|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
8.9.2008 11:02:38   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

Katrin upam, da je bila današnja noč samo 3x prekinjena...pa da sta ok...sicer je pa vreme danes takšno, da jaz sploh ne bi zapustila postelje...mi je Iza očitno podobna v razpoloženju pa jo je najprej zmanjkalo kar v igralnem centru...sedaj pa vleče že naslednjo kitico v posteljici...

Ne, danes smo se prebudili 4xuser posted image user posted image user posted image user posted image Saj gre na bolje.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
8.9.2008 11:27:26   
Majček28
naša Brina je tud vremenska.....zdele je kot driski tečkana....na rokah pa pridkana ko angelček user posted image  sej ne bil problem, če bi imela mizico pogrni se al pa lonček kuhaj user posted image user posted image

Srečka, a pri vas pa akrobacije obvlaate...joj me je kar stisnil. Jaz sploh ne vem kako se bom navadla tud na takele padce, če me že samo ob misli kar zvije

Ketrin, hvala za sms pa vidm da je bla debata o uvajanju, a si si zapisovala user posted image user posted image user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
8.9.2008 11:34:17   
lepa posadka
Dober dan dekleta!

Danes ste pa pridne s pisanjem... pa en kup zanimivega pisanja...

Moji so danes odrinili od doma brez naju s Tomažem, tako da sva kar hitro zlezla nazaj v posteljo. Danes celo tudi jaz. Ne vem kaj mi je bilo, da sem v roke potegnil sudoku...sem mislila, da me bo uspaval...pa me je razjezil in sem bila trmasta in hotela prit do konca???!!! Vmes sem Tomaža 3x uspavala nazaj... No, pa sva naklofala 2 urici...on spanca, jaz pa lenarjenja.

Kaj vse sem hotela pokomentirat...
Diete, apetit... jaz sem imela vedno po porodu večji apetit, pa se mi je zdelo, da sem vse tudi porabila... tokrat pa nič ne gre dol...pa kar je še huje...apetit je grozen...še ponoči stičem po hladilniku...pa čokolade in podobne zgage... Saj nisem predebela, samo tiste migajoče obloge me motijo :-)))) Sem že vse sorte pomislila... ne vem, če ne bi šla po Clearblue, hehe. Saj ne, da bi izrecno hotela hujšat, samo na živce mi že gre, da ko rpidem k mami na obisk, najprej škatlo s šipkoti spraznim...potem že kaj drugega najdem...ko sem doma, četudi se kuha kosilo, še prej kakšno banano vase vržem... No, pač tega nisem navajena. Ponavadi sem večkrat na dan jedla...ne pa cel čas!!! Pa, če grem v pekarnico po kruh...OBUP, kaj vse imajo tam! Si Barby morda govorila o takem apetitu? user posted image  Saj bo minilo. Menda je bolj luštno, če imaš rpetiran apetit, kot če ga pa sploh nimaš!

Možakarji... vse sorte smo že napisale. Jaz mojega kar občudujem včasih... včasih bi ga pa za kravateljc stresla, ko česa ne vidim, kar jaz mislim, da bi moral. Pa verjetno je z menoj tudi tako. Morda opišem samo še eno reč, ker mi je ena znanka prejšnjit eden tako jamrala čez moža...češ, vse moram sama, pa on se samo vsede za mizo itd... no, tudi ni pozabila dodat, da je že kuhal in pospravljal, potem pa je bilo v kuhinji vse pomešano...pa sedaj raje sama... pa, da je že porihtal ta malega, pa so bile potem cunjice pomešane po predalih... pa je potem raje sama,... NO, menda je nauk te zgodbice dovolj jasen...

Negovanje odnosa: kakorkoli se že sliši čudno, bi morala bit mi2 še vedno na prvem mestu. Seveda je to v teoriji čisto jasno, v praksi pa prepogostokrat zmanjkuje časa. Midva sva se navadila, da se je treba zorganizirat, kakorkoli že neromantično in nespontano se to sliši. Ko sva imela Blaža dojenčka, sva stanovala še v bloku in sva vsak večer na balkonu klepetala in kartala ob soju svečke... se spomnim, kako nama je še ena gospa prišla pozvonit na domofon, češ da bova zanetila požar... NO, teh večerov je gotovo manj... Si pa vsaj enrkat na mesec vzameva večer, ko greva kam brez otrok in vsako leto gremo za 4 dni na oddih z organiziranim varstvom za otroke! Tako upava, da vzdržujeva najino kondicijo... So pa trenutki, ko je tega več in trenutki, ko zmanjka energije še za ''lahko noč, dragi!''.

Majček...dobrodošla nazaj. Upam, da se vidimo v sredo. Saj res, katero uro ste se menile? Jaz ne bi prepozno, ker moram dovolj zgodaj prit domov, da poberem otroke. Upam, da bo lep dan. A pridete vse z avtom gor?

Sinska - dobro se spočij!

Roberta... no, nikar se tako ne sekiraj zaradi tistega rezanja nohtov. Bi ti pa sicer raje priporočala škarjice...no, ne vem kako druge prakticirate...jaz še vedno tudi pri ta velikih samo s škarjicami režem. Pa vidim, da se z lubijem kar grebeta z Liama... hehehe. No, super je, ko vsi uživate. Da smo si različni, nam je pa že jasno.user posted image

Sasy...upam, da se v sredo spoznamo :-)

Srečka...HB, da je Iza fajn. Glede ciklusa pa... jaz sem vednoi rabila cca 3 mesece, da je postal spet bolj reden.

Malamalinca in Kaja... naj ne bo prehudo.user posted image

Ketrin...boš videla, ko se boš spominjala za nazaj, boš kar pozabila na vse te neprespane noči. Drugega recepta nimam, tudi zase ne :-))))

Evo - Tomaž ma dost... greva v akcijo.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
8.9.2008 12:03:43   
Majček28
Posadka, jaz sem pa od tebe pobrala en recept glede moža in opravil....si enkrat napisala, da zdej že avtomatsko poveš oz. ga prosiš kaj je treba narest in pol nardi...no pri nas tud to užge še posebi če dodam, da sama ne morem...se potem tko pomembenga počut user posted image user posted image

Malinca, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vaju s Kajo in da bo čimprej mimo

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
8.9.2008 12:12:52   
JABOLKO3
Živijo!

