|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
9.9.2008 7:55:37   
corfu
Dobro jutro

Kako ste punce? Jaz grem na 2. del likanja user posted image , pa malo bom pospravila, dokler tamala ne pride domov, saj potem bo pa itak zopet isto user posted image

Grem na kavo

Uživaj življenje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 726
9.9.2008 9:08:01   
bačko
Corfu!
Jaz sem super!Mala mi nagaja.Sem ji danes dala namesto planice spodnje hlačke in ko jo je prvič prijelo lulat je rekla"Mama, pipi!"In  sva šle na kahlo.Drugič pa ni več rekla je samo mokra bila.Počasi bo!Pridna je!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 727
9.9.2008 9:13:34   
corfu
Bravo user posted image  za tvojo malo pikico user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 728
9.9.2008 9:46:57   
bačko
Hvala!Mogoče se bo nekaterim zdelo da sem jo prehitro začela uvajati na kahlo, ampak probati ni greh!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 729
9.9.2008 9:55:07   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

madejka jst sm pršla do istga zaključka kot kapica - v akcijo za drugo dete in bosta še ujela želeno razliko!!! Ampk ne, jst še nism - se tud midva še nisva lotila dela, je trenutno čist preveč stresno obdobje...

hvala, Kapica user posted image user posted image user posted image  nism vedla ,da mam nov nick

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mam stres za izgovor... user posted image  sorry... user posted image  Sm se pa vsaj zdej sama sebi nasmejala! user posted image

kapica ja sej... tud o tem sva že razmišljala... Sam se še nč ne dogaja. user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 730
9.9.2008 10:10:28   
Ajvy
Dddddddddaaaaaaaannnnnnnnnn..

Bačko....a Žana pa že tak fante loviuser posted image user posted image user posted image
kolk je pa visoka??
Hvala za čajčekuser posted image user posted image
Ne vem, kako naj bi tvojega prepričala....naredita ga..pa to je touser posted image
Čestitke tvoji sestri za vozniški izpituser posted image user posted image user posted image

Zvesta..kako ste??
Tarja tudi ponoči precej nemirno spi, ampak proti koncu tedna je šlo že na bolje...pol pa spet ponedeljek...pa jovo na novo....
Vročine ni več??

Madejka...hvala za pojasnilo...mi ni bilo jasno...ker sem vedla da si nekje delala, pol pa ne..sej ne vem...v glavnem...zdej vemuser posted image user posted image

Kapica...kdaj si pa ti avatar menjala??
A ti si medicinka??

Češnca..ne se dat...od mojga brat žena je tudi deklica za vse, pa ti moram rečt, da se ji pozna na zdravju....pol si je pa zrihtala popoldanca, zdej je pa ko rožca....pazi nase, ker nihče drug ne bo....

Corfu..a ti še zdej likaš???bogica.....
Jst sem pa rekla, da bom mal kuhinjo generalko, pa me zdejle tak glava boli, da grem raje kako kitico odspat....

Moj je cele dneve v službi, prav smili se mi...mu že počasi prekipeva...
ker ni nič doma....jst sem pa tudi čist fertik...še dobr da mamo vrtec....da se potem ne počutim kot kak zavožena mt, k svojemu otroku ne more nudit trohice zabave...

Moram pa priznat, da me je danes vrglo-prvič, ko sem jo peljala v vrtec....in v igralnici je en fantek že orenk cvilil, no kričal, pol so pa kar malo skupno potegnili...pa me je stisnilo....tak da me po moje še zaradi tega boli glavauser posted image user posted image user posted image hec....ah ja tile naši sončki..

BAčko , a niso smešni ko nam tak pomagajo pri opravilih...TArja rada sesa, jst se nasmejem zraven.....pa mopa, pa pometa...če ji bom to povedala čez ene petnjast let mi sigurno ne bo verjelauser posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 731
9.9.2008 10:10:56   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

madejka jst sm pršla do istga zaključka kot kapica - v akcijo za drugo dete in bosta še ujela želeno razliko!!! Ampk ne, jst še nism - se tud midva še nisva lotila dela, je trenutno čist preveč stresno obdobje...

hvala, Kapica user posted image user posted image user posted image  nism vedla ,da mam nov nick

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mam stres za izgovor... user posted image  sorry... user posted image  Sm se pa vsaj zdej sama sebi nasmejala! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 732
9.9.2008 10:11:31   
Ajvy
u kolk nas je.....žžžžžžžžžžiiiiiiiiiiiiiiivvvvvvvvvviiiiiiiiiiijjjjjjjjjjjjooooooooooo

