|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
12.9.2008 16:06:01   
NAJBOLJŠA
Rakica1, imela sem nočno službo, prvo od štirih....Zaključim v ponedeljek zjutrj....
Kaj pa si mislila, da sem delala?user posted image user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
12.9.2008 21:08:15   
korpi84
Joj, še dobro, da sem prišla po dolgem času h gorenjkam pogledat. Sem mislila, da je še zmeraj ista stran kot pred 3 tedni, pa sem imela kar veliko za brat. Pohvalno, moram it tud jaz večkrat gor.
V tem cajtu smo bili na morju (Peroj - blizu Barbarige) in smo se imeli super. Lan (3 meseci) je bil priden. Je prišla pa še cela moja familja in so me prepričali, da ga dajo celega v morje. In je mali prav užival. Smo se res nasmejali, ko je plaval kraveluser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Ribica, kaj ko bi tvoje opravke prestavila na ponedeljek. Danes jaz ne morem.

No če se boste zmenile z v ponedeljek, bi se jaz tudi pridružila. Drugače pa se lahko tudi midve zmemve (tejkaz). Jaz sem tudi iz kranja - primskovo in bi mi tudi sedla še kakšna družbica za sprehodek. S katerega dela kranja pa si ti?

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
12.9.2008 21:52:43   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: korpi84
Jaz sem tudi iz kranja - primskovo

O katera pa siuser posted image ? Sicer če imaš pri imenu letnik, si precej mlajša od mene, ampak mogoče se pa poznava. Jaz sem tudi od tam, no zdaj živim že par let v Besnici.

(odgovor članu korpi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
12.9.2008 22:09:01   
Peli
No če se zdej mente za pon. dop. pridemo tud mi - je glih prava luna - ko me ni za doma obdržat user posted image .
Napovedujejo pa slabo vreme user posted image

lutiropan - da se ti da zdej izobraževat...pa nisi ti tista ki naj bi tud menjala službo - za terensko delo...?

tejkaz upam da si se zdej zapomnla kera sm, si me vidla zadnjič na igrišču?

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
13.9.2008 9:57:56   
RAKICA1
Najbolša kaj pa se lahko dela zvečer z bolšo polovico ko otroc spijouser posted image user posted image user posted image user posted image
No jaz mam pa eno prošnjo za pondel pa kavico če je lahko kasnej ali pa v torek zato ker mam v pondel zlo nabasan vse skupaj zjutraj moram najmanšo odpelat v vrtec, sina morm odpeljat na fizjo terapijo in nato v vrtec, ob 8h mam delavnico na zavodu v Šk.loki,ob 9h mam pa na zavodu v Kranju razgovor za službo nato se morm spet vrnt v Šk.loko svoji svetovalki tko da upam da do 11h vse vštimam potem pa sem frej

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
13.9.2008 15:03:58   
NAJBOLJŠA
Morgen.
Jaz sem že pokonci...
Pa ve?
Spekla bom hitro piščanca, pa kromir, solatka...Me že lakotniki čakajo..ha ha.
Mala in oči pa še spita.K je pa tako vreme, a ne?
Ja, v ponedeljek se pa lepo načvekajte, jaz bom spala..user posted image user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
13.9.2008 20:33:09   
lutiropan
lutiropan - da se ti da zdej izobraževat...pa nisi ti tista ki naj bi tud menjala službo - za terensko delo...?
IZVIRNO SPOROČILO: Peli
A veš peli sem se odločila da menjam, pa kar bo bo. Ko pride trenutek ,ko imaš dost, .... Pri nas ful odhajajo, v naši trgovini ta mesec grejo tri stran...
Kar se pa glede izobraževanja tiče, sem sama izrazla željo, da še preden začnem delat, da bi dala to skozi . Drugače sem pa pred 4 leti dve leti v Ljublano v šolo hodila. Ob delu, pa pri takrat še treh otrocih. Saj se da, sam podpora mora biti doma. Dopoldne v službi, popoldne v šoli. Tisti teden, ko sem bila popoldne na smeni, se pa spet nismo skoraj nič videli, saj so bili dopoldne v vrtcu. Pa smo preživeli.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
13.9.2008 20:33:55   
lutiropan
Uh mal ponesrečeno citiranje...

