Krista28
|
Dobro jutro še od mene,... Jst že pozajtrkovala, spila kavico, in spet smo zjutraj začeli piti sadni sok iz power juicer-ja. Mene je to včeraj pa danes sicer mal pognal/zašraufal, pa mislim da tud nadjo, tako da zdaj ne vem, če je pri njej to od AB in naj jo grem pokazat, al je od kar tako No tekom dneva bom opazovala, itak je naša P. popoldne....sicer pa ful paše sveže stisnjen sok zjutraj Ha, ha....crkljanje zjutraj v postelji...pri nas nekako "no go" . Nadja zjutraj kar potegne, Kristjan pa vstaja med 6. in 7. uro in potem prikolovrati, vpije, skače vrešči in to nekako ne gre....smo naredili tako, da gremo v dnevno ali pa v njegovo sobico....Kako je vam ratalo dopovedat otročkom, da govorit tiho, če ostali spijo. Pri nas namreč to počne tudi v vrtcu, pa kar k drugim v pojstlo spleza , tako da so ga dali kar v igralnico spat...ropot ga ne moti... Sem pa hotla nekaj časa se držat načel pa ne vem kaj, da bi K. sam zvečer zaspal, pa po prihodu Nadje to ne gre več, pa se kar en od naju k njemu uleže in zadrema, pa se mali umiri...Smo ga probal k nama dat, pa mu ni blo zanimivo, ker Nadja sama zaspi in se ni nč dogajal . Tako da se bom tukaj kar lepo prepustila...je pa res, da del večera tako gre in ne morem nardit v kuhinji....pa sej to počaka... A ni Big mamma nekaj za prikolico spraševala? Mogoče so šli pa na morčka? Boš vidla Jabolko...ko bodo hvalili Jureta, bo tvoj prav ponosno prikimaval, ko si tako oblekco izbrala....ponavadi je pri moških tako.... Pa za tvojo mamo. Faca je.....Moja je men tud plenice plačala, ki sem jih nabavla.... še za mojo.. Vstajanje ponoči - sem par dni nazaj ravno komentirala možu, da mi je zdaj ful lepše zato, ker pri Nadji ful manj gledam na ure, pa na tiste "kar bi moralo bit" in se počutim veliko bolje - sem bolj srečna...tudi ponoči sem pri K. vedno štela ure, kolk spi v kosu, pa je spal tud po 9h vkup, zdaj pa ful lažje vstajam, pa podojim , pa ne vem...lažje mi je, pa večkrat vstanem....sem bila pa ta teden ful utrujena, ko sem z vročino rihtala oba mala, pa še fuulll hudo mi je zarad ušeskov....premala je še za to....Ampak podnevi spat pa jaz ne morem. sem v soboto popoldne zaspala, pa sem se čist zlomljena zbudila, in sem se do večera komaj sestavla...to ni zame...jst moram bit v pogonu... Moški - moj je bil od čet. doma....pa je imel včeraj že kar dosti.....je bil bolj na kratk naštiman. ...ni nč reku, sam sem opazla....je ponoč reku, da me kar občuduje ko sem vse rihtala....hja...no sej bomo prežvel tud to....... Moja pošast (parni čistilec - monster) mi je včeraj spet pomagala . V 1h je bila skrinja odtaljena spucana in nazaj priklopljena. Nič čistil, nič vonja in takoj čisto, sam s servetom se pobriše in je...superca.. Lepa posadka - Saj verjetno se je otrokom ful dogajal, a ne? Za otroke so poroke sicer tko idilične - vsaj meni so bile (sem imela veliko starejše bratrance (18). Kaj pa da bo ju kje v varstvu pustila? Samo vprašam, saj jaz tud raje mala dva vse povsod s sabo vzamem, ampak eni pa to kar prakticirajo..... Pri štirih verjetno težko kaj samo v duetu z možem počneš - mislim na takih zabavah, ali kosilu, večerji..... , da ne bi kdo kaj posmislil Jaz bi pa še eno temo začela, če ste za: Ko si v dvoje imaš veliko več časa za pogovor, in glavna tema sta oba s partnerjem. Ko pa se pojavijo otroci, se razmerje spremeni, mamica doma v plenicah in kuhinji, mogoče kak hobi, pa še vseeno je nekako mogoče spravit skupaj trenutke v dvoje, pri dveh vidim da je že bolj pestro, pri večih pa verjetno še bolj. Koliko se s partnerjem še pogovarjate prav samo o vaju, o nevsakdanjih, osebnih temah, tegobah? Jaz priznam, da včasih kar pozabiva, in da v določenem času ugotovim, da se oddaljujem oz. ugotoviva da naju nekaj moti, pa nisva takoj "zinla"...in po pogovoru mi ful odleže....in tudi v postelji, je takrat, ko se ne pogovarjava dovolj, slabše kot sicer....Ne vem, se mi zdi, da mi to kar manjka....zvečer ko otroc zaspijo, 'pa še hit rr prečekiram
< Sporočilo je popravil Krista28 -- 8.9.2008 9:31:13 >