Lucka1
|
no, tu še ena "izgubljena" - sploh ne vem, kdaj sem se zadnjič oglasila, čeprav se trudim 3x na teden vsaj malo prebrat, da vidim, kako vam gre in kake težave in radosti vas pestijo....približno sem na istem, samo da mI PA SMO RES BLI V PORODNIŠNICI V PETEK OB 22h, pa smo prišli ob pol noči k sreči domov....še vedno So me hotli noter obdržat, ampak se je potem dr omehčal, ker sem sama zdravnica in od blizu in se poznamo in mi je zabičal, da naj resno počivam....in dal še buscopan in magnesol....v glavnem, imela sem popadke na 5 minut, sicer ne zelo močne, a redne in resne. Vsaj tako so rekli. Tako da sedaj bom pa res "bol na izi" vse vzela. Do sedaj sem namreč na polno delala, preselili smo se in sva z vse sama urejala, ker so bili domači na dopustih, poleg tega niti pravega dopusta nisva mela, ker sva se pač selila.....IN JE OČITNO REKEL, ZDEJ PA DOST in naju pošteno prestrašil....tako da sedaj bom v službi res samo še papirje porihtala in predala delo, vzela še kak dan dopusta in potem bo že kmal porodniška. Nimam še nič papirjev urejenih - moram to sredo na pregledu rečt za potrdilo o PDP, da uredim še to....madonca, da nas res ne bo presenetil vidim pa, da nisem edina s krči - otrdevanje omenjate mnoge, Vianne pa je že tud skor šla na pot v porodnišnico! Štos je, da jaz nimam niti torbe pripravjene,tko da sem šla brez vsega tja - še dobro, da so me domov spustili. stunfek super, da je vse ok - jaz ne vem, če bi upala kje drugje rodit, kot doma.... seveda je drugače. če vse skupaj poznaš in če pač ni druge janja 27 - še jaz se priporočam za tel na ZS, da lahko sporočim, ko rodim. A katera še dela? Kolko pred porodniško ste pa šle na dopust? A pride katera na gospodarsko rastavišče na otroški bazar? In ali ste se kaj dobile ljubljančanke? Ali okolica? No, zdej pa grem še mal pobrskat, kaj res rabim za novega člana....se mi vse skup zdi zelo blizu od petkovega večera..... POZDRAV VSEM
|