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
13.9.2008 21:51:35   
nizy
pozdravljene,

vidim , da tema le ne bo zamrla user posted image

Pri nas ful odhajajo, v naši trgovini ta mesec grejo tri stran...

ja trgovine , niso več  to , kar so včasih bile user posted image ,  jaz sem tudi v trgovini , pa glih tko razmišljam , da bi  menala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2184
13.9.2008 21:56:06   
Peli
No lutoiropan ,samo da prideš na boljše!
Jest kr ne vem kaj čakam tle, mam tud dvoizmensko delo od 6-14h in od 14-22h, s tem da se vozim v eno smer 39km, vožne nam več v celoti ne povrnejo, plača za en drek, še odgovornost pa to, ne vem no, včasih razmišljam da za tak denar i tud nekej bližjega dobila, pa če bi takoj 8urno normo šopala...- sej tle ni dost bolš...

Nas pa se vse po vrsti loteva prehlad, pa sej ni čudnega včerej še v kr. hlačah, jutri pa bomo lahko že v bundah... .

Drgač pa zdele spet razturam pa internetu, maladva spita, prej sm še paprike filala za v skrinjo... - že dva dni si delam zaloge v skrinji, kmal bom k kakšna stara mama...user posted image

Aja kaj poj, pondelk al tork - se kej vidmo? Najbrž bi mogle bit kr nek not...sicer pa ne vem kaj se oglašam, če bomo prav prehlajeni ne vem če bomo sploh kej okol hodil.

Aja še nekej me zanima - je je sploh vredno hodt v posvetovalnico z otrokom k je prehlajen (naj bi bil cepljen)? A je bolš da kr prestavm?

Neposredna povezava do sporočila: 2185
13.9.2008 22:26:19   
RAKICA1
Peli sej če ni otrok velik prehlajen ga vsen cepjo tko da ga peleš pokazat in se bo ona sama odločila ali ga bo celila ali ne po pregledu otroka
Nizy v kateri trgovini pa delaš ker sem jaz tudi delala mogoče si pri mojmu bivšmu privatniku delaš
No jaz sem za torek da se dobimo kaj pa ostale

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
14.9.2008 6:55:10   
lutiropan
No lutoiropan ,samo da prideš na boljše!

A veš vsak upa, da gre na boljše. Bomo videli, trenutno sem se tko odločila.Drugač pa 14 let v trgovini ni kar tako.
Drugač sem že kar nekaj časa mislila iti stran , pa sem kar cincala.Se nisem mogla odločit, no, sedaj sem se.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
14.9.2008 6:55:59   
lutiropan
Aja, pa dobro jutro vsem.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2188
14.9.2008 11:16:57   
barba
lutiropan - držim pesti, da čim prej najdeš boljšo službo.
Jst sem tud premišljevala, če bo šlo pri nas v firmi tko naprej bom počas iskala kej druzga. Sej sem vam pisala kakšne štale sem imela zdej z eno na poskusnem. No, zdej je vse obtožbe, za katere je prej mene dolžila zanikala in direkt pred mano šefu rekla, da je on to reku. Kar obtožila ga je za hude stvari brez podlage!user posted image user posted image user posted image Ja, sej si je sama luknjo skopala. Službe pri nas ne bo dobila, sam 2 mesca jo bomo še mogl gledat. To pa zato kej je poskusna 6 mesecev in je prej zaradi krivdnih razlogo ne morejo prekiniti oz. bomo rajš počakal, da ne bo kakšne brezvezne tožbe.

Mene je vse to dogajanje in podtikanje tok pretreslo in sem bla čist sesuta. Ampak sem tk trmasta, da se ne bom pustila eni auši sprovucirat. Me bo mogla še mal gledat.user posted image

pikapolona - si že našla računovodkinjo? Jst sicer nobene ne poznam, me pa zanima kaj si po izobrazbi in kakšne projekte furaš? Upam, da nisem preveč firbčna.

Kje sta pa Urša in Sandra?

Aja, pozdravljene vse "nove čveke".

