|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
21.8.2008 12:23:16   
anny1
Halo punce,
vas sam na hiter pozdravim, mamo tok pestro da sploh več ne lovim svoje ritiuser posted image , pozdravček vsem novim in dobrodošle, vse ostale pa lp.
Se kaj vidimo ko se pri nas stanje postavi na normalnouser posted image lp

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
21.8.2008 23:37:11   
nizy
pozdravljene ,

pri nas je tudi noro , pripravljamo se za 2. razred , nakupujemo šolske potrebščine  za našo Amino user posted image .

Je pa tuki gor zatišje zadnje dni user posted image . Kje ste vse ?

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
22.8.2008 14:11:19   
Peli
Oj!

Bo  počas tale tema zamrla? Se vid da so še dopusti.

Mi gremo jutr na morje, dons sm še vse speglala, popoldan mam za spokat, zvečer še mal za pospravt, potem pa 11 dni počitka!!! Končno!
Urši in njenim se počas izteka - dobr da pride Urša - da bo temo gor držalauser posted image .

Mi smo ta teden res karnaprej okol letal, sm z malima okol obrnila vse od Bleda pa do Kamnika. Smo šli tud kmen v službo in mi je blo kr mal narodn - sm za Urbana dudo doma pozabila in je bla ful kriza - se je tako jokal da je še direktor pršel pogledat kaj se dogaja user posted image , potem smo prav na hitro letel v najbližjo trgovino po drugouser posted image .

Urban je drugač kar priden, samo vedno več miru zahteva, sploh mu ne paše bit v naročju, če pa že pa samo pokonc. Uživa če ga ogovarjaš in se nazaj ful smeji in gruli, najraje ima svojo roko v ustih, v eni roki pa pleničko user posted image . Aljaž pa je -kakor ga prime - včasih ful priden  včasih pa pravi user posted image . Se pa ful boji za Urbanauser posted image .

Nč, punce uživejte - dobr začnite s šolo in vrtci, se pišemo!

LP

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
25.8.2008 7:20:23   
Urša08
Ojla!

Tudi nam se je dopust iztekel, kaj čmo vsega lepega je enkrat konec. Imeli smo se super, vreme enkratno, voda topla, Nejc se je v zalivčku igral s kanglico in kamenčki, tako da sploh nisem vedla da ga mam user posted image . Apartma je bil pa tud tak, da je lahko letal in se igral na travici, ker je bil ograjen.
Jaz sem se počutla v redu, na cajte me malo križ ponagaja, drugače sem pa super.

papauser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
28.8.2008 12:11:57   
NAJBOLJŠA
Dan.
Peli, iščem pa ne najdem....sem bolj izbirčna, k mam pa tko dobrga doma....Ga moram samo malo še v red dat, pa bo...user posted image user posted image user posted image
Kako ste mi kaj?
Jaz sem sedaj en teden ležala z angino, sem še na antibiotiku, jutri ponoči pa gremo na potovanje..???user posted image Ne vem , kako bo šlo?
A ste ve že z dopusta?
Kmalu bo šola , a ne?
N.

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
29.8.2008 19:46:04   
Šarki
sm pršla mal počekerat pa vidm da vam nč ne dogajauser posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
1.9.2008 11:40:11   
anny1
Hallo punce,
kako ste?
Kako kaj user posted image ? Nobena se ne javi, a počasi zginjuje slabost?
Lutropan- a maš še kar probleme? Če je možno bi se lahko prek zs izmenjali mail, sej zdej pa kej pridem na vaš konec, kaj praviš?
No mal se umirja, smo končno prišli do točke k se lohka reče da bo ok, še mal pa začnemo z službo k se porodniška izteče- škoda, pa tko lepo je bit domauser posted image , no še mal uživanja a ne?
Kaj počnete punce?
No lp

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
1.9.2008 16:27:53   
tejkaz
Pozdravček

Sprejmete še eno gorenjsko? No, štajerko preseljeno na Gorenjsko? Pozanm ne nobene, če je pa katera Kranjčanka za kakšen sprehodek, bi bilo pa super user posted image
Lp

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
2.9.2008 12:54:21   
Urša08
Tejkaz dobrodošla med nami.user posted image

Meni tile dnevi tako letijo da sploh ne dojemam. Ves čas se neki dogaja, tko da mam kr pestro. Drugače se počutim v redu, kar ne morem verjet, da sem že v 19 tednu. Tale nosečnost gre brzaka naprej. Z Nejcem imava dons posvetovalnico in me prav zanima kok je zrastu, po cunjah sodeč kar nekaj. Sporočim mere zvečer.

