|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
7.9.2008 9:48:05   
Jo@n
Jutro,  a se še vse crkljate?

En kofetek za vse.
Nedeljska župca je že na šporhetu, jaz pa še vedno kuham mulo na mojga.

A kaj da je zakuhal? Hja, sobota zjutraj, mali je bil podojen in previt že ob pol osmih, in se mu je dogajalo... Seveda sem vstala jaz, da so gospod še malo potegnili... Da bi se kdaj vprašal, kolikokrat od aprila dalje sem zjutraj jaz potegnila, ni govora. Aja, jaz sem na porodniški in lahko zjutraj dalj spim. mhm... a ponoči pa svizec vstaja in doji? In dopoldne, jaz kuham kosilo, pečem kruh in se hkrati spravim še pospravljat pa dojim ta malga in skačem do njega, ko začne protestirat na kravcah, gospod pa zleknjen na kavču pred tvjem, pa komentira: Ja, J... daj no, nehaj jokat... Seveda moja zloba ni dala miru, pa sem malemu princu rekla, naj ne joka, ker očka ne more v miru tvja gledat. Pa še par drugih stvari, ker njemu ob vsem delu pripada še nekaj uric za hobije. Sicer ne vem, kdaj sem se jaz izrekla, da od user posted image  naprej nočem imet hobijev, pa kakšne frej urce? Pa je odneslo pokrovko... pa imava tih vikend.

Sicer so gospod potem včeraj vihteli likalnik in danes prej vstali, ampak to ne odtehta... Mislim da je srečka napisala, da so že po naravi egoistki. Ja, za vse jim je treba pokazat al pa povedat, njim ni nič samo po sebi umevnega... da bi kaj naredili...

Uf, sem se mal spihala.... Saj drugače je priden in pomaga, ampak vse vidi samo skozi svoje očke, moj vidik mu je pa malo bolj tuj. In res je, če njega ne bi bilo, tudi tegale srčka, ki zvablja nasmeh na obraz, ne bi bilo...

Sinska, spraševala si o povezanem starševstvu. Pridružujem se mnenju predhodnic, vse ima neke meje, saj naš je veliko po rokah, pa še vedno veliko prejoka in stuli, če gre spat brez joka je že praznik (pa sem prebrala knjigo in teoretično osvojila tehnike uspavanja). Spi v najini spalnici zraven mene v ločeni  postelji, da se lahko spočijeva in naspiva tudi midva. Ga pa še nekaj časa ne bova dala v svojo sobico. Se mi pa zdi, da je njegov jok včasih golo izsiljevanje in scrkljanost, pa da bi se nosil namesto spal.... V takih primerih se vedno ne pustim prinašati naokrog... in popustim šele čez nekaj časa user posted image .

Jabolko, uživajte v krstu, Jure bo itak atrakcija s svojo prikupnostjo, mislim da cunjic nihče še gledal ne bo.

Novopečena, a prideš s crkljanja na gorenjskem koncu še na Lj grad na kofe?

Krista, upam da je z N. ušeskom bolje. Pa da končno spraviš tzele bolezni iz hiše. Naj te ljubi kar lepo crklja in razvaja.

Srečka, kar pripelji Izinega očka na srečanje. Če ima dovolj j... da pride med toliko bab, obljubimo, da mu ne storimo nič hudega. Edino... a bo prenesel vso čvekanje? Bo pa kakšno moško rekel z našimi fanti...

Evo, toliko od mene, danes je na sporedu nedeljska južna: župa, tenstan kroimpir, govedina iz juhe, solata, pa mogoče bom še jabke na vrtu pobrala in zmetala skupaj štrudl. No, pa mula bo tudi počasi kuhana user posted image .

Čav bav!

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
7.9.2008 11:04:42   
simvir
Živjo!

Trnuljčica - kako lepo da misliš name. Ne skrbet, nisem še nič z Betadinom mazala. Koprivnica pa še vedno ni izginila, če še jutri ne bo, greva k dr. Hvala za skrb.

Jabolko - glede krstnih oblačil, skoraj nihče več ne oblači otročkov v povsem bela oblačila, sploh pa ne fantkov. Jaz sem imela oba v enakem kompletku bež barve z sv. modrimi patenti in po enim sv modrim medvedkom na hlačah oz. jopici. Sem hotela Tevža v pisanih kratkih hlačah nest (sredi avgusta), pa je bilo prehladno in sem ga kar Nejčev kompletek oblekla. Je imel oblečenega samo ene parkrat.

