|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!
11.9.2008 19:19:19   
KAHLO
mah jaz sem tud bla na koncu že malo tečna.....predvsem so me nervirali ti telefoni, a ste že rodili, ja a še nisi rodila....pa sem tud vsem tisočkrat rekla da bom jim takoj javla..................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image follk sploh neve kako to nervira nosečnico.....user posted image

evo naša je se spet nazizikala zdaj pa lepo drnjohčka v svojem vozičku, zaenkrat jo še lahko samo po stanovanju na sprehod peljemuser posted image je pa patronažna mojmu rekla da on že lahko gre ven, mami pa še ne k še mora počivat!!!

Zdaj pa mi ve frišne mamice, tiste k ste ble tud šivane (jaz mam en šiv), a ste ve tud 14 dni ble doma in "počivale" al ste šle kaj prej ven ......jaz nevem če bom zdržala vseh 14 dni samo doma......pa kako dolgo traja da ti šivi odpadejo!?!?!?

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
11.9.2008 19:22:50   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

...predvsem so me nervirali ti telefoni, a ste že rodili, ja a še nisi rodila....pa sem tud vsem tisočkrat rekla da bom jim takoj javla..................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image follk sploh neve kako to nervira nosečnico.....user posted image  

Joj ti klici pa SMS-i. Zdej mi pa že sestra pri G teži, kao zakaj ne grem rodit. Halooooooo, ja zato ker njo tako rada pridem pogledat vsak dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
11.9.2008 19:25:15   
KAHLO
AinBuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta je pa dobrauser posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
11.9.2008 19:26:43   
emi*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

lara,ma daj,veš kak je fajn.ko jo lahko potolažiš na zizi.
Naša rada kar zadrema gor,al pa na atiju na trebuhuuser posted image

To pa je še kako res!Danes ma moja fešto,hoče da jo držim non stop,jo spustim pa spet se neki zvija pa joka,lahko da na njo tudi vpliva polna luna.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
11.9.2008 19:35:19   
emi*
Jaz sem mela dva notranja šiva,po dveh tednih mi je odpadlo.Jaz sem šla ven malo prej kot po dveh tednih,nisem zdržala več doma.user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
11.9.2008 19:37:15   
emi*
Aja še takrat,ko me je šivala,ko me je uščipnila sem udarla babico po roki,kar tak reflex.user posted image user posted image Pa me je napizdla,da to ne bi smela nardit.Če pa je zabolelo.user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
11.9.2008 19:42:46   
Lara Croft
Zdaj pa mi ve frišne mamice, tiste k ste ble tud šivane (jaz mam en šiv), a ste ve tud 14 dni ble doma in "počivale" al ste šle kaj prej ven

HALOOOOOOOOOOOOO?! Kaj 14 dni je treba bit doma, zaradi šivov? Zakaj, zakaj, zakaj? Kaj je zunaj drugače, če ni mraza?

Jst sem mislila, da dojenček ne sme tok cajta ven....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
11.9.2008 19:47:20   
Tejchy
Jst sem mislila, da dojenček ne sme tok cajta ven....

pol te tudi iz P ne bi spustili po treh dneh.........

to počivanje in mirovanje, pa vezanost na dom in nikamor ven se priporoča zaradi mamice, ne zaradi otročka... njemu je vseen kje spi... sam, da je na toplem in ima svojo zizo........ ti pa morš počivat, da se telo spravi v red... ker porod je napor... mogoče boš po porodu res hitro prišla na stare tire, sam previdnost in počitek vseen ni odveč......... da se ti ne bo na stara leta poznalo user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2383
11.9.2008 19:48:24   
Tejchy
Aja še takrat,ko me je šivala,ko me je uščipnila sem udarla babico po roki,kar tak reflex. Pa me je napizdla,da to ne bi smela nardit.Če pa je zabolelo.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ........... se zgodi........ sreča, da je nisi brcnila user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
11.9.2008 19:51:29   
Lara Croft
sam previdnost in počitek vseen ni odveč......... da se ti ne bo na stara leta poznalo

O buoga mati...... jst bom krepala dva tedna.... user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
11.9.2008 20:00:05   
KAHLO
jaz tud nevem če bom zdržala 14 dni v stanovanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nevem če ne bom kr malo prekršila!!!!

Je pa res kaj tejchy pravi treba je počivat da se vse postavi na svoje mesto, da maternica nazaj spleza....in vaje za medenične mišice delat...da ne boš na stara leta v hlače lulalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to so nam v porodnišnici kar naprej babice troble in fizioterapevtka, tako da zmeraj ka babiko dojim, še medenične vaje nardim....da res ne bom s plenicami okrog hodla.

Je pa še patronažna rekla da tud čim manj sedeti, ......jaz pa tako pridno s tem obročom pod ritjo iz stola na kavč itd....saj ne moram leže tipkati, niti ne moram leže jesti?!!! no pr hranjenju je rekla če bo zelo bolelo da naj se jem stoje in se naslonim za pultuser posted image user posted image user posted image user posted image skratka.....saj majo prav se mormo čuvat, se ti le vse prestavi tam spodaj, ena cimra v porodnišnici je bla vsa razštelana je mogla pas nosit, ker ji je medenico premaknilo med porodom....

ampak jaz bi vseeno šla rada drug teden s mojo princesko na sprehod!!!! no sej zdaj bo pa vse odvisno od vremena, ker so danes tako slabe napovediuser posted image

nič zdaj pa šibam še jaz papcat..................mam praznino v trebuhuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2386
11.9.2008 20:01:54   
arabela*
kahlo,meni ni noben reko,da moram doma počivat.
Jaz sem že prvi dan kolovratla naokoli,sama sevedauser posted image
Naj bi imela ene par šivov,samo jih nič ne čutim.Sem pa od vsega naprezanja full utrujena.Pa tud krvavim čudno,en dan al pa dva nič več,pol pa se ulije z mene.Se bojim,da bi morala malo počivatuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2387
11.9.2008 20:25:26   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Midva sva tudi še kar v paketu user posted image user posted image user posted image

Vidim, da je tudi pri tebi otrok že doma!user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
11.9.2008 20:28:57   
meta21
saj majo prav se mormo čuvat, se ti le vse prestavi tam spodaj, ena cimra v porodnišnici je bla vsa razštelana je mogla pas nosit, ker ji je medenico premaknilo med porodom....

