|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in februarčice 2006-II del
9.9.2008 10:07:53   
tinkatonka
ampak imam potrjeno da delam od šestih do dveh . Razen sreda do treh.

user posted image user posted image user posted image

Super!!!! Blagor tebi. Jaz bi tud!!!

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 476
9.9.2008 12:42:24   
jer.za.
Super!!!! Blagor tebi. Jaz bi tud!!!

Ja je bilo vsaj nekaj pozitivnega, da bom lažje zdržala še ta dva meseca. Pa tudi čas gre hitreje se mi zdi. Ura je tik tak eno, potem pa kavica, in je že dve ko grem domov. Doma pa še velikoooo od dneva.
Saj res, si grem eno kavo skuhat. Od zjutraj se še nisem premaknila proč od računalnikauser posted image . Me usklajevanje urnikov malo heca. Ampak bom že poštimala tako da bo za vse prav.
Me je pa danes že prav lepo mož presenetil, ko me je poklical, še malo potolažil, mi obljubil popoldansko tortico,...user posted image . Ah, kaj bi jaz brez mojega moža.
Aja, da napišem še kaj sva včeraj doživela v Lj. Na križišču pri Bauhausu, je en očka(pomojem je bil očka), peljal sina na ta hitrem motorju, s tem da je sin sedej zadajuser posted image , star pa ni bil več kot deset let-smo si bili iz oči v oči. Ker je bilo križišče zabasano, je pa še malo mutil med avtomobili, potem pa gasa in ni veliko manjkalo, da bi ga avto, ki je pripeljal z nasprotne strani zbiluser posted image user posted image .Grozljivooooooo, še mož je odkimaval z glavo. 

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 477
9.9.2008 13:37:27   
sazi
Dan,

Jer.za, še nekaj user posted image user posted image user posted image  zate. Želim, da ti popoldanska tortica malo razsvetli dan.

delovni čas 6-14ih user posted image user posted image user posted image  - ni zame. No, če bi zjutraj mož zrihtal Leva in ga odpeljal k varuški, potem bi pe nekako preživela, ampak potem bi pa mož bil cele dneve od doma - oz. bi itak morali Leva navadit na malo hitrejša jutra. Pri nas gre vse počaaaaaasi. Že samo zajtrk - muslije je skoraj 20 minut. Potem in medtem si še jaz vzamem čas za zajtrk, medtem, ko si pripravljam malico za v službo se Lev igra...

Moram pohvaliti Leva, da zvečer pridno hodi na kahlico - kakat. Za lulat ne reče, kakat pa. Imam edino problem, da to takoooo dolgo traja in da ima ene fore, ki pa ne vem, kako naj se z njimi spopadem. Namreč kaka take male "fižolčke". In čim 1 pade ven, on vstane, reče UUU, kakec, bomo vrgli v stranišče. In potem je treba kahlico spraznit pa jovo na novo - tudi po 15x in to spet traja vsaj pol ure. Zadnjič sva imela zjutraj tako seanso. Ga pa seveda nič ne priganjam, ker potreba je potreba - edino tisto stresanje vsakega kakca posebej, je pa   user posted image user posted image user posted image .

Morje - ja, bo pasalo. Lev pravi, da se bo kopal - bomo videli.

Eviii, Marty5 - bomo v Izoli, pa se vama kaj javim, če bosta za kakšno predvečerno druženje na Birbi? ALi pa kaj drugega, če vama bolj paše?

Tinkatonka - srečno na pregledu. Pa lepo, da je s tvojo staro teto bolje. O demenci pa ne bi... Pri nas v družini je sicer še slabše, ker ima babi (pa prej je imel tudi dedi) Alzheimerjevo, amapk soseda na morju me je enkrat v enem pogovoru 10x vprašala, če je Lev fantek ali punčka in če imam samo tega otroka. Jaz potem tudi 10x odgovorim, saj drugače ne gre - se pač želijo pogovarjat.