Nile lepo se imejte.

Moram it bomo danes za kosilo malo zažarili. Smo povabili še moje, da ne bomo samo za tri pekli.

Lepo nedeljo...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
7.9.2008 12:27:59   
resnično srečna
mater ženske...

vsi so isti...moj je rekel, da bo on danes na porodniški...jaz mam pa dopoldan mir za pospravt pa uredit mal našo jazbino...jeeehhh res ja...kaj mislite, da zdajle dela?...spi...he he...revček...in ko sem sam v sobo stopla, da povem, da je Iza že auf...je rekel: A človek tukaj ne more imet mal miru...he he lahko ma...sam bo jazbina taka kot je he he...jaz se tud ne grem več supermuti...pa superwumen...sem enkrat to bila, pa sem videla da je potem itaq za njih to samoumevno in ne cenijo baš ništa...grrrr...

tko da sva tud mi2 z Izo zveselo poležavali...prah se bo pa pobrisal...ko se bo...

no in potem se nam je zgodila še katastrofa...gospod nese Izo v vožičku po stopnicah, se pritožuje kako je težek in zakaj vraga vlačimo vedno torbo za previjanje s seboj, ko jaz zagledam kako Iza zdrsne...zavreščim...skočim ...jo sicer uspem malo prestrežt...ampak je vseeno treščila na tla...

sicer je zajokala ampak je v minuti tud nehala in se začela smejat...je pa priletela s trebuščkom na tla...pa glavica je zadela rob stopnice...namazali smo z margarino po arkadi...trenutno izgleda ok...mi2 se pa še vedno treseva...meni je itaq zastalo srce...madam se pa mirno igra, kot da ni pred pol ure špilala kaskaderko...

pa sva naslednja, ki sta otroka vrgla na tla...tko da je moj možek dobil lekcijo, da mora bit madam privezana čeprav še ne hodi sama...

eto...le kaj nas vse še čaka...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
7.9.2008 14:14:21   
kekec in mojca
Pozdravljene, punce!

Večkrat vas preberem, samo nekak nimam volje, da bi preveč visela na RR, tako da niti ne odgovarjam na poste.

Se me je pa dotaknila tema o povezanem starševstvu in enostavno moram nekaj napisat. Pri vzgoji otrok me je vedno vodila misel, da se naj ravnam po svojem srcu in ne po knjigah. Iz tega razloga nisem nikoli prebrala nobene knjige, članke preskočim (itak slednji zmeraj samo razlagajo kako NE SMEŠ vzgajat otroka in kaj vse jim NE SMEŠ reči, nikoli pa ne ponudijo rešitve problema), na RR pa tudi bolj malo vprašam (tu in tam, ko res ne vem, kako naprej, pa že).

Mojega Kekca sem  - po prej prebranem - očitno vzajala po metodi povezanega starševstva. Zaradi nenehnega zbujanja ponoči se je pri 11. mesecih preselil k meni in še zdaj občasno spi v moji postelji. Kadar se mu pa zazdi, gre pa spat v svojo sobo. Slednjega je zmeraj več, tako da očitno ni več daleč čas, ko bo moj otrok rekel, da je že prevelik, da bi spal zraven mene.

Dojila sem ga do drugega leta, ko sem se odločila, da mi je pa zdaj res dovolj, pa tudi okolica me je čudno gledala - češ, kaj ti še zmeraj dojiš???? user posted image user posted image user posted image user posted image Neprestano sem se sekirala, kako bo šlo najino odstavljanje, glede na to, da nimamo dude in stekleničke, tudi od ostalih sem poslušala, kako ga ne vzgajam vredu, kakšne hude težave bomo imeli, ker bo preveč navezan name - pa veste kaj? Nobenih problemov ni bilo. Nobenega joka, nobenega fehtarjenja, nič...

Edino, česar se res držim pri vzgoji je postavljanje mej in doslednost (no, tukaj se občasno pregrešim). Kekec je čisto ok otrok, uboga, včasih kdaj kaj presliši, ampak večino časa nimamo težav z njim. In kot vsak drug otrok poskuša meje nategniti, jih prestaviti... ampak ve, do koder lahko gre. In kar mi je najbolj pomembno, dobro se počuti in je večino časa vesel otrok.

