|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
5.9.2008 23:14:15   
Ketrin
Lahko nočko vsem skupaj....

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
5.9.2008 23:17:33   
Roberta69
Moje2 fanta spita, jaz imam cel kup neopravljenih gospodinjskih del, ampak se mi kratko malo fučka...

Je zadnje dni tako pestro, da vse leti mimo mene... za RR niti nimam časa, če pa že, mi pa ne uspe pokomentirat, pol pa kaj pozabim, pa me kar peče vest, če komu kukr ne "odgovorim"... bi rada, pa ne znese, pozabim itd., tko da ne mislit, da sem flegma...

Posadka, na fotki sta prov luštkana in nisem si mislila, da se lahko s štorkljo podaš kar na dvourno turo, tko da  samo user posted image zate!

Sinska, sling bi pa tudi jaz sprobala, ker se naš mali skoraj da noče več vozit v vozičku... Mogoče mu je v košari dolgčas (ne vem, a sva še edina, k vztrajava - ampak moj je, dokler ven ne pobegne, kar obsojen na košaro user posted image , ne saj če bo res kriza, pa dobi frajer športni del).

Parni čistilec: tudi mene zanima, kako je s čiščenjem parketa? Baje da za parket ni najboljši, ker ga uničuje...user posted image

Igralni prostor
: moj škratek je večkrat kratek čas v svoji posteljici (takrat ima nad posteljico par igrač - najbolj pa obrajta dve ribi in raka obešene na stvarcah, ki lepo zvončkljajo, ko se jih dotika), kjer pa zdrži le malo časa. Ponavadi se igrava na peni (barvne puzzle) in včasih malo poležava na najini postelji (kjer pa zdaj ni fajn, ker se težko zadrži na rokah, saj se vodna postelja "udira"). Sem pa na začetku fuuul komplicirala, da je bila res povsod pod njim čista plenička, zdaj pa itak vse zvleče in si da v usta kar mu pač pride pod roko in se niti ne sekiram preveč... danes sem opazila, da ima na jeziku skladovnico raznih nitk in podobnih "svinjarij", ampak me to ne boli preveč. Tudi tistih nekaj pasjih dlak, ki se kar pogosto (beri: škrat je bolj živahen in zahteven, mami manj sesa in se raje posveča njemu) znajdejo na njem, kar spregledam in zaenkrat smo vsi zadovoljni user posted image . Najbolj pa uživa, če lahko leti po zraku (beri: mami ali oči utrjuje bicepse).

Patent od nogavičk: ne vem, kako to mislite, da jih spodvihate - tako kot so H&M-ove prepognjene, ko jih kupiš (3pack)? Se mi zdi, da le še bolj zateguje, ker je več blaga . Številko pa jaz kupujem že 19-21. Čeveljčkov ali kakšnih togih copatk še ne bomo prakticirali, ker je baje fajn, da je noga čim bolj neomejena čim dalj časa. Po moje so kakšni tako copatki kot so npr. Robeez, ki so mehki, še najbolj fajn. Pozimi samo štumfki najbrž ne bodo dovolj. No, o zimski garderobi bodo pa ta izkušene še kakšno rekle malce kasneje. Tale jesen je precej čudna - ju3 se baje obeta 30 stopinj .

Srečanje: mi2 najbrž prideva (lahko pa tudi ne - mi je kar nerodno, ker sem že ene parkrat zaJ, ampak je tako naneslo in ker vem, da se nekdo ne bo znašel kar sam, mislim, da ni take krize).

Plavanje
: jaz bom hodila z eno ali drugo prijateljico (če niso njuni termini že zasedeni, ker vsak dan pozabim poklicat.), in sicer na DIF, ker so mi rekli, da je tam voda sigurno neoporečna.

O kakšni poporodni vadbi pa jaz sploh ne razmišljam, ker moram rečt, da mi nič kaj preveč ne manjka. Pogrešam edino hribe, ampak že čez par mesecev pride na vrsto tudi to. Sploh pa sem ugotovila, da je tudi vozičkanje čist fejst, edino smotano je, če malemu ne sede, ker ga pa težko nosim in zraven še porivam voziček. Zdaj grem večkrat kar peš do Tivolija - rabiva le 15 minut... zadnjič smo celo še rinili na Grad - ta je sicer kruta...

Ne vem, če se vam že povedala veselo novico - spomladi postanem teta user posted image user posted image user posted image . Smo bili vsi paf, da je kaj. Moj brat je čist fejst fant, ampak mu še na polno dogaja in zelo rad pogleda za kakšno kiklo več kot manj, če pa že ne, se pa same od sebe limajo nanj kot nore, tko da je bil to precej presenetljiv korak. Sem pa ful vesela in upam, da bo to zanj končno prava življenjska pot, tista, ki vodi k srečnemu življenju ter ful fino, da bo imel škratek sestrično oz. bratranca svojih let - jaz se spomnim, da sva se z mojim bratrancem (isti letnik) prov veselo družila in ušpičila marsikatero vragolijo. Znanka pa dobi trojčke!!!!... pazi to, partner je precej starejši od nje in ima že od prej dva odrasla otroka in in bil preveč zainteresiran za še kakšnega, pa ga je končno pregovorila in glej ga zlomka, ga je Bog štrafnil user posted image .

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
5.9.2008 23:39:06   
trnuljčica
Čer,

Ma ve pa me provocirate z zapravljanjem, kaj?user posted image user posted image user posted image Komaj so mi vrnili denar, pa mi že svetujete šoping... Lumpeuser posted image Je pa res hecno, kako sem se razveselila tega vračila po 10 dneh. Skoraj kot bi mi ga podarili, ne pa da so mi ga milostno vrnili...user posted image Glede zapravljanja, bom pa videla, se mi zadnje leto dozdeva, da sploh ne hodim v šoping, denarčki pa kar letijo... 
Glede zapravljanja preden kaj crkne: sva pred 10 dnevi kupila nov pralni stroj preden je uspel izdihnit dokončno... Je že luknje v oblačilih delal, pa programer za vrtljaje pri centrifugi je šel že leto dni nazaj... Ma je zaslužil pokojnino...user posted image

Jabček joj tebe pa doleti trojno ko pride, kaj? Upam da se vse porihta... Pa da se to noč naspiš...

Novopečena kako fajn, da vama gre gh. Moj pa še nič noče ust odpirat in po žlici jest... No, ne še... Ko pa sedi v stolčku zraven, ko jemo, pa gleda kot bi mu ne privoščil... Ma bom probala čez 10 dni zopet...
Glede vit d, jaz bi mu dajala kot do sedaj, nato pa na naslednjem pregledu al pa telefonsko vprašala, kako sedaj ko je na AM. Načeloma je res, da je v AM dodan vit D in ga zato rabi manj in ponavadi predpišejo Plivit D3. Vendar če nima nekih težav (kar jih verjetno sedaj več nima, saj je črevesje že dozorelo), itak polula vse odvečne vitamine, ki jih vnese. Tudi tega...

