|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
9.9.2008 20:28:08   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2
pa AjdaN se tudi že dolgo ni nič oglasila.

Jaz sem tukajuser posted image . Berem redno za kaj več pa zmanjka časa. Če greš po treh letih spet malo v službo, ti kar konkretno fali tistih 8huser posted image .

Drugač se Anči uspešno uvaja v vrtec. Zaradi moje službe je šla že zadnji teden avgusta. Zdajle par dni sicer mal pojokca, ampak takoj pozabi. Drugače pa pridno je in spi, tako da bo kmalu čisto noter padla.

Hodi še zmeraj neuser posted image . Fizioterapije nisva imele že cel mesec, ker je bila f. na bolniški. Zdaj pa tudi ne vem kako bo, ker dopoldne ne bo več mogla it. Mah nekej bomo že porihtali.

Lovro priden, edino ratal je totalno trmast in neubogljivuser posted image . Mu nekej govoriš, pa te gleda ko da si zrak in naredi točno tisto kar ne sme.

Da o krizi, ker jima mami ni več nostop na razpolago sploh ne govorimuser posted image . Zjutraj se običajno vsaj eden dere (porihta jih ati, jaz grem čimprej v službo, da nista predolgo v vrtcu), sploh mali ima dobesedno živčne zlome. Popoldne pa itak oba visita prilepljena na meni. Mah saj se bomo navadli vsi skupaj.

Tako na kratko sem se oglasila in poštempljalauser posted image , kaj več pa drugič. Pozdravček vsem!

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
9.9.2008 21:49:41   
Peli
Ojla!

ajdaN - po dolgem času pozdravljena, tebe samo še po štacunah srečujem user posted image .
Upam da se maladva kmalu privadita da moraš v službo. Za Lovrota je moral bit kar šok, saj te ima celo življenje skos ob sebi, tud pr nas bo gotov kriza, ampak to je še daleč user posted image .

NAJBOLJŠA
- sej včasih pa to prav pride, da maš tako navajene otroke. Jest sm mislila, da bo Aljaž letos že kdaj za čez noč ostal pri mojih na počitnicah, pa ni kazal posebnega interesa (mož tud ne user posted image ).

Gorenjske nosečke kje ste?

Sandra se nam še kej javiš - a nam boš prav po tihem ušla na morje?

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
9.9.2008 22:05:37   
RAKICA1
ojla no se vam še jaz pridružim sem tudi mamica gorenka,mam pa tri otroka najstarejša je stara 6let sredni 4leta in najmlajša 1leto tako da se trenutno uvajamo v vrtec

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
9.9.2008 22:10:21   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: Peli
ajdaN - po dolgem času pozdravljena, tebe samo še po štacunah srečujem user posted image .

user posted image  user posted image  user posted image

Sej zdej me boš manjuser posted image . Denarja bo sicer več, cajta pa biiiiistveno manjuser posted image .

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
10.9.2008 7:52:23   
lutiropan
pozdravljena rakica1

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
10.9.2008 13:26:11   
Peli
IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN

IZVIRNO SPOROČILO: Peli

user posted image  user posted image  user posted image

Sej zdej me boš manjuser posted image . Denarja bo sicer več, cajta pa biiiiistveno manjuser posted image .

Madonca potem boš pa obogatela user posted image user posted image user posted image .

RAKICA1 - pozdravljena iz kerga konca pa si? Potem že hodiš v službo?

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
10.9.2008 15:46:34   
tejkaz
Gorenjke, hodi katera na telovadbo za mamice z dojenčki? Kam pa? 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
10.9.2008 15:47:28   
NAJBOLJŠA
Hojla.
Rakica1, lepo pozdravljena.user posted image
Sva med zadnjimi gorenjkami, pa še približno enako situacijo..user posted image Imam tud tri otroke ( ena bo 9, en 7 , ena 3 leta)...So pa vsi na koncu leta, oktober, december in januarski.
Tudi moja mal  je v ponedeljek prvič šla v vrtec...Mi je komaj imela čas reč adijo..user posted image
Kako ste kaj ostale?
No, sedaj nas je pa kar nekaj, a ne?
A bomo klepetale, da se bo kar kadilo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
10.9.2008 17:32:55   
RAKICA1
ojla vse skupaj no jaz sem iz škofje loke ja moji so pa rojeni aprila ,maja,avgusta tako da bi trebala delat samo ko sem bila na porodniški mi je pogodba potekla in sem dobila knižco tko da sedaj sem na zavodu mam pa v pondel razgovor k bivšmu direktorju.Sem pa bila dons pri njem in sem mu postavla svoje pogoje za delat ker mi partner-mož nisva poročena dela terensko delo tako da jaz nemorem delati dvoizmensko delo in sem dala pogoj da pridem nazaj samo za dopoldan tako da sedaj čakam kaj se bodo odločili aja delala sem pa v trgovini prodajalka

Neposredna povezava do sporočila: 2159
10.9.2008 21:21:31   
Peli
O pridne, vidm da mate kr po 3 otroke, no lutiropan je še bl pridna! Jest bi tud mela še 1, samo moj ni za to.