No, lepo bodite, pa se še jutri kaj beremo, potem pa pobegnemuser posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 478
9.9.2008 21:25:29   
tinkatonka
Pridem danes k G, točna kot urca, pa nobenega v čakalnici. Sem takoj vedla, da nekaj ni vredu in prav sem imela. G je delala dopoldne. Ampak zakaj sem pa jaz potem dva meseca nazaj dobila za ta dan popoldanski termin user posted image . Sem prepričana, da napaka ni na moi strani. Ne bi rekla, če bi uro zgrešila, ampak da sem pa turnus user posted image . Jezna sem in žalostna obenem.

Lp Tina

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 479
10.9.2008 7:39:33   
jer.za.
Jutro!
dan popoldanski termin

Tinkatonka, jaz bi jih danes poklicala in zahtevala pregled. Še ta teden. Zato imajo tvoj tel, da če menjajo turnus da pokličejo. To se je meni dvakrat zgodilo pri zobarju za mali, enkrat sem pa malo bolj glasno, vendar na lep način povedala, da vem kako se dela v zdravstvu, in da zato imajo moj telefon. Od takrat naprej ni nobenih problemov več. Verjamem pa, da si razočarana, in to upravičeno.

Sazi, user posted image user posted image user posted image  za Leva in kakanje. Svetujem ti le, da če se bo ponavljalo to dolgotrajno kakanje, da enkrat malo omeniš pediatrinji, ker ne vem če je ravno dobro da so vsak dan samo bobkiuser posted image
Kar pa se tiče juter, smo mi kar ekspresni. Danes smo bili vsi štirje urejeni v petnajstih minutah. Ena gre v kopalnico, ena se obleče (Jerca se v glavnem že sama obleče, le pri puloverčku rabi še malo pomočiuser posted image ), potem pa zamenjata.  Zajtrkujeta ne doma, ker če bi jedle doma potem ne bi v vtrcu zajtrkovale.
Pa uživajte na morju!

Zala je bila včeraj prvič v plesni šoli. Rezultat: ona bi hodila tja vsak danuser posted image . Sicer je najmlajša(je skupina od 4-6 let), vendar je zelo zelo navdušena. Smo že plačali, hodila pa bo enkrat tedensko. Vsako osmo vajo pa imajo nastop za starše, babice, dedke, prijatelje,....user posted image  Pa tudi plesna učiteljica je super. Je tudi prosila, če gremo lahko starši ven, ker če so sami je večja delavnost pri otrocih. No sta se pa našla  starša šestletnice, ki nista hotela ven-sta jo hotela opazovati, kako bo šlouser posted image . Enim se res čisto nič ne da dopovedati.

No, pa še ena slaba novica-jih kar ni in ni konec. Sestra, ki je noseča je pozitivna na toksoplazmozo, gre za novo okužbo. Danes mora po napotnico in v LJuser posted image user posted image user posted image . Kaj bi dala, da bi se vse srečno končalo.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 480
10.9.2008 8:04:31   
tinkatonka
G....imam že nov termin. V četrtek ob 16:30.

jer.za....joj pa saj ne more biti res.user posted image user posted image Kako pa zdaj naprej. A toksoplazmoza v vseh primerih povzroča vodenoglavost, al je možno, da je kljub poz.toks. vse ok????

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 481
10.9.2008 8:19:18   
jer.za.
vodenoglavost, al je možno, da je kljub poz.toks. vse ok

Je možno, da je kljub poz. toksi vse ok. Kolikor mi je znano, jo bodo natačno pregledali, potem dobi antibiotike. Ne povzroča vedno vodenoglavosti, so pa značilne za poz. tokso predvesm nevrološke motnjeuser posted image user posted image user posted image . Jaz poznam eno osebo, ki je bila tudi pozitivna, nova okužba, vendar je bilo potem vse OK, tako da upam da bo pri sestri tudi.

