|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008
6.9.2008 17:18:26   
stunfek
oj punce! evo mene, javljam se iz indije :) po 7ih dnevih sem koncno dobila internet v hiso. vmes sem bila ze na pregledu in sem si ful oddahnila, ker mi je zdravnica izredno simpaticna in naklonjena naravnemu porodu in prizadevanju da se presredek ne bi pretrgal :) naslednji pregled imam 17.9. zdaj bojo pac ze ne 14 dni. saj je pri nas tudi tako, a ne?

v kratkem moram nabavit posteljico za dojencka in potem bom pripravljena :) Ugotovila sem tudi, da imajo tukaj vse kar ti srce pozeli za dojenske in da nas bejbi (niti jaz) ne bova nic prikrajsana. Sicer pa je otak se toliko vtisov te kaoticne dezele, da itak ne vem kaj naj sploh napisem.

Let je sel odlicno. Tiste kompresijske najlonke so bile hudo neudobne ampak se bolj ucinkovite. V 13 urah potovanja, ki je bilo ZELO utrujajoce nisem popolnoma nic zatekla. Na pregled me je potem presenetilo le to, da sem shujsala za tri kg. to pripisujem stresu in pa cisto drugacni prehrani tukaj. 17.9. bom imela tudi ultra zvok, da bomo preveril kako nas korenjak raste.

Skratka, toliko da se vam javim. Res lepo vas je brat in se prav vesela, da sem prisla do interneta. Fajn bodite in upam, da se sedaj bolj pogosto beremo :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
6.9.2008 17:20:11   
vianne
Ej punce ste se kaj odpočile? Jaz sem šla po kosilu spati in sem slatko zaspala za vsega pol urce...ma kaj ne pride bratranec od mojega neke dile "ublat" ... evo konec spanja user posted image . Ej ga ni mira... za po.p.
Kar se tiče britja. Odkar sem jaz noseča meni zelo počasi rastejo dlake. Na nogah si jih populim z depilatorjem, bikini predel pa trenutno miruje. Jaz sem mu kar izrekla "šumeči šop". Pred nosečnostjo sem imela prijateljico vedno poštimano (brazilko) in sem bila sigurna, da bom tudi v nosečnosti skrbela za red tam spodaj... ma veste kaj, me prav mal briga kakšna je. Da bi se sedaj pa še s tem ubadala... po tuširanju si še nog ne morem prav obrisat. Pa tudi pred porodom si je ne mislim doma pobriti, naj mi jo kar v porodnišnici user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
6.9.2008 17:24:30   
vianne
O štunfek si srečno prispela user posted image user posted image user posted image . Lepo da si dobila internet in da je vse super. Še kaj se javi in poročaj kako je kaj v Indiji!!! 

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
6.9.2008 17:33:56   
janja 27
evo mene nazaj s popoldanskega izletauser posted image sem mal utrujena ratala sem sklenila da bom večinoma sedaj doma čepela se mi ne da okoli več pohajat...
stufek pa si le srečno pirspela, važn da se počutiš ok da je let za tabo in da si se lepo namestila v dalni deželi...
tamala mi je zaspala v avtu moj dremucka na kavču pred nočno meni pa se ne da gledat tv....sej bom mogla tamalo it zbudit k potem bo akcija do polnočiuser posted image user posted image
vianne nimaš mira danes......sej bo boljš..mogoče pa boš to noč spala k ubita k prejšnjo nisi ničuser posted image user posted image
naša user posted image v trebuščku je pa nekam mirna danes..ne vem ...al ma tak zaspan danuser posted image user posted image
mbd ja na forumu je ena spraševala da jo sedaj v drugo full bolijo kosti p aje komaj v 26 t p aso ji odgovorile vse da k so jih kosti bolele da so hitr rodileuser posted image user posted image no upam da velja tud za naju potem...pr manci meje boleo ma bolj na koncu sedaj pa sem kot praviš ti ena racauser posted image user posted image
bejbe ste si slikale trebuščke.....
sarcy kako je s tvojim pritiskom, upam da ok....

