Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 14:14:25
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bambi D Mene pa zanimajo izkušnje tistih, ki so že mamice, kako je s prehrano po porodu. Patronažna je ful neki komplicirala, da ne smeš neolupljenega sadja, pa ne zelja, fižola, graha, pizze, svinjine, medu, arašidov, jagod, itd. A je res tko treba pazit, al je to samo preventiva, da ne bi otročka zvijalo? Jaz sem mislila normalno jesto kot vedno, pa če bi se pojavile težave, bi počasi začela izločat "sumljive" jedi. Sej otrok že v telesu pride v stik s to hrano, tko da ne razumem čemu taka panika??? Res ,da naj bi se v času dojenja pazil in nebi jedel ne to in ono,ali počasi moraš probat vsega po malem jesti, potem pa vidiš kaj ne paše ponavadi kaj tebi ne paše tudi ne paše. Upam, da sem razumljivo napisala, nikoli pa ne kompliciraj ker potem vedno je kaj narobe itd. Jaz pri moji prvi hčerki,sem začela z kašicami zelo hitro po 4,5 mesecu pri pol leta je že alpsko 3,5 mleko pila,pa brez da bi ji kaj rečila,ji je pasalo in zakaj bi komplicirala in kupovala prilagojena draga mleka. Probaš in potem vidiš.Moja sestra pa je vedno kaj komplicirala in še sedaj ji mala ( 2 leti stara ) dobi kakšno alergijo in še kaj.
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 14:15:17
|
|
|
|
amor real
|
Najprej čestitke anckabancka Lara, lepo, da si tukaj. Res sem mislila, da si že v Postojni in globoko dihaš Dej mi geslo, da vidin kkašne slike si nalimala v album Da ni šerpente spet?
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 14:16:10
|
|
|
|
tia
|
čestitke anckabancka se pridružujem.
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 14:21:10
|
|
|
|
tia
|
Pri nas je še vse kot je treba, v petek sem imela CTG in mi je babica rekal naj še malce sem 2v1 kajti v P. v MS je bil 4 dni taki naval,da so komaj uboge porodile in so jih že v sobe selili. Upam,da še ta teden ne bo nič tam drugi teden okor 19.9. pa se nebi več branila da bi šla,a kaj ko pa to ne moreš izbirat,a ne da? Zdaj se počasi odpravljam po hčerko v vrtec,se kasneje kaj oglasim,jaz sem po celi dan naokrog,pa kaj bom doma čepela.Moja sestra mi pravi ,da sem nenormalna ,da lečem toliko naokrog, saj v pol ure sigurno ne bom rodila.
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 14:21:18
|
|
|
|
coko
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia Jaz pri moji prvi hčerki,sem začela z kašicami zelo hitro po 4,5 mesecu pri pol leta je že alpsko 3,5 mleko pila,pa brez da bi ji kaj rečila,ji je pasalo in zakaj bi komplicirala in kupovala prilagojena draga mleka. Probaš in potem vidiš.Moja sestra pa je vedno kaj komplicirala in še sedaj ji mala ( 2 leti stara ) dobi kakšno alergijo in še kaj. ...se popolnoma strinjam.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 14:22:17
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real Lara, lepo, da si tukaj. Res sem mislila, da si že v Postojni in globoko dihaš Dej mi geslo, da vidin kkašne slike si nalimala v album Da ni šerpente spet? Ni serpente..... je ena serpentona....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 14:24:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
pri pol leta je že alpsko 3,5 mleko pila,pa brez da bi ji kaj rečila,ji je pasalo in zakaj bi komplicirala in kupovala Tia... zakaj pa alpsko? Kaj tapravo mleko ni boljše? Ki jst tudi ne mislim komplicirat....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 14:25:40
|
|
|
|
emi*
|
Dan! Petrax - Ančkabančka !!!! Hvala na informacijah,popek je zdaj ok,ni mu nič. Gold Fish ritko ji brišem z vodo pol pa s suho obrišem čez.Danes bom probala z Bepantenom.Ima rdeče z mozoljčki pa se bojim,da je ne peče.Bomo vidli kako bo pol s tem.Po kolkem času pa naj bi zginlo z Bepantenom??Približno. Zdaj jo itak moram previt,pa ji ritko spulirat.Se slišimo!! Caw
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 14:28:07
|
|
|
|
amor real
|
Lara, si prou kokola Kje si bla to, ki vidin, da je mokro potleh? Tle nismo vidli dežja vre en lep cajt, nanka včeraj ne
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 14:29:09
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia čestitke anckabancka se pridružujem. čestitke za Jakoba še od mene
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 14:29:35
|
|
|
|
Lara Croft
|
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... Končno me je klical Recinko.... je prišla naša previjalna in ostalo...... jupiiiiiiiiiiiiii...... Samo keš iz CSD-ja še ni.... jao, kok to vlečejo.... dobro, da nisem odvisna od tizga dnarja....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 14:31:46
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real Lara, si prou kokola Kje si bla to, ki vidin, da je mokro potleh? Tle nismo vidli dežja vre en lep cajt, nanka včeraj ne V Postojni.... Ku sva prišla v čakalnico se je vsulo.... ku sva končala je pa že nehalo....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 14:38:13
|
|
|
|
amor real
|
se mi je zdelo, da poznam uno cestico
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 14:41:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real se mi je zdelo, da poznam uno cestico Jap... prow tam.... Jutri gremo spet.... bomo vidli, kaj bo rekla moja ginekologinja.... upam, da je že kak napredek.... da se vrata odpirajo.....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 14:44:36
|
|
|
|
Bambi D
|
Hvala, tia. Bom upoštevala tvoje nasvete .