Neposredna povezava do sporočila: 482
10.9.2008 8:20:20   
tinkatonka
kakanje.....bravo Lev user posted image user posted image user posted image ., No naš kaka v hlačke, lula pa lepo na kahlico, školjko, rožice zaliva, ampak ga je treba spomnit. Vsake toliko 1× na teden pa sam poe, da bo lulal. Ampak drugače ga pa lovimo. Tudi v vrtcu je brez plenice, spi brez plenice, samo ponoči jo še ima. Posrane hlačke pa pač peremo. user posted image  Kakšen nasvet mogoče kako se tega znebit??? 

darilo za mami...včeraj naročila fotoknjigo, čez en teden jo dobim. Upam, da bo vse Ok, ker smo se res potrudili. Potem pa kupit še v Merkur 2× polet z balonom pa lepo aranžirat. joj bo vesela user posted image user posted image user posted image

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 483
10.9.2008 8:23:00   
tinkatonka
a boste šli na Otroški bazar

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 484
10.9.2008 8:41:49   
jer.za.
a boste šli na Otroški bazar

Jaz sem sicer mislila malo na to, vendar imava v petek fantovščino/dekliščino, tako da vem da bo sobota izgubljena. Nedelja pa, glede na to da je napovedano precej slabo vreme, pa ne vem če se mi bo dalo gužvati. Pomojem se bomo šli mi v nedeljo raje v Bohinj kopat.

Kakanje....pojma nimam, kaj naj ti svetujem. Mogoče gresta na en sprehod, in ga med pogovorom tako "malo spotoma" vprašaš, zakaj kaka v hlačke. Če ti bo kaj povedal. Je pa tudi moj nečak kakal v hlače(no potem so ga dajali kar v plenico so petega leta, vendar mislim da to skorajda ni rešitevuser posted image ).

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 485
10.9.2008 8:42:52   
jer.za.
Ojoj, že vidim da danes ne bo nič z mano...ura je že skoraj devet jaz pa skorajda še nič narejenegauser posted image .

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 486
10.9.2008 11:36:15   
Bonnie_RR
Hej hoj!

Vidim, da ste kar pridne, js pa bolj slabo. Sploh ne uspem nič napisat...

Mi smo po novem v novi hiši (je super!user posted image ), ampak tam še nimamo neta. Drugače sem bila v petek na izpitu - imam ta petek ob pol 9h ustnega. user posted image

Vrtec je fajn, služba tud (če bi ena ne igrala šefice, bi bilo pa še bolje), z J. se razumeva... user posted image  Kar gre!user posted image

Zdej pa letim na malico, potem pa spet na delo...

Lep dan!

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 487
10.9.2008 13:52:44   
jer.za.

datum
vreme
min.(°C)
max.(°C)
veter

Sreda
10.09.2008
user posted image
12°C
26°C
user posted image

Četrtek
11.09.2008
user posted image
14°C
26°C
user posted image

Petek
12.09.2008
user posted image
14°C
27°C
user posted image

Sobota
13.09.2008
user posted image
11°C
17°C
user posted image

Nedelja
14.09.2008
user posted image
7°C
12°C
user posted image

Ponedeljek
15.09.2008
user posted image
6 °C
8°C
user posted image

Torek
16.09.2008
user posted image
7 °C
12°C
user posted image

Poglejte tole napoved, predvsem temperature od sobote naprejuser posted image user posted image .

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 488
10.9.2008 14:18:51   
sazi
Poglejte tole napoved, predvsem temperature od sobote naprej .

Zakaj tako začudenje? Toliko bi si pa v tem času že lahko zapomnile, da ko se naša familija odpravlja na dopust, temperature zagotovo padejo za vsaj 10 stopinj in ves čas dežujeuser posted image user posted image user posted image .

No, naš dopust se bo malenkost skrajšal, ker mora mož še jutri v službo, pa še s parketarjem smo se potem kar za jutri zmenili. No, pa bo šel še edini možni lepi dopustniški dan "po gobe", potem pa dež. Pojma nimam, kaj bomo na obali v deževnem tednu počeli. Za kakšne bazene ravno nisem - kaj ve pravite na kopanje nosečnic v bazenihuser posted image . Najbolje, da pokličem h G in vprašam sestro.