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
6.9.2008 17:58:57   
jolie

ooo....kera razveseljiva novica user posted image ....upam, da tele boleče kosti res pomenijo manj boleč porod, ker če je tako potem bom jaz rodila peace of cake user posted image . Jaz že lep čas hodim ko raca, me na čase tako bolijo kolki, da sem po hoji podobna kakšni 90-let stari ženski. (recmo, da tole bolj drži kot tisto o zgagi a? user posted image )

Štunfek...sem vesela, da je s tabo in user posted image  vse ok. Kolk je fajn tale internet ane...z vseh koncev sveta se lahko povežeš "domov" user posted image

vianne...sem se najdla v tvojem postu...jaz sicer nisem imela po brazilsko uštimano in sem se pripravila, da med nosečnostjo pač ne bo zmeraj tipi topi uštimana...ampak tale vročina..aloooooooooo....se mi je zdelo, da mi bo zgorela reuca med nogami. Sem kar mojega zaposlila, da je spedenal zadevo kot je treba user posted image . Čeprav bi bilo mogoče boljš, da bi se kar sama lotila,je trajal multi cajta...no ja...ni to isto kot brada anede? user posted image

Jaz sem bila danes kar mičken preveč pridna in sem dva štuka bajte pospravila, sedaj še ene cotke obesim in grem pod tuš. A je še kateri danes tako svinjsko vroče? Jaz sem čist zašvicana user posted image

uživajte!!!

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
6.9.2008 18:16:42   
jolie

Še tole...glede enkratnega zneska iz CSD... (za tiste, ki se niste odločile za paket)...jaz sem včeraj klicala na CSD gospo, ki mi je urejala vlogo in je rekla, da glede na to, da sem v avgustu oddala vlogo in dobila odločbo to pomeni, da dobim denar nakazan od 12-15 v septembru. Nakažujejo baje samo enkrat na mesec takrat kot ostalim socialno pomoč itd.

Sam tolk, če še katera dinarčke čaka....jaz komaj čakam, ker imam s tem denarjem namen kupit avtosedež za našo pupiko user posted image .

(odgovor članu jolie)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
6.9.2008 18:50:41   
*talcy*
stunfek ...  pozdravljena ... lepo da si se nam javila in da je vse ok s tabo pa tvojim user posted image  user posted image user posted image user posted image  ... poročaj kaj kako je dolej pa drži se ....
glede CSD jaz sem dala papirje sam zame notr okol 10 avgusta in čez teden dni sem imela že nakazano .... tako da denarčkov od socijalne ni več  user posted image
sva kupila voziček ki je bil ful drag (620e) in tako pa pa dinarčki .... pa bo že ....

(odgovor članu jolie)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
6.9.2008 19:13:30   
timnala
Ojla!
Stunfek super, da se dobro pocutis in da je bil tud let cimmanj naporen! user posted image

Drgac pa jst dans zasvicana kot konj ze parkrat - se kr pospravljam (sem se odlocila vse omare premetat od vseh sob in vse prebrisat in vse stran vrzt, kar se ne rabi (od cot do ostalih stvari)..pa gre kr pocasi..delam kako urco, pol pa pol ure pocivam, ker se kr krivo pocutim, ker mi ostali kr naprej trobijo, da naj dam mir..ampak jst hocm met vse porihtano preden user posted image  pride. Pa se dve sobi sem cist zasukala in dolocene elemente stran dala - mam res akcijo, zdej k mojga dragega ni doma..
A ve se kaj vzdigujete pa prestavljate? Jst se sicer opominjam, sam vcasih se mi ne da par urc koga cakat pa rajs kr sama..pol se pa krivo pocutim.. Ah, bo ze..user posted image

Drgac pa mene se nikjer kosti ne bolijo, niti kriz ne..in hodim se tud cist normalno, tak da ne vem, kdaj se bo men zacelo tam spodaj kaj raztezat, ker ze tak sem bolj ozka v boke..hm..se grem pa vsaj to, da sm drugace ful gibcna in elasticna (in po eni metodi, bi naj hitro rodile tiste, ki imajo vezi ful elasticne - to pa preveris, kolk ti gredo prsti na roki nazaj, ko jih upognes..no, men gredo skor mal vec kot 90 stopinj). user posted image user posted image

Glede frizurce spodaj, sm jst tud mela prej bolj urihtano, zdej se pa poskusam pred pregledom mal uredit..sam to je skor mission impossible..kr neki..pol sm pa taka kot en mal plesat..malo je pa malo ni user posted image  tak da bom zdej najbrz pustila vse skup tak kot je do poroda pa me naj oni tam urihtajo user posted image

pozdravcek - grem nazaj rihtat pa pomivat pa brisat pa prestavljat...huh..kdaj bo konc user posted image

papa,
D.