Simvir upam, da Claritine reši težavo z koprivnico... Če pa ne nobene izboljšave po 3 dneh jemanja pa le k dr.
Glede ženske pomoči za plačilo: ne rabiš biti super ženska... Če pogledaš tudi moški niso supermeni, a ne? user posted image
Jaz sem si nabavila pomoč, ko je bil mali star 3 mesece. Smo bili na morju, ko je bil mali 2,5 mes. In soseda, ki je skozi gledala našega čukeca (imela je 3,5 mesečnika, ki je spal takrat vsaj 7 ur dnevno) prijavi: Ja meni bi se na tvojem mestu zmešalo... Kako sploh kaj narediš... Sem rekla, da se navadiš, če ti v starosti 2 mesecev spi prisiljene 30 min zj in 30 min popoldan. Potem pa sem globje razmislila in ugotovila, da res ne vem zakaj bi se morala navadit, da VSE zmorem. Tako, da mojmu user posted image user posted image zdaj ni čist nič žal, za tistimi ojri, ki jih da za čiščenje 3 urce 1x tedensko.  Jaz nato 1x tedensko še 1x posesam , pa likanje mam čez in to je to...

Ma vam moram povedati še eno anekdoto glede našega čuka: na poroki prejšnji vikend je bilo 6 dojenčkov. Dva ali trije mlajši od najinega, ostali pa malenkost starejši... Pa zvečer ob 20 ih pride belgijec do mene pa me na engliš vpraša: Ja a vaš pa nič ne spi ? Pa rečem podnevi nič... On pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ma tako faco je naredil, da sem se prav nasmejala... Njemu pa nič jasno...user posted image user posted image user posted image

Malamalinca lubčka tvoji pogumni pikici...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
5.9.2008 23:43:23   
resnično srečna
Čer, čer...

Zolika...a bi lahko sredo kasneje...jaz 16. pridem iz bolnice...pa mi 17tega ljubi ne bo dovolil nikamor...sem sigurna...ampak teden kasneje imam pa vsaj 7 dni, da ga prepričam, da je bil tale poseg "pis of kejk" pa da sem ok...pa ne bo panike...

Sreda...punce a bi bile ve hude, če pride z nama z Izo še moj najdražji...ker se nam je ob 14ih napovedala pediatrinja pa bi iz bolnice kar direkt na grad uleteli pa potem naprej k pediatru...seveda, če ne bomo cel dan v kliničnem...upam, da ne...pa če se ne prikaže menstra...grrr...prejšni mesec je prišla 6.8., zdej k jo pa vsi čakamo pa nje od nikoder...packa nesramna...

NiLe...joj kaj bi dala jest zdejle za Lago di Garda...ufff...si mi vzbudila spomine...kako smo se tam fino imeli...nakolesarili, surfali, taborili...khmmm pa še kaj he he...najs...lepo se je tole tvoj spomnil...joj uživajte no...pa še en pogled zame vrž čez jezero...

Ketrin...he he a je jesen prišla, pa si spet pisat začela he he...poglej ti njo no...glede GH greva pa midve že 10.9. k pediatrinji...da mal plana naredimo pa se zmenimo kako in kaj...načeloma pa začnemo tudi s 15.10. če bo P za...pa kašice, kjer se dodaja mleko valda s svojim izčrpanim mlekom...he he...naj vsaj malo bodo še naši...itaq gredo prehitro po poteh samostojnosti potem...se mi z vsakim dnem zdi bolj odrasla...

Sasy20...lepe mere ima tvoj dečko...he he a na Grad prideta?...

Trnuljčica...super, da so tako hitro vrnili denar...potem niso kot ZZZS, kjer traja 3 tedne pa še obrazec moraš izoolnit, da ti kaj vrnejo...jaz tako sovražim papirologijo...moram sedaj vlogo za štipendijo za malega delat pa otroške zanj na novo...grrrr...

Novopečena...joj a samo še ponoči?...a tega ni potem ko ga hraniš z GH in AM začel opuščat...joj mene kap zadane, če bi se Iza sedaj nehala dojit...me prav skrbi tale operacija ravno zaradi tega...bom kar pediatrinji rekla, da naj mi Timetil napiše...da si laktacijo malo pospešim po narkozi, da ne bo kakega šoka za telo pa se bo proizvodnja ustavila...

Simvir...super za ZOO...mi smo tud redno tam...imamo enega poznanega med oskrbniki pa nas mal na šverc spustijo noter...ampak smo tako radi tam...jaz še najbolj se mi zdi...upam, da bo Iza saj malo podedovala ljubezen do živali od mene...sej da ne bi mislili...največ sem pri pujsih...so mi tko kjut, da sem že dolgo si želela enega...pol sva se pa z najdražjim raje za dojenčka odločila...

user posted image

pa recite, da ni cort...na stara leta bom gotovo imela enega takega...

Grad...tud mi smo se tam poročili pa na poroko kar z vzpenjačo prišli...Iza je bila pa tud že velika punca...he he...tko da bomo tud sedaj že 2ič skupaj tam...če nam uspe seveda...

JABOLKO...hura za stroj he he...upam, da dobiš kaj res dobrega...drugače sem pa ravno dopoldne razmišljala, da bi lahko našega za kako rundo uporabila...he he...sam sem si rekla: Koza...veš kako te bodo debelo gledale, če boš to ponudila...pa vidim, da je Katrin na isto idejo prišla...

SinskaT...nič ne čaram...moji otroci so očitno bolj lene in zaspane sorte...je Matevž bil tudi zelo priden...prav nič po meni, ki že od rojstva ne spim veliko...bi mi moja mama prav privoščila enega takega kot sem jaz, ker je ona tako trpela z menoj...

nič...ura je pozna...Iza že dolgo spi...danes mi je kar na prsih že zaspala...pa ura še ni bila 20.00...me pa zanima, kdaj bo prva pavza...sedaj spet nekam veliko spi...ampak mi prav pride, ker pridno črpam ponoči zaloge za 15tega...

zdaj pa grem...

lahko noč...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
6.9.2008 0:02:21   
Roberta69
Srečka, tale pujsek je pa res luškan. Čigav pa je,sej ni za pojest, kaj? Glede ZOO-ja mi je pa mami rekla, da ga lahko celo zaprejo, ker so baje neke inšpekcije (ali kaj podobnega) ugotovile, da se živalicam ne godi preveč dobro... upam, da porihtajo, ker se že veselim pohajkovanja z mojim frajerjem in želim, da je zverinicam fajn, če že ne morejo biti na prostosti user posted image ...

Ju3 pa Lunin festival, najbrž se s katero srečamo...

NOČKO

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
6.9.2008 0:24:53   
JABOLKO3
Hoj!

Pravkar sem končala z izdelavo vabil na krst in sem z izdelki kar zadovoljna. Zdaj le še jutri zjutraj končno zadevo na pošto spravim, me že moja mami dva dni sekira okrog tega.