Jer.za, upam, da bo z otročkom tvoje sestre vse OK. Tu na RR je neka debata o toksoplazmozi in sem že nekajkrat prebrala, da je bilo vse OK, tako da le optimistično naprej.
Pa super, da Zala tako uživa na plesnih. Enim staršem se pa res ne da nič dopovedat. Včeraj mi je ena mama po telefonu 20 min razlagala, kako so grozni v vrtcu, kjer uvaja hčerko, pa da je edina mama, ki sploh vztraja in da ji glupe vzgojiteljice razlagajo, da je v njej problem in ne v mali, ampak ona trdi, da v vrtcu miljon stvari ne štima in kako dobro, da je ona tam in vse to vidi, da drugih staršev pa očitno ne briga za svoje otrokeuser posted image

Levov zajtrk. Ja, saj včasih je tudi pri varuški jedel, ampak imam raje, da je doma, ker je mislije 8po svoji želji) in vem, da je vsaj nekaj približno zdravega pojedel, pa še poklepetava, riševa in podobno vmes.

kakanje - včeraj zvečer je kakal pol ure in danes zjutraj tudi - pa niso bili bobeki ampak običajen drekec, tako da nima vedno težav s trdim blatom (čeprav mi je glede na to, da ne je sadja in nobenih melčnih izdelokov razen mleka čisto jasno, da kaka bolj trdouser posted image ).

Tinkatonka - nasveta nimam. Lev sploh ni hotel sesti na kahlico ne za lulat, ne za kakat, dokler ni sam rekel, bom pa na kahlico kakal - en večer. Sem ga pa vedno, ko je zaečl kakat spraševala, če bi šel na kahlico in je sledil glasen NEEE - v stilu, a si zmešana. Pa sme mu zraven razlagala, d abi šel kakec veliko lažje ven, če bi bil na kahlici - no, ap tudi ni zaleglo - mogoče pa v kompletu, kaj pa vem. Enkrat se je odločil. Upam, da pri tem ostane in da se počai še izboljša.
Pa upam, da boš dobro opravila na pregledu jutri.

Bonnie_, sem kar malo nevoščljivauser posted image  (za hiško, seveda). Upam, da gremo v nekaj mesecih po vaših stopinjah. Pa čestitke za dobro počutje v službi in doma, pa za izpite... Same lepe stvari se ti dogajajo (vem, da brez truda ni nič) - le tako naprej.

hiška - zdaj sva se končno zmenila s parketarjem, več ali manj naročila kopalnice, vrata, kuhinjo, za aparate tudi v glavnem že veva, kateri bojo, pa sobo za Leva grem naročit sredi meseca (imajo do 17. promocijski popust, ker je nov program 10% - pa vseeno bolje, kot nič)...

Otroški bazar - bomo takrat na morju.

No, glede na to, da bom jutri nenadejano spet v službi, se pa še jutri kaj oglasim.

LP

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 489
10.9.2008 14:38:02   
jer.za.
Zakaj tako začudenje? Toliko bi si pa v tem času že lahko zapomnile, da ko se naša familija odpravlja na dopust, temperature zagotovo padejo za vsaj 10 stopinj in ves čas dežuje

user posted image user posted image user posted image  Saj vem da to drugače ni smešno, ampak si tako dobro napisala. No če se napovedi uresničijo, bo konec poletjauser posted image . Bazeni....če je kakšen bazen, kjer ni ne vem koliko ljudi bi jaz šla, v kakšno Žusterno, kjer je precej ljudi pa definitvno ne. Se pa prej posvetuj s tvojo G, ker itak ona najbolje pozna tvoje zdravstveno stanje in ti bo znala svetovati.

Šibam, nekdo trka.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 490
11.9.2008 7:59:54   
jer.za.
Jutro!