Oh, službe, službe... jest bi jo že zdavnej menjala, pa se kr ne morm ločt od te...user posted image , trenutno mam za nedoločen čas in je prav zato nism hotla spustit, glede na to da sm mogla bit med nosečnostjo obakrat skos na bolniški - za dol. čas me nebi noben gledov, mogoče pa si po tej porodniški najdem kej bolj pametnega.

Ne jest ne hodim na telovadbo z dojenčki, razmišljam pa da se prključim eni skupini, k ma telovadbo v sosednji vasi v gasilnem domu, itak bom "ta glavna" med penzionistkam user posted image , itak pa glih ke pašem.

Pikapolona
- kako pa teb kaj kaže s službo?

Barba - še vedno pridno v službi?

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
10.9.2008 21:27:56   
NAJBOLJŠA
Tejkaz, jaz sem z dvema hodila, in je blo super...Malo smo kar zgrešili, je čas prehitro zbežal mimo.So pa vsi trije nori na vodo, pa tud z malo ni blo problemov glde morja, vode..user posted image
A ste šle že spat....user posted image
No, lahko nočuser posted image .Mi smo bili pri enih na obisku, pa mi je ena pijača mal stopila v glavouser posted image user posted image ...moram spat.
Nočko.user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
11.9.2008 10:09:58   
pikapolona2
Peli.....ah službe za nedoločen čas in v moji bližini za moj kader ni. V Lj se pa ne mislim vozit ker potemtakem bom tamalo videla po 6 uri zvečer kar pa odpade. Zato sem se zdej pač odločila da bom delala naprej po projektih od doma....sem dobila enega za dalj časa in kar OK plačano tako da sem zdej spet v svoji domači pisarni na podstrehiuser posted image . Mi nič ne manjka...vmes lahko še v trgovino skočim in kosilo skuham...pa ob 7 vstanem jupi!

Se pa zdejle mal z odpiranjem SPa ukvarjam .....pa računovodkinjo iščem...ktera pozna koga pa da ni predrag in je OK.

Grem nazaj k delu

Neposredna povezava do sporočila: 2162
11.9.2008 10:22:09   
NAJBOLJŠA
Jutro.
Sem se malo naspala, je kr dobr delo.
Pikapolonica2, bolj malo poznam računovodkinje...na žalost ti ne morem nč pomagat.
A lutiropan ima pa 4 otroke-vsaka ti čast.Jaz sem z to obrtjo zaključila, ha ha.Dovolj, za srečo in skrbi.
Moram likat, pa se mi sploh ne da...joj joj.user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
11.9.2008 11:02:38   
lutiropan
.Jaz sem z to obrtjo zaključila, ha ha.Dovolj, za srečo in skrbi.
A veš mi smo to tudi rekli. P a imamo potem po šestih letih od ta zadnjega sinka  eno deklino. S prva je bil šok, zdej pa je ta glavna pri hiši....

Neposredna povezava do sporočila: 2164
11.9.2008 11:04:03   
lutiropan
oj PAJO kuc, kucuser posted image user posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
11.9.2008 12:31:18   
barba
Ja, Peli še vedno sem pridna v službi! Trenutno imam največ težav z eno, ki je pri nas na poskusni in hodi lagat stvari o meni direktorju. Direktor mi sicer zagotavlja, da meni 100% verjame, ker mi je hotle poturit res hude stvari. Ženska je stara 32 let in dela same štale. user posted image Pravi šef, da bo v kratkem letela, sam da morjo tko zrihtat, da nam ne bo kakšne tožbe uvalila, ker skoz teži, da smo netolerantni in kao ne znamo sprejemat drugačnih. Zbloda od ženske, ni kaj!

No, jamranja dovolj!

Jst sicer z Meto nisem hodila na telovadbo, z naslednjim pa vrejetno bom.
Sem tud pred to nosečnostjo hodila 2x na teden na aerobiko, v pon. pa začnem z aerobiko za nosečnice. Se mi zdi fajn, da sem v formi, ker bistveno lažje zdržim domačin in službeni tempo. Bo še katera hodila v Megacenter na aerobiko za nosečnice?

