|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!
8.9.2008 11:53:01   
Lara Croft
js grem pa zdj japonke iskat............ tiste, ki sem jih imela na morju...........

Jst budalo pa sem obojne v smeti vrgla..... pol imam še ene, ma mi jih je žal za porodnišnico in še ene, ki pa imajo paske iz blaga in bi me mokro motlo.... bom kr krokse vzela.... in jih bom pol razkužla, ku pridem z bolnce.... user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
8.9.2008 11:53:27   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Kaj bo novičko od Petrex katera gor objavla? user posted image

Jaz sem jo dala na seznam, na forum Rodili smo jo naj da pa katera druga, če veste, da si želi bit tam.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
8.9.2008 11:54:48   
Bambi D
IZVIRNO SPOROČILO: meta21
Nekaj raztegljivega, trenirko ali pa leginske pa tuniko čez. Menda so kosti (in s tem boki) prve dni še zelo narazen tak, da ne si optimistično naročat kavbojk izpred nosečnosti.user posted image

Ja, to pa še zdaleč ne računam, ne bi rada bla slabe volje zaradi cunj. Bomo kar kej nosečniškega rajši uporabli za začetek.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
8.9.2008 11:55:54   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

jest bi tut crocse vzela za v P, ker jest se ne maram tuširat v drugih tuših bosa. samo mam precej rabljene že (tko da niso podobni copatomuser posted image ), pa ne vem če mi bodo dovolili v njih bituser posted image

...jaz sem jih imela....pa še fajn so se obnesli....... pa nobeden nič ne reče...sploh ne pogledajo kako in kaj...

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
8.9.2008 11:56:51   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

aja pa če vam rata sliko vidt

žal... javlja napako...

ja sej vem, sam jest sem kr kliknla na napako, pa je isto odprl. dej probi prosimuser posted image

...jaz sem jo videla......   nekaj je ziher...sredinska sigurno nisi ti ...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1780
8.9.2008 11:57:55   
gold fish

js grem pa zdj japonke iskat............ tiste, ki sem jih imela na morju........... jih grem mal razkužit user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

.... jaz sem si jih vsak dan tam razkuževala, da ne bi kaj fasala.....

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
8.9.2008 11:57:55   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: Bambi D

Zdej se pa vidi slikca. Ugibam... ti si tista na levi (večji trebušček)?

jap, pa si me razkrinkalauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image   A dej no? Tist ta večji trebuh je tvoj? user posted image user posted image user posted image Nemogoče..... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1782
8.9.2008 11:58:17   
meta21
hvala... aja pa če vam rata sliko vidt, lohk trikrat ugibate katera od treh punc na sliki sem jest

Jaz vidim tri trebuščke... predvidevam, da je levi tvojuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1783
8.9.2008 11:59:06   
Lara Croft

sem pa dobla občutek, da katera koli gre z mano na user posted image al pa grozi da bo šla, gre potem kmalu v P po paketekuser posted image user posted image user posted image user posted image

tko da katera gre dons z mano na user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bi šla, jaz!user posted image user posted image user posted image

za kdaj se zmenivauser posted image user posted image user posted image

JAZ TUUUUUUUUDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1784
8.9.2008 12:00:27   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ma ke mona, ki sem...... sem zdej vidla, da sem dve strani čtiva spregledala..... jao, jao..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj si ti noseča, k si tko zmedenauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1785
8.9.2008 12:01:00   
lana luna
čestitke za Jakoba user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
8.9.2008 12:02:15   
meta21

sem pa dobla občutek, da katera koli gre z mano na user posted image al pa grozi da bo šla, gre potem kmalu v P po paketekuser posted image user posted image user posted image user posted image

tko da katera gre dons z mano na user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bi šla, jaz!user posted image user posted image user posted image

za kdaj se zmenivauser posted image user posted image user posted image

Za včeraj!user posted image user posted image user posted image  Da bo ziher...

Drugač ne bi imela nič proti čveku, ampak po pravici povedano me je tako strah, da bi mi kje voda odtekla, da še v trgovino ne grem kaj šele v Kranj...

Neposredna povezava do sporočila: 1787
8.9.2008 12:02:26   
lana luna

...jaz sem jo videla...... nekaj je ziher...sredinska sigurno nisi ti ...

user posted image upam da enkrat bom pa spet taka, kot je ta na srediniuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1788
8.9.2008 12:02:27   
gold fish

Punce pa smo dobile še enega fantiča user posted image  user posted image  user posted image  

anckabancka se je javila na forumu Rodili smo.... je bila prvo med septembrkami, pol je pobegnila med avgustovke, zdaj pa je rodila....... ne vem točno kter datum, pravi 8 dni po roku (avgustovskem) ,... tko da sem kr x dala, pa bomo potem popravile, ko/če bo javila točen datum.......

v glavnem........... čestitke za Jakoba user posted image  user posted image  user posted image

še jaz user posted image user posted image user posted image  .....lepo ime user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
8.9.2008 12:04:49   
lana luna
Drugač ne bi imela nič proti čveku, ampak po pravici povedano me je tako strah, da bi mi kje voda odtekla, da še v trgovino ne grem kaj šele v Kranj...

ti verjamem. tut jest se zadnje dni tko nelagodno počutim, ko hodim v javnostuser posted image ampak grem dons še vsen v Lj... upam da pridem v enem kosu nazajuser posted image user posted image user posted image

aja pa vidm da je za user posted image tako zanimanje, da kr skupinsko udarimo eno srečanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image jest bom dons ob 18h v Cityparku v LJuser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
8.9.2008 12:04:53   
Bambi D
Ne skrbi, potem boš mamica, ki pa so itak najlepše... Kile gor, kile dol...