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
7.9.2008 11:05:32   
vianne
Pozdravljene...

... včerajšnji večer je bil pa "neverjeten". Smo se že odpravljali v porodnišnico. Ob osmih me kar naenkrat začne boleti cel trebuh, me sili na bruhanje, boleč križ, tišči na wc... bolečina se je vedno bolj stopnjevala. Čudno je bilo le to da je user posted image delal take akrobacije. Kaj takšnega se mi še ni zgodilo. Trebuh je valoval in ustvarjal čudne oblike na vse strani. Verjetno se pred porodom otrok umiri... Ta huda bolečina je trajala dve uri. Ko sem se že odločila da gremo, se grem še stuširat in se je stanje umirilo.
Kaj je bil vzrok tej situaciji ne vem. Upam, da do dneva ko bo res čas, se ne bo več ponovilo. Me je bilo kar strah. Morda pa se je user posted image pravilno obrnil. Srčno upam.
Sem pa to noč bolje spala. Vsaj to. Res da sem šla na wc ene tri krat ... ma sem pa vsaj spala.
Danes je pa oblačen dan, idealen za počivanje in cartanje!
Lepo preživite nedeljo in se vam še kaj javim.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
7.9.2008 11:09:56   
jolly123
Jaz vas samo na hitro pozdravim, ker se učim. Jutri imam zadnji izpit, upam da rata. da imam potem  mir in mi ostane samo še diploma. Nosečnost čedalje težje prenašam, trebuh je prav vsak dan večji. Zdaj je začel še otrdevati, začenja me boleti sramna kost ampak le če hodim več kot 10 minut. Tko da si niti pošten sprehod ne morem privoščiti. Ja očitno se bliža dan D in bomo kmalu konec. Upam, da ne okrog polne lune, ki je že 15. septembra user posted image user posted image

Stunfek lepo da si se javila. Uživaj tam doli ;)

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
7.9.2008 11:11:02   
jolly123
Uf vianne ti imaš pa tudi pestro, že od vsega začetka user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
7.9.2008 11:46:15   
janja 27
ojla
o vianne tebi pa se res skoraj vedno kaj dogajauser posted image user posted image mogoče pa se je res obrnil na glavicouser posted image user posted image sicer pa punce da si ne boste mislile da se otročiček pred porodom kaj umiri sj pri meni ni blo tako ( nekateri se res umirijo ne me narobe razumet ) naša Manca je zadnjo noč v trebuhu katero sem preležala v bolnici imela take akrobacije da sem misla da bo skoz trebuh ven pršla celo noč je brcala se ritila ne evm kaj še vse nisem spala skoraj nič...no ob pol poldne sem jo imela v naročju..ja pote je pa dala mir k je dam spalauser posted image user posted image no tko da ni mus da se predd porodom user posted image umiri.....
no jaz še vedno spim k top...user posted image user posted image danes sem šla sam enkrat na wc, pa tud meni otdeva trebuh ma ni še panike ( ja zdej vem k sem za drugo nosečauser posted image user posted image )
jaz danes kuham nedeljsko kosilo, sem že olupla krompir, pa juhca se kuha že od zjutraj pa bom zraven naredila kr čevape , ko mal mešano kosilo.....pa rdečo peso ( njami ).....sam bomo jedli komaj ob 13 h meni to kosilo ob 12h lh ne paše ne vem kako potem se mi zdi da se mi popoldan vleče za znoret......
pri nas je tud turobno oblačno vreme, verjetno bo kaka kaplja dežja padla....no meni crkljanje lih ne pride v poštev še posebno če je tamala zraven se prec buni da je ata ni od mame ampak od nje in mama ni od ate ampak njema....tko da se lohk sam gledavauser posted image user posted image user posted image
jolly srečno jutri na izpituuser posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
7.9.2008 14:58:24   
janja 27

user posted image

1. oktober

user posted image   Petrca* (3user posted image 3user posted image ) pr. ?  user posted image   LJ 31 let
       user posted image  user posted image
user posted image   sonček75 (5user posted image 1user posted image )pr.17.09.08 (posvet o CR 24.09.08)

user posted image 33 let user posted image user posted image
user posted image   nineva (3user posted image 2user posted image )   user posted image MB 30 let user posted image