AjdaN - ti čist verjamem, da ti manjka časa. Sej se boste "ulaufal" in tamala dva se bosta tud navadla.

Mi mamo v vrtcu tud manjšo krizo, ker je Meta kar naenkrat začela grist. Ta teden je pogrizla že 3 otroke. V prvo je blo zarad igrač, včeraj pa zato ker se je en fantek zrav nje na tla vsedu.user posted image user posted image user posted image Sploh nevem kaj naredit? Smo se doma vse pogovoril in ona ve, da ne sme, pa še vseeno lih to nardi. Ima katera kakšno idejo?

Lutiropan - jst mam tud sestrico, ki je od mene 19 let mlajša. user posted image Takrat me je skor kap ko so povedal doma, zdej mi je pa OK. Se ji pa pozna, da je najmlajša in je razvajeno ko user posted image

Grem delat ......

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

Neposredna povezava do sporočila: 2166
11.9.2008 14:06:34   
Peli
Pikapolona, jest nobene računovodkinje ne poznam tle okol. Upam da ti lepo zlaufa! je pa tud dobr če lahko delaš doma, sploh če maš lepo zorganizirano, tko kt ti.

Barba - u si pa ful pridna, men še zdej na misel ne pride aerobika, kaj šele med nosečnostjo. Se pa med večjim številom zaposlenih vedno najde nekdo ki dela zdrahe, nekdo ki je poištar in nekdo ki nekaterim v rit leze (lahko tud dobesedno)...user posted image
Aljaž je tud nekej časa ful grizu, enkar tje Urbana tako da se mu je 2 dni poznal, potem pa sm ga jest kr fest nazaj, zdej je na srečo pozabu.

NAJBOLJŠA - povej naslov ti še jest en kupček pošljem za speglat user posted image .

Mi pa smo bli danes spet na gibigibu, se zdej dva dni izogibam domačega dvorišča ker tašča "pospravlja" kure user posted image ... no pustmo zdej to...
Hotla sm to povedat smo bli dons na igrišču in je pršla cela reč šolarčkov, ki so se prosto podili naokoli, učiteljice pa so lepo čičale in pile kavico user posted image Seveda so bli uni vsi podivjani in je blo treba kr fino gledat za našimi tamalimi. Seveda je Aljaž spet imel nastop user posted image .
Zadnje čase sploh pred starejšimi otroci prav nastopa, hoče bit "frajer", pa sej me to nebi tolk motil, če se mi nebi zadnjič pred bratrančevim sinom iz kavča na glavo vrgu - ko sm ga ozmerjala se mi je samo smejal user posted image .

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
11.9.2008 14:34:02   
tejkaz
Peli, tudi jaz sem bila danes na Gibigibu user posted image Sem dostikrat. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
11.9.2008 16:31:47   
Peli
Aja, kaj pa me nisi za rokav potegnila?
Sm gledala če maš ke kakšno slikco, če sm te opazila, pa nič.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
11.9.2008 17:40:33   
nizy
Pozdravljene!

RAKICA1-dobrodošla user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
11.9.2008 20:18:16   
RAKICA1
ojla vse skupaj kako ste kaj a ma katera jutri dopoldan čas za kavico da se dobimo v krenju mam opravke pa bom šla če bi katera prišla bi jaz tudi z veseljem

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
12.9.2008 6:47:26   
lutiropan
Jaz danes ne morem v Kranj, drugi teden tudi ne ,ker imam ena izobraževanja, potem se pa lahko zmenimo, če bo katera za to.

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
12.9.2008 7:07:29   
tejkaz
Peli, tudi jaz nisem vedela kako izgledaš. Naslednjič ti bom pa prej povedala kdaj gremo pa se bosta najina tavečja dva skup zaigrala. Po tvojem opisu sodeč, sta približno isto razigrana user posted image . No, že zdaj vem, da gremo v soboto dopoldan na igrišče.
Pa da nas najdeš: http://tejkaz.moj-album.com

Ribica, kaj ko bi tvoje opravke prestavila na ponedeljek. Danes jaz ne morem.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2173
12.9.2008 14:27:00   
NAJBOLJŠA
Dobro jutro.
Kako ste?
Jaz sem ravno vstala.Vidim, da je še sonce, prima.

Kaj počnete?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
12.9.2008 15:15:06   
RAKICA1
najbolša dobr to da si šele vstala kaj si pa delala ponoč

Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.