Hvala, punce, za ponudbo za pranje cunj, res ste fejst, se mi je tako dobro zdelo. Sploh, ker je včeraj bila  tašča na obisku, pa sem ji pojamrala, da nimam stroja, pa ni nič ponudila, da lahko k njej prinesem. No, saj zaenkrat ni panike, v nedeljo gremo pa na Štajersko in bom najnujnejše vzela s seboj in oprala pri mami, pa bo.

Simvir - po moje je Srečka brez konkurence, ostale se pa pač trudimo po svojih močeh. Pa bravo za prijetno preživet dan.

Ja, Posadka, si tako skrivnostno napisala to glede sesalca. Kako je torej?

Gosta hrana - meni se še nič ne mudi, bomo kar do 6. meseca počakali, je tako, kot je sedaj, najbolj komot. Potem pa jaz pri večjih dveh nisem kaj dosti komplicirala, pa tudi sedaj ne bom. Od začetka sadje za dopoldansko malico, potem še kakšna riževa ali žitna kašica za popoldansko, potem pa sproti kakšni grižljajčki pri kosilu vsega po malem. Kaj posebej nisem kuhala za otroka, sem pa pazila, da je bilo vsak dan pri kosilu kaj takega, da je bilo primerno tudi zanj (ali juha ali krompirjev pire ali kuhan korenček...).

NiLe - tudi jaz imam prijetne spomine na počitnice ob Gardskem jezeru, mi smo bili v Arcu (sicer par kilometrov od jezera, severno), smo pa malo plezali, malo kolesarili in malo pohajkovali. Uživajte!

Srečka - tvojega najdražjega bomo pa z veseljem spoznale, kajne, dekleta? Bo izgledalo kot kakšen naftni mogotec s svojim haremom, ha ha.

Joj, koliko je spet na uri, pa že prejšnja noč je bila bolj kratka, moram res it spat.

V album sem prilepila nekaj slikic z morja, geslo je pa ime otoka - z malo začetnico (upam da moja tršica slovenščine ne bere tega foruma).

čao

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
6.9.2008 8:52:03   
NaTaŠa*
Jutro

Včeraj ste mele pa spet debato da sem komaj prebrala vse.

Mi smo včeraj šli iskt darilo k smo dons povabljeni na en RD, pol smo pa zavil še v Lesnino da so nam zrisal kuhinjo da vidimo kako zgleda in da vemo kam mormo dat vodo, odtoke, elektriko, itd....
Tako da je kuhinja full dobra ampak je cena še bolj, pa še to samo leseni deli in napa, ostalo pa mormo vse sami kupiti tako da bo šlo evrčkov še pa još. Ampak jest paravim da pol bom mela pa vsaj zrihtan tko kukr se spodob.

user posted image user posted image user posted image da ste se zmenile za srečanje. Upam da bote mele lepo vreme.

No toliko zaenkrat grem malo pikico dat spat pa da tudi jaz naredim kaj koristnega user posted image user posted image preden gremo.

Kaj več pa kasneje.

pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
6.9.2008 8:53:37   
NaTaŠa*
aja sem pozabila povedat da zdaj mi je pa res ratal nardit šolo do konca in lohka rečem da je diploma že v rokah.

Ker zadnjič k sm mela maturo je biu en majhen spodrsljaj in mi je sedaj ratalo tako da zdaj pa res lahko začnem uživat 100 na uro.

pa-pa

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
6.9.2008 9:00:32   
NaTaŠa*
user posted image

user posted image     

user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   Katka28:  Jakob (21.02.2008):1370g, 38 cm
             Anže(21.02.2008): 1500g, 39 cm    

4.mesec-Jakob- 4100 g, 55 cm
              -Anže- 4250 g, 55 cm

5. mesec-
Jakob - 4500 g
              -Anže - 4880 g

6.mesecev-
Jakob- 5370 g, 59,5 cm
                 - Anže- 5630 g, 61 cm

user posted image   zolika: Vid (28.02.2008) 1790g, 43 cm
1.mesec-2710 g, 47 cm
2.mesec- 3380g, 49 cm
3.mesec- 5140 g, 56 cm
4,5.mesec- 6880 g, 60 cm
6.mesec- 7840 g, 64,5 cm    

user posted image   MARUŠKA28: David (05.03.2008) 1595 g, 42 cm
3.mesec (1,5 M-KS)- 3890 g, 54 cm  

user posted image   Modrookica: Luka (20.03.2008) 3130g, 50 cm
1.mesec- 4185 g, 56 cm
2.mesec- 5025g, 59 cm    

user posted image    Aprilska34: Eva (23.03.2008) 2490g, 47 cm 
1.mesec- 3300 g, 50 cm
2.mesec- 4100 g, 55 cm
3.mesec- 4625 g, 58,8 cm
4.mesec- 5500 g, 60 cm  

user posted image    Violica_23: Nataša (24.03.2008) 3550g, 53 cm
1.mesec- 4450 g, 54,5 cm
2.mesec- 5920 g, 59 cm
3.mesec- 6830 g, 63 cm 
4,5.mesec- 8090 g, 67,5 cm

user posted image    Barby78: Lia (24.03.2008) 3050g, 46 cm
1.mesec- 3580 g, 51 cm
2.mesec- 4250 g, 53 cm
3.mesec- 5200 g, 58 cm
4,5.mesec- 6830 g, 62 cm 

user posted image    Sasy20: NIk (24.03.2008) 3510g, 52 cm
1.mesec- 4470 g, 56,5 cm
2.mesec- 5680 g, 59 cm
3.mesec- 6800 g, 63 cm
4.mesec- 7800 g, 66 cm
5.mesec- 8500 g, 69 cm

user posted image   lepa posadka: Tomaž (01.04.2008) 3600g, 51 cm
1.mesec- 5230 g, 58 cm
2.mesec- 5880 g, 60,5 cm
3.mesec- 6580 g, 63,5 cm
5.mesec- 8000 g, ? cm

user posted image    Tanja555: Neli (2.4.2008): 2660g, 46,5 cm
1.mesec- 3520 g, 52,5 cm
2.mesec- 4050 g, 55 cm
3.mesec- 4590 g, 58 cm
4.mesec- 5300 g, 60,5 cm  

user posted image   tosja: Staš (04.04.2008): 2900g, 48 cm
1.mesec- 3700 g, 53 cm 
2.mesec- 4850 g, 55,5 cm
3.mesec- 6120 g, 61 cm
4,5.mesec- 6600 g, 64 cm    

user posted image   Ketrin: Kaja (02.04.2008) 3210g, 51 cm
1.mesec- 4050 g, 54 cm
2.mesec- 5000 g, 58,5 cm
3.mesec- 5789 g, 61 cm
4.mesec- 6600g, 62 cm

user posted image   Majček28: Brina (06.04.2008):  3300g, 51 cm
1.mesec- 4580 g, 55 cm
2.mesec- 5010 g, 57 cm
3,5.mesec- 5995 g, 60,5 cm     

user posted image   NiLe: Tia (08.04.2008) 3050g, 50 cm
1.mesec- 3500 g, 54,5 cm
2.mesec- 4010 g, 56,5 cm
3.mesec- 4440 g, 59 cm
3,5.mesec- 4670 g, 60 cm
4,5.mesec- 5000 g, 62 cm

user posted image   pizamca: ? (09.04.2008): 3100g, 51 cm
3.mesec- 5100 g, 62 cm     

user posted image   novopecena: Rene (10.04.2008) 3540g, 50 cm
1.mesec- 5270 g, 59 cm

