|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
15.9.2008 17:43:17   
korpi84
O.K., pol pa Obi ob 10.30! Midva tud prideva.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
15.9.2008 17:45:13   
korpi84
RAKICA1, a ti prideš? Še katera?

(odgovor članu korpi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
15.9.2008 17:46:33   
RAKICA1
ja pridem bo imela katera otroka sabo in kok starga

(odgovor članu korpi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
15.9.2008 19:42:12   
Peli
Mi pridemo. Seveda jest bom imela oba s sabo Aljaž je star 2,5 let, Urban pa 5 mesecev.

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
15.9.2008 20:30:21   
tejkaz
Midva prideva. Moj mali je star mesec in pol

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
15.9.2008 20:47:02   
lutiropan
Sam eno vprašanje. Kje pa je v Obiju kaj primernega, saj to dol mislite v Supernovi, a ne?A sem mal blond, al res ne vem , sploh nimam nič v mislilh.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
15.9.2008 21:01:53   
korpi84
Lutiropan, ja v supernovi, lahko greš skozi isti vhod kot v Obi potem pa levo. Je tak lokalček, pa tudi tamale mizice imajo za otroke pa barvice in igrače.  A prideš?

No jaz bom prišla z Lanom (3,5 mesecev).

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
15.9.2008 21:08:28   
lutiropan
Za 100% ne obljubim, bom vidla kako bo z avtom, ker se je mož nekaj menil , da ga bo peljal polirat, pa neki barvat... Če bo avto frej,potem pridem. Fantini so v šoli, pridem potem s Kajo.(8 m)

(odgovor članu korpi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
15.9.2008 21:10:47   
Peli
lutiropan ja tako kot pravi korpi, pa tud kocke boš lahko sestavljala, če maš pa enga takga k je Aljaž pa ga lahko vmes še po Obiju loviš...user posted image

Pismo punce kolk napravt zdej te naše mulčke, men je smešn ga ful namest, k smo bli glihkar na morju, samo če je pa tak mrazzzz. Mene dons že cel dan zebe user posted image .

(odgovor članu korpi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
16.9.2008 9:45:49   
RAKICA1
ojla punce jaz bom malo zamudila  ker morm hčerkico odpelat k zdrovnici pokazat ker je tako rekla da jo mor pregledat upam da bova hit opravle

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
16.9.2008 11:57:22   
RAKICA1
oj no jaz sem pauser posted image user posted image  tamala pikica mi je v vrcu dobila škrlatinko in nesmeva nikamor za en tedn potem pa na kontrolo zato pa nisva prišle res mi je žov da nisva mogle pridt upam da se kmalu spet kaj dobimo ko bova zdrave po tko sem se veselila

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
16.9.2008 13:04:43   
Urša08
Ojla punce!

Jaz se samo na hitrco javljam, da smo včer ob 23 prileteli nazaj v ta mrazuser posted image   Bilo je superrr, uživali 100 na uro, šli na dva izleta, drugače pa zabušavali, se kopali, z mivko mazali,... skratka lepo.user posted image Slikice kasneje, trenutno so še v fotkotu.

Rakica1 naj se tvoja pikica pozdravi.

Ko boste naslednjič imele srečanje se vam pa še midva z Nejcem pridruživa.

papauser posted image

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
16.9.2008 21:42:47   
Peli
Urša - pozdravljeni doma! Ste se imeli lepo, je blo toplo in kakšne so cene tam, dražje kot na Hrvaškem? Itak da gremo skupej na kavico!

Dons je kavica uspela, smo ble tri, no jest sm pršla s skoraj 1 urno zamudo user posted image , sm se v posvetovalnici precej zamudila.
Danes sm  premetavala cunje, sm poletno garderobo kar pospravila in pripravila zimsko, clo nekej cunj mi je uspel stran zmetat, pa še 3/4 bi jih mogla user posted image .
Urban je zvečer dobil 38,3°C, reakcija na cepljenje, sm mu dala svečko in je lepo zaspal, se mi zdi da ni več tolk vroč.
Jutr pa mam sama pulmologa, opoldan pa z Urbanom UZ kolkov, upam da se mi časovno sezide...
Se kej pišemo!

LP

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
17.9.2008 10:05:06   
Urša08
Peli v Grčiji je blo vroče. Cene se mi pa niso zdele visoke, ma tko k pr nam, edino mleko in mlečni izdelki so mal dražji. Sem bila kar malo presenečena k so mi govorl kok je drago če greš vn jest, pa sploh ni. Cene kosil se gibljejo med 5 in 7 e, tko da sva dala za večerjico 23 e s pijačo vred. Jaz sem jedla musako, moj gyros, pa tri pijačke. Men je blo to čist ok cena. Tud izleti se mi niso zdeli dragi, sva dala lani več za Brione za tiste 3 ure kot tukaj za celodnevni izlet z ladijco okoli otoka, ki je bil 26e na osebo. uf zdej sm pa napisala cel roman.

Nejc se trenutno igra, so mu vse igrače nove tako, da sem v miru kavico popila. Če bo priden pa še kako slikico nalimam.