Tale začetek delovnega tedna mi ni nič kaj povšeči. Vstajanje zjutraj in bujenje tavečjega, pa oblačenje, pa malega moram lepo spečega dvignit iz posteljice in strpat v lupinico, da tavečjega odpeljemo do šole. Saj z malim potem še malo v posteljo zlezeva, samo to ni isto. Pa sploh danes, ko je tak crknjen dan. Potem moram pa spet na uro gledat, da tavečjega iz šole tudi pobereva. Eh, kaj čemo. Saj bo najbrž lažje, ko se bomo na novi ritem malo bolj navadili.

Krista - mi še našemu petletniku težko dopovemo, naj bo bolj tiho, ko drugi še spijo. Ga je treba še kar opominjat. Ker on ob vikendih običajno prvi vstane, pol mu pa risanke v dnevni naštimamo, da lahko še malo spimo. Pa sem nekoč mislila, da mojim pa ne bom dovolila pred TV sedet - še en dokaz, da teorija je eno, praksa pa drugo.

Ja, moja mami je pa res faca, pa oče tudi, oba še vedno vodita družinsko podjetje s kar nekaj zaposlenimi, pa čeprav sta že 'malo v letih', sploh oče.

Pogovor - največkrat zvečer, ko mularija spi. Je pa ob otrocih res časa, ki ga posvetiva drug drugemu, veliko manj, zato ga je treba kar 'poiskati'. Sicer ste pa že vse napisale.

Tole pesnim že 1 uro, ker me vmes motijo telefoni, pa mulo se kar nekaj zbuja in ga moram hodit nazaj uspavat. No, saj ste že ostale vse lepo pokomentirale, jaz bi le še eno temo - hujšanje. Jaz sem se že nekaj časa nazaj odločila in začela manj jest - pa je trajalo le en teden, sicer sem izgubila slabi 2 kilci, a se je hkrati tudi mlečna proizvodnja tako poslabšala, da smo morali en večer celo dati Aptamil. Seveda je pa težko jesti ravno toliko, da bi bilo mleka dovolj, hkrati pa čisto počasi malo izgubljati težo. Jaz sedaj pač pazim, da ostaja teža enaka in bom počakala, da ne bo več odvisen le od mene.

Nič, grem še kaj delat.

Neposredna povezava do sporočila: 3355
8.9.2008 12:20:40   
resnično srečna
Mala malinca...je sporočila, da je poseg mimo...da je bila Kaja zelo pogumna punčka in da niso nič takega odkrili...ima malo vnetja sluznice...pa odščipnili so delček za preiskavo...ter jima dovolili, da začneta z uvajanjem GH...do 15e ure sta na opazovanju...potem pa gresta domov...

Lepa posadka...jah super nauk ja...in zelo resničen...velikokrat smo sami krivi, ker enostavne ne pustimo, da bi nas kdo nadomestil...jaz se takrat raje kar umaknem...in prepustim pa ne komentiram...oblekice pa vnaprej pripravim, da ni zmešnjave...sicer se dogodi, da je tisto kar bi moralo biti spredaj zadaj..ampak poštudira potem, ko ima Iza bodi tak, kot bi imela tangice...saj pri teh čudnih ovratničkih včasih res ne veš he he...

Katrin...napredek 4 je bolje kot 6

Majček...tebe je stisnilo mene še stiska...se zahvaljujem stalno za srečo...da je Iza tako fino odnesla...sem pa prejšnji dan imela zelo podobne sanje in sem jih zjutraj povedala možu...in po tej nesreči je rekel: No vidiš...so že sanje napovedale...ufff...moram pazit, kaj v bodoče sanjam...

Sasy20...držim pesti, da vama uspe...pa da nam uspe...samo upam, da nas v KC ne bodo tenstali celo dopoldne...in bomo morali potem šibati direktno k pediatru...

eto...naša končuje kitico...bo ča za crkljanje...

je kar lepo potegnila in jo imm malo na sumu, da bo popoldne pestro...sicer pa prav...dobimo mojo mamo na obisk...pa Daša pride iz vrtca s polno vtisov...

kaj boste pa v loncih danes imele?

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
8.9.2008 12:27:40   
barby78
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Krista, tako hvališ tegale monsterja, da bo čistilna mrzlica zagrabila še mene in ga bom zvlekla iz zgornjega štuka...

pa kje zauser posted image  ste dobile to pošast user posted image ? jst bi tud imela neki takega.kaka pa je kaj cena? 

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
8.9.2008 12:47:11   
barby78
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Diete, apetit... jaz sem imela vedno po porodu večji apetit, pa se mi je zdelo, da sem vse tudi porabila... tokrat pa nič ne gre dol...pa kar je še huje...apetit je grozen...še ponoči stičem po hladilniku...pa čokolade in podobne zgage... Saj nisem predebela, samo tiste migajoče obloge me motijo :-)))) Sem že vse sorte pomislila... ne vem, če ne bi šla po Clearblue, hehe. Saj ne, da bi izrecno hotela hujšat, samo na živce mi že gre, da ko rpidem k mami na obisk, najprej škatlo s šipkoti spraznim...potem že kaj drugega najdem...ko sem doma, četudi se kuha kosilo, še prej kakšno banano vase vržem... No, pač tega nisem navajena. Ponavadi sem večkrat na dan jedla...ne pa cel čas!!! Pa, če grem v pekarnico po kruh...OBUP, kaj vse imajo tam! Si Barby morda govorila o takem apetitu? user posted image  Saj bo minilo. Menda je bolj luštno, če imaš rpetiran apetit, kot če ga pa sploh nimaš!

user posted image user posted image user posted image  ja,ja,neki takega sem mislila user posted image user posted image user posted image

Jaz se samo tolažim s tem,da bo pol boljš,ko bom v službi in ne bom mogla kr po hladilniku in omarah v kuhinji stikat.
Ja,pa sveži kruh in žemljice-temu se res ne morem upreti user posted image
Sicer pa eni pravijo,da dokler imaš apetit,si baje zdrav (čeprav ni glih dobra tolažba).ma,bo že.user posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

Neposredna povezava do sporočila: 3358
8.9.2008 13:28:58   
Krista28
IZVIRNO SPOROČILO: barby78

IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Krista, tako hvališ tegale monsterja, da bo čistilna mrzlica zagrabila še mene in ga bom zvlekla iz zgornjega štuka...

pa kje zauser posted image  ste dobile to pošast user posted image ? jst bi tud imela neki takega.kaka pa je kaj cena?

