|
RE: IVF/ICSI september, oktober 11.9.2008 20:47:54
|
|
|
|
zarja1
|
Evo dečve Zarja is back. Tko sem lepa da je oh in ah in oh in ah.... mal se moram zezat. Mal daljši paž je, barva svetovna-temni blond, pepelnat, tak ful odštekan. Moj je sam komentiral hudo!!! Kar koli že to pomeni. WP men naredi celotno manikuro, moje nohtke opili, kožico oblikuje, utrjevalec nanese. Pol pa postopoma nanaša gel, ki ga sušiš pod lučko. Pol si Zarja kot Zarja omisli kako odpičeno poslikavco in to na blagajni plača od 25-35 eur. Drži full, v bistvu si pri tej babnici še nisem nikol zlomla nohta, pa pucam doma vse brez rokavic, delam na vrtu,.... Na nogah si pa dam delat vsaki tretji mesec, k mi tak bolj počas rastejo. Shuki men je vaga rekla, da je kar za 3 kg več kot 2 meseca nazaj, pa sem jo spakirala na podstrešje in tam bo dokler ne pove po resnici, lažnivka lažniva. Abra po estrofemu taki glavoboli, boga. Pa debelost....mam občutek da bo vaga na podstrešju ostala še nekaj let. Mala bo rasturala kot gimnastičarka..... Vse, ki ste predlagale Refošk......babe ne pomaga, tud ne, tud aspirin ne in kot zgleda tud Dabroston ne....mal mi že to hudo živce para.... Lučka, baby, kaj si tolk žalostna, ne bit ker pol še jaz .......PUSTI ČASU ČAS..... Lara, ti si tud trenirala? Fajn... Blanči...hlačke, kako? Ajsi, Gigika, Grethy, Arneja, Nokes, Želvica (javi se), Obi (javi se), Baci, Kiwi, Gospodarica (javi se) in vse ostale....vas mam prav rada....
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 11.9.2008 20:50:53 >
|