Sem skoraj pozabila povedat da sedaj že čutim brcike in je tok prijeten občutekuser posted image . Včasih je praqv živahen v trebuščku. V petek imam morfologijo in mogoče izvem kaj al bo punčka al pa fantek.user posted image

papauser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
17.9.2008 13:06:40   
Urša08
eto prilagam par slikic

Palma z bananami

user posted image

Nejc na mivki

user posted image

Želva caretta caretta

user posted image

Nejc na otočku v zalivčku

user posted image

Kopanje v zalivu tihotapcev

user posted image

Nejc na Želvjem otoku

user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
18.9.2008 0:02:48   
Peli
Sm misnla kolk bo za brat - pa štrajkate user posted image

Urša lepe slikce.

Jest pa odhajam spat, za mano je kr pester dan, Urban je imel cel dan vročino (najbrž reakcija na cepljenje), in je hotel 100% pozornost...
Lahko noč!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
18.9.2008 6:12:29   
lutiropan
uršao8 zelo lepe slikice, super da ste uživali..
user posted image za brcikeuser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
18.9.2008 22:33:04   
Peli
lutiropan - dons si bla pa zgodnja!

Urban je bil dons čist dober, dopoldan smo bli še rajš notr, popoldan pa smo šibal v KR...jutr dopoldne gremo spet v KR, ker sm nekej zaj*****, pa nesem zamenjat.

Čakamo na sonček in toploto, pa šibamo na kakšen sprehod...

Sandra vztraja na morju? Mogoče pa majo vsaj mal bolj toplo?

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
19.9.2008 10:00:13   
anny1
Hallo vsem,
lutropan vidim da si uredila da lahko spet pišešuser posted image
urša08- lepe slikice, napiši kaj več, kako ste uživali,
peli- ne vem če bo kaj bolj vroče kot je user posted image , a vseno bo za kak sprehod user posted image ,
upam ostale da uživate- nove pozdravček,
ja kar se pa tiče kaviceuser posted image , pa iz moje strani še nič ne bo,
mava samo 1 avto k je pa več na Brnku prkiran z možem k pa domauser posted image ,
no in zato upam da se boste kdaj zmenile za kako soboto dopoldan...,
drugače pa je pri nas še vedno katastrofa.....user posted image ,
za konec pa vam-če mi uspe priložiti-dodam še slikico naše najmlajše

punce ne rate-kako jih pripenjate?

< Sporočilo je popravil anny1 -- 19.9.2008 10:05:11 >

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
19.9.2008 14:39:34   
Peli
anny1 - slikco tukej pomanjšaj http://www.shrani.si/ pa v post kopiraš kodo.
Sobota dopoldan pa je pr nas ponavadi rezervirana za nakupe in pospravljanje, lahko pa bi se z možom mal zamenjala...user posted image .

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
20.9.2008 13:40:16   
nizy
urša -user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za brcike 

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
22.9.2008 13:26:23   
tejkaz
Bi katera norice? Pri nas jih zastonj dajemo user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
22.9.2008 14:11:53   
barba
Ne, hvala za norice.user posted image Smo jih že dal naprej.user posted image

Kako ste drugače?

Zanima me kolk ste se kej zredile v drugi nosečnosti? Več/manj kot v prvi user posted image ?
Jaz sem zdej veliko bolj aktivna (služba, aerobika, ...) kot sem bila v prvi nosečnosti in se kar pozna. Sem se do sedaj v 24t zredila za 6 kg (v prvi +10,5 kg). Je pa tud res, da je ta nosečnost čist drugačna od prve.user posted image

Drgač pa smrkamo vsi po vrsti. Jst trenutno še najbolj, pa še grlo me peče.

Sicer imamo pa pri Meti fazo "ne vem". Kar jo vprašaš ti pravi ne vem. Pol pa zgleda to tko, da jo vprašaš če bo risala pa pravi nevem, boš barvala -> ne vem, boč čokolino -> ne vem, kero knjigo bova brali -> ne vem, ....user posted image user posted image user posted image Ko jara kača se vleče, pa nič ne ve in se sam zmišljuje. Ko pa praviš delaj to, če sama ne veš se pa začne jokat.user posted image Upam, da je tud to samo prehodna faza.user posted image

Še malo, pol pa šibam na roditeljski sestanek v vrtec.

Aja, Urša brcike so zakon!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 22.9.2008 14:12:26 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
22.9.2008 21:10:33   
NAJBOLJŠA
Hojla,bejbe.
Kako ste kaj?
Ste volile?
Jaz sem tko anti političen človek, k mi gre kar na kozlanje, ko poslušam te politike..Pa ve?Vas to zanima, jim sledite?
Mi smo trenutno kar zdravi, le mala je bla mal prehlajena, pa je kr hitro minilo-hvalabogu.
Šolsko leto je že v polnem zamahu, aktivnosti tudi, in smo že taxistke-na črno, ha ha.
Nočko, pa dobro spite, če nau nobene več tle...user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
22.9.2008 21:43:43   
korpi84
Tejkaz, vi pa norice al kaj? Jaz sem ti pa hotla ZS poslat, če bomo šli kaj na kofe... No pol pa ti sporoč, ko bo šla norica spet v vrtec user posted image
Nosečkam pa čestitke za brcike in čim več užitkov, jaz jih včasih kar malo pogrešam... Lep večer!

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.