To je parni čistilec od batagela.. http://www.batagel.com/parnociscenje.htm

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
8.9.2008 13:41:10   
JABOLKO3

.... oblekice pa vnaprej pripravim, da ni zmešnjave...sicer se dogodi, da je tisto kar bi moralo biti spredaj zadaj..ampak poštudira potem, ko ima Iza bodi tak, kot bi imela tangice...saj pri teh čudnih ovratničkih včasih res ne veš he he...

Srečka - kot bi sebe brala, ha ha, pa dokler je 'le' okrog obrnjeno, je še kar v redu, pri nas so bile že ta večje hlače na manjšem otroku in obratno, da je en revež po njih hodil, drugi je imel pa sredi zime tričetrt, pa sploh ni opazil, da je kaj narobe, pa kar nekajkrat je iz vrtca pripeljal otroka v tujih oblačilih, da sem bila že huda, naj ga zjutraj z mobijem fotografira, da bo popoldne lahko preveril, kaj ima oblečeno, pa superge sta imela obute po eno svojo in eno bratovo.... 

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
8.9.2008 14:42:47   
Jo@n
Na hitro, nimam cajta, k kosil kuham, pa user posted image  ima ZELO glasno samouspavanje...

Srečka, zadnji ciklus je bil dolg reci in piši 21 dni. Tako da ni pravila, mogoče so se pa moji manjkajoči dnevi prišteli k tvoji?

Kosilo: korenčkova juhica, pečen krompir, pohane bučke pa stročji fižol. Za sladico je pa še mal štrudla.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
8.9.2008 14:45:38   
Krista28
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

.... oblekice pa vnaprej pripravim, da ni zmešnjave...sicer se dogodi, da je tisto kar bi moralo biti spredaj zadaj..ampak poštudira potem, ko ima Iza bodi tak, kot bi imela tangice...saj pri teh čudnih ovratničkih včasih res ne veš he he...

Srečka - kot bi sebe brala, ha ha, pa dokler je 'le' okrog obrnjeno, je še kar v redu, pri nas so bile že ta večje hlače na manjšem otroku in obratno, da je en revež po njih hodil, drugi je imel pa sredi zime tričetrt, pa sploh ni opazil, da je kaj narobe, pa kar nekajkrat je iz vrtca pripeljal otroka v tujih oblačilih, da sem bila že huda, naj ga zjutraj z mobijem fotografira, da bo popoldne lahko preveril, kaj ima oblečeno, pa superge sta imela obute po eno svojo in eno bratovo.... 

haha.,....to je blo ko je šla tašča po malega v vrtec. On čevlje št.25, pa mu je ubula une št. 23 (je imel fant enake). Pa je rekla, da ji po klancu dol noče hodituser posted image user posted image user posted image . Moj je za oblačenje K. že kar zverziran...je pa od začetka pozabu plenico gor dat, al pa kej druzga oblečt, ampak nič pomembnega....sem tu upoštevala nasvet od posadke pa je palilo.......pa za v pomivalca zlagat tud...user posted image user posted image

Kosilo - So si zaželeli pohane zrezke, pa pomfri, pa bučna juha, pa paradižnikova solata...

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 8.9.2008 14:46:52 >

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
8.9.2008 15:31:48   
NaTaŠa*
pozdravljene

Naša pančka pa se moram malo oglasiti tukaj na RR.
Debat je pa odprtih kar nekaj tako da je najbolje da začnem komentirati dokler imam še čas.

STARŠEVSTVO- ja jest bom rekla tako kot nekatere. Razvajati jih je treba majčkeno ker prehitro zrastejo tako da pol pa ne bo več časa. Vse pa do neke meje. In tudi ko bo večja ji bom dala vedeti do kam gre lahko in do kam ne sme.
Delam pa čist po svojem občutku in ne po občutku nekoga drugega.
Vem da mi je zadno ena soseda pametovala, da koliko pomeni dojenje otroku in da nanj bi bili čim dalj dojeni, ja HB da je zdravo in pa najbolj ampak če ne gre pol pa res ne gre. Na žalost sem lahko samo en mesec dojila. Pol je bila pa pametna da sem prezgodaj začela z uvajanjem GH da nj prekinem in začnem ko bo stara več kot 7mesecev. Komentirajo pa tudi kaj naj dajem in kaj ne. Med drugimi je bila tudi tašča vmes in je bila prav pametna. Jest pa čist hladnokrvno da je to moj otrok in da bom delala po svojem občutku in ne tko kot mi bojo drugi pravl.

RESNIČNO SREČNA- upam da je z Izo vse v najboljšem redu?

Ja včasih so teli desci res sam še za v koš. Ja pr ns je tud kšn dan noro. Ja ampak nimaš kj. Je zadno reku user posted image da od česa sem pa zmatrana sj sm tko skos doma in uživam, in mu rečem a se zamenjava pa ti zrihtaj dons tamalo (skopaj, in zrihtaj za spat) pa prav on ja ni panike. Ko pa vse zaključi pa pravi "JA RES TE ZMATRA TOLE" ja a ne.

BARBY- če dobiš kakšen recept ti kr javi bi jest tud probala. Čeprav bom rekla takole da sem v skoraj 6mescih zgubila 6kg počas gre upam da pridem na mojo kilažo pred user posted image .

