma kako so bli dobri.... sam preveč čebule sem si not dala.....

No, moj je negativ od tvojga. Pije in seksal bi-no slednje je trenutno bolj v stilu svinje in kukuruza

user posted image user posted image user posted image user posted image Vidiš.... pri nas sem pa jst tista svinja, ki sanja kukuruz..... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?