|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
9.9.2008 20:44:42   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

aha, mirena na nočni omarici je res superuser posted image user posted image user posted image

ti to iz izkušenj govoriš, a ne???

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 776
9.9.2008 20:44:45   
Anonimen
ayvi v pon. mam morfologijo, bom vprašala jauser posted image morm vedet, če morm uline roza bodije pobarvat, mam pripravljeno oranžno barvo žeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 777
9.9.2008 20:45:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

aha, mirena na nočni omarici je res superuser posted image user posted image user posted image

ti to iz izkušenj govoriš, a ne???

user posted image user posted image user posted image še zdej je tm...

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 778
9.9.2008 20:45:29   
Ajvy
Kapica..Ulla je noseča en teden dalj od mene....(da si ne boš rabla zapisovatuser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 779
9.9.2008 20:46:20   
Anonimen

Kapica..Ulla je noseča en teden dalj od mene....(da si ne boš rabla zapisovatuser posted image user posted image user posted image )

no, si bo pa mogla to zapisatuser posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 780
9.9.2008 20:46:21   
Ajvy

ayvi v pon. mam morfologijo, bom vprašala jauser posted image morm vedet, če morm uline roza bodije pobarvat, mam pripravljeno oranžno barvo žeuser posted image

glej da boš sporočila...sam tolk zaradi firbca me zanima....kaj o imenih sta se tudi že kaj pogovarjala??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 781
9.9.2008 20:47:01   
Ajvy

ne, ker sem jst sofisticirana user posted image user posted image pa imam lep tickeruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 782
9.9.2008 20:48:40   
Anonimen
ayvi kje pa....ime bo kriza spetuser posted image zato pa morm spol vedet, da pol sam to izbirašuser posted image rabim kako fajno ime za fanta, men se zdi da bo fant, sem že čist navadla...upam sam da mu ne bo lulč odpaduuser posted image user posted image k pol bo pa kriza...
sem tko rekla zanč, da otrok bi se mogu rodit pa met listek z imenom okol gležnja privezanuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 783
9.9.2008 20:49:17   
Anonimen

ne, ker sem jst sofisticirana user posted image user posted image pa imam lep tickeruser posted image user posted image user posted image

ja, sam si bo vseen mogla napisat, da jst sem pa en teden večuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 784
9.9.2008 20:50:11   
kapica
Ajvy, narobe si me razumela. Nisem medicinka v smislu dohtarce, ampak medicinska sestrauser posted image . Nisem hodla na faks.
Ulla, ja, te cist razumem, ker jaz imam probleme z krizem, tako kot ti z kolki. Pa sam zdrzat je treba, vse drugo tak samo za en drek pomagauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 785
9.9.2008 20:52:30   
Ajvy
Kapica..sem te perfektno razumela...sej jst tudi govorim o faksu za sestre....

Ulla.. a ti misliš, da bo fant..meni se pa niti sanja ne....

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 786
9.9.2008 20:52:40   
Freycha
sorry, sem gledala najprej o posvojitvah, potem pa o evforiji RBD......

v glavnem zdej itak nisva že nekaj časa ker imam malo problemov.... sem se pa ravno danes gledala v trebuh, da sem full nosečniškega dobila..... noseča (menda) nisem, ampak tale trebuh mi je pa malo uganka user posted image user posted image  kaj bi naredila, če bi zanosila? ej ne vem.... raje ne razmišljam (joj, to razlagam trem nosečkam user posted image user posted image user posted image )

corfu, grem oktobra študirat ja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 787
9.9.2008 20:53:00   
Ajvy

ja, sam si bo vseen mogla napisat, da jst sem pa en teden večuser posted image

ne ne...si bo zapomnila da si ti tam nekjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 788
9.9.2008 20:53:23   
kapica
Mah ja, si bom mogla zapisat, ko sem tak pozabljivauser posted image . Plus tega imas ti Ajvy v tikerju sam dneve, kolk se do konca, ne pa tedne. A naj grem pol vsakic racunat al kaj? Ker to je prevec za mojo glavcouser posted image .
Pa da si ti Ulla ne znas naredit tikerja, ti tud ne verjamem. Tu se nekaj kregas po forumih , ne znas pa spacat tega skupuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 789
9.9.2008 20:54:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

. Pa sam zdrzat je treba, vse drugo tak samo za en drek pomagauser posted image .

ja, sam upam da to ne vpliva na kasnej, da ne pusti kakih posledicuser posted image je pa drek to, zanč mi recimo Ula zaspala na kavču v naročju, moj je pa dol avto pral. in nisem mogla vstatuser posted image niti nisem mela telefona, še daljinca ne, dab TV gledla, sem kr tko kt en majmun sedela tam eno uro, tamala pa spala. pol je pa moj slučajno gor pršu, pa da jo je vzel in mi pomagal vstat. še na wc si ne upam, če sem sama doma, brez telefona sploh neuser posted image pa zaklepam se tud ne več v kopalnco, pa k mi gre tolk na živce, če bi mi uletaval notri, ko recimo sedim na sekretu...tko da zdej kr listek nalimam na vrata (ne moti)user posted image user posted image da neb slučajno se spozabuuser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 790
9.9.2008 20:54:33   
Ajvy
Freycha...ja zanimivo občinstvo imaš.user posted image ..si si prebrala kaj se zgodi z mireno, prahom in nočno omarico???

Kaj greš študirat??

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 791
9.9.2008 20:56:12   
kapica
Freycha a res, gres studirat? Pa bo slo, sluzba, sola? jaz vsakega obcudujem ki se tega loti in uspesno sfura do konca, jaz vem, da en bi zmogla. Eehhmm, nosecniski trebuhuser posted image ? Sem brez komentarjauser posted image . Zakaj pa (menda) nisi noseca?
Ajvy, no, pol se pa razumevauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 792
9.9.2008 20:56:13   
Freycha
ja ajvy... sem imela ta mesec full dober namen, da grem do ginekologinje, pa se je spet nekaj zalomilo user posted image user posted image user posted image

poslovni sekretar - 6. stopnja...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 793
9.9.2008 20:56:15   
Anonimen
freycha jaz raj sploh ne komentiramuser posted image sem tko u bistvu že, pa zlo prjazna sem blauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 794
9.9.2008 20:59:04   
kapica
Ulla, pa res je grozno ja. Pa najhujse je to, da si eno uro brez tv-ja tam sedelauser posted image .Eh, mal se hecam, ampak te razumem. jaz mislim da se po porodu z pravi telovadbo vse nazaj postima, tako da...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 795
9.9.2008 21:01:27   
pupi
Čer!

O ste neke pridne danes in lepo čvekate. Jaz sem bla na Pohorju in prišla kar lepi kos, do Lukeja tiste ko vete do kod je to, za 1. sem carica user posted image user posted image . Kje pa si zdaj taglavna, da mi neče šihta dat, bom drugič v prošnji napisala, da prehodim Pohorje, pa bo mogoče šlo skozi user posted image user posted image . Gor je blo faj, dol pa sem mogla pazit, da me ni preveč nabijalo v križ.

Freycha, meni je zaspat včasih tudi problem, ko pa jaz en krat spim, pa ni ovir za nasuser posted image user posted image .
Corfu slikiceuser posted image user posted image .

Boge naše user posted image , pa kaj vas non stop nekaj jezi. Ena glava, druga kolki, tretja dolgčasuser posted image user posted image  (kapica to na tebe leti, če se ni prepoznala user posted image user posted image ).

Naja je tudi tak pridna zdaj ko je zobek veni, prav uživam z njo, pa kaj vse naštima, se ji moram smejat. Pa zakaj morajo ti zobi tak jezituser posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 796
9.9.2008 21:01:49   
Anonimen
kapica ma res ne znam...sem se enkrt neki matrala, pa ni blo nč iz vsega skpuser posted image še avatarja ne mrem zamenjatuser posted image mogoč pa ni problem v meni, ampak v recimo računalnikuuser posted image user posted image
pa eh, jst se z nobenmu ne kregam, če se pa kdo z mano, je pa to njegov problemuser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 797
9.9.2008 21:02:52   
Freycha
ulla glede česa?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 798
9.9.2008 21:03:44   
Ajvy
Kapica..je zdej u redu...sem samo zate in za to , da boš vedla kolk je Ulla noseča naštimala še en ticker...zdej ga pa pridno glediuser posted image

Pupi...ti pa si pravi pohodnikuser posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 799
9.9.2008 21:06:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

ulla glede česa?

glede tega, da ti ni, da bi bla noseča, mireno maš na nočniuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.