No mislim da sem vse pokomentirala. Zdaj je pa že prav glasno protestiranje v postelci tako da letimmmmmmmmmmmmm.

pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
8.9.2008 15:33:42   
NaTaŠa*
evo me back jo je dedi prevzel.

A ni big mamma rekla da ma operacijo? Alpa sem jest spet zabluzila nekaj.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
8.9.2008 15:34:14   
NaTaŠa*
user posted image

user posted image     

user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   Katka28:  Jakob (21.02.2008):1370g, 38 cm
            Anže(21.02.2008): 1500g, 39 cm    

4.mesec-Jakob- 4100 g, 55 cm
              -Anže- 4250 g, 55 cm

5. mesec-
Jakob - 4500 g
              -Anže - 4880 g

6.mesecev-
Jakob- 5370 g, 59,5 cm
                 - Anže- 5630 g, 61 cm

user posted image   zolika: Vid (28.02.2008) 1790g, 43 cm
1.mesec-2710 g, 47 cm
2.mesec- 3380g, 49 cm
3.mesec- 5140 g, 56 cm
4,5.mesec- 6880 g, 60 cm
6.mesec- 7840 g, 64,5 cm    

user posted image   MARUŠKA28: David (05.03.2008) 1595 g, 42 cm
3.mesec (1,5 M-KS)- 3890 g, 54 cm  

user posted image   Modrookica: Luka (20.03.2008) 3130g, 50 cm
1.mesec- 4185 g, 56 cm
2.mesec- 5025g, 59 cm    

user posted image    Aprilska34: Eva (23.03.2008) 2490g, 47 cm 
1.mesec- 3300 g, 50 cm
2.mesec- 4100 g, 55 cm
3.mesec- 4625 g, 58,8 cm
4.mesec- 5500 g, 60 cm  

user posted image    Violica_23: Nataša (24.03.2008) 3550g, 53 cm
1.mesec- 4450 g, 54,5 cm
2.mesec- 5920 g, 59 cm
3.mesec- 6830 g, 63 cm 
4,5.mesec- 8090 g, 67,5 cm

user posted image    Barby78: Lia (24.03.2008) 3050g, 46 cm
1.mesec- 3580 g, 51 cm
2.mesec- 4250 g, 53 cm
3.mesec- 5200 g, 58 cm
4,5.mesec- 6830 g, 62 cm 

user posted image    Sasy20: NIk (24.03.2008) 3510g, 52 cm
1.mesec- 4470 g, 56,5 cm
2.mesec- 5680 g, 59 cm
3.mesec- 6800 g, 63 cm
4.mesec- 7800 g, 66 cm
5.mesec- 8500 g, 69 cm

user posted image   lepa posadka: Tomaž (01.04.2008) 3600g, 51 cm
1.mesec- 5230 g, 58 cm
2.mesec- 5880 g, 60,5 cm
3.mesec- 6580 g, 63,5 cm
5.mesec- 8000 g, ? cm

user posted image    Tanja555: Neli (2.4.2008): 2660g, 46,5 cm
1.mesec- 3520 g, 52,5 cm
2.mesec- 4050 g, 55 cm
3.mesec- 4590 g, 58 cm
4.mesec- 5300 g, 60,5 cm  

user posted image   tosja: Staš (04.04.2008): 2900g, 48 cm
1.mesec- 3700 g, 53 cm 
2.mesec- 4850 g, 55,5 cm
3.mesec- 6120 g, 61 cm
4,5.mesec- 6600 g, 64 cm    

user posted image   Ketrin: Kaja (02.04.2008) 3210g, 51 cm
1.mesec- 4050 g, 54 cm
2.mesec- 5000 g, 58,5 cm
3.mesec- 5789 g, 61 cm
4.mesec- 6600g, 62 cm

user posted image   Majček28: Brina (06.04.2008):  3300g, 51 cm
1.mesec- 4580 g, 55 cm
2.mesec- 5010 g, 57 cm
3,5.mesec- 5995 g, 60,5 cm     

user posted image   NiLe: Tia (08.04.2008) 3050g, 50 cm
1.mesec- 3500 g, 54,5 cm
2.mesec- 4010 g, 56,5 cm
3.mesec- 4440 g, 59 cm
3,5.mesec- 4670 g, 60 cm
4,5.mesec- 5000 g, 62 cm

user posted image   pizamca: ? (09.04.2008): 3100g, 51 cm
3.mesec- 5100 g, 62 cm     

user posted image   novopecena: Rene (10.04.2008) 3540g, 50 cm
1.mesec- 5270 g, 59 cm

3.mesec- 6910 g, 65 cm
5.mesec- 7700 g, 66 cm 

user posted image    SpeliG: Martina (11.04.2008) 3650g, 53 cm
1.mesec- 4700 g, 55 cm

2.mesec- 5570 g, 59 cm
3.mesec- 6400 g, 62 cm
4.mesec- 6700 g, 66 cm

user posted image    sky77: Brina (12.4.2008): 3750g, 53 cm
1.mesec- 4290 g, 54,5 cm
2.mesec- 5430 g, 58 cm
3,5.mesec- 6120 g, 60 cm 
4,5.mesec- 6600 g, 61 cm     

user posted image    calena:  Tosja (14.04.2008) 3280g, 50 cm
1.mesec- 3760 g, 51 cm

