Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 19:19:19
|
|
|
|
KAHLO
|
mah jaz sem tud bla na koncu že malo tečna.....predvsem so me nervirali ti telefoni, a ste že rodili, ja a še nisi rodila....pa sem tud vsem tisočkrat rekla da bom jim takoj javla.................. follk sploh neve kako to nervira nosečnico..... evo naša je se spet nazizikala zdaj pa lepo drnjohčka v svojem vozičku, zaenkrat jo še lahko samo po stanovanju na sprehod peljem je pa patronažna mojmu rekla da on že lahko gre ven, mami pa še ne k še mora počivat!!! Zdaj pa mi ve frišne mamice, tiste k ste ble tud šivane (jaz mam en šiv), a ste ve tud 14 dni ble doma in "počivale" al ste šle kaj prej ven ......jaz nevem če bom zdržala vseh 14 dni samo doma......pa kako dolgo traja da ti šivi odpadejo!?!?!?
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 19:22:50
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO ...predvsem so me nervirali ti telefoni, a ste že rodili, ja a še nisi rodila....pa sem tud vsem tisočkrat rekla da bom jim takoj javla.................. follk sploh neve kako to nervira nosečnico..... Joj ti klici pa SMS-i. Zdej mi pa že sestra pri G teži, kao zakaj ne grem rodit. Halooooooo, ja zato ker njo tako rada pridem pogledat vsak dan
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 19:25:15
|
|
|
|
KAHLO
|
AinB ta je pa dobra
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 19:26:43
|
|
|
|
emi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya lara,ma daj,veš kak je fajn.ko jo lahko potolažiš na zizi. Naša rada kar zadrema gor,al pa na atiju na trebuhu To pa je še kako res!Danes ma moja fešto,hoče da jo držim non stop,jo spustim pa spet se neki zvija pa joka,lahko da na njo tudi vpliva polna luna.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 19:35:19
|
|
|
|
emi*
|
Jaz sem mela dva notranja šiva,po dveh tednih mi je odpadlo.Jaz sem šla ven malo prej kot po dveh tednih,nisem zdržala več doma.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 19:37:15
|
|
|
|
emi*
|
Aja še takrat,ko me je šivala,ko me je uščipnila sem udarla babico po roki,kar tak reflex. Pa me je napizdla,da to ne bi smela nardit.Če pa je zabolelo.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 19:42:46
|
|
|
|
Lara Croft
|
Zdaj pa mi ve frišne mamice, tiste k ste ble tud šivane (jaz mam en šiv), a ste ve tud 14 dni ble doma in "počivale" al ste šle kaj prej ven HALOOOOOOOOOOOOO?! Kaj 14 dni je treba bit doma, zaradi šivov? Zakaj, zakaj, zakaj? Kaj je zunaj drugače, če ni mraza? Jst sem mislila, da dojenček ne sme tok cajta ven....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 19:47:20
|
|
|
|
Tejchy
|
Jst sem mislila, da dojenček ne sme tok cajta ven.... pol te tudi iz P ne bi spustili po treh dneh......... to počivanje in mirovanje, pa vezanost na dom in nikamor ven se priporoča zaradi mamice, ne zaradi otročka... njemu je vseen kje spi... sam, da je na toplem in ima svojo zizo........ ti pa morš počivat, da se telo spravi v red... ker porod je napor... mogoče boš po porodu res hitro prišla na stare tire, sam previdnost in počitek vseen ni odveč......... da se ti ne bo na stara leta poznalo
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 19:48:24
|
|
|
|
Tejchy
|
Aja še takrat,ko me je šivala,ko me je uščipnila sem udarla babico po roki,kar tak reflex. Pa me je napizdla,da to ne bi smela nardit.Če pa je zabolelo. ........... se zgodi........ sreča, da je nisi brcnila
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 19:51:29
|
|
|
|
Lara Croft
|
sam previdnost in počitek vseen ni odveč......... da se ti ne bo na stara leta poznalo O buoga mati...... jst bom krepala dva tedna....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 20:00:05
|
|
|
|
KAHLO
|
jaz tud nevem če bom zdržala 14 dni v stanovanju nevem če ne bom kr malo prekršila!!!! Je pa res kaj tejchy pravi treba je počivat da se vse postavi na svoje mesto, da maternica nazaj spleza....in vaje za medenične mišice delat...da ne boš na stara leta v hlače lulala to so nam v porodnišnici kar naprej babice troble in fizioterapevtka, tako da zmeraj ka babiko dojim, še medenične vaje nardim....da res ne bom s plenicami okrog hodla. Je pa še patronažna rekla da tud čim manj sedeti, ......jaz pa tako pridno s tem obročom pod ritjo iz stola na kavč itd....saj ne moram leže tipkati, niti ne moram leže jesti?!!! no pr hranjenju je rekla če bo zelo bolelo da naj se jem stoje in se naslonim za pult skratka.....saj majo prav se mormo čuvat, se ti le vse prestavi tam spodaj, ena cimra v porodnišnici je bla vsa razštelana je mogla pas nosit, ker ji je medenico premaknilo med porodom.... ampak jaz bi vseeno šla rada drug teden s mojo princesko na sprehod!!!! no sej zdaj bo pa vse odvisno od vremena, ker so danes tako slabe napovedi nič zdaj pa šibam še jaz papcat..................mam praznino v trebuhu
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 20:01:54
|
|
|
|
arabela*
|
kahlo,meni ni noben reko,da moram doma počivat. Jaz sem že prvi dan kolovratla naokoli,sama seveda Naj bi imela ene par šivov,samo jih nič ne čutim.Sem pa od vsega naprezanja full utrujena.Pa tud krvavim čudno,en dan al pa dva nič več,pol pa se ulije z mene.Se bojim,da bi morala malo počivat
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 20:25:26
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Midva sva tudi še kar v paketu Vidim, da je tudi pri tebi otrok že doma!