2. oktober

user posted image     blanka1 (2user posted image ?user posted image )pr. 09.09.08 user posted image   MB 23 let
       user posted image   ( user posted image   - Sven ali user posted image   - Fiona )
user posted image    levinjaa (2user posted image 2user posted image ) pr.08.09.08  user posted image LJ user posted image   
        30 let user posted image  
user posted image    nosečnica (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image   LJ user posted image
user posted image    Acjom (2user posted image 1user posted image ) pr.17.09.08 user posted image 23 let
       LJ
 user posted image  user posted image
user posted image    valla(2user posted image 2user posted image )pr.10.09.08 user posted image LJ 28 let user posted image user posted image
user posted image     laknerš(2user posted image 2user posted image ) pr.user posted image  user posted image user posted image

4. oktober

user posted image   coccinella (1user posted image 1user posted image ) UZ + CTG 15.09.08 user posted image
         Domžale  user posted image   user posted image   29 let 
user posted image    B.M. (1user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image MB
         user posted image  
- Matic user posted image

5. oktober

user posted image   tanja29 (1user posted image 1user posted image ) .pr.? user posted image  user posted image - Manca

29 let user posted image
user posted image    kala28 (?user posted image ?user posted image ) pr.?  user posted image user posted image user posted image

6.oktober

user posted image   jana_k (2user posted image 1user posted image ) .pr. 10.09.08 user posted image user posted image   Vipava

user posted image  
23 let
user posted image    cvetka31 (?user posted image ?user posted image
user posted image    freja (3user posted image 2user posted image )  user posted image user posted image

7. oktober

user posted image    Veki_222 (1user posted image 1user posted image   ) .pr.09.09.08 user posted image  user posted image  

Trbovlje 29 let   user posted image
user posted image     Zvezda17 (1user posted image 1user posted image ) pr.19.09.08  user posted image   Idrija 25 let

8. oktober

user posted image    Liza01 (2user posted image 2user posted imageuser posted image   user posted image

9. oktober

user posted image    timnala (1user posted image 1user posted image ) pr. user posted image user posted image Mozirje 27 let
        ( user posted image - Nac ali user posted image - Ajda user posted image
user posted image    Miskolina4455 (2user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image LJ

31 let user posted image (user posted image - Nik ali user posted image - Lara )

user posted image     dajadada (2user posted image 1 user posted image ) pr. 15.09.08 user posted image user posted image user posted image  

10 oktober

user posted image    jolly123 (1user posted image 1user posted image ) pr. 09.09.08 UZ 16.09.08

user posted image   KR  27 let user posted image

user posted image    barby (1user posted image 1user posted imageuser posted image   KR 23 let
user posted image    SAFIRA (2user posted image 1user posted image )  user posted image user posted image user posted image
user posted image     M_mojca (1user posted image 1user posted image ) pr. 18.09.08 user posted image Trbovlje
          24 let user posted image user posted image

12. oktober

user posted image     sarcy21 (1user posted image 1user posted image ) pr.
          user posted image user posted image - Mark user posted image
user posted image     zeko (1user posted image 2user posted image  user posted imageuser posted image   user posted image  user posted image -user posted image   ; user posted image -user posted image

13. oktober

user posted image   Rendi (1user posted image 1user posted image ) .pr 17.09.08  user posted image   KP 29 let
       user posted image  user posted image - Eneja
user posted image    mbd0411 (2user posted image 2user posted image ) pr.08.09.08 user posted image   CE user posted image 35 let   
user posted image    janja27 (5user posted image 2user posted image )pr.22.09.08 user posted image PO user posted image 30 let user posted image
user posted image    klavdija27 (1user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image user posted image   user posted image

14.oktober

user posted image    corti (1user posted image 1user posted image ) pr. 30.09.08
       user posted image Domžale user posted image
25 let user posted image - Hanna
user posted image    maserati (3user posted image 2user posted image )pr. ? user posted image   user posted image user posted image