1,5.mesec- 4220 g
2.mesec- 4925 g, 55 cm
3.mesec- 5910 g, 59 cm   

user posted image   Krista28: Nadja (15.04.2008) 3550g, 52 cm
 1.mesec- 4700 g, 57 cm
 2.mesec- 5350 g, 59 cm
 3.mesec- 6300 g, ?   cm
4.mesec- 7050 g, 66 cm 

user posted image    scorpiogirl: Nal (15.4.2008): 2900g, 50 cm
1,5.mesec- 5000 g, 55 cm
3.mesec- 6460 g, 60 cm
4,5.mesec- 7420 g, 66 cm

user posted image   resnično srečna: Iza (15.4.2008):  3150g, 53 cm
1.mesec- 3970 g, 54 cm
2.mesec- 5400 g, 58,5 cm
3.mesec- 6370 g, 62,5 cm
4,5.mesec- 7350 g, 66,5 cm  

user posted image    Jo@n: Jakob ( 16.04.) 3870g, 55 cm
1.mesec- 4740 g, 56,5 cm
2.mesec- 6130 g, 62,5 cm
3,5.mesec- 7030 g, 66 cm
4,5.mesec- 7520 g, 68,5 cm

user posted image    trnuljčica: Sven (16.4.2008) 2860g, 48 cm
1.mesec- 3520 g, 53 cm
2.mesec- 5015 g, 58,3 cm
3,5.mesec- 6270 g, 64,1 cm  

user posted image   simvir: Tevž (17.04.2008) 3850g, 54 cm
1.mesec- 5100 g, 55,5 cm

2.mesec- 6150 g, 60,5 cm 
3.mesec- 6750 g, 63 cm
4,5.mesec- 7800 g, 66 cm 

user posted image   JABOLKO3: Jure (17.04.2008) 4750g, 58 cm
1.mesec- 5410 g, 59 cm

2.mesec- 6300 g, 65 cm
3,5.mesec- 7570 g, 67 cm
4,5.mesec- 8390 g, 68 cm 

user posted image   minicca: Matej (17.04.2008), 3220g, 52 cm
1.mesec- 4670 g, 56 cm

user posted image   Bubica 17: Anej (17.4.2008) 3340g, 52 cm
1.mesec- 4640 g, 58 cm
3.mesec- 6650 g, 66 cm 

user posted image   marsovka: Smilla (17.04.2008), 3340g, 51 cm
1.mesec- 4370 g, 55 cm 

user posted image   malecka 24: Nikolina (19.04.2008) 3380g, 50 cm
1.mesec- 4380 g, 56 cm

user posted image   bela vrtnica: Zara (19.4.2008) 3620 g, 51 cm
1.mesec- 4020 g, 56 cm
3.mesec- 5450 g, 62 cm

user posted image   Malamalinca: Kaja (19.4.2008) 3230g, 50 cm
1.mesec- 3640 g, ? cm
4.mesec- 5500 g, 61 cm

user posted image   big mamma: Jernej (19.4.2008)  4210g, 56 cm
1.mesec- 5920 g, 59 cm
3,5.mesec- 8370 g, 65,5 cm

user posted image   sirenetta: Mihael (20.4.2008): 4020g, 56 cm
1.mesec- 4800 g, 62 cm
2.mesec- 5900 g, 65 cm  

user posted image   Tasyo: Lana ( 22.04.2008), 2980g, 50cm
1.mesec- 4200 g, 54 cm
2.mesec- 5220 g, 58 cm
3.mesec- 5910 g, 60 cm  

user posted image   Lubici: Urs (22.4.2008): 3370g, 52 cm
1.mesec- 4420 g, 57 cm
2.mesec- 5470 g, 51 cm
3.mesec- 6470 g, 64 cm
4.mesec- 7270 g, 67 cm    

user posted image   Roberta69: Liam (24.04.2008), 3445g, 52 cm
1.mesec- 4750 g, 55 cm

2.mesec- 6000 g, 60 cm
4.mesec- 7500 g, 66 cm

user posted image   SinskaT: Hana (26.4.2008): 3260g, 51 cm
1.mesec: 4600 g, 57 cm
2.mesec- 5400 g, 61 cm
3.mesec- 6420 g, 64 cm  

user posted image - Zokica: Rene  (27.4.2008): 3730g, 52 cm
1.mesec- 5200 g, 55 cm
2.mesec- 6400 g, 61 cm                                

user posted image    modrooka: Ema (25.04. 2008) 2690g, 51 cm
1.mesec- 3495 g, 55 cm
2.mesec- 5000 g, 60 cm 
3. mesec - 5990 g, 62 cm

user posted image    pikica030407: Tia Zoja (05.05.2008):  3850g, 50 cm
3.teden- 4200 g, 54 cm

5.teden- 4650 g, 54,5 cm
2,5.mesec- 5470 g, 58,5 cm
4.mesec - 6025 g, 63 cm

user posted image    srčekgirll: Vid (06.05.2008):  3410g, 50 cm
1.mesec- 4690 g, 55,5 cm
2.mesec- 5280 g, 57 cm      

user posted image    

user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
8.9.2008 15:35:11   
NaTaŠa*
user posted image

21.02.2008

user posted image JAKOB (1370 g, 38 cm) Katka28

user posted image ANŽE ( 1500 g, 39 cm) Katka28

28.02.2008

user posted image VID (1790 g , 43 cm) zolika

05.03.2008

user posted image DAVID  (1595 g , 42 cm) MARUŠKA28

20.03.2008

user posted image LUKA  (3130 g , 50 cm) Modrookica

23.03.2008

user posted image EVA  (2490 g , 47 cm) Aprilska34

24.03.2008

user posted image NATAŠA  (3550 g , 53 cm) Violica_23

user posted image LIA  (3050 g , 46 cm) Barby78

user posted image NIK  (3510 g , 52 cm) Sasy20

01.04.2008

user posted image TOMAŽ  (3600 g , 51 cm) lepa posadka

02.04.2008

user posted image NELI  (2660 g , 46,5 cm) Tanja555

user posted image KAJA  (3210 g , 51 cm) Ketrin

04.04.2008

user posted image STAŠ  (2900 g ,48 cm) tosja

06.04.2008

user posted image BRINA  (3300 g , 51 cm) Majček28

08.04.2008

user posted image TIA  (3050 g , 50 cm) NiLe

09.04.2008

user posted image TINE  ( 3300 g , 51 cm) Kekec in Mojca

10.04.2008

user posted image RENE  (3540 g , 50 cm) novopečena

11.04.2008

user posted image MARTINA  (3650 g , 53 cm) SpeliG  user posted image user posted image