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 20:28:57
|
|
|
|
meta21
|
saj majo prav se mormo čuvat, se ti le vse prestavi tam spodaj, ena cimra v porodnišnici je bla vsa razštelana je mogla pas nosit, ker ji je medenico premaknilo med porodom.... Kaaahlooo! Ene mormo še rodit!!!!
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 20:36:45
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO jaz tud nevem če bom zdržala 14 dni v stanovanju nevem če ne bom kr malo prekršila!!!! Ma to mi je jasno, da je treba veliko počivat..... samo jaz to razumem, kot ne pucat kopalnice, tovorit špežo sz trgovine, sesat, pucat po tleh... itd........ ma krajši sprehodek lepo zlahka pa ne verjamem, da bi lahko škodil.... po moje ravno obratno.... keglove vaje so pa itak zakon....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 20:38:52
|
|
|
|
Lara Croft
|
Joj, spet je začela...... vsak večer ena in ista štorja...... se začne tako premikat, da me ful suva mehur..... čez dan se lepo premika, nič ne boli..... zvečer pa cel kažin..... boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 20:50:23
|
|
|
|
morango
|
Kahlo - fajn porodna izkušnja, zdaj se pa le popazi, če lahko. Lara Croft - ja, jaz grem v nedeljo v P v Postojno. Bi skoraj najraj kar tam ostala pa rodila. Itak se začne slabo vreme Samo kaj, ko ni še čist nič čutit, da se pripravlja. No, pa vse ob svojem času.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 20:52:16
|
|
|
|
meta21
|
Nam so v MŠ rekli, da naj se ne precenjujemo, ker se neredko zgodi, da mamica misli, da je pripravljena pol pa skup zleze. Za šive pa mislim, da so najbolj pomembni tisti dnevi v P, predvsem 1. in 2. dan. Torej, če in ko se dobro počutiš, greš na sprehod. Za vsak slučaj vzameš še očka al pa kolegico s seboj al pa greš za začetek samo na kakšno klopco sedet al pa samo do trgovine. Tako si jaz to predstavljam.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 20:52:27
|
|
|
|
morango
|
Meta in vse ostale čez rok - še malo pa bo. Se mi pa zdi, da tile septembrinčki kar radi mal vlečejo, se jim nič ne mudi. Kaj šele ko bo bolj slabo vreme, sploh ne bojo šli ven.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 20:55:15
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango Lara Croft - ja, jaz grem v nedeljo v P v Postojno. Bi skoraj najraj kar tam ostala pa rodila. Itak se začne slabo vreme Samo kaj, ko ni še čist nič čutit, da se pripravlja. No, pa vse ob svojem času. Jaz grem jutri na pregled.... v nedeljo pa rodit.... Recimo, da bova tam obe......kako se bova prepoznali? Aja, ti lahko pogledaš moje fotke v album.... Evo, rešeno....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 20:56:51
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Tako si jaz to predstavljam. No, sej jaz tudi.....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 21:17:03
|
|
|
|
Lara Croft
|
Mene neki šraufa...... verjetno bo treba na WC.... ni čudno... sem tok grozdja pojedla..
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 21:25:19
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ,jaz previjam v dve plenici +zmajček.To je pač v Mb kao obvezno do treh mescev.Pa tud če nebi bilo,bi tako delala,že iz same preventive kolkov. Pa ti?? .... v bolnici, ko je bil so ga dajali v pampersko, enkrat je imel povijalno preko...., sedaj doma sem ga parkrat tako previla...zdaj, ko pa je vroče pa ga ne.... Je baje pri babikah to ful pomembno zaradi kasneje, pri fantkih ne tako...., bom pa ga spet tako na široko....ga je pol malo več skupaj... Aja...naš pikec ima ful dolga stopala, pa mu zdaj oblačim 50 in mu je na veliko razen stopalka mu je premala , pa ne mislim zdaj novih stvari kupovati....., večino imam tako od 56 dalje...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 21:29:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kahlo,dobrodošla nazaj še jaz .... .... pa če mene vprašaš...je bilo res hitro..... ...bravo Ronja, da si hotela hitro k mamici in atiju ....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 21:32:24
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* bubi - daj reči mi kak je tvoja bubika oblečena ... Kapice ji nisem dala za ven, saj v vozičku je ful v zavetrju. Bila je zavita v dekico, niti extra majčke ji nisem oblačila. Veni je ja 26°. (bilo dopoldan). ... midva še nisva bila v vozičku..... samo tako v rokah in v tanki dekici...., je patronažna rekla, naj še malo počakam z vozičkom .... .... moj ima 2 mako majčki, pa mu ni nič vroče....mu večkrat probam tilnik, pa ni moker..... .. do srede bom že nekako kombinirala, pol bomo pa videli...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?