3.mesec- 6910 g, 65 cm
5.mesec- 7700 g, 66 cm 

user posted image    SpeliG: Martina (11.04.2008) 3650g, 53 cm
1.mesec- 4700 g, 55 cm

2.mesec- 5570 g, 59 cm
3.mesec- 6400 g, 62 cm
4.mesec- 6700 g, 66 cm

user posted image    sky77: Brina (12.4.2008): 3750g, 53 cm
1.mesec- 4290 g, 54,5 cm
2.mesec- 5430 g, 58 cm
3,5.mesec- 6120 g, 60 cm 
4,5.mesec- 6600 g, 61 cm     

user posted image    calena:  Tosja (14.04.2008) 3280g, 50 cm
1.mesec- 3760 g, 51 cm

1,5.mesec- 4220 g
2.mesec- 4925 g, 55 cm
3.mesec- 5910 g, 59 cm   

user posted image   Krista28: Nadja (15.04.2008) 3550g, 52 cm
 1.mesec- 4700 g, 57 cm
 2.mesec- 5350 g, 59 cm
 3.mesec- 6300 g, ?   cm
4.mesec- 7050 g, 66 cm 

user posted image    scorpiogirl: Nal (15.4.2008): 2900g, 50 cm
1,5.mesec- 5000 g, 55 cm
3.mesec- 6460 g, 60 cm
4,5.mesec- 7420 g, 66 cm

user posted image   resnično srečna: Iza (15.4.2008):  3150g, 53 cm
1.mesec- 3970 g, 54 cm
2.mesec- 5400 g, 58,5 cm
3.mesec- 6370 g, 62,5 cm
4,5.mesec- 7350 g, 66,5 cm  

user posted image    Jo@n: Jakob ( 16.04.) 3870g, 55 cm
1.mesec- 4740 g, 56,5 cm
2.mesec- 6130 g, 62,5 cm
3,5.mesec- 7030 g, 66 cm
4,5.mesec- 7520 g, 68,5 cm

user posted image    trnuljčica: Sven (16.4.2008) 2860g, 48 cm
1.mesec- 3520 g, 53 cm
2.mesec- 5015 g, 58,3 cm
3,5.mesec- 6270 g, 64,1 cm  

user posted image   simvir: Tevž (17.04.2008) 3850g, 54 cm
1.mesec- 5100 g, 55,5 cm

2.mesec- 6150 g, 60,5 cm 
3.mesec- 6750 g, 63 cm
4,5.mesec- 7800 g, 66 cm 

user posted image   JABOLKO3: Jure (17.04.2008) 4750g, 58 cm
1.mesec- 5410 g, 59 cm

2.mesec- 6300 g, 65 cm
3,5.mesec- 7570 g, 67 cm
4,5.mesec- 8390 g, 68 cm 

user posted image   minicca: Matej (17.04.2008), 3220g, 52 cm
1.mesec- 4670 g, 56 cm

user posted image   Bubica 17: Anej (17.4.2008) 3340g, 52 cm
1.mesec- 4640 g, 58 cm
3.mesec- 6650 g, 66 cm 

user posted image   marsovka: Smilla (17.04.2008), 3340g, 51 cm
1.mesec- 4370 g, 55 cm 

user posted image   malecka 24: Nikolina (19.04.2008) 3380g, 50 cm
1.mesec- 4380 g, 56 cm

user posted image   bela vrtnica: Zara (19.4.2008) 3620 g, 51 cm
1.mesec- 4020 g, 56 cm
3.mesec- 5450 g, 62 cm

user posted image   Malamalinca: Kaja (19.4.2008) 3230g, 50 cm
1.mesec- 3640 g, ? cm
4.mesec- 5500 g, 61 cm

user posted image   big mamma: Jernej (19.4.2008)  4210g, 56 cm
1.mesec- 5920 g, 59 cm
3,5.mesec- 8370 g, 65,5 cm

user posted image   sirenetta: Mihael (20.4.2008): 4020g, 56 cm
1.mesec- 4800 g, 62 cm
2.mesec- 5900 g, 65 cm  

user posted image   Tasyo: Lana ( 22.04.2008), 2980g, 50cm
1.mesec- 4200 g, 54 cm
2.mesec- 5220 g, 58 cm
3.mesec- 5910 g, 60 cm  

user posted image   Lubici: Urs (22.4.2008): 3370g, 52 cm
1.mesec- 4420 g, 57 cm
2.mesec- 5470 g, 51 cm
3.mesec- 6470 g, 64 cm
4.mesec- 7270 g, 67 cm    

user posted image   Roberta69: Liam (24.04.2008), 3445g, 52 cm
1.mesec- 4750 g, 55 cm

2.mesec- 6000 g, 60 cm
4.mesec- 7500 g, 66 cm

user posted image   SinskaT: Hana (26.4.2008): 3260g, 51 cm
1.mesec: 4600 g, 57 cm
2.mesec- 5400 g, 61 cm
3.mesec- 6420 g, 64 cm  

user posted image - Zokica: Rene  (27.4.2008): 3730g, 52 cm
1.mesec- 5200 g, 55 cm
2.mesec- 6400 g, 61 cm                                

user posted image    modrooka: Ema (25.04. 2008) 2690g, 51 cm
1.mesec- 3495 g, 55 cm
2.mesec- 5000 g, 60 cm 
3. mesec - 5990 g, 62 cm

user posted image    pikica030407: Tia Zoja (05.05.2008):  3850g, 50 cm
3.teden- 4200 g, 54 cm

5.teden- 4650 g, 54,5 cm
2,5.mesec- 5470 g, 58,5 cm
4.mesec - 6025 g, 63 cm

user posted image    srčekgirll: Vid (06.05.2008):  3410g, 50 cm
1.mesec- 4690 g, 55,5 cm
2.mesec- 5280 g, 57 cm      

user posted image    

user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
6.9.2008 9:09:38   
NaTaŠa*
user posted image