Neposredna povezava do sporočila: 1791
8.9.2008 12:05:30   
meta21
Lara, hvala za cifro-upam, da bo pomagalo tako kot je Kahlo in Petrixuser posted image . Zdaj pa za vsak slučaj še skočiva v Kranj k Lani luni (me ne bo strah, če ne bom sama) pol pa ni vrag, da ne bi ratalouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1792
8.9.2008 12:09:46   
Lara Croft

Jst se pa nič ne omejujem s tem..... grem vsak dan po dve uri hodit, ponavadi sama,  en kos je celo tak, da ne moreš z avtom not prit..... user posted image user posted image

Sem ti včeraj ZS poslala..... si vidla? user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
8.9.2008 12:10:46   
meta21

aja pa vidm da je za user posted image tako zanimanje, da kr skupinsko udarimo eno srečanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image jest bom dons ob 18h v Cityparku v LJuser posted image

No, še boljše. Bom kar peš prišla, teh 20 km, ker mi moj ne pusti več sami vozit...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1794
8.9.2008 12:11:58   
Olivija*
Punce, so vam poletne japonke še prav? Meni niti približno niso, imam ful otečene noge. Do sedaj sem nosila udobne natikače od Kopitarne (eno številko večje od moje običajne velikosti), a so mi tudi ti postali preozki. Danes me lubi pelje v šoping, da kupim nove. Ne vem pa še, kako bom prišla do štacune - v copatih user posted image Ima še katera težave z otekanjem gležnjev?

Mogoče bi se pa kar jaz zmenila za tisto "sprožilno" kavico, da ne bom imela cele kolekcije čevljev od 38 do 42 user posted image

Kako pa se sicer pripravljate na porod, razen tega, da ste prebrale vse mogoče, prebrskale vse forume in obiskovale šolo za starše? Se katera muči z masažo presredka? Ste že kupile čaj iz malinovih listov (kje se ga dobi???)? Trenirate dihanje? Jaz obvladam dolgo in globoko dihanje, tistega pasjega pa verjetno niti med porodom ne bom znala. Ah, mi bojo že pokazali, kako je treba.

< Sporočilo je popravil nosecka08 -- 8.9.2008 12:14:47 >

Neposredna povezava do sporočila: 1795
8.9.2008 12:12:15   
Lara Croft

...jaz sem jo videla...... nekaj je ziher...sredinska sigurno nisi ti ...

user posted image upam da enkrat bom pa spet taka, kot je ta na srediniuser posted image user posted image user posted image

Jst si ne kupim nič novega, dokler ne shujšam...... Po porodu mi bojo sicer ostale samo ene 3 kg..... ma hudič je, ki sem se par mesecev pred nosečnostjo zredila 5 kg..... tku da..... imam kr neki dela..... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1796
8.9.2008 12:12:59   
meta21
Sem ti včeraj ZS poslala..... si vidla?

Vidla, hvala! Mam zdaj tvojo in od lane17. Na koncu bomo pa vse naenkrat v P. Aja, saj zate to ni problem, k si skoz mobilna user posted image

< Sporočilo je popravil meta21 -- 8.9.2008 12:15:41 >

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
8.9.2008 12:16:27   
lana luna

No, še boljše. Bom kar peš prišla, teh 20 km, ker mi moj ne pusti več sami vozit...user posted image user posted image user posted image

ha, pol boš pa najbrž že kr med potjo mogla klicat v P da pridejo pote, ker boš začela rojevatuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
8.9.2008 12:16:53   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08

Punce, so vam poletne japonke še prav? Meni niti približno niso, imam ful otečene noge. Do sedaj sem nosila udobne natikače od Kopitarne (eno številko večje od moje običajne velikosti), a so mi tudi ti postali preozki. Danes me lubi pelje v šoping, da kupim nove. Ne vem pa še, kako bom prišla do štacune - v copatih user posted image Ima še katera težave z otekanjem gležnjev?

Meni otekajo, ma zelo malo.... imam pa vsak večer občutek, da imam svinec v njih..... Japonke obujem brez problema..... superge tudi..... ma sandali me pa kr fino tiščijo..... Mi pa ful roke otečejo, predvesm takrat, ko grem na sprehod.... morm kr rinko dat dol.... kumi čez nekaj ur jo spravim nazaj gor.... user posted image

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 8.9.2008 12:17:26 >

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
8.9.2008 12:19:50   
lana luna
Kako pa se sicer pripravljate na porod, razen tega, da ste prebrale vse mogoče, prebrskale vse forume in obiskovale šolo za starše? Se katera muči z masažo presredka? Ste že kupile čaj iz malinovih listov (kje se ga dobi???)? Trenirate dihanje? Jaz obvladam dolgo in globoko dihanje, tistega pasjega pa verjetno niti med porodom ne bom znala. Ah, mi bojo že pokazali, kako je treba.

uh jest se še neuser posted image nimam časa... ta čaj malinovih listov sigurno dobiš v lekarni, možno pa da tut v kakšni drogeriji al pa boljše založeni štacuni. dihat pa zanš že ceu življenje, tko da mislm da boš tut pr porodu znalauser posted image

kaj če bi se za kavico zmenla vse skup v soboto, ker v nedeljo začne že polna luna delovat in bomo pol iz kofetka direkt v P šibale vseuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?