Peli
- ti maš pa kar akcijo po netuuser posted image user posted image user posted image Men se ne da lih za to škatlo sedet še zvečer. Mam tega dost v službi, sam čez vikend pa morem mal na RR pogledat, sploh če morem še kej za službo zrihtat.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

Neposredna povezava do sporočila: 2189
14.9.2008 14:39:46   
korpi84
IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN

IZVIRNO SPOROČILO: korpi84
Jaz sem tudi iz kranja - primskovo

O katera pa siuser posted image ? Sicer če imaš pri imenu letnik, si precej mlajša od mene, ampak mogoče se pa poznava. Jaz sem tudi od tam, no zdaj živim že par let v Besnici.

Ja, pri imenu je letnik, pa tudi sicer dvomim, da se poznava, ker šele 1 leto živim v Kranju, drugače sem pa dolenjka.

Glede kofetka je pa meni vseeno, za kdaj se zmenimo. Jaz imam čas skoraj vsak dan. Če vas ima več čas v torek, potem je meni tudi torek O.K.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
14.9.2008 17:07:15   
NAJBOLJŠA
Zdravo.
Jaz sem po kosilu, pred tem sem vstala, pa bom že kmalu letela v službo...groza.
Kaj počenjate?
Moji so vsi nekaj pred tv, pa rišejo...skratka lenobno nedeljsko.

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu korpi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
14.9.2008 19:18:15   
tejkaz
Korpi, jaz sem iz Struževega, za kavico v centru sem pa vsak dan.

Če ste vse za torek, sem tudi jaz.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
14.9.2008 20:54:38   
RAKICA1
no jaz tudi za tork sam kje pa ob kateri uri se dobimo

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
14.9.2008 21:40:36   
Peli
Ojla!

Ja spet je večer, moj pred TVjem, jest pred rač., maladva že dobro uro in pol spita.
Danes sva imela moje starše na kosilu, potem pa smo šli še do moževe sestre.
Vreme je tako, da mi nč ne diši zunej bit, zgleda gremo res lahko iz kr. hlač v bundo.

V torek lahko pridemo po posvetovalnici (jo mamo ob 10h), samo povejte kam.

Urša in Sandra pa sta na dopustu, Urša se jutr enkrat vrne, Sandra pa mislm da je v soboto šla.

Barba ne sekirej se zarad ene kure, mal še potrp, po porodniški pa je nau več!

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
15.9.2008 8:21:24   
tejkaz
V torek ob 10.30 (Peli je prekmalu) pri Starem Mayerju (mislim da se tako napiše) v centru. Imajo tudi igrala za taveče otročke. A se strinjate?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
15.9.2008 8:22:27   
tejkaz
Peli, sem pogledala slikice, pa se te ne spomnim z Gibigiba, spomnim se pa da sem enkrat že gledala tvoj album, sam se mi zdi da na mamini čvekalnici. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
15.9.2008 8:22:48   
lutiropan
potem pa smo šli še do moževe sestre.

O, pol si bila pa v našem koncu. S katere strani si pa šla v Šenčur, si se mogoče peljala mimo moje hiše....

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
15.9.2008 9:11:00   
Peli
lutiropan, najbrž smo se peljal mimo, sej je bla tam pr gasilnmu domu zapora ceste, pa smo pol Šenčurja prevozil user posted image .

tejkaz - ja čist možn, da si ga že gledala. jest se tud vas ne spomnem.

Vreme mamo pa dons čist user posted image , sej bi šli še vn, sam ne vem k smo prehlajen... Zdele pride sestra k men na kavo, k ma ta teden dopust, je čist "mahnjena" na maladva.user posted image

Mi jutr mogoče mal zamudimo.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 2198
15.9.2008 14:02:20   
Peli
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

V torek ob 10.30 (Peli je prekmalu) pri Starem Mayerju (mislim da se tako napiše) v centru. Imajo tudi igrala za taveče otročke. A se strinjate?

Sicer nebi preveč komplicirala, samo men je mal "od roke" v mesto hodt, še zarad parkirplaca...
Sej če je drugim OK, se bomo tud mi potrudil, drgač pa bi jest predlagala MucoMaco v Obiju al pa Planet v Mercator Centru na Primskovem, poleg Lumpijevega igrišča.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
15.9.2008 14:06:08   
tejkaz
Potem pa jaz navijam za Obi. To je pri SuperNovi, ne?
Jaz nimam avta, zato kam dlje bolj težko pridem.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.