Zato, punce, ne si nekaj predstavljat, kako boste vzgajale otroke,kakšne probleme boste imele v prihodnjosti, ker npr. zdaj otroka uspavate na rokah - vse se rešuje tekom časa. Ko vam več ne bo, vam pač ne bo, boste pa način spremenile.

Glede knjig pa - kdo pa pravi, da imajo vsi ti psihologi prav? Pred leti, tam okoli 50. leta je živel nek psiholog (ne vem, kateri), ki je zagovarjal trdo vzgojo in dejstvo, da je treba otroke pustiti, da jokajo... čez nekaj časa pa je ugotovil in javno priznal, da je njegova teorija bila velika zmota.

Mislim pa, da se mamino srce - v kolikor samo dobro želi - ne more zmotiti.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
7.9.2008 14:23:10   
kekec in mojca
Uh, sem se razpisala... user posted image

Resnično srečna, zdaj vem, da je čas da tudi jaz svojega otročka začnem privezovat v voziček.

In mimogrede - a veste, kako dobra je banana? user posted image user posted image user posted image Naš tamali jo je danes zmazal kar pol. Na sploh je dober jedec, čeprav komaj 4. dan uvajamo GH.

Naša pediatrinja nam je kar sama od sebe dala zeleno luč, ker je videla, da kaže že vse znake za pripravljenost na GH: žličke več ne odriva z jezičkom, kaže zanimanje za hrano in se je jezil, ko mu je nisem dala za poskusit, glavo zna obračat levo in desno, tudi v stolčku že zna sam lepo sedeti...  edino še šest mesecev ni star.

No, naša pediatrinja ima štiri otroke od triletnika do najstnika, tako da ji ravno zaradi tega še toliko bolj zaupam.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
7.9.2008 15:02:11   
Krista28
hello!

Jabolko, kolk si pa ponosna ko imat take moške ob sebi?user posted image Prav fejst so......

IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Krista, upam da je z N. ušeskom bolje. Pa da končno spraviš tzele bolezni iz hiše. Naj te ljubi kar lepo crklja in razvaja.

pa sej si zgoraj opisala.......sem mu prebrala tvoj odstavek, pa se je spomnu da je včeraj reku, da bo pa on zlikal ko sem mu jamrala, pa mu je danes žal...zdele leži....kosilo skuhala jaz

Kekec in mojca lepo pozdravljena....
Ravno zdaj, ko Nadji dajem AB po žlički opažam, da jo ful lepo sprejme, tako da si mislim da tudi pri GH naslednji mesec ne bo težav.... Je pa danes ful simpatična in dobre volje, skratka...naša stara Nadja....zgleda da je AB prijel...

Resnično srečna....če je vse ok, potem se ne sekiraj preveč,,,,saj veš, kako si mene potolažla...no saj si sigurno tud mislila tako....user posted image Zdaj vidiš kaj si tvoj misli s tem ko pravi, da bo on na Pd- očistno misli kolk imamo časa za počivat.

Možje_ Ja pri nas je blo tud ene 2x ko, da je reku: "Pejt si mal odpočit v spalnico", pa je potem pršou za mano, pa zadrnjohal ko norc.user posted image user posted image ....hja....itak da sem vstala, če sta bila oba mala dva budna in aktivna... ...Je moj sodelavec vzel PD zadnja dva meseca......njegova izjava: "Sm mislu da si bom kaj spočil...drugič ne bom več vzel...." Je pa njegova rekla, da se je ona obnašala tko kot on ko je bil v službi - hotla je kosilo, oprano in zlikano- hja...če je pa že cel dan doma, a ne?user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 7.9.2008 15:10:38 >

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
7.9.2008 20:49:11   
Ketrin
Dober večer....

Mi smo imeli včeraj lep dan... No, mi2 s Kajo... Očka je rekel, da bi bil rad sam doma, ker je imel milijon stvari za nardit, zato sva že zjutraj odšli k taščici in smo 3 babnice ceeeeel dan bluzile in sva prišle domov ob 8. Danes pa nič posebnega....

Možje: sej ne vem, a čem kej komentirat al ne, da me ne doleti prehitro... Pri nas je zaenkrat ok. Jaz sem zadovoljna. Veliko mi pomaga (kadar je doma) in je (zaenkrat) to dovolj. Zjutraj vstajam jaz (npr. danes pa je on). Previje Kajo in se potem igrata dokler mami ne vstane.... to je pa itak hitro, saj ne morem spat... Če ponoči nič ne spim, tudi podnevi ne... takrat se že zbudim in pridem k sebi in potem ne rabim spanja.. Je pa res, da bom letos Dedku mrazu pisala, da imam samo eno željo.... eno prespano noč (noč samo z 2 dojenjema, da ne bo pomote)user posted image

Sreda: Torej velja.... Srečka tvojega pa le pripelji...

Jabolko: upam, da je krst uspel in ste se imeli lepo...

NiLe.... lepo se imejte v deželi domišljije

Starševstvo: kaj pa vem... deloma se strinjam z vsemi predhodnicami... Kaja sicer že od 1 dne spi v svoji postelji v svoji sobi in se obnese.... Se strinjam, da se dojko ponudi ko otrok želi, da se ga pestvujej, lubčka, pestva, objema in da dobiva veliko mero ljubezni... Ampak ne vsako sekundo ko zastoka.... se strinjam z Joan, tudi Kaja že točno ve, da je lepše nositi se, kot pa ležati na igralni blazini... ampak čist cel dan to pač ne gre. Sem mnenja, da je treba nekje postaviti meje, ki so pač odvisne od vsakega starša posebaj... Se pa podpišem pod vaše izjave, da vsaka mama ve kaj je najboljše za njenega otroka in če slediš srcu je to to... Knjige.... jaz sem prebrala 2 od Elizabeth Pently in sta mi bili všeč... Upoštevam (še bolje: upoštevala bom) predloge in nasvete, ki se meni zdijo primerni za mojega otroka... Kaj pa ljudje okoli govorijo.... čez eno uho notri, če je predlog ok, ostane v glavi, če ne takoj čez drugo uho ven....

Punce lep večer želim, pa lepo pančkajte...

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
7.9.2008 22:05:03   
lepa posadka
Hej hou!

Pa bom zaključila tale vikend še pisanjem na rr...
Povzetek: čisto prehitro je minil!

Lahko pa priznam tukaj eno zmoto v kateri sem živela zadnji teden, ko sem se veselila poroke, na katero smo šli včeraj. Sem mislila kako bom točila solze in obujala spomine... No, nazadnje sva bila na poroki, ko sva imela še samo dva otročka... S štirimi pa je to čisto druga zgodba. Bolj, kot spremljala vse skupaj in se veselila, sem mirila vse po vrsti, da ne bi iz tega praznovanja naredili cirkusa. Saj fanta sta bila kar pridna, dekleti sta bili pa naviti... jooooj... Sem potem vsa srečna odpeljala moža na ohcet, sama pa jo ucvrla domov z vsemi...  No, pri uvodni koračnici sem še imela čas za ganjenost. Sta bila luštna.

Sicer pa je moj možek včeraj praznoval rd in nas je v LJ pred poroko peljal še na tortice... tam se lahko dobimo na naslednjem srečanju v LJ - torte za znoret!!!!!! MI smo naročili 5 različnih in vse so bile ubijalske.

Sicer pa Srečka... tako teatralno si opisala vaš pripetljaj na stopnicah, da mi je prav dih zastal. Je pa res, da tele naše otročke čuvajo prav posebni angelčki.
Krista - upam, da se čim prej vsi pozdravite! Tudi mi smo spet malo nahladili našega Tomaža... verjetno včeraj na poroki, tako da mu danec kar malo curlja in kaplja... Fiziološko veselo špricam in upam, da bo dovolj.
Nile...upam, da že spiš in boste jutri vsi spočiti odrinili lepim dogodivščinam naproti!
Jabolko...Jurček bo lepo uštiman...no, saj je že za vami...verjamem, da ste se imeli lepo.
Big mamma...a kdo kaj ve kje se potika???? So ji spet net odrezali?
Scorpio...a samo še študira? Naj jo kdo obvesti za sredo?

Še ene par čvekic pogrešam... verjetno so kje na dopustu?

Ketrin-...-lepo, da si spet bolj pogosto ''med nami''. Vnašaš eno tako vedrino sem gor :-)

Pa Majček... a ni že čas, da se počasi primiga nazaj?!

Sinska - ja eno tako kost si nam dala za glodat