12.04.2008

user posted image BRINA (3750 g , 53 cm) sky77

14.04.2008

user posted image TOSJA  (3280 g , 50 cm) calena

15.04.2008

user posted image IZA (3150 g , 53 cm) resnično srečna

user posted image NADJA (3550 g , 52 cm) Krista28

user posted image NAL  (2900 g , 50 cm) scoriogirll

16.04.2008

user posted image SVEN  (2860 g , 48 cm) trnuljčica

user posted image JAKOB  (3870 g , 55 cm) Jo@n

17.04.2008

user posted image TEVŽ  (3850 g , 54 cm) simvir user posted image

user posted image JURE  (4750 g , 58 cm) JABOLKO3

user posted image MATEJ  (3220 g , 52 cm) minicca

user posted image ANEJ  (3340 g , 52 cm) Bubica17

user posted image SMILLA  (3340 g , 51 cm) marsovka

19.04.2008

user posted image JERNEJ (4210 g , 56 cm) big mamma

user posted image KAJA  (3230 g , 50 cm) Malamalinca

20.04.2008

user posted image MIHAEL(4020 g , 56 cm) sirenetta

22.04.2008

user posted image URS(3370 g , 52 cm) Lubici

user posted image LANA  (2980 g , 50 cm) Tasyo

24.04.2008

user posted image LIAM  (3445 g , 52 cm) Roberta69

25.04.2008

user posted image EMA  (2690 g , 51 cm) modrooka

26.04.2008

user posted image HANA  (3260 g , 51 cm) SinskaT 

27.04.2008

user posted image RENE  (3730 g , 52 cm) Zokica

05.05.2008

user posted image TIA ZOJA  (3850 g , 50 cm) pikica030407 

06.05.2008

user posted image VID  (3410 g, 50 cm) srčekgirll

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
8.9.2008 15:36:14   
NaTaŠa*
       user posted image

user posted image    PRESREČNE MAMICE   user posted image

21.02.2008---->>>> 
- Katka28 (22.4.2008): Jakob 1370 g;  Anže 1500g

28.02.2008---->>>> 
- zolika (24.4.2008): Vid 1790g, 43 cm 

15.03.2008---->>>>  
- Maja24-2 (9.4.2008): Lan 3010g, 48 cm 

20.03.2008---->>>>  
- Modrookica (2.4.2008): Luka 3130g, 50 cm    

23.03.2008---->>>>    
- Aprilska34 (19.4.2008): Eva 2490g, 47 cm    

24.03.2008---->>>>  
- Violica_23 (4.4.2008): Nataša 3550g, 53 cm 
- Barby78 (12.4.2008): Lia 3050g, 46 cm 
- Sasy20 (14.4.2008): NIk 3510g, 52 cm

01.04.2008---->>>>  
- lepa posadka (1.4.2008): Tomaž 3600g, 51 cm 

02.04.2008---->>>>   
-  Ketrin (14.4.2008): Kaja 3210g, 51 cm
- Tanja555 (5.4.2008): Neli 2660g, 46.5 cm   
- tejč29 (5.4.2008):  Matija 3565g, 57 cm   
- temistokleja (5.4.2008):  Mina 3530g, 51 cm 

04.04.2008---->>>>  
- tosja (10.4.2008): ?, 2900g, 48 cm 
- nana09 (11.4.2008): Zala, 3810g, 52 cm

06.04.2008---->>>>  
- Majček28 ( 8.4.2008): Brina 3300g, 51 cm   
- sončnica14:  Jaka 4150g, 56 cm   

08.04.2008---->>>>    
- NiLe (14.4.2008):  Tia 3050g, 50 cm 

09.04.2008---->>>>     
- Kekec in mojca ( 13.4.2008): Tine 3300g, 51 cm    
- pizamca (?. 2008): ? 3100g, 51 cm    

10.04.2008---->>>>     
- novopecena (14.4.2008): Rene 3540g, 50 cm
- Malamaja (11.4.2008): Maja 3690g, 55 cm    

11.04.2008---->>>>    
- SpelliG (18.4.2008): Martina 3650g, 53 cm
- petty82 (10.4.2008):  Luka ? g, ? cm    
- ppika (13.4.2008):  Gaja ?g, ? cm      

12.04.2008---->>>>    
- sky77 (14.4.2008):  Brina 3750g, 53 cm 

13.04.2008---->>>> 
- tana13 ( ? ):Ema ? g,? cm   

14.04.2008---->>>>       
 - calena (14.4.2008):  Tosja 3280g, 50 cm

15.04.2008---->>>>      
- scorpiogirll (24.4.2008): Nal 2900g, 50 cm        
- resnično srečna (15.4.2008): Iza 3150g, 53 cm  
- Krista28 (17.4.2008): Nadja 3550g, 52 cm
- Jazabel (7.4.2008): Enja 4100g, 54 cm  

16.04.2008---->>>>        
- Jo@n (22.4.2008):  Jakob 3870g, 55 cm
- Katja271 (12.4.2008): Nik 3600g, 53 cm     
- trnuljčica (25.4.2008): ? 2860g, 48 cm   
- aprill (25.4.2008): Klemen, 3800g, 53 cm 

17.04.2008---->>>>           
- simvir (10.4.2008): Tevž 3850g, 54 cm
- JABOLKO3 (17.4.2008): Jure 4750g, 58 cm
- minicca (24.4.2008): Matej, 3220g, 52 cm
- Bubica 17 (25.4.2008): Anej, 3340g, 52 cm
- Jelcy (14.4.2008):  Patrik, 3670g, 52 cm 
- marsovka (22.4.2008): Smilla, 3340g, 51 cm

- Majči28 (apr 08): Žan, 3630g, 50 cm

18.04.2008---->>>>           
- maxi133 (?.2008): Kaja, 2790g, 49 cm   

19. 04.2008---->>>>            
- big mamma (9.4.2008): Jernej 4210g, 56 cm
- bela vrtnica (19.4.2008): Zara 3620 g, 51 cm
- Malamalinca (23.4.2008): Kaja, 3230g, 50 cm 
-malecka 24 (apr o8): Nikolina, 3380g, 50 cm  