Kaaahlooo! Ene mormo še rodit!!!!user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
11.9.2008 20:36:45   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

jaz tud nevem če bom zdržala 14 dni v stanovanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nevem če ne bom kr malo prekršila!!!!

Ma to mi je jasno, da je treba veliko počivat..... samo jaz to razumem, kot ne pucat kopalnice, tovorit špežo sz trgovine, sesat, pucat po tleh... itd........ ma krajši sprehodek lepo zlahka pa ne verjamem, da bi lahko škodil.... po moje ravno obratno.... keglove vaje so pa itak zakon.... user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
11.9.2008 20:38:52   
Lara Croft
Joj, spet je začela...... vsak večer ena in ista štorja...... se začne tako premikat, da me ful suva  mehur..... čez dan se lepo premika, nič ne boli..... zvečer pa cel kažin..... boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Neposredna povezava do sporočila: 2391
11.9.2008 20:50:23   
morango
Kahlo - fajn porodna izkušnja, zdaj se pa le popazi, če lahko.

Lara Croft - ja, jaz grem v nedeljo v P v Postojno. Bi skoraj najraj kar tam ostala pa rodila. Itak se začne slabo vremeuser posted image  Samo kaj, ko ni še čist nič čutit, da se pripravlja. No, pa vse ob svojem času.

Neposredna povezava do sporočila: 2392
11.9.2008 20:52:16   
meta21
Nam so v MŠ rekli, da naj se ne precenjujemo, ker se neredko zgodi, da mamica misli, da je pripravljena pol pa skup zleze. Za šive pa mislim, da so najbolj pomembni tisti dnevi v P, predvsem 1. in 2. dan.

Torej, če in ko se dobro počutiš, greš na sprehod. Za vsak slučaj vzameš še očka al pa kolegico s seboj al pa greš za začetek samo na kakšno klopco sedet al pa samo do trgovine.

Tako si jaz to predstavljam.

Neposredna povezava do sporočila: 2393
11.9.2008 20:52:27   
morango
Meta in vse ostale čez rok - še malo pa bo. Se mi pa zdi, da tile septembrinčki kar radi mal vlečejo, se jim nič ne mudi. Kaj šele ko bo bolj slabo vreme, sploh ne bojo šli ven.user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
11.9.2008 20:55:15   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: morango

Lara Croft - ja, jaz grem v nedeljo v P v Postojno. Bi skoraj najraj kar tam ostala pa rodila. Itak se začne slabo vremeuser posted image  Samo kaj, ko ni še čist nič čutit, da se pripravlja. No, pa vse ob svojem času.

Jaz grem jutri na pregled.... v nedeljo pa rodit.... Recimo, da bova tam obe......kako se bova prepoznali? Aja, ti lahko pogledaš moje fotke v album.... Evo, rešeno.... user posted image

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
11.9.2008 20:56:51   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Tako si jaz to predstavljam.

No, sej jaz tudi..... user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
11.9.2008 21:17:03   
Lara Croft
Mene neki šraufa...... verjetno bo treba na WC.... ni čudno... sem tok grozdja pojedla.. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2397
11.9.2008 21:25:19   
gold fish

user posted image ,jaz previjam v dve plenici +zmajček.To je pač v Mb kao obvezno do treh mescev.Pa tud če nebi bilo,bi tako delala,že iz same preventive kolkov.user posted image
Pa ti??

.... v bolnici, ko je bil so ga dajali v pampersko, enkrat je imel povijalno preko...., sedaj doma sem ga parkrat tako previla...zdaj, ko pa je vroče pa ga ne.... Je baje pri babikah to ful pomembno zaradi kasneje, pri fantkih ne tako...., bom pa ga spet tako na široko....ga je pol malo več skupaj...

Aja...naš pikec ima ful dolga stopala, pa mu zdaj oblačim 50 in mu je na veliko razen stopalka mu je premalauser posted image , pa ne mislim zdaj novih stvari kupovati....., večino imam tako od 56 dalje...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
11.9.2008 21:29:03   
gold fish

kahlo,dobrodošla nazajuser posted image

še jaz ....user posted image user posted image user posted image

.... pa če mene vprašaš...je bilo res hitro.....user posted image ...bravo Ronja, da si hotela hitro k mamici in atiju user posted image ....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
11.9.2008 21:32:24   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

bubi - daj reči mi kak je tvoja bubika oblečena ...

Kapice ji nisem dala za ven, saj v vozičku je ful v zavetrju. Bila je zavita v dekico, niti extra majčke ji nisem oblačila. Veni je ja 26°. (bilo dopoldan).

... midva še nisva bila v vozičku..... samo tako v rokah in v tanki dekici...., je patronažna rekla, naj še malo počakam z vozičkomuser posted image ....

.... moj ima 2 mako majčki, pa mu ni nič vroče....mu večkrat probam tilnik, pa ni moker..... ..  do srede bom že nekako kombinirala, pol bomo pa videli...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?