15.oktober

user posted image   "talcy" (2user posted image 1user posted image ) pr.19.09.08  user posted image 24 let user posted image
user posted image    ajetam (1user posted image 1 user posted image )   user posted image  user posted image 22 let
user posted image     Mandek (1user posted image 1user posted image ) pr.16.09.08  user posted image 25 let  CE user posted image   user posted image

16. oktober

user posted image     Kaštrun (2user posted image 2user posted image ).pr. ? user posted image   27 let user posted image user posted image
user posted image     ZalaTM (2user posted image 2 user posted image )  user posted image  user posted image  user posted image  

17. oktober

user posted image    vianne (2user posted image 1user posted image ) pr. 17.09.08 CTG- 14.09.08 user posted image  
         Pivka user posted image   31 let user posted image
user posted image    billa (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image obala 33 let user posted image
user posted image    tejčika29 (1user posted image 1user posted image ) pr. 23.09.08 user posted image CEuser posted image user posted image

18.oktober

user posted image    Maska (2user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image LJ 29 let user posted image user posted image

19 oktober

user posted image     Lena35 (4user posted image 2user posted image ) pr.23.09.08 user posted image 36 let user posted image user posted image
user posted image     afnica mala (4user posted image 1user posted image ) pr.09.09.08 user posted image   LJ user posted image

20.oktober

user posted image     bluster (2user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image LJ 40 let user posted image user posted image
user posted image     škorpion (2user posted image 2user posted image ) pr. ? user posted image    user posted image   CE
          28 let user posted imageuser posted image - Nik ali user posted image - NIka)
user posted image     sanelaa (1user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image   Velenje

26 let user posted image user posted image
user posted image     sean (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image Nova Gorica 20 let user posted image user posted image

21.oktober

user posted image     barbara33 (1user posted image 1user posted image ) pr.user posted image   32 let
          user posted image - Anja user posted image

22.oktober 

user posted image     Lana34 (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image 35 let user posted image
user posted image     Natali07 (2user posted image 2user posted image ) pr.08.09.08 user posted image   33 let
         user posted image KR user posted image
user posted image     jerikou (1user posted image 1user posted image ) pr. 25.09.08
         user posted image 26 let user posted image user posted image

24.oktober

user posted image     PikicaStonoga (1user posted image 1user posted image ) pr. 11.09.08
         user posted image   user posted image 28 let LJ user posted image PDP 02.11.08
user posted image      sončnica24 (1 user posted image 1 user posted image )pruser posted image user posted image user posted image 25 let

25.oktober

user posted image    "tedy" (3user posted image 3user posted image pr. 08.09.08
        user posted image   LJ user posted image 37 let user posted image
user posted image     jolie (1user posted image 1user posted image ) pr. 09.09.08 user posted image NM user posted image 29 let user posted image
user posted image     Urška// (2user posted image 2user posted image ) pruser posted image   MB

29 let user posted image
user posted image    stunfek (3user posted image 2user posted image ) pr.17.09.08 user posted image Vransko (INDIJA) 
         35 let  user posted image - Abhay (abaj)user posted image  
user posted image     minca_n (1user posted image 2user posted image  user posted image )  user posted image   user posted image   21 let
          user posted image -
user posted image - Zoja   user posted image   -  user posted image -Nia
user posted image     Lučka1 (1user posted image 1user posted image ) pr.10.09.08 user posted image
           LJ  user posted image 30 let
user posted image

30.oktober

user posted image   wateshine (1user posted image 1user posted image ) pr. 08.09.08  user posted image user posted image  user posted image
         Šmatrno pri Litiji 
20 let
user posted image    Freha (1user posted image 1user posted image ) pr. UZ 15.09.08  user posted image   user posted image user posted image
user posted image     Anny (2user posted image 2user posted image ) pr.? user posted image user posted image Jesenice
user posted image     lovely (1user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image user posted image user posted image

VSEH SREČK user posted image   NAS JE  67 user posted image user posted image user posted image

pričakujemo 69 user posted image

trenutno razmerje:

user posted image    21
                user posted image    20
                user posted image   28

user posted image     gibi
user posted image       presenečenje če nočete vprašati za spol

kaj potrebujemo za porodnišnico :

Dokumenti:
* zdravstvena kartica
* napotnica za porodnišnico
* napotnica za reševalno vozilo
* izvidi
* materinska knjižica
* potrdilo o udeležbi očeta na materinski šoli
* osebni dokument
* poročni list (lahko kopijo)