20.04.2008---->>>>              
- Tejcha (15.4.2008): Ajša 3470g, 52 cm       

21.04.2008---->>>>         

- sirenetta (25.4.2008):  Mihael, 4020g, 56 cm
- Sandrin (26.4.2008): Blaž, 3395g, 50 cm  

22.04.2008---->>>>   
- Tasyo (20.4.2008): Lana, 2980g, 50cm 
- Lubici (19.4.2008): Urs, 3370g, 52 cm 
- cofek (30.4.2008): Neža, 3300g, 51cm

24.04.2008---->>>>    
- Roberta (18.4.2008): Liam, 3445g, 52 cm                                  

25.04.2008---->>>>    
- u04111976 (14.4.2008): Tia 4060g, 53 cm

- modrooka (maj 2008): Ema 2690g, 51 cm   

26.04.2008---->>>>     

- SinskaT (25.4.2008): Hana 3260g, 51 cm                              

27.04.2008---->>>>     

- Zokica (27.4.2008): Rene, 3730g, 52 cm   
- matejchykam (apr 08): ???                           

28.04.2008---->>>>     
- Shoo (21.4.2008): Roko 3530g, 51 cm                            

05.05.2008---->>>>      

- pikica030407 (29.4.2008): Tia Zoja, 3850g, 50 cm                             

06.05.2008---->>>>      
-  srčekgirll (30.4.2008): Vid, 3410g, 50 cm

user posted image :user posted image           
                30:33

user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
8.9.2008 15:37:58   
NaTaŠa*
user posted image

08.04.2008

user posted image TIA  (3050 g , 50 cm) NiLe

----->>>>> ČESTITKE ZA 5. MESECEV

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
8.9.2008 17:09:35   
sasy20
TIA user posted image user posted image user posted image čestitke za 5 mesecev user posted image .

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
8.9.2008 17:27:17   
Roberta69
Diete: jaz moram reči, predvsem za tiste, ki se boste lotile "ločevanja", da najbrž pali oz. vsaj vem, da se zrediš ne... Jaz se držim predvsem načel, ki jih najdete v knjigi "Živeti zdravo" in sicer že nekaj let. Sem enkrat že nekaj govorila o tem. Podviga, ki je danes moj način prehranjevanja, sem se lotila zato, ker me je prebrano prepričalo, da je to mešanje vsepovprek za telo zelo nezdravo (in sicer: telo lahko hranila iz pravilno skombiniranih živil veliko bolje izkoristi). Tako se jaž že nakaj let 90% prehranjujem "pravilno" (za moje pojme), 10% pa pač po svoje, kadar mi tako zapaše. Se pa počutim odlično, nikoli nisem tako polna, da bi počila (pa najbrž pojem več kot marsikatera), nikoli nisem bolna, itd. Gre pa za nek vzorec, ki se ga je treba na začetku pač navadit in meni je prišel tako v kri, da mi je vse drugo čisto čudno, odpade pa tu večina sestavljenih jedi, ki smo jih že od malega navajeni. Med nosečnostjo sem se recimo zredila za 18 kg, ampak ne vem, kje so bile, ker sem imela resnično samo trebuh, sem si pa lahko že kak teden po porodu oblekla čisto ozke kavbojke... Ne gledam pa jaz na ta način prehranjevanja kot na dieto. Za nobeno hranilo nisem prikrajšana... Mleka imam recimo toliko, da bi z lahkoto nahranila trojčke in moj otrok zelo lepo raste. Mislim, da ljudje v zvezi s prehrano prebirajo preveč površno literaturo (ponavadi le kakšen članek v reviji) in če nekoga, iz kakršnega koli razloga že, nekaj moti, je pametno, da se stvari malce bolj posveti in potem lahko pričakuje rezultate. Da pa ne boste mislile, da mi kaj manjaka. Na mojo žalost (ker je zelo nezdravo), odkar dojim, skoraj vsak večer (5 od 6) pojem okrog 400 g Nutele ali škatlo Domačice, ali nekaj (raje ne povem koliko user posted image ) palačink ali pač kaj zelo kaloričnega in sladkega, pa se mi nikjer ne pozna. 

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
8.9.2008 18:06:09   
kekec in mojca
Joj, a o kilah imate debato? Za zjokat. Pri meni namreč. Takoj po porodu sem prišla na prednosečniško težo, zdaj pa jih imam spet toliko, kot v 6. mesecu... user posted image user posted image user posted image In ker je to teža na težo od teže izpred teže, si lahko samo predstavljate, kako mi je. Hujšanja se - odkrito povedano - ne upam lotiti. Pri Kekcu sem se pred štirimi leti namreč v 7. mesecu lotila ločevalne diete, pa sva kmalu morala it zaradi njegovih težav s prebavo za 2 dni v bolnico... Da vam ne opisujem smrtnosno strupenih pogledov pediatrov, ki so slišali, da hujšam, ko dojim...

Pa tako rada bi imela vsaj 20 kg manj, kot jih imam... Roberta, ta knjiga se mi zdi zanimiva. A to je originalni naslov ali kako? Ker mogoče bi lahko poskusila tudi na tak način vsaj z vzdrževanjem teže...

O moških in romantiki - moj je romantik, ampak zmanjkuje nama časa. Tolažim se, ko vidim moja starša. Ko sta imela otroke še doma, sta imela drug za drugega bolj malo časa, zdaj, ko sta pa sama, se pa zelo posvečata in si marsikaj privoščita. Zadnjič sem ju prosila, da bi mene z otrokoma vzela s seboj na morje, pa sta rekla, da ne, da takrat onadva polnita baterije z mirom in uživanjem, ne pa, da bi jih praznila s tekanjem za vnučki... user posted image

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
8.9.2008 18:13:05   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image Pozdravljene!