21.02.2008

user posted image JAKOB (1370 g, 38 cm) Katka28

user posted image ANŽE ( 1500 g, 39 cm) Katka28

28.02.2008

user posted image VID (1790 g , 43 cm) zolika

05.03.2008

user posted image DAVID  (1595 g , 42 cm) MARUŠKA28

20.03.2008

user posted image LUKA  (3130 g , 50 cm) Modrookica

23.03.2008

user posted image EVA  (2490 g , 47 cm) Aprilska34

24.03.2008

user posted image NATAŠA  (3550 g , 53 cm) Violica_23

user posted image LIA  (3050 g , 46 cm) Barby78

user posted image NIK  (3510 g , 52 cm) Sasy20

01.04.2008

user posted image TOMAŽ  (3600 g , 51 cm) lepa posadka

02.04.2008

user posted image NELI  (2660 g , 46,5 cm) Tanja555

user posted image KAJA  (3210 g , 51 cm) Ketrin

04.04.2008

user posted image STAŠ  (2900 g ,48 cm) tosja

06.04.2008

user posted image BRINA  (3300 g , 51 cm) Majček28

08.04.2008

user posted image TIA  (3050 g , 50 cm) NiLe

09.04.2008

user posted image TINE  ( 3300 g , 51 cm) Kekec in Mojca

10.04.2008

user posted image RENE  (3540 g , 50 cm) novopečena

11.04.2008

user posted image MARTINA  (3650 g , 53 cm) SpeliG  user posted image user posted image

12.04.2008

user posted image BRINA (3750 g , 53 cm) sky77

14.04.2008

user posted image TOSJA  (3280 g , 50 cm) calena

15.04.2008

user posted image IZA (3150 g , 53 cm) resnično srečna

user posted image NADJA (3550 g , 52 cm) Krista28

user posted image NAL  (2900 g , 50 cm) scoriogirll

16.04.2008

user posted image SVEN  (2860 g , 48 cm) trnuljčica

user posted image JAKOB  (3870 g , 55 cm) Jo@n

17.04.2008

user posted image TEVŽ  (3850 g , 54 cm) simvir user posted image

user posted image JURE  (4750 g , 58 cm) JABOLKO3

user posted image MATEJ  (3220 g , 52 cm) minicca

user posted image ANEJ  (3340 g , 52 cm) Bubica17

user posted image SMILLA  (3340 g , 51 cm) marsovka

19.04.2008

user posted image JERNEJ (4210 g , 56 cm) big mamma

user posted image KAJA  (3230 g , 50 cm) Malamalinca

20.04.2008

user posted image MIHAEL(4020 g , 56 cm) sirenetta

22.04.2008

user posted image URS(3370 g , 52 cm) Lubici

user posted image LANA  (2980 g , 50 cm) Tasyo

24.04.2008

user posted image LIAM  (3445 g , 52 cm) Roberta69

25.04.2008

user posted image EMA  (2690 g , 51 cm) modrooka

26.04.2008

user posted image HANA  (3260 g , 51 cm) SinskaT 

27.04.2008

user posted image RENE  (3730 g , 52 cm) Zokica

05.05.2008

user posted image TIA ZOJA  (3850 g , 50 cm) pikica030407 

06.05.2008

user posted image VID  (3410 g, 50 cm) srčekgirll

< Sporočilo je popravil violica_23 -- 6.9.2008 9:16:05 >

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
6.9.2008 9:10:25   
NaTaŠa*

user posted image

user posted image    PRESREČNE MAMICE   user posted image

21.02.2008---->>>> 
- Katka28 (22.4.2008): Jakob 1370 g;  Anže 1500g

28.02.2008---->>>> 
- zolika (24.4.2008): Vid 1790g, 43 cm 

15.03.2008---->>>>  
- Maja24-2 (9.4.2008): Lan 3010g, 48 cm 

20.03.2008---->>>>  
- Modrookica (2.4.2008): Luka 3130g, 50 cm    

23.03.2008---->>>>    
- Aprilska34 (19.4.2008): Eva 2490g, 47 cm    

24.03.2008---->>>>  
- Violica_23 (4.4.2008): Nataša 3550g, 53 cm 
- Barby78 (12.4.2008): Lia 3050g, 46 cm 
- Sasy20 (14.4.2008): NIk 3510g, 52 cm

01.04.2008---->>>>  
- lepa posadka (1.4.2008): Tomaž 3600g, 51 cm 

02.04.2008---->>>>   
-  Ketrin (14.4.2008): Kaja 3210g, 51 cm
- Tanja555 (5.4.2008): Neli 2660g, 46.5 cm   
- tejč29 (5.4.2008):  Matija 3565g, 57 cm   
- temistokleja (5.4.2008):  Mina 3530g, 51 cm 

04.04.2008---->>>>  
- tosja (10.4.2008): ?, 2900g, 48 cm 
- nana09 (11.4.2008): Zala, 3810g, 52 cm

06.04.2008---->>>>  
- Majček28 ( 8.4.2008): Brina 3300g, 51 cm   
- sončnica14:  Jaka 4150g, 56 cm   

08.04.2008---->>>>    
- NiLe (14.4.2008):  Tia 3050g, 50 cm 

09.04.2008---->>>>     
- Kekec in mojca ( 13.4.2008): Tine 3300g, 51 cm    
- pizamca (?. 2008): ? 3100g, 51 cm    

10.04.2008---->>>>     
- novopecena (14.4.2008): Rene 3540g, 50 cm
- Malamaja (11.4.2008): Maja 3690g, 55 cm    

11.04.2008---->>>>    
- SpelliG (18.4.2008): Martina 3650g, 53 cm
- petty82 (10.4.2008):  Luka ? g, ? cm    
- ppika (13.4.2008):  Gaja ?g, ? cm      

12.04.2008---->>>>    
- sky77 (14.4.2008):  Brina 3750g, 53 cm 

13.04.2008---->>>> 
- tana13 ( ? ):Ema ? g,? cm   

14.04.2008---->>>>       
 - calena (14.4.2008):  Tosja 3280g, 50 cm

15.04.2008---->>>>      
- scorpiogirll (24.4.2008): Nal 2900g, 50 cm        
- resnično srečna (15.4.2008): Iza 3150g, 53 cm  
- Krista28 (17.4.2008): Nadja 3550g, 52 cm
- Jazabel (7.4.2008): Enja 4100g, 54 cm  

16.04.2008---->>>>        
- Jo@n (22.4.2008):  Jakob 3870g, 55 cm
- Katja271 (12.4.2008): Nik 3600g, 53 cm     
- trnuljčica (25.4.2008): ? 2860g, 48 cm   
- aprill (25.4.2008): Klemen, 3800g, 53 cm 

17.04.2008---->>>>           
- simvir (10.4.2008): Tevž 3850g, 54 cm
- JABOLKO3 (17.4.2008): Jure 4750g, 58 cm
- minicca (24.4.2008): Matej, 3220g, 52 cm
- Bubica 17 (25.4.2008): Anej, 3340g, 52 cm
- Jelcy (14.4.2008):  Patrik, 3670g, 52 cm 
- marsovka (22.4.2008): Smilla, 3340g, 51 cm