Kako ste kaj? Jaz bolj tako tako. Noč je bila slaba, mali sta kar naprej hodili k nama. Jerci spet nekaj teče iz noska, kašljauser posted image , Zala je pa ena mala sitnobica. Ne vem, ali jih je tale vrtec malo iz tira vrgel, ampak se mi zdi da je Zala čisto druga. Včeraj smo bili zunaj, in je našla eno špago, pa ji je nisem pustila za igranje in mi je rekla da sem neumnauser posted image user posted image . Kje je to slišala pojma nimam(vrtecuser posted image ), jaz sem bila seveda potem žalosta,prizadeta,  mož je zahteval da se mi opraviči, nje pa tudi brigalo ni kako se mamica počuti.  Zvečer pa ista zgodba, spet njeja trma, vse mora biti po njeno,če ne se tako dere kot da bi koga iz kože dajaliuser posted image user posted image .

Sazi, včeraj nisem dokončala posta. Super za hiško, počasi že dobiva končno obliko, je tako? Kdaj pa predvidujete selitev? Gotovo že pred rojstvom otročka? Kako pa se ti kaj počutiš? Je sedaj s pritikom bolje, ko ješ Aspirine?

Bonnie_: Jaz kar pogrešam tvoje poste. Jutri ti želim velikoooooo sreče na izpituuser posted image user posted image , pa na splošno dobro počutje v službi, pa seveda čestitke za selitev. Ja, hiša je zakon, sploh če si sam z družino v celi hiši.  

Šibam malo podelat.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 491
11.9.2008 8:07:31   
tinkatonka
Kako ste kaj? Jaz bolj tako tako. Noč je bila slaba, mali sta kar naprej hodili k nama. Jerci spet nekaj teče iz noska, kašlja , Zala je pa ena mala sitnobica. Ne vem, ali jih je tale vrtec malo iz tira vrgel, ampak se mi zdi da je Zala čisto druga. Včeraj smo bili zunaj, in je našla eno špago, pa ji je nisem pustila za igranje in mi je rekla da sem neumna . Kje je to slišala pojma nimam(vrtec ), jaz sem bila seveda potem žalosta,prizadeta, mož je zahteval da se mi opraviči, nje pa tudi brigalo ni kako se mamica počuti. Zvečer pa ista zgodba, spet njeja trma, vse mora biti po njeno,če ne se tako dere kot da bi koga iz kože dajali .

Naj te potolažim jer.ca tudi pri nas je bilo včeraj obupno. Kot da bi bilo kaj v zraku. Od dretja, pljuvanja, tepeža,..... user posted image user posted image user posted image  Sem vesela, da je včerajšnji dan minil. Ampak je zjutraj spet nekaj začel protestirat. user posted image  Sem pa ponoči spala pri njemu. Se je prevečkrat zbudil, pol sem ga pa vprašala, če grem lahko k njemu in je dovolil.

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 492
11.9.2008 8:12:16   
jer.za.
Kot da bi bilo kaj v zraku

Pol pa res zna biti kaj na tem. glede na to ni kakšna luna, kaj pa če jih sprememba vremena daje?user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 493
11.9.2008 8:18:05   
tinkatonka
Pol pa res zna biti kaj na tem. glede na to ni kakšna luna, kaj pa če jih sprememba vremena daje?

Mah kaj pa vem. Moj je bil tok siten, od dretja, nepospravljanja igrač, razmetavanja, pjuvanja, da me je imelo, da bi mu že kakšno čez rit dala. Priznam da sem se komaj zadrževala. No ampak ga nisem. Pol je pa mož domov prišel je pa k njemu šibal. On itak ni nič videl kakšen je bil Anej. No potem ko je videl, da je pravi hudiček je bil pa tud on hud nanj, ampak ni pomagalo. Mene je zavračal, oči je bil pa car. Nisem ga spela pobožat, lupčka dat, zraven njega spat, pogledat, dat večerjo na mizo,.... ma nič. In me je ful bolelo v srčku. No potem ponoči je pa samo mene klical in nič očita in mi je bilo prec lažje. Mi tud ni bil problem spat pri njemu. user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 494
11.9.2008 9:47:55   
jer.za.
Punce, dejte me brcnit v rit, tako neproduktivnega dneva pa še nisem imela. Meni se nič ne daaaaaaaaaaaaaa.....................user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 495
11.9.2008 10:07:18   
jer.za.
Zdele so klicali z vrtca, Jerca ima vročino, in se zelo slabo počuti.
Tako da gre sedajle mož ponjo in bo pri njej, jaz pa takoj ob 12.00 šibam domov.