Če me je kdo pogrešal naj povem, da imam vse manj časa za RR,
oziroma (če povem po pravici), si ga ne vzamem... user posted image Pa občasno mi tak odklop koristi... user posted image

Čas mineva - prehitro, naš user posted image je star že 5.mesecev... user posted image user posted image user posted image Vsak dan je nekaj novega, zanimivega,...

BOm pa zagotovo spet kaj več pesnila (saj mogoče sem šla komu na živce...)...user posted image

Lepo se imejte in maksimalno izkoristite čas s svojimi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
8.9.2008 18:59:18   
simvir
Živjo!

Pri nas je spet pestro. Tako nekako kot pri Kristi, mislim glede obiska dohtarjevuser posted image .
Nejc je še vedno flekast, danes zjutaj po celem obrazu in podlahtehuser posted image , tako da sva šla do P in dobila napotnico za argeologa. Če bo hujše jo uporabimo kadarkoli, drugače pa se naročimo na testiranja.
Očitno ko imaš enkrat otroke spoznaš vse sorte dohtarjev, doma se mi zdi da imam pa že celo lekarnouser posted image ...

K&M moja dva sta tudi bolj take sorte kot tvoja. Ko želita mir tudi povesta (ali nimata časa počuvati). In to spoštujem, saj imata za to vso pravico. Me pri tašči bolj moti, ker tudi če je imela nekaj v planu, reče da ni imela načrtov. Tako, da jo jaz po ovinkih najprej vprašam kaj bo počela, potem pa prosim za varstvo, če ga rabim.

Jo@n očitno ima vsaka kakšen tak dan, da je pisker poln. Saj ko malo zrojimo so pa nekja časa kot angelčki kajne? No vsaj trudijo se bitiuser posted image .

Starševstvo - veliko ste že napisale. Strinjam se s Kristo, da sedaj v drugo veliko lažje vstajam ponoči, več ga crkljam, nosim okrog... predvsem zato ker sem že vedela kaj me čaka in ker se zavedam, da čas tako hitro teče. Večkrat pomislim: ali bom še kdaj imela takole otročka pri sebi...

Predvsem pa bi tukaj rada povedala, da so si naši otročki tako različni, da se ne moremo v vsem primerjati. Nejc ni npr. skoraj nikoli zaspal v naročju (to se je potem začelo okrog enega leta), prav tako ni zaspal če sem zraven ležala, tudi ponoči, ko so ga matrali zobki ne (zdaj se pa velikokrat skupaj stiskava, vsaj za nekaj časa). Tevž je očitno tudi bolj take sorte, čeprav sem ga želela več nositi. Prej zaspi če je sam v posteljiuser posted image .

Partnerski pogovori - časa za pogovor je seveda manj, ampak si ga vzameva, predvsem na mojo željo. Če prej ne pa ko greva v posteljo še kakšno zašepetava.

Še nekaj ali se tudi vam zdi da sedaj naše škratke vsaka stvar prebudi. Se mi zdi, da našega včasih zbudi kakšen tovornjak, ki se pelje mimo, ali pa pogovor pod oknom... Sej ko spi trdno, potem spi, ampak sploh ponoči se mi zdi da ga ob določinih urah celo midva z obračanjem prebujavauser posted image . No mi smo kar zato, da bo šel kmalu v svojo sobo. Če jo bo majster naredil....

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
8.9.2008 19:46:56   
Ketrin
Čer.

Lepo ste se razpisale.... Vedno bolj sem vesela da smo skupaj na temle forumu in da se poznamo, saj ste res same fejst  in pametne punce, da ne govorim super mameuser posted image user posted image user posted image

Majček... vse zapisano v najinih beležkah.... Sem še narisala bučke, korenček, banane, da bo bolj jasno in si bova lažje zapomnile...user posted image user posted image user posted image

Lepa posadka hvala za spodbudne besede. Sej vem da je tako... Saj se človek vsega navadi, tudi neprespanih noči... mogoče bi namesto v svojo službo lahko šla kam za nočnega vratarja al pa varnostnika...user posted image user posted image

Jabolko, upam da se čimprej navadite tega ritma.... sicer pa še malo pa bodo že naši malčki šli v vrtec in bo spet čist drug ritemuser posted image Tale z oblačenjem je pa huda anekdota.... Še dobro, da sta oba user posted image , kaj če bi fantek prišel domov v kikli in obratnouser posted image

Malamalinca.... super novice.... hvala bogu da je Kaja taka borka... Potem upam, da prideta v sredo...

SREČANJE: ne vem kaj rečemo ob 10 ali  ob 11? Posadka predlagaj ti, pa se ti prilagodimo, kajne punce? Jaz razmišljam, da bi šla peš, ampak bom še videla v kakšen dan se zbudimo, kako hitro se bova zjutraj zrihtali itd... Vreme: mislim, da je napovedan SONČEKuser posted image user posted image user posted image

Violica: čestitke za diplomo!!!

NiLe, čeprav ne bereš... čestitke Tii za 5 mesecev!!!

Roberta, jaz uporabljam tudi škarijce, pa medtem ko se dojiva ali med spanjem.... saj kar gre. Pač počasi prstek po prstek, do konca tedna že postrižemo vse in potem še enkrat od začetkauser posted image Se pa strinjam s tem kar si napisala glede prehranjevanja... hitre diete nikoli niso dolgoročno učinkovite...treba je spremenit način življenja....

Nič, počakam če se razplete kaka debata zdaj ko je Majček nazaj....user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
8.9.2008 20:31:47   
Ketrin
Evo odgovor iz DIFa za plavanje... Dajte razmislit do srede, da se prijavmo katera se pač bo...

Pozdravljeni!   Termini so že znani, objavljeni so na spletni strani www.plavanje-dojenckov.com pod rubriko: Fredov program/urniki vadbe/ljubljana. Za ceno se še dogovarjamo, ampak najverjetneje bo 95 € ali pa največ 100 € za 10 urni tečaj. Za prijavo prosim pokličite 041 953 656.   Lep pozdrav!   Za PZS Duška Planinšek

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......