Osebna higiena:
*
zobna ščetka
* zobna pasta
* nevtralen deodorant
* vazelin za ustnice
* milo
* glavnik
* krema
* vložki (bombažni npr. vir80)
za tiste ki so šivane baje da so boljši Vir nature saj se šivi tako ne zatikajo v vložek
* Multi mam lanolin
* mrežaste spodnje hlačke za enkratno uporabo
* nastavek za dojenje Avent - najmanjši
* mobirel + polnilec, foto, energijsko čokoladico
plavalni obroč ( šlauf)

Oblačila:
* po želji svoj kopalni plašč
* spalno srajco (najbolje da se odpenja od spredaj)
* nogavice
* copate

spodnje hlačke

Pripomočki za dojenje:
* nedrček za dojenje (2x)
* prsne blazinice

Oprema za novorojenčka (prinese očka na dan odhoda)
*
4 tetra plenice
* 3 plenice za enkratno uporabo
* povijalno plenico
* žabice
* majčki
* bombažno kapico
* jopico
* odejico
* copatke
* avtosedež
* tolažilna duda
* rokavičke

KAJ POTREBUJEMO ZA NOVOROJENČKA:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2302780&mpage=154&key=

user posted image
user posted image

11.07.08  mamici SNESKA  ( 32 let, LJ ) user posted image   VITA  790 g in 35 cm

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
7.9.2008 14:59:34   
janja 27
jutri imajo pregled:

user posted image    levinjaa
  user posted image    mbd0411
  user posted image    Natali07
  user posted image    "tedy"
  user posted image    wateshine

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
7.9.2008 17:43:03   
stunfek
oj punce! zdele sem sele zasledila, da se je rodila Vita, Snezki. Koliko prezgodaj pa je bilo? A je kje kaj napisano, pa sem spregledala? Kako ji pa gre?

Jaz komaj cakam na pregled, da bom lahko videla kako napredujemo :) Menda so nasi bejbiji ze cez 2 kg...imam prav? No, saj bom kmalu izvedela.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
7.9.2008 18:40:24   
Urška//
Ojla

da se vam malo javim

pregled imam 11.9. tako da v četrtek bolj podrobno povem kako je z bejbijom, upam da mi bo delala uz

Jaz sem pa drugače bolj tak no, spim že kake tri tedne ne, me mantrajo mravljinci v rokah in roke me ful bolijo vse gor do ramuser posted image , ne vem no to je za znoret, pol pe še 4x na WC, pa krči v nogah, pa bolečine v kolkih, pa otrok je aktiven do amena, nisem navajena na vse te nevšečnosti, ker pri prvi nisem imela nobene od teh težav

ma bo že, sej še malo ne pa bomo vse cartale

lep pozdrav, se slišimo v četrtek

papa

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
7.9.2008 20:14:26   
janja 27
stunfek..sneska nam je pisala po dolgem času prilagam link pa klikni
http:////www.ringaraja.net/forum/m_2302780/mpage_167/key_/tm.htm
http://www.ringaraja.net/forum/m_2302780/mpage_168/key_/tm.htm
potem se nam ni več oglasila...no upam da njena vita lepo napredujeuser posted image user posted image user posted image
Urška lepo da si se oglasila po dolgem času..nekatere ste nas prav zapustileuser posted image user posted image

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
7.9.2008 21:49:29   
Lucka1
no, tu še ena "izgubljena" - sploh ne vem, kdaj sem se zadnjič
oglasila, čeprav se trudim 3x na teden vsaj malo prebrat, da vidim, kako
vam gre in kake težave in radosti vas pestijo....približno sem na istem,
samo da mI PA SMO RES BLI V PORODNIŠNICI V PETEK OB 22h,
pa smo prišli ob pol noči k sreči domov....še vedno user posted image
So me hotli noter obdržat, ampak se je potem dr omehčal, ker
sem sama zdravnica in od blizu in se poznamo in mi je zabičal, da naj
resno počivam....in dal še buscopan in magnesol....v glavnem, imela
sem popadke na 5 minut, sicer ne zelo močne, a redne in resne. Vsaj
tako so rekli. Tako da sedaj bom pa res "bol na izi" vse vzela. Do sedaj
sem namreč na polno delala, preselili smo se in sva z user posted image vse sama
urejala, ker so bili domači na dopustih, poleg tega niti pravega dopusta
nisva mela, ker sva se pač selila.....IN JE user posted image OČITNO REKEL, ZDEJ PA DOST
in naju pošteno prestrašil....tako da sedaj bom v službi res samo še
papirje porihtala in predala delo, vzela še kak dan dopusta in potem bo
že kmal porodniška. Nimam še nič papirjev urejenih - moram to sredo na
pregledu rečt za potrdilo o PDP, da uredim še to....madonca, da nas
res ne bo presenetil user posted image