Lp, Urška

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 496
11.9.2008 10:32:12   
tinkatonka
Zdele so klicali z vrtca, Jerca ima vročino, in se zelo slabo počuti.
Tako da gre sedajle mož ponjo in bo pri njej, jaz pa takoj ob 12.00 šibam domov.

Lp, Urška

Ojej Urška. Ja žal je tako, da vrtec s sabo prinese tudi bolezni.user posted image Upam da se kmalu pozdravi, pa da ne bo še Zala zbolela.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 497
11.9.2008 10:42:15   
jer.za.
Upam da se kmalu pozdravi, pa da ne bo še Zala zbolela.

Tega me je najbolj strah, da ne bi še Zala zbolela. Sem sedajle klicala mož, ima malo vročine, pa taka brezvoljna je, pa nosek je čisto zabasan. Ampak apetit pa ima. Jutri bo vsekakor ostala doma-se je tašča že ponudila da jo bo čuvala, da ne bom jaz spet odpirala bolniške.  Če bo slabše bova šle k pediatru zjutraj, če ne bomo pa počakali čez vikend. Resnično upam da je samo virozica in da ne bo potrebno na antibiotike.Drugače sem pa danes tudi dobila Munostim, in jima bom začela dajati-res upam, da bo pomagalo.

Neposredna povezava do sporočila: 498
11.9.2008 10:51:48   
tinkatonka
danes tudi dobila Munostim, in jima bom začela dajati-res upam, da bo pomagalo

v času obolenja lahko daješ 3× na dan od 2-3 kroglice. Ko je pa zdrava pa 1× na dan po 2-3 kroglice

Jaz mu dam 3 kroglice in jih lepo pridno popapca. Očitno so dobrega okusa. user posted image  Tako, da mu dam vsako posebej, da dlje traja user posted image  On pomojem misli, da mu bombončke dajem. user posted image user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 499
11.9.2008 10:58:16   
sazi
Sazi, včeraj nisem dokončala posta. Super za hiško, počasi že dobiva končno obliko, je tako? Kdaj pa predvidujete selitev? Gotovo že pred rojstvom otročka? Kako pa se ti kaj počutiš? Je sedaj s pritikom bolje, ko ješ Aspirine?

Na selitev upamo pred novim letom, je pa vse odvisno od tega, koliko je hiša suha in primerna za polaganje parketa. Danes popoldne pride mojster in bomo videli, kaj bo ugotovil. Če je vse OK, potem skoraj ni ovir, da ne bi bilii do novega leta notri. Če pa je prevlažno, potem se zna pa zavleči.
Sta pa včeraj prišla hiško po dolgem času spet pogledat moja starša in sta bila čisto navdušena. Zdaj, ko vse vse pobeljeno, zgleda še veliko prostornejše in svetlejše kot prej, pa vsi kabli so skriti v stenah in tleh, kopalnice in predsobe imajo s ploščicami že skoraj končno podobo...
Pa sem spet 1 uro pulila plevel, Lev pa je navdušeno polnil vrečko. Soseda je z vrtcem zelo zadovoljna - upam, da bom jaz tudi (no, predvsem, da bo Lev zadovoljen).

Jer.za, upam enako, kot tinkatonka, da se Jerca pozdravi in Zala ne zboli.

Nisem ga spela pobožat, lupčka dat, zraven njega spat, pogledat, dat večerjo na mizo,.... ma nič. In me je ful bolelo v srčku

No, takole se naš mali vsak dan obnaša do atija. Niti pozdravi ga ne in ati nič ne sme. Prav hudo je. In to že od nekdaj in za vse je mami - VEDNO! za zjokat. Pa se imata z atijem včasih prav fajn. Se igrata in smejeta, ampak takoj naslednji trenutek pa "Ati pejt stran!"user posted image

Če bo vse po sreči, se zvečer spokamo prti Izoli. Se vam oglasim, ko se vrnemo.
LP

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?