Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 12:52:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real Lara dobro opravi in da me počakaš vsaj do nedelje v P Ma kr sem rekla, sem rekla.....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 13:28:13
|
|
|
|
meta21
|
Jaz sem tudi že s pregleda pa se še nič ne dogaja. Zdaj se pa utapljam v malinovem čaju, če bo kaj pomagalo. Tejchy
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 15:18:12
|
|
|
|
Marsy
|
Jaz se pa lahko pohvalim, da se je najino detece včeraj mal nižje spustilo! In to sem opazila med sprehodom. Pa nisem bila ziher, pol je pa še soseda rekla, da imam nekam bolj nizko trebuh. Tako da precej lažje diham in jem . Sem pa tudi jaz v zadnjih 2 tednih dobila 2 kg, kar me je zelo presenetilo. Do 37. tedna sem dobila 7-8 kg, zdaj pa v dveh tednih 2. Zanimivo. Še eno vprašanje: pregled, ko si čez rok. Včeraj mi je prijateljica svetovala, naj ne pustim, da mi z neko iglo šarijo notri (da bi vzelio vzorec plodovnice), ker lahko resno poškodujejo otroka. A ve kaj veste o tem?
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 15:38:35
|
|
|
|
arabela*
|
hoila babe. Me smo nazaj iz sprehoda.Smo spet obhodle mesto po dolgem in po čez.Za drug tedn pa je itak samo dež in hlad napovedan.Malo smo tud zapravljale.sem Marisi že zimsko začela nabavljat.Danes je dobila škorenjčke št.16-17,pa muckasto jaknico za zimo. Zdaj pa jo grem nahranit,ker me že čaka revica,je lačna. danes bom pa čufte kuhala,njami se mi že luštajo
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 15:42:54
|
|
|
|
*bubi*
|
Praviš, da dojiš na 2 uri. Pri nas je bilo prvi mesec tudi na 1,5 uro ali manj in to podnevi in ponoči. Ne na dve uri, dve uri skupaj vleče izmenično, zraven drema, se pritožuje, ker nič ne priteče,.... Saj ne bom še obupala, vsaj tisto malo, kolikor je, bi rada ohranila prve tri mesece.
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 15:42:56
|
|
|
|
*bubi*
|
a je navaden vaginalni porod res takšna redkost? Joj, nas je kar strah... nosecka08, nič se ne boj.... ni redkost, ni. Vse bo OK
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 15:43:02
|
|
|
|
*bubi*
|
Dajmo tejchy
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 15:47:33
|
|
|
|
*bubi*
|
Še eno vprašanje: pregled, ko si čez rok. Včeraj mi je prijateljica svetovala, naj ne pustim, da mi z neko iglo šarijo notri (da bi vzelio vzorec plodovnice), ker lahko resno poškodujejo otroka. A ve kaj veste o tem? Preverjanje plodovnice ni več stalna praksa. Večinoma se spremlja samo s CTGjem in po potrebi UZjem. Tudi vaginalni pregledi bi naj bili čim bolj redki in res samo po potrebi, da ne pride do okužb.
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 17:11:43
|
|
|
|
meta21
|
Marsy, jaz sem imela do zdaj dva pregleda po roku. oz. enega na rok in enega danes pa me je obakrat pregledal vaginalno-preveril je koliko sem odprta. Drugega ni omenjal; vprašal me je kako se giblje, poslušal srčka.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 17:16:28
|
|
|
|
meta21
|
A mi lahko prosim katera, ki je že rodila pove, če je normalno da me tako grozno boli v predelu jajčnikov oz. malo boli nonstop, vsake toliko časa pa prav zareže. Pa ne pojavlja se konstantno, tako da predvidevam, da to niso popadki. En čas me boli pol pa kakšno uro nič pol me pa parkrat v minutnih presledkih vseka, da se kar sesedem. Al pa če sedim, se sploh ne morem zravnat, ker se mi zdi, da se mi bo pod trebuhom vse pretrgalo Pa še nekaj-šele danes sem si kupila malinov čaj (2 dni po roku) pa me zanima, koliko ga lahko spijem oz. ali ga lahko predoziram.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 17:20:12
|
|
|
|
meta21
|
Sem mislila, da ni šans, da pridem do 4. zvezdice pred porodom, pa mi bo morda še uspelo . Sem si šla danes za dušico nov telefon kupit-nokio 5000 (ker nakupovanje cunj me trenutno ne veseli).