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 733
9.9.2008 10:14:16   
bačko
Ajvy!
Velika je 81 cm.Ja nimam kaj čisto je po mamiuser posted image user posted image .Mislim glede fantov!
Upam, da se bodo vsi vaši malčki kmalu navadili vrtca.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 734
9.9.2008 10:27:10   
Ajvy
BAčko...Tarja ma tudi 81 cm....kil ma pa 10,5....pa je največja v skupiniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 735
9.9.2008 11:39:56   
kapica
Corfu, a si gotova? In spet pri kaviciuser posted image ? Jaz bi tud eno spila, pa sem videla da nimam mlekauser posted image .
Backo, ne vem kako je z prepricanjem tvojga za se enga otroka. Po m ojem to ni najboljsa ideja moske tolk prepircevat, ker jih predvsem veliko rabimo, ko je dete na svetu. Da pa ne bo pol rekel, ja, saj si ga sama hotla metuser posted image . Sem pa jaz tud veliko zivcna, oz. prej sem bila, men se zdi da mi otroci dobro denejouser posted image . A bi mi posodla tvovo Zano, da se pri meni malo prah pobriseuser posted image . Sicer je pa dino tud priden ja, ampak pospravljal pa ne biuser posted image .
Ajvy, kuhinja generalka al eno kitico odspat. Za mene bi bila to tezka odlocitevuser posted image . Sicer je pa Tarja vsak dan v  vrtcu, pa lahk kdaj drugic puces. A si se naspala, je glava boljse? Avatar sem pa vceraj pozno zvecer zamenjala, pa tud nove tickerje sem naredla, da malo osvezim svojo obstojnost tu na RRuser posted image .

Jaz sem pa danes komaj vstala, sele ko ej moj sel v sluzbo ob 8.30h, sem se dvignilauser posted image . Sva bila z amlim ze eno rundo zunaj, zdaj pa pocasi kaj skuhat, nic posebnega, samo eno krompirjevo juhico in kaksno palacinko zraven. Ko sem sama z Dinotom doma, sem opazila, da ne morem bit veliko v kuhinji, ker kr tecen postane, ce mu je dolgcas.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 736
9.9.2008 11:40:57   
Freycha
Dober dan...... mater, odkar se je spet nek program na TV začel, nimam več časa zvečer gor pokukat user posted image user posted image user posted image

Sicer pa kaj dosti itak nimam za povedat. Tamala je super, super je začela jesti, super spi, super se imamo, super, super, super.... še malo, pa bi bilo kičasto.... midva sva tudi super, samo znorela bom, ker ima moj v.d. možek herpes na ustnici, pa se ne moreva lubčkat user posted image user posted image

V vrtcu je vse ok, doma tudi...... v glavnem nič posebnega.

kapica moje sožalje za omico user posted image  Moja babi je že 94. let, pa tut ne vem, koliko časa še bo, čeprav je še vedno totalno vitalna.... zdej je pa čisto na tleh, ker ji mora zobozdravnik par zob izpuliti, ker ji je do sedaj le en manjkal!! Pa še to je potem imela mostiček..... V glavnem stara je faca user posted image user posted image

vsem ostalim pa čestitke za dosežkeuser posted image user posted image , pa user posted image user posted image  če so kaj bubani, al pa ni vse tak, kot bi moglo biti......

joj, jaz pa današnji dan komaj čakam, da me nekdo pokliče in mi pove dobro novico user posted image user posted image user posted image  kaj več o tem pa mogoče kasneje user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 737
9.9.2008 11:41:30   
Freycha
aja kapica, a je to dino v avatarju?? v glavnem full full lepa fotka user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 738
9.9.2008 11:47:29   
bačko
Bom malo počakala pa bom videla če bo čez nekja časa spreminil mnenje.Za enkrat ga noče.
Kapica glede posojo bi se dalo zmeniti.Za kako uro!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 739
9.9.2008 12:35:15   
corfu
mam zlikano user posted image  kavo sem pa samo zjutraj pila user posted image

Danes peljem moja dva sončka k frizerju, zdaj me pa mika, da se bi tudi jaz postrigla, kaj pravte? Za in proti, zdaj imam lase do...hmmm lopatice imam pokriteuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 740
9.9.2008 12:44:46   
Freycha
corfu neeeeeuser posted image user posted image user posted image

a Manco boš tudi peljala strižt? Pa se pusti?user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 741
9.9.2008 13:11:26   
corfu
A pol se ne smem user posted image user posted image user posted image

Manco tudi, grem k dobri kolegici, pa malo risanke naštimamo, pa strižemo, Manco začne striči 2x pa dvakrat neha, se mora ona vmes še lepo igrat user posted image user posted image user posted image  vmes pa mene in Aljaža obdelauser posted image  potem pa spet Mancouser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 742
9.9.2008 14:19:13   
kapica
Corfu, ce ti pase, se postrizi. Odkar imam jaz kratke lase, sem fuul bolj zadovoljna, se mi zdi da lahk vec delam z frizuro kot prej, ko sem imela doolge in skoz sam cop in spangeuser posted image . Tako da ti se tud postriziuser posted image . Ste pa res dobri, vsi trije kr frizerjuuser posted image . Pa pridna si za likanje.
Freycha, kak fajn da ste tak super super super, je prav lusno za prebratuser posted image . Ne, na avatarju pa ni Dino, pa saj ne more bit 2 sekundi pri miru, ko se lubcka v ogledalo, da ga slikamuser posted image . Aja, mozeka pa drugje lubckaj, ce ne mores po ustnicahuser posted image .