- Majči28 (apr 08): Žan, 3630g, 50 cm

18.04.2008---->>>>           
- maxi133 (?.2008): Kaja, 2790g, 49 cm   

19. 04.2008---->>>>            
- big mamma (9.4.2008): Jernej 4210g, 56 cm
- bela vrtnica (19.4.2008): Zara 3620 g, 51 cm
- Malamalinca (23.4.2008): Kaja, 3230g, 50 cm 
-malecka 24 (apr o8): Nikolina, 3380g, 50 cm  

20.04.2008---->>>>              
- Tejcha (15.4.2008): Ajša 3470g, 52 cm       

21.04.2008---->>>>         

- sirenetta (25.4.2008):  Mihael, 4020g, 56 cm
- Sandrin (26.4.2008): Blaž, 3395g, 50 cm  

22.04.2008---->>>>   
- Tasyo (20.4.2008): Lana, 2980g, 50cm 
- Lubici (19.4.2008): Urs, 3370g, 52 cm 
- cofek (30.4.2008): Neža, 3300g, 51cm

24.04.2008---->>>>    
- Roberta (18.4.2008): Liam, 3445g, 52 cm                                  

25.04.2008---->>>>    
- u04111976 (14.4.2008): Tia 4060g, 53 cm

- modrooka (maj 2008): Ema 2690g, 51 cm   

26.04.2008---->>>>     

- SinskaT (25.4.2008): Hana 3260g, 51 cm                              

27.04.2008---->>>>     

- Zokica (27.4.2008): Rene, 3730g, 52 cm   
- matejchykam (apr 08): ???                           

28.04.2008---->>>>     
- Shoo (21.4.2008): Roko 3530g, 51 cm                            

05.05.2008---->>>>      

- pikica030407 (29.4.2008): Tia Zoja, 3850g, 50 cm                             

06.05.2008---->>>>      
-  srčekgirll (30.4.2008): Vid, 3410g, 50 cm

user posted image :user posted image           
                30:33

user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
6.9.2008 9:12:49   
NaTaŠa*
       user posted image

user posted image    user posted image

06.04.2008---->>>>  
- Majček28 ( 8.4.2008): Brina 3300g, 51 cm   
- sončnica14:  Jaka 4150g, 56 cm   

------------>>>>>> ČESTITKE ZA 5. MESECEV

06.05.2008---->>>>      
-  srčekgirll (30.4.2008): Vid, 3410g, 50 cm

------------>>>>>> ČESTITKE ZA 4. MESECE

user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
6.9.2008 13:06:00   
sinskaT
Da vam dam eno kost za glodat user posted image ...

Nič niste pisale kaj menite o povezanem starševstvu, o skupnem spanju, nošnji otroka, dojenju na zahtevo... bolj kot berem o tem Attachment parenting-u bolj se najdem notri. Meni je všeč to t.i. nežno starševstvo, ko ne siliš otroka k nekemu hudemu redu in disciplini (govorim za dojenček), tudi ne vztrajam,da bi morala naša mala pipika kar sama zaspat,se raje stisnem k njej. Nosim jo tudi kar dosti, tudi v naročju mi dostikrat zaspi. Pa kaj. Jaz verjamem, da se ne bo razvadila s tem ampak bo vedela, da ji bom vedno neke vrsta varnostna mreža. Glede skupnega spanja- imamo posteljico tik ob najini postelji, si sploh ne predstavljam, da bi jo dala v njeno sobo in namestla kakšno sevajočo napravo - saj pol bi celo noč sam prisluškovala in hodila gledat ali je pokrita....

Prvi mesec sem stalno poslušala pazi to pazi ono, ne ji dajat joške vsako uro, naj sama zaspi, nič dude, obvezno v svojo posteljco jo dajat blabla....in mi je prav odleglo, ko sem malo prebrala, da so to samo neke zastarele fore in da naj kar poslušam svoje srce in delam koč čutim.

Nevem take misli mi trenutno hodijo po glavi, pa sem vam malo napisala. Me zanima kako mnenje mate o tem.

Roberta - čestitke ob veseli novici, da bo Liam dobil sestrično ali bratranca.

Srečka- moj ma tudi željo imet enega takega gudeka, sem mu pokazala slikico in njegov odziv: "Iiiiii, kjut..." zdaj pa ne vem a je mislu tebe al ojnk ojnka.user posted image

Nič  grem mal v kuhnjo pogledat, če je moj kaj naredu iz solate,mejte se lepo čez vikend user posted image .

< Sporočilo je popravil sinskaT -- 6.9.2008 13:10:56 >

♪♫♪♫♫

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
6.9.2008 13:25:09   
trnuljčica
Simvir sem razmišljala in mi ne da miru...user posted image Rekla si, da si kupila Betadine. A si mu včeraj kaj mazala? Lahko da ima aqlergijo na jod... Bolj verjetno je na trave, ampak vse je možno... Sporoči da me ne bo skrbelo...

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
6.9.2008 13:59:18   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT

Da vam dam eno kost za glodat user posted image ...

Nič niste pisale kaj menite o povezanem starševstvu, o skupnem spanju, nošnji otroka, dojenju na zahtevo... bolj kot berem o tem Attachment parenting-u bolj se najdem notri. Meni je všeč to t.i. nežno starševstvo, ko ne siliš otroka k nekemu hudemu redu in disciplini (govorim za dojenček), tudi ne vztrajam,da bi morala naša mala pipika kar sama zaspat,se raje stisnem k njej. Nosim jo tudi kar dosti, tudi v naročju mi dostikrat zaspi. Pa kaj. Jaz verjamem, da se ne bo razvadila s tem ampak bo vedela, da ji bom vedno neke vrsta varnostna mreža. Glede skupnega spanja- imamo posteljico tik ob najini postelji, si sploh ne predstavljam, da bi jo dala v njeno sobo in namestla kakšno sevajočo napravo - saj pol bi celo noč sam prisluškovala in hodila gledat ali je pokrita....

Prvi mesec sem stalno poslušala pazi to pazi ono, ne ji dajat joške vsako uro, naj sama zaspi, nič dude, obvezno v svojo posteljco jo dajat blabla....in mi je prav odleglo, ko sem malo prebrala, da so to samo neke zastarele fore in da naj kar poslušam svoje srce in delam koč čutim.

vidiš...s tem je pa takole...jaz sem do nežnega starševstva...do tega, da punčka zaspi brez joka, da se doji kadar hoče, da dobi dudico in objem ter toplino...ampak smo dokler to ni že izsiljevanje...

dokler se ti dobro počutiš...super...potem sta zadovoljni dve...ko pa bo šla čez mejo (ni otroka, ki ne bi poskušal)...boš pa morala postaviti neke meje...

meni je zanimivo, da imava z Izo neko posebno povezavo...moj najdražji je super drugače, ampak spat je pa recimo ne da...ker nekako nima filinga kaj gospodična rabi...jaz jo pa samo obrnem na trebušček, dam dudco..ne dam...samo ponudim...ne silim...pa ninico...pa malo pobožam in vklopim muziko...priznam...Iza zaspi na glasbo...ji pomaga izklopit se...umirit...upočasnit dihanje...in zaspi hitro in spokojno...brez živčnosti...in filing je enkraten...

IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT

Srečka- moj ma tudi željo imet enega takega gudeka, sem mu pokazala slikico in njegov odziv: "Iiiiii, kjut..." zdaj pa ne vem a je mislu tebe al ojnk ojnka.user posted image

ma sta dva pujska na sliki...ojnka ojnka v vsakem primeru he he...je pa cort tale pujsi...en kolega jih redi...pa mi ga je prinesel malo za crkljat...samo ga nisem upala vzet za čez vikend, ker bi sigurno ostal pri meni...si me predstavljate hodit po Tivoliju s temle na vrvici?

SinskaT uživaj na Kolpi...pa tudi vam 3em lep vikend...

pip

G.

She
Within the measur

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
6.9.2008 15:33:09   
sinskaT
Hja KOlpa bo šele drug teden, zdaj se ravnokar odpravljamo na en piknik.

Srečka, da ne bo pomote...glede slikice, je moj malo namignu, da si luštna, da si kjut, nobene povezave z gudekom user posted image user posted image user posted image ne ga srat.

Ajde lepo se mejte!

♪♫♪♫♫

Neposredna povezava do sporočila: 3316
6.9.2008 18:59:45   
JABOLKO3
Hoj!

Kakšno zatišje danes tu gor. Sem se ravno pripravila na par strani branja, pol sem bila pa takoj fertig. Kje pa se potepate, a v Tivoliju?
Midva z Jurčkom sva bila pa danes v nabavi cunjic zanj za krst. Jao, sva prekrižarila 7 trgovin, da bi našla kakšen bel kompletek, pa malo morgen. Saj jih imajo, take za novorojenčke, niti približno pa ne velikosti 74 ali 80. Pa kar hočeš za punčke, za fantke pa komj kaj. Pa sem si podplate znucala, Jure poslinil cel voziček, da sva našla ful lepe hlačke v svetlo bež barvi,  belo majčko z okrasnim šivom v bež, belo jopico, ki ima rokave belo/bež črtaste, belo kapico, bele štumfe, bele čeveljce (vse belo je malo na krem). Seveda vsako reč v drugi trgovini. Meni je vse skupaj ful lepo (o cenah raje ne bom), pa še kdaj bo lahko oblekel. Pol pa doma moj konservativni mož pogleda in ugotovi, da je sicer res zelo lepo, ampak za v cerkev pa da ni primerno, ker ni povsem belo user posted image . Sem rekla, da pol ga pač ne bomo krstili in gremo kar v gostilno. Grrr.

No, sem se malo potožila. Pridem še pol kaj pogledat.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
6.9.2008 19:22:22   
resnično srečna
joj JABOLKO...pa to je bilo včasih...sedaj pa čista bela sploh ni več pogosta...skoraj vsi postajajo zelo "kežual"...tko da se ne sekiraj...možička pa le pomiri, da se je v zadnjih letih veliko spremenilo...

tudi mi smo danes malo gledali kaj imamo za Izo in kaj bo še treba...tako da zagotovo moramo poiskati en kombinezonček in bundico...nekaj lepega sem že našla, samo še moj najdražji mora pokimati he he...

pa uživajte v krstu...

pip

G.

She
Within the measur

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
6.9.2008 20:41:51   
JABOLKO3
Oj, Srečka, moj mož je glede teh stvari bolj za luno kot moj foter, res. Če bi bilo po moje, bi mu kupila en lep komplet v pisanih barvah, pa bi ga ravno tako krstili. Eh, saj se sploh ne sekiram, le zjezilo me je, ko pridem po več urah letanja z dojenčkom po trgovinah, pol pa nos viha. Bolj svetle barve sem iskala le zato, ker bo vse skupaj na Štajerskem, na vasi, kjer so običaji bolj zakoreninjeni in vsak vsakega pozna, pa da ne bodo potem mlinčki še dolgo mleli, moja mama pa preveč zardevala.
Sicer sem pa zakomplicirala sama, ker bi mu lahko oblekla kompletek, ki ga je na krstu nosil tasrednji (je bil malo stareši, pa bi bilo Juretu prav), pa sem starejšima dvema njuna krstna oblačilca shranila za spomin v njune 'spominske' škatle in bi rada, da ima tudi Jure svoje. Eh, komplikacije.

čao

Neposredna povezava do sporočila: 3319
6.9.2008 20:51:35   
novopecena
ojla

jest sem tak firbec da zmeraj pogledam še malo albume ko katera osveži svoj arhiv, sam Jabolko meni tvojega ne odpreuser posted image
sem pa danes toliko plenic zamenjala kot jih nisem v 5ih mesecih-mali je sračkal kot tavelik in je kar vn lezlo tako pri straneh kot okoli pasu. se mi je pokakal ko sva se futrala in je še mene zacahnal pa glih bele hlače sem imela. pa seveda sem bila glih v centru mesta ko je bila gužva zarad volitev in so me kar malo pogledovali tja med nogeuser posted image user posted image jah pa kaj čmo-mali je bil sit in previt kar mi je blo pa najpomambnejše.

greva pa jutri zopet na jesenice, ker moja predraga mami praznuje okroglo 50ko in bo ziher superca. si je ful želela aparat za peko kruha pa sem ga kar v hoferju vzela ko je bla glih akcija. ga je nekaj cajta nazaj kupila ena znanka in je rekla da ji dobro služi-upam da bo ta tudi
mmmmm pol ga bomo pa kar verjetno sprobali do srede ko bova z renejem gor in bo frišen, domač, topel kruh za fruštek mmmm

se je pa rene naučil kako je fajn s polnimi usti dež delat pol se pa tako nagajivo smeji ko vse okol frči hehehe-ti lumpek mali. sem se že oborožila z brisačkami in jih imam povsod pri roki

no kaj pa danes bo kaj aktualno tukaj?

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

Neposredna povezava do sporočila: 3320
6.9.2008 22:20:08   
zolika
hej hoj!

Smo se vrnili iz izleta - smo bili na Pohorju z Pohorsko vzpenjačo smo se povzpeli do Belwuea! user posted image Šli do MB koče peš in si tam privoščili kosilo!user posted image potem pa nazaj...je bil super dan za to!
Sedaj pa malo po netu gledam kaj se kaj dogaja na SLO glasbeni sceni ( poklicna deformacija pačuser posted image ) in ugotovim, da ima Lenderotova - nov komad:  http://www.sasalendero.com/2008/html/home.php

No, ja...ni za tja past! Besedilo je kr ok! Čeprav se mi zdi, da smo od nje tega vajeni! Kaj ne? heheheheh - tako malo za relaksacijo -.....

Nič grem raje spat - da ne najdem kaj novega od Murkota !user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nočko!

p.s. sem pa odkrila simpatičen lokalček za naše srečanje - parking zagotovljen! user posted image Več v prihodnjih dneh!

28.2.2008 smo postali družinica

Neposredna povezava do sporočila: 3321
6.9.2008 22:20:25   
Krista28
En lep večer še od mene,

No mi nismo nič kaj dosti bolje...dons mi je šlo kar na . No Kristjanu se nekako izboljšuje, d uho ima še vedno zapacano, moramo še več tistega spreja not vlivat...Nadja pa je fasala vnetje d. ušesa. HB je levo še OK. Mi gre kar na jok. Pa tko majhna je še.....pa do zdaj smo sfurali čist brez vseh AB - tudi pri K. Sem že ves čas cvikala, ker se je ta prehlad kar vlekel. Sicer jima ful pucam s fiziološko, pa je dons zdravnica rekla, da je treba kar orng vlivat, tko da očitno sem vseeno prešvoh delala, pa ša parne kopeli sem delala, da bi manj kašljala, pa očitno ušeskom ni pasalo. Sicer mala nič kaj ne joka, ...bi morale vidt pri zdravnici....ta velik je jokal, mala se je pa smejala, k se ji je ful dogajal.....user posted image ...če ne bi blo uho, bi mi rekla kaj zdravka otroka tja vozim......mah...je bila celo dopoldne tečkasta, pa ne tko kot ponavadi....je bil tisti jok od bolečine in ko si pritisnu na uho je zajokala....in popoldne sem kar rekla da gremo se pokazat na Meteljkovo...dobili hiconcil...

Nežno starševstvo.....se strinjam z Resnično srečno, edoni spanje v isti postelji mi ne gre, ker potem vsi slabše spimo.....še posebej se to opazi, ko so user posted image malo večji in vlečejo za ušesa, pa prste rinejo v nos....ja ti se pa spočij če moreš.....pa hitro začnejo prestalvjati meje......in ko jim pokažeš mejo, je tu sugurno jok in protestiranje....tako, da....važno je da vejo sa si starš in da imajo vseeno oporo.....in priznam, Kristjan zna tud zelo dobro živčke kravžlat....

Jabolko, se mi zdi tvoja izbira boljša od "bele".....user posted image

No pri nas je tko....jst sm kar mal razočarana/jezna nad sabo.....možek mora mal več postorit, jaz probam čim več počivat....mah grem kar spat, ker ne vem kaka bo noč....

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

Neposredna povezava do sporočila: 3322
6.9.2008 22:35:31   
Roberta69
Mi smo preživeli prav lep dan, del dneva v Tivoliju med miljavžent otroki, malce v stari LJ, kosili smo v indijski (mi je bilo bolj bljak, ne grem več) in ko smo prisopihali domov, so me že pošteno bolele noge.
Se je pa škratek danes v vozičku prvič z boka prov dvignil, tako da je pošteno pogledal ven in izgleda bo počasi res že čas, da presedlamo na športni del. Drugače pa tudi komaj čakam na kakšno nosilko, ker sva ga danes kar precejšen del poti (sicer je pomagalo, ker je bilo izmenično user posted image ) prenosila na rokah in je težek kot sto user posted image - jaz vam rečem, da mi ne manjka veliko, da bodo ljudje mislili, da sem se vrgla v bodybuilding user posted image user posted image user posted image .

Ravnanje z dojenčkom
: jaz se na splošno na druge preveč ne oziram, niti me ne zanima kaj, kako, kdaj itd. je to počel nekdo drug in svojega sončka negujem tako, kot mi narekuje srce. Upoštevam zgolj nasvete, za katere menim, da bodo otročku koristili in sem prov jezna, če se kdorkoli vtika v to zakaj ali kako jaz nekaj počnem... Jaz ga na začetku recimo nisem veliko nosila po rokah, ker se mi niti ni zdelo, da to preveč rabi, medtem ko zdaj vidim, da je zelo vesel, če ga lupčkam in stiskam, tako da to velikokrat počneva in oba neskončno uživava. Glede skupnega spanja bomo še videli kako - zdaj itak del noči prespi pri nama, ker jaz med dojenjem zaspim in ga šele ob naslednji budnici prestavim nazaj... načeloma ga ne mislim "poditi" v svojo posteljico, bom pa skušala preprečiti tole: sošolka pri svoji triletnici že nekaj časa prespi pol noči in se nato napol polomljena odplazi iz njene sobe (hčerkica nikakor noče zaspati sama, nit spati brez mame)... Sicer pa meni itak vedno zaspi že med dojenjem, tako da ne vem natančno, kako sploh bo kasneje. Drugače pa je po moje bolje svojemu otroku ponuditi malce več nežnosti, topline, ljubezni itd. kot manj, je pa fajn, če ga preveč ne ujčkaš na način, da mu vse prineseš k ritki in mu prekomerno pomagaš, tako da postane čisto odvisen od tebe...

Jabolko, nimaš kaj, ljudje imajo 1000 in 1 pogled na krst itd., vendar ne verjamen, da so kje še tako rigidni, da bi se obregnili v odtenek oblačilc user posted image . Pri meni so recimo po mamičini strani orng takmašni in jim itak tričetrt stvari na najin način pač ne gre v glavo. Mi2 recimo škratka sploh še nisva "razkazala" in so vsi najbrž zgroženi, najbrž jih bo pa še najbolj zabolelo, ker na krst ne bova povabila nikogar razen najinih staršev, mojega brata ter user posted image sestre z družino, njo pa bova povabila za botro. Moj user posted image je čist anti praznovanja in se raje z glavo udari ob zid kot da bi se udejstvoval (kolikor ni res nujno potrebno) pri takšnih in drugačnih krstih, porokah itd. Kaj čmo, ljudje smo pač različni in čeprav bi meni pasal kak sprejemček za rojstvo, krst, pa tudi poroka user posted image , dragega pač ne morem, niti nočem spreminjat in je njegova filozofija v bistvu sploh ni napačna (jaz bi se pa vseno mal rada považila, ko imam pa tako krasnega dojenčka user posted image user posted image user posted image ).

Neposredna povezava do sporočila: 3323
7.9.2008 0:12:58   
JABOLKO3
Novopecena - preverila sem glede albuma in ne kaže, da bi bilo kaj narobe. A si dala pravo geslo (pag)?
Lahko noč. 

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
7.9.2008 9:43:22   
NiLe
Good morning!

user posted image user posted image user posted image za vse vas ... smo mislili danes odriniti proti I, pa je za popoldne tako slaba napoved, pa včeraj smo se pozno vrnili domov s piknika, tako da smo prestavili odhod na jutri zgodaj zjutraj. Kar mi tudi paše, da bomo danes bolj na izi, pa v miru se bomo spakirali.

Želim vam lepo nedeljo in se vidimo v sredo na gradu!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......