Mandek
|
Uf, Talcy, tale tvoja dogodivščina me pa je spreletela. Ko si mislimo, da je še nekje daleč, te pa že res utegne presenetit iz danes na jutri . In dva tedna razlike? Ja, še dobr, da so ti povedali,no ...Zdaj si ok? Ostalim vidim, da tudi dogaja, vsakič nekaj novega, ni kaj. Kdaj naročajo na CTG? Jaz sem sicer zaradi nekega rjavega izcedka to že imela, vendar me znaima kdaj se dela to v rednem delu. Še vedno premišljujem o tem ali bi dala prošnjo za podaljšanje absolventa (že 2krat so mi ga podaljšali za pol leta), vendar mi je nekako jasno, da je ne bojo...Naredila sem precej težek izpit, čakata me še 2 seminarski in prošnja za en najbednejši izpit ever (upam, da mi ga bodo zarad študija v tujini upošteval...). Mah, kr mal me skrbi vse to,no... Drugače sem ok, postajam okrogla in se mi že vidi, da bomo meli malega človečka. Z zgago imam tako hude probleme, da me začne boleti cela čeljust, sili pa me na bruhanje...niti pod razno ne vem več, kaj naj naredim, da bo zaleglo. Naša beba je živahna nonstop, premika se 22 ur na dan, najboljša je zvečer do enih in zjutraj od pol 6 dalje...mi je prav smešno in prijetno,no Septembra mi poteče status in ne vem, kako naprej. A moram na CSD kej posebnega izpolnit za porodniško al kako gre vse to skupaj? Kakšna pa je razlika, če si namesto na CSDju študentka,ko rodiš? V tem primeru ti ne teče delovna doba,ne? Mislim, eni mi govorijo tako, drugi kontra. Res ne vem več kaj je res in kaj ne...Je katera na istem? Lep preostanek še zadnjih mirnih noči...