vidim pa, da nisem edina s krči - otrdevanje omenjate mnoge, Vianne pa je
že tud skor šla na pot v porodnišnico! Štos je, da jaz nimam niti torbe
pripravjene,tko da sem šla brez vsega tja - še dobro, da so me domov spustili.
stunfek super, da je vse ok - jaz ne vem, če bi upala kje drugje rodit, kot doma....
seveda je drugače. če vse skupaj poznaš in če pač ni druge user posted image

janja 27 - še jaz se priporočam za tel na ZS, da lahko sporočim, ko rodim.

A katera še dela? Kolko pred porodniško ste pa šle na dopust?
A pride katera na gospodarsko rastavišče na otroški bazar?
In ali ste se kaj dobile ljubljančanke? Ali okolica?

No, zdej pa grem še mal pobrskat, kaj res rabim za novega člana....se mi
vse skup zdi zelo blizu od petkovega večera.....

POZDRAV VSEM

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
8.9.2008 9:00:51   
vianne
Lucka1 še dobro, da se je vse dobro izteklo. Mene je bilo kar strah. Še sreča, da so te poslali domov. Jaz imam tudi predpisan Buscopan vendar ga ne jemljem rada saj mi po njem pulz še bolj zrase. Tudi do 120 pa še tako ga imam zelo visokega od 80-90 brez naprezanja. Ti kar dosti počivaj pa bo še vse O.K.
Jaz sem imela torbo že prej naštimano, ko pa se mi je še to pripetilo sem hitro naštimala še za našega miškota... ja strah je lepa reč user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
8.9.2008 9:02:38   
sončnica24
Dobro jutro. Jaz na srečo še dokaj dobro spim, včeraj sem že ob 9ih zaspala in sem spala do pol osmih s tem da sem šla enkrat vmes na wc, ampak to sem že prej tudi hodila tako da sem na to navajena.

Dolžna sem še datume za naslednje preglede dat in sicer: 26.9 in 10.10.

Na CTG pa se moram naročit in sicer v porodnišnico datume pa imam naslednje: 17.10, 24.10 in 1.1.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
8.9.2008 10:25:52   
jana84
živjo!
Spet ste toliko napisale, da nimam časa vsega prebrat...Čakam da pride mala nečakinja se varvat...Gre sestra k kozmetičarki, ker ji je tak obraz ratal v nosečnosti, da se skor ne upa pokazati v javnost user posted image . Hvala bogu, meni tile mozojčki ne deloajo nobenih nevšečnosti...Tam pa tam se kakšen pojavi in to je to!

No, mi smo popolnoma fajn. Počutje je v redu, čakamo pregled v sredo...
Moje črevesje je imelo ta vikend prav "žur". Sem pojedla ene dva grozda v soboto in me je tako bolelo črevesje ko sem se premikala, da sem mislila da bom šla kar rodit. No, malo je verjetno kriv tudi naš user posted image  ker se tako premika in brca, in seveda pade kakšna tudi na črevesje, ki je sedaj sam bog ga vedi kam zapleteno...No, danes je že bolje, tako da sem se odločila, da pojem manj grozdja...Sam mi je tako dobro...Pa še trgatev se začenja sedaj v naših krajih in da ne bi grozdja jedla?! Ja, se bo treba nazaj držat, ni kej...

Tako. Sedaj pa si moram res počasi stvari spraviti v torbo za v porodnišnico. Napravljeno imam že skoraj en teden (v posteljici zraven moje postelje), samo še noter v torbo moram zložit. In naštimat v eno torbo še za našega user posted image ...Saj verjamem da bi naš user posted image  zelo enostavno dobil stvari za jih prinest v porodnišnico, ampak bom bolj mirna če jaz že sedaj napravim vse skupaj...

No, lepo se imejte, če bom imela kaj več časa pa preberem kaj ste kaj klepetale ta vikend...

papa

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
8.9.2008 10:36:59   
maserati
Oj, punce!

Pri nas nič novega, gnezdenje me meče na polno in smo pri nas zdaj kuhinjo zamenjali, pa nov kavč kupili... In zdej moram še vse pospravit pa se mi kar naporno zdi... Saj bo, počasi... mami je vsa panična, ker nimam za dojenčka še nič pripiravljeno, čeprav imam vse doma, ker bo to naš drugi tamauček. Ampak moram najprej kuhinjo v red spravit.

Spim ne nič, boli me vse in mi je ta nosečnost veliko bolj naporna, kot mi je bila ta prva. Mi vsi razlagajo, da je to zaradi vročine, prejšnjič sem rodila marca pa je bilo bistveno lažje.

Prejšnjič mi je zdravnica namerila dojenčka, ki naj bi imel že 2800 g (34 teden) in me je kar malo strah, kaj še bo... eno veliko dete... Sem šla pa tudi na pregled za sladkorno pa je vse v redu, hvala bogu.

To je to, grem še malo pospravljat.

Cau

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
8.9.2008 11:22:51   
Acjom1
Čau!
Tudi mene meče gnezdenje 100 na uro. user posted image Vse omare sem prestavla doma, vse spucala, posteljico zrihtala, celo AS imam že naštiman pod jogijem. user posted image Ko pride moj s Portugalske sploh ne bo več prepoznal lastnega stanovanja, hehe.
Drugače sem pa nocoj kar dobro spala. Sem si dala dol žaluzije, tako da je bila skoraj čista tema in sem spala do 10h. user posted image Me pa že celo jutro špika v jajčnikih. Če ne bi bila noseča, bi bila ziher, da bo danes menstruacija. Sicer ni glih hudo, ampak je pa konstantno na vsakih par minut. Uh, upam samo, da ne bom tudi jaz danes še kje okol porodnišnice skakala.

Lp user posted image

(odgovor članu maserati)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
8.9.2008 11:55:12   
janja 27
ojla

moram večkrat napisat da se nam nekatere ne javijo dolgo časa potem kakšna kaj napiše sicer mnogojrat vidim da so na forumu in nas berejo..lenobice lene saj oglaste se mal no da ste ok
no lučko smo zbudili sej ponavadi je tko d se človek ne umiri in teka naokolli dokler ne pride kaj resnega vmes....jaz tud še vedno tekam za tamalo jo divgujem kuham za vse itd....ma bom potem bolj počivala

sončnica si me nasmejala k si napisala da maš CTG 1.1. sej vem verjetno si mislila 1.11 ma tko se mi je zdelo mega....na novoletni dan.....pa tistikrat boš že mamica 2 mesecnega al pa še več
jana jaz sem tud nora na grozdje, se zdaj nažiram s sadjem ker vem da potem ne bo nič neki cajta pri manci sem po enem mesecu provala jabolko...včeraj sem se robid najedlauser posted image user posted image
mene je tud dajalo gnezdenje..ma sem že neki časa nazaj vse poštimalauser posted image user posted image tko da sedaj mam za sporti gospodnijska dela in mi je včasih đe to preveč...danes kuham za vse ker je včeraj juha ostala...pa mal pireja zraven in goveje zrezke pa kumare in paradižnik na solato....tko da nas bo 8 na kosilu....vmes moram še po tamalo  v vrtec..ja nič pestro no ...sej me je danes kolegica hecala da bom šla kar med kavico rodit pa potem spet dirkat naprejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
8.9.2008 12:04:09   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

sončnica si me nasmejala k si napisala da maš CTG 1.1. sej vem verjetno si mislila 1.11 ma tko se mi je zdelo mega....na novoletni dan.....pa tistikrat boš že mamica 2 mesecnega al pa še več

Imaš prav ja mislila sem 1.11. sem se zatipkalauser posted image , ker do 1.1 pa bi bilo malo dolgo čakatuser posted image

Meni se pa danes nič ne da sem mislila nekaj delat pa ne vem če se bom zraven spravla ker mi enostavno ni, sem lena, še dobro da sonce zunaj sveti če ne bi verjetno cel dan prespala.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?