PikicaStonoga
|
Tako, pa sem prebrala VSE za nazaj, glede na to, da se je moj srček odločil, da bo gledal fuzbal! ;) Zdaj se pa lahko lažje vključim v debato ... Mah lih sem bla kregana, sem ga poslala obesit perilo, pa je ugotovil, da sem mu pobarvala eno majco, ki jo je mel samo 1x gor! :( Ja shit no, sem kr žalostna! :( Sej drugače sem ful pridna, zelo redko kaj pobarvam ;) Mi gre pranje kr dobro od rok, samo tokrat sem pa pozabila na eno mojo majčko, ki pušča barvo in jo vedno na roke perem, no ja, razen danes ... Kar se tiče imen, tud midva še nimava izbrano, imava sicer nek izbor, ampak sezbam je še vedno predolg, enih 5 imen za fantka pa kar 13za punčko! Kar nobeno nama 100% ne odgovarja, sicer pa, če ne prej, ko bova zagledala najinega , bova sigurno vedela, kako mu dati ime! :) Lučka1, vidim, da imaš rok 1 dan za mano (no ja, meni nekaj G spreminja PDP, samo sem se odločila, da bom kr oktobra rodila ), pa te že neki straši! Kar naj še počaka, bova skupaj rodili! Jaz tudi še nimam NIČ pripravljeno! Bo počasi čas, da tudi midve začneva prpravljati gnezdece a ne ;) mbd0411, kar se tče izleta: če se boš dbro počutila, zakaj pa ne? Jaz imam sicer še emsec in pol do roka, pa sem bila prejšnji vkend z busom v Rimu, ta teden na morju, v sobto planiram Italijo ...ker nikoli ne veš, kdaj boš rodila, pri enih pride od danes do jutri ...uživaj, dokler lahko, sicer semmp a jaz tudi tako vedno govorla, Rim ima porodniščnice, Izola pa tudi ... ;) Jolie, držim pesti, javi, kako in kaj! Janja 27, najina hiška bo tud dovolj velika za 3, pa tud želiva si jih, samo da ne bo denarja zmanjkalo, preden se vselimo! Pa še nekaj: a je vaše partnerje kaj minilo do seksa zdaj med nosečnostjo? Moj pravi, da name zdaj drugače gleda, da bom mamica, pa da ko pomisli na v mojem trebuhu, se kr ne more spravit zraven k slončkanju! :( sej se ne smem pritoževati, ker je res zelo ljubeč pa ful me carta, masira, boža, se stiska, lupćka, samo seksava malo oz. sploh ne ...Pa skoz mu gre po glavi tist nek vic, ki obstaja, kako kako se dojenčka buta v glavo med seksom, mah brezveze, jaz pa potrebna, pol se pa morm sama zrihtat! Sem bla zadnjič tok huda,da sem rekla, da bova kr pri edinčku ostala, če ne bo nč od seksa med nosečnostjo ..Pa je bil pol ful žalosten, da mi je blo kr žal, da sem to bleknila ... Dekleta,kako pogosto izvajate keglove vaje? Kako to zgleda? Ja jih ne delam, bi mogla? Drugače nimam težav z uhajanjem vode, razen če me zelo lulat tišči, jaz se pa ful smejem ... In kako je z masažo presredka? Tudi to izvajate? Same ali vam ga masira partner? Kaj dodatnih informacij o smejočem porodu? Nekaj sem zasledila, da potem, ko bomo dojile, ne bomo smele jesti sadja. kako je dejansko s prehrano med dojenjem? Jaz bom umrla brez sadja, saj dejansko živim od sadja in zelenjave! :( kaj pa je priporočljivo jesti med dojenjem? In kako je z jemanjem brisa za streptokok? Moramo same reči, da br ade, da nam ga vzamejo? Ker je menda samoplačniški? Koliko se boste odločile za to? Jaz niti nimam namena, saj točno ne vem niti, kaj jeto streptokok, sem pa nekaj brala, da lahko pridedo okužbe iz matere na otroka med porodom ... No,zdej bom pa počasi končala, ker me je tole sedenje pred računalnikom res utrudilo, jutri me pa čaka dolg in naporen dan in končno spet pregled z UZ! Komaj čakam! Nočko! PikicaStonoga
|