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 17:28:22
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Še eno vprašanje: pregled, ko si čez rok. Včeraj mi je prijateljica svetovala, naj ne pustim, da mi z neko iglo šarijo notri (da bi vzelio vzorec plodovnice), ker lahko resno poškodujejo otroka. A ve kaj veste o tem? Mene je danes prvič vaginalno pogledala - sploh od kar sem noseča.... pa še to mi je samo prste zarila not.... Matr, jo brcnem v glavo, če bi se mi s kakim dolgim predmetom približala.... no edino, če bi bil umeten tič... Plodovnico mi je pa na UZ pogledala...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 17:31:12
|
|
|
|
meta21
|
Men so že prsti čist too much. Sem imela v sredo kar mal krvavga izcedka. Glede umetnega pa-ja pred enim tednom, danes ni šans. Me preveč vse boli... Če bom šla rodit, bom prosila za obvoz!
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 17:32:21
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 A mi lahko prosim katera, ki je že rodila pove, če je normalno da me tako grozno boli v predelu jajčnikov oz. malo boli nonstop, vsake toliko časa pa prav zareže. Pa še nekaj-šele danes sem si kupila malinov čaj (2 dni po roku) pa me zanima, koliko ga lahko spijem oz. ali ga lahko predoziram. Mene veliko boli tako približno, kot opisuješ, ma ne tako močno, da bi se prow sesedla... .... pa tud ne v predelu jajčnikov, ampak bolj na sredi..... Čaj priporočajo pit vsaj 6 tednov.... ne vem, kok ti bo zdej pomagal.... Jaz sem ga pila po pol litra na dan...... ga pa zadnji teden več ne, ker sem se ga naveličala...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 17:34:27
|
|
|
|
meta21
|
Jest si bom kar kopel iz tega čaja nardila pol pa ima da sm vsa mehka. Ja, sej mene tud bolj na sredini boli, sam dons se je že vse tak razbolelo, da me po celem.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 17:35:24
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Sem mislila, da ni šans, da pridem do 4. zvezdice pred porodom, pa mi bo morda še uspelo . Piši, piši.... Sem si šla danes za dušico nov telefon kupit-nokio 5000 (ker nakupovanje cunj me trenutno ne veseli). Mene tudi vse kej druzga zanima, ku cunje....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 17:38:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Men so že prsti čist too much. Sem imela v sredo kar mal krvavga izcedka. A res? Jst nisem nič..... pa me je kr malčk bolelo, čeprav sem bla čist sproščena in mehka... Glede umetnega pa-ja pred enim tednom, danes ni šans. Me preveč vse boli... Če bom šla rodit, bom prosila za obvoz! Jst pa bi.....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 17:41:05
|
|
|
|
meta21
|
Jst pa bi..... Pa dej ti tega tvojga deca mal napij
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 17:41:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
Danes mi trebuh ful otrdeva po celem..... veliko bolj, ku drugače..... samo globoko dihat mi pa še ni treba...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 17:42:21
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jst pa bi..... Pa dej ti tega tvojga deca mal napij Ne pije alkohola.... Bohvar, da mu kej podturam.... sam zaspi še....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 17:42:46
|
|
|
|
meta21
|
Jest si grem pa zdej k zelenjavarju po grozdje- mi ti že 2 dni lušte delaš z njim.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 17:45:18
|
|
|
|
meta21
|
Ne pije alkohola.... Bohvar, da mu kej podturam.... sam zaspi še.... No, moj je negativ od tvojga. Pije in seksal bi-no slednje je trenutno bolj v stilu svinje in kukuruza
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 17:47:33
|
|
|
|
arabela*
|
meta21,lahko,da so popadki to. malinov čaj pa le pij,čim več,tem bolje.jaz sem ga tud pozno začela.
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 17:48:47
|
|
|
|
arabela*
|
bubi,ma brezveze se sekiraz zarad mleka. Naša Aneja je tud na Aptamilu zrasla gor,pa do 4 mesca zravn še zizo,pa ji čist nič ne manjka.Je zdrava ko riba
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 17:50:03
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jest si grem pa zdej k zelenjavarju po grozdje- mi ti že 2 dni lušte delaš z njim. Joj, samo moje je takooooooooooooo dobro in sladko...... njamsiiiii Sem se pa danes najedla pomidorov.... prvič v življenju domačih...nisem se mogla načudit, kaka razlika.... ma kako so bli dobri.... sam preveč čebule sem si not dala..... No, moj je negativ od tvojga. Pije in seksal bi-no slednje je trenutno bolj v stilu svinje in kukuruza Vidiš.... pri nas sem pa jst tista svinja, ki sanja kukuruz.....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?