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 14:45:39
|
|
|
|
amor real
|
Jaz imam sicer še 12 dni do roka, ampak bi kar šla rodit, se mi ne da več čakat Pijačo za fešto smo že nabavli, moj itak samo študira, koga bo povabil Za Pikca je že vse pripravljeno. Allora AKCIJA!!!!
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 15:18:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
Mi2 sva šla glih zdej namontirat lupinco v avto..... ma pismo, se mi ne zdi tku enostavno..... ne vem, če jo bova dej dost ven jemala.... Dobro, da imava dve..... tista, ki bo v mojem avtu je še boljša..... ima bazo in je bolj enostavno....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 15:20:20
|
|
|
|
Čarli08
|
Jst bi tudi že šla. Me že vse tišči ... ampak po mojem bo še treba malo počakat, je danes mišek ful aktiven. Mene pa nekaj drugega zanima - sem že kupila takmašni kompletek za iz porodnišnice in sem vzela št. 62 - zdaj pa bolj kot ga gledam, bolj se mi zdi velik - me ne moti, da mu bo malo preveliko, ampak da je pa kot pajac pa tudi ne bi rada ... kakšno št. mislite oz. ste ve vzele?
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 15:22:17
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real Jaz imam sicer še 12 dni do roka, ampak bi kar šla rodit, se mi ne da več čakat Pijačo za fešto smo že nabavli, moj itak samo študira, koga bo povabil Za Pikca je že vse pripravljeno. Allora AKCIJA!!!! Ma jst bi tudi šla.... Pri nas pa ne bo fešte..... moj ni od teh štosov.... Mi niti povedali ne bomo skoraj nobenemu, dokler ne pridem domov... niti staršem... da mi slučajno ne prikopljejo v bolnco..... ma smo čudaki....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 15:24:17
|
|
|
|
Čarli08
|
Jst biu najraje vidla, da imam še nekaj dni mir, ko bom doma, kaj šele v bolnici ...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 15:28:33
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Jst bi tudi že šla. Me že vse tišči ... ampak po mojem bo še treba malo počakat, je danes mišek ful aktiven. Mene pa nekaj drugega zanima - sem že kupila takmašni kompletek za iz porodnišnice in sem vzela št. 62 - zdaj pa bolj kot ga gledam, bolj se mi zdi velik - me ne moti, da mu bo malo preveliko, ampak da je pa kot pajac pa tudi ne bi rada ... kakšno št. mislite oz. ste ve vzele? Ma naša se je pa nekam umirila.... glede na vse njene podvige.... 62 bo verjetno res veliko.... jaz sem vzela en tanek pajacek 00... tisti kompletek iz frotirja pa je malenkost večji.... ne vem v naših številkah..
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 15:34:37
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Jst biu najraje vidla, da imam še nekaj dni mir, ko bom doma, kaj šele v bolnici ... Tudi jst ne dopuščam drugih možnosti..... zato pa bom povedala samo en par dobrim frendicam.... ki tudi vejo, da nočem obiskov, razen, če si jih bom zaželela in jim to željo tudi izrazla.... Nočem pa vsekakor nobenega, ki mi tudi drugače ni blizu... oz se z njim videvam 3x na leto.... Doma pa itak nenapovedanim ne bomo odpirali vrat.... ko jih šiša.....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 15:41:21
|
|
|
|
amor real
|
Ne, saj moj naredi fešto za svoje kolege iz službe, pa kolege iz malonogometnega kluba, ampak daleč od najinega doma, tako, da jaz ne bom tega ne videla ne čula , pa v mojo službo bo nesel pijačo in jedačo. Tako, da obiskov vsaj nekaj časa pri nas doma ne bo. Vse te lupinice, pa vozički zgleda res vse enostavno, ampak, ko se lotiš , rabiš navodila potem, ko skapiraš kako gre potem no problem. Jaz sem vzela pajacek 62, body in majčke pa 56, sicer pa sem naročila mojemu, kaj naj prinese, če bo Pikec zelo mičken ob rojstvu.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 15:42:34
|
|
|
|
Čarli08
|
Lara maš prav. Jst bi se rada z miškom zaštekala, ne pa z obiski ukvarjala
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 8.9.2008 15:48:23
|
|
|
|
Čarli08
|
Amor Real, jaz imam tudi bodije in majčke za spodaj 56. Koliko mislite tega nest v porodnišnico? Bodi z rokavi, pa žabice pa še nekj za povrh ali več? Recimo, da bo normalno vreme ...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?