Jaz sem zdaj odspala eno kitico, kao je bilo dobro, mmmmuser posted image . Dino se je pravkar zbudil, pa ga bom pustila se malo, da se igra v posteljci.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 743
9.9.2008 14:34:48   
corfu
Na, pa imam izenačeno, Kapica saj za to se gre, da imam večno spete, v službi bom imela ves čas pokrite, ker je obvezna kapauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 744
9.9.2008 14:40:56   
angel_rebelde
Mam pauzo med likanjem, pa sem vas malo pokukala...

Kapica, je to Dino na fotki? Drugače pa zelo lep avatar...

Corfu, ti se kr postriži..če maš vedno lase spete v čop...

Bačko, nevem no, težiti partnerju za otroka se mi ne zdi dobra ideja, malo še počakaj, bo čas pokazal, kako pa kaj...

Čestitke vsem za uvajanje v vrtec.. user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa se dalje švicat user posted image čaooo

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 745
9.9.2008 14:57:44   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Na, pa imam izenačeno, Kapica saj za to se gre, da imam večno spete, v službi bom imela ves čas pokrite, ker je obvezna kapauser posted image

eh, če je tako, bi se pa verjetno tudi sama postrigla....user posted image

kapica, če ga začnem drugje lubčkat, ne bo pustil, da neham user posted image user posted image user posted image  if you know, what I mean user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 746
9.9.2008 15:54:37   
pupi
Dan!

Evo poslala 12 ponudb za delo, pa da vidimo kaj bo, če me bojo vsaj upoštevali, če že ne dali šiht user posted image user posted image .

Naša Naja je začela sama šibat, se ja danes kar spustla in šla sama po dnevni. Kdo je reko, da ne bo hodla user posted image user posted image .

Glej, pa sem vas prebrala, pa ne vem če bi morala kaj pokomentirat. user posted image user posted image  za cartanje, za pridne otroke, ki pospravljajo, sami jejo,...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 747
9.9.2008 17:09:13   
madejka
Jeeee bravo Najauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pupi ti si pa pridna s temi prošnjami... jaz se ne spravim zravnuser posted image

Corfu
jaz vztrajam pri dolgih laseh, čeprav imam večino časa spete. Vsaj odkar je Maj. Mi je pa ful fajn, ko se morm malo zrihtat, ne rabim druga, ko da si jih spustim pa počešemuser posted image Če bi mela pa kratke, bi si pa mogla skoz neke frizure delat, kar pa sovražim!user posted image

Freycha user posted image za tako poročilo!

Kapica eh...pa sem misla, da si nam končno Dinota pokazalauser posted image user posted image

Češnca, Ajvy ja, saj delamo delamo na tem... samo mamo tud mi ful zavor zarad službe in verjetno zato ne ratauser posted image

Češnca user posted image user posted image user posted image Saj bo boljše! Moj je bil tud deklica za vse 3 leta, zdaj ima pa končno takšno službo, kjer ga ne izkoriščajo.user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 748
9.9.2008 17:19:56   
Freycha
pupi mislim, da si ti najbolj skeptična, kar se Naje tiče user posted image user posted image  Sicer pa čestitke Naja user posted image user posted image user posted image  ti kar dokaži mamici, da nisi od male muhe drek user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 749
9.9.2008 19:52:28   
Ajvy
Čestitke NAja user posted image user posted image user posted image

kApica...super avatar..in tickerji tudi.....user posted image user posted image
počitek...seveda sem odspala dve uri, še ne vem ,kdaj sta minili....je pasalo....glavo sem spočila....zdej pa bom tudi mogla it spat, ker me spet boli...baje me bodo te migrenski glavoboli spremljali do konca user posted image ...sej bo...važno da ne objemam več školjke..to se mi zdi dosti huje.....

Corfu...sem mnenja, ,če imaš lase v čop spete, si jih kar postrizi.....
Pa nehi likat, k slabo luč name mečešuser posted image user posted image user posted image

Freycha...super lepo da ste tak super lepo.....

MAdejka...Češnca...bom navijala za vas user posted image user posted image user posted image

mi smo bili mal na obisku pri bratu..kolk sta fajn fanta PAtrik in Vid....kako sta zrastla..če se spomnim kako majhna sta prišla na svet....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.