sazi
|
Poglejte tole napoved, predvsem temperature od sobote naprej . Zakaj tako začudenje? Toliko bi si pa v tem času že lahko zapomnile, da ko se naša familija odpravlja na dopust, temperature zagotovo padejo za vsaj 10 stopinj in ves čas dežuje . No, naš dopust se bo malenkost skrajšal, ker mora mož še jutri v službo, pa še s parketarjem smo se potem kar za jutri zmenili. No, pa bo šel še edini možni lepi dopustniški dan "po gobe", potem pa dež. Pojma nimam, kaj bomo na obali v deževnem tednu počeli. Za kakšne bazene ravno nisem - kaj ve pravite na kopanje nosečnic v bazenih . Najbolje, da pokličem h G in vprašam sestro. Jer.za, upam, da bo z otročkom tvoje sestre vse OK. Tu na RR je neka debata o toksoplazmozi in sem že nekajkrat prebrala, da je bilo vse OK, tako da le optimistično naprej. Pa super, da Zala tako uživa na plesnih. Enim staršem se pa res ne da nič dopovedat. Včeraj mi je ena mama po telefonu 20 min razlagala, kako so grozni v vrtcu, kjer uvaja hčerko, pa da je edina mama, ki sploh vztraja in da ji glupe vzgojiteljice razlagajo, da je v njej problem in ne v mali, ampak ona trdi, da v vrtcu miljon stvari ne štima in kako dobro, da je ona tam in vse to vidi, da drugih staršev pa očitno ne briga za svoje otroke Levov zajtrk. Ja, saj včasih je tudi pri varuški jedel, ampak imam raje, da je doma, ker je mislije 8po svoji želji) in vem, da je vsaj nekaj približno zdravega pojedel, pa še poklepetava, riševa in podobno vmes. kakanje - včeraj zvečer je kakal pol ure in danes zjutraj tudi - pa niso bili bobeki ampak običajen drekec, tako da nima vedno težav s trdim blatom (čeprav mi je glede na to, da ne je sadja in nobenih melčnih izdelokov razen mleka čisto jasno, da kaka bolj trdo ). Tinkatonka - nasveta nimam. Lev sploh ni hotel sesti na kahlico ne za lulat, ne za kakat, dokler ni sam rekel, bom pa na kahlico kakal - en večer. Sem ga pa vedno, ko je zaečl kakat spraševala, če bi šel na kahlico in je sledil glasen NEEE - v stilu, a si zmešana. Pa sme mu zraven razlagala, d abi šel kakec veliko lažje ven, če bi bil na kahlici - no, ap tudi ni zaleglo - mogoče pa v kompletu, kaj pa vem. Enkrat se je odločil. Upam, da pri tem ostane in da se počai še izboljša. Pa upam, da boš dobro opravila na pregledu jutri. Bonnie_, sem kar malo nevoščljiva (za hiško, seveda). Upam, da gremo v nekaj mesecih po vaših stopinjah. Pa čestitke za dobro počutje v službi in doma, pa za izpite... Same lepe stvari se ti dogajajo (vem, da brez truda ni nič) - le tako naprej. hiška - zdaj sva se končno zmenila s parketarjem, več ali manj naročila kopalnice, vrata, kuhinjo, za aparate tudi v glavnem že veva, kateri bojo, pa sobo za Leva grem naročit sredi meseca (imajo do 17. promocijski popust, ker je nov program 10% - pa vseeno bolje, kot nič)... Otroški bazar - bomo takrat na morju. No, glede na to, da bom jutri nenadejano spet v službi, se pa še jutri kaj oglasim. LP
|