Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 7:04:47
|
|
|
|
pika74
|
Gloria tudi zate držim pesti!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 7:07:48
|
|
|
|
želvica99
|
Evo čist na kratko en pozdravček - še zaspan Lučka srečno med otročki, tud jest grem čez nekaj minut "svoje" krotit. Gloria upamo, da je kaj novega Navijam seveda za vse, ki se jim danes dogaja, pa nimam časa lepit, upam da velja Pa vsem lep dan dečve
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 7:22:31
|
|
|
|
gigi1
|
Dobro jutro puppe Glorija upam, da je za tabo Današnje akterke dobro opravite. Stiskam pestke za vsako izmed vas Arnejči tudi jaz vas pogrešam . Saj bo kmalu bolje v službi. Pupike uživajte v sončnem dnevu
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 7:37:41
|
|
|
|
sonček33
|
Glorija se še ni nič javila, tako da nimam še novičk. Tudi jaz čakam in čakam in ji želim, da bi bilo čimprej mimo.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 7:40:02
|
|
|
|
GITA14
|
gloria upam, da že stiskaš in cartaš svojega sinčka nokes ja se bo kmal tut pr men zaćel dogajat sam čakam da m. pride ta teden in bom pol tkoj alo alo. vsem puncam danes želim velike folikle, velik kvalitetnih clic in dobre zarodke.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 7:46:39
|
|
|
|
lana08
|
Dobro jutro, da ne boste vedno same pile kave...
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 7:59:13
|
|
|
|
sonček33
|
O koliko aktivnih imamo danes. Punce, obvezno takoj se morate javiti s svežimi novičkami!!!!!! čakamo.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 8:00:12
|
|
|
|
zarja1
|
Dobro jutro babike, ene ste pa res zgodnje. Svaka čast. Te kavice so iz dneva v dan slastnejše. Zarja je dans šla na nož z . Oblekla bel kostim.....no pa da jo zdaj vidim....
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 8:00:28
|
|
|
|
sonček33
|
jazzz 27 - o kako lepo, da se prišla k nam. Tukaj je glih en tolk pozitive kot na Borbi. In fajn, da je že v sept. akcija.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 8:01:50
|
|
|
|
lana08
|
Zarja1 a ti mal izzivaš tvojo ?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 8:04:01
|
|
|
|
zarja1
|
Lana 08....ja, če pa noče in noče prit... hvala za coffee....odličen
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 8:15:30
|
|
|
|
lana08
|
Zarja1 vsaka stvar se zgodi z razlogom boš pa oktobra
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 8:22:25
|
|
|
|
KIWI
|
Eno lepo dobro jutro vsem! Lana08, tale kavica pa je resnično mnjami!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 8:25:40
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana08 Zarja1 vsaka stvar se zgodi z razlogom boš pa oktobra pa jaaaaaaaaa. Cajt bi bil že. Kakšna pa je tvoja zgodba, nisem zasledila al pa sem prešpricala...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 8:27:38
|
|
|
|
lana08
|
počakajte da vam postrežem z , ok no lahko tudi ampak pazite da ne bodo potem malce prehitevam, najprej dobro opravite z UZ, punkcijami, ET-ji, potem pa to zgoraj
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 8:31:24
|
|
|
|
Kicsi
|
Dobro jutro punce.Upam,da ste bolš kokr jaz.Mene bo šefica v službi uničla,še preden bom uspela iti na bolniško . Vsem,ki imate danes UZ,punkcijo,transfer ali kar koli drugega - SREČNO !
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 8:33:13
|
|
|
|
lana08
|
moja zgodba...čakam na 1. postopek, začnem naslednji teden teden.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 8:38:11
|
|
|
|
zarja1
|
Lana morda bova pa midve datumsko uskaljene, vse ostale so mi malo pobegnile. Icsi ne se pustit tej baburi.......pejd na dopust pol pa na bolniško
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 8:40:53
|
|
|
|
arneja
|
Pupe, zdaj so menda že štrije folikli, če ni Reško enega in istega dvakrat videl. Veliki dovolj, tako da danes pade stopka, v četrtek pa punkcija. Pri atu bilo spet blazno zabavno, napišem popoldan, ker zdajle ne morem. Sva bila samo še jaz in on, pa dva Hrvata v čakalnici in temu primerno zgovorno je bilo . Upam na lepe novičke tudi od vseh ostalih .
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 8:46:58
|
|
|
|
dajamaja
|
Danes pa navijamo za: Goldy - UZ Arneja - UZ Stijan - UZ Ozone - punkcija Pija76 - punkcija gospodarica - ET Bozza - ET Arneja, super za UZ in stopko!!! Kolk jajčk. Zdej pa bo! Gloria, a lahko že čestitamo!? Gretka, dobro se zmenita danes s svojo G. Lara, Blanchi, kej novega? Kaj špika?Kaj smrdi? Kaj ščipa? Kiwi, a si ljubiteljica NZ? Meni prekrasna država! Mmmm Gigi, če pa še ti komaj dohajaš, pol se pa res dogaja! Mismis za 0,2! Daisy, Mlinčka, živjo! Vsem, res vsem, lep pozdravček ...in seveda SREČNO! Jaz se pridno pikam. No, moj me pika. Grem pa jutri pridelek pokazat, pa da vidimo!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 8:48:03
|
|
|
|
sonček33
|
dajamaja - naj bo pridelek kvaliteten in kvantiteten
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 8:59:30
|
|
|
|
KIWI
|
DAJAMAJA, sem ljubiteljica vseh bolj eksotičnih dežel, pa prav zdaj bi se kakšen potep po NZ ali Australiji krepko prilegel! Po vseh teh špikanjih itd.... Še pa žal nisem imela priložnosti tja it, mogoče pa bo kdaj!!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 9.9.2008 9:03:03
|
|
|
|
Kicsi
|
Saj bi šla na dopust,pa mi ga ne da.Moram zdržat še ta teden,v ponedeljek pa grem na bolniško,ampak vam povem,da je ta teden kot v peklu.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?