Pa ostale? Kaj počnete?

papauser posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
2.9.2008 13:08:33   
pikapolona2
TejkaZ dobrodošla.....tudi jaz sem štajerka priseljena na gorenjsko. Sicer še malo bolj severno kot ti :-)) Vidim da imaš doma eno navihanko, ki je točno 1 mesec mlajša kot naša Brina.

Urša tudi jaz ne morem verjeti kako gre hitro čas naokoli. Peli še ni domov?

Tudi mi smo še mislili malo skočit na morje pa nam je moje delo prekrižalo načrte....bomo pa šli jeseni v kakšne toplice. Mal sem gledala Olimje...je že bila katera v novem hotelu?

Barba kako si pa ti?....pa AjdaN se tudi že dolgo ni nič oglasila. Pozdravček vsem

P

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
3.9.2008 19:16:46   
lutiropan
Hellooooo!!!!!
Ta zgubljena se vrača.... Najprej smo bili 14 dni na morju, potem pa smo dali računalnik popravljat, vmes začetek šole, danes sem dobila računalnik in se pokorno javljam.
Kaj več zvečer ali pa jutri napišem, pa še kakšno fotko nalimam z morja, kjer smo se imeli suuuppeerrr....
Čau bau

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
4.9.2008 23:21:37   
Peli
Helov - mi smo doma, vas samo na hitrco pozdravljam - sm misnla da bo vsaj mal več za prebrat...user posted image .

Nč, se druh tedn mal več časa uzamem da kej napišam, no sej mogoče pa se že prej javm.

V albumu mam nove slikce, LP.

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
6.9.2008 15:43:15   
lutiropan

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
6.9.2008 15:46:28   
lutiropan
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2139
6.9.2008 15:47:14   
lutiropan
No na hitro par slikic, sem ugotovila pa, da nisem nobene dale gor, ko je kašen v vodi....

Neposredna povezava do sporočila: 2140
6.9.2008 18:47:09   
lutiropan
Ups, kar nekaj napak.

Neposredna povezava do sporočila: 2141
7.9.2008 8:49:29   
NAJBOLJŠA
Dobro jutro.
Mi smo z morja.
Bilo je prelepo.Jutri imamo prvi šolski dan, pa prvič vrtec, pa gora pospravljanja me čaka....
Kako ste kaj ve? Po dopustu?že delate s polno paro?
Lep dan, a ne?

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 2142
7.9.2008 21:55:44   
Peli
NAJBOLJŠA- ste kr mal počitnce podaljšal? Sam da ste užival. Kje pa ste bili?
Dobr se uvajajte v vrtec!

lutiropan - kolk ste fletni! A ma Kaja že kej zobkov?

Mi smo ful užival na morju - Aljaž se je pru tedn le igral ob morju v vodo pa je šel le s čolnom, po enem tednu pa se je skorajžil in ga ni blo spravit iz vode. Urbanu sm le nogice mal namočila k ni bil preveč navdušen, je pa večino časa prespal v vozu, morm pa ga kar pohvalit saj mi je večinom vedno spal od 21-22h pa do 8-9h zjutrej. - Seveda je zdej spet drugače ko smo doma hoče okrog 6h zjutrej jest.

Včerej sm imela doma norijo! V petek zvečer sm imela obiske in me sprašuje ena kakšno torto sm za mami spekla k smo bli včerej zvečer povabljeni na praznovanje - o fak!-jest sm pozabila torto spečtuser posted image , no seveda sm se potrudla in mi je uspelo, mogoče še boljša kot drugič. Smo vztrajal kar do polnoči na praznovanju, Urban je kljub glasni glasbi spal, Aljaž pa je letal naokol pa plesal...
Danes smo bli na Šuštarski po zelo dolgem času  - no, Aljaž je spet na svoj račun prišel...
Zdej pa se nam bo vseskupaj mal umiril, mož je zaključil z dopustom, in bomo spet več sami...

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
8.9.2008 8:58:27   
Urša08
Ojla!

Dopustnice welcome backuser posted image

Pri nam je bil pa ta vikend kar pester. Smo se potepali, pa obiske meli, skratka ves čas se je nekaj dogajalo. Včerej zvečer sem še zlikala cune, potem pa začela pakirat. Dons šibamo za en teden v Grčijo. Let mamo popoldan tako, da sedaj še v miru stvari na kupčka dajem. Sem prav vesela, da si je user posted image lahko vzel še teden dni dopusta. Ko pridemo nazaj pa s polno paro naprej.

Lepo se imejte, pridno pište

papauser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
8.9.2008 9:48:59   
NAJBOLJŠA
Hojla, bejbe.
Ja, Peli, smo mal podaljšali.Bili smo v Črni Gori, in je blo prelepo.Imela pa sva samo večja dva s sabo, malo pa smo dali malo k tašči, pa babici..
No, pa smo že danes imeli prvič vrtec, pa šola...Komaj so čakali včeraj zvečer...

Urša, ti zavidam, sedaj je res lepo malo bolj južno od nas...user posted image user posted image
Jaz pa grem sedaj v čistilno akcijo....imamo bajto tako, da ...Nimam besed.Pridem mal še kasneje.user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
8.9.2008 10:01:53   
lutiropan
Oj peli neki bi te vprašala.....
Sem mal gledala tvoje slikice in vidim da imaš pri obeh krstih V..... zraven. A ste kaj v žlahti? Ona dela pri mojem sosedu, pa še Žiga je sošolec od mojga tretjega sina. Saj veš o kateri govorim a ne? Nisem hotla celega imena napisat, saj ne veš, a je prav ali ne.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
8.9.2008 12:57:24   
Peli
Ja lutiropan ona je od mojga sestra, sm te tud jest vidla na njenih slikcah, k ste nekej s šolo imel.

Urša
v glavnem, še enkart ti želim da uživate, pa kakšno slikco potem prosim, pa še kšno zdej od morja.

NAJBOLJŠA - a pa je mala kar zadovoljna pr babici? Je bla že večkrat čez noč pr njej?

Neposredna povezava do sporočila: 2147
8.9.2008 14:10:14   
lutiropan
Ja sva se danes prav pred šolo srečale in predebatirale. Tako, da sem že zvedla.user posted image user posted image Potem, pa če si kaj po našem koncu se, pa na kakšen kofetek najavi....

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
8.9.2008 14:34:31   
Peli
Potem si jo zdej še ti zasliševala, mene je tud takoj zanimal kako in od kje se poznate...user posted image itak babe firbčne...user posted image

Očitno nism dons edina k se mi ne da nikamor spravt?

Danes sm taka lenoba, vreme je čist adijo, tako da se mi sploh ne da it vn, dopoldan sva z Uršo kofetkale, zdej sm mal pospravla, pa kosilo kuham, vmes pa mal po čvekah strašim...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2149
9.9.2008 15:51:58   
NAJBOLJŠA
Hojla, punce.
Peli, ja je parkrat Zala prespala, pri babici ( tašči ), pa ni blo problemov.Bom tko rekla;da so moji otroci bolj cigani, saj sploh ni problema za od doma it...No, sine me pol že mal pogreša, če je predolgo od mene-je bolj nežna duša.Ampak ne bo priznal, seveda.user posted image
Jaz imam prvi delovni dan za sabo..je blo kar ok.user posted image
Sedaj bi pa šla mal rolat, al pa kam...
No, bomo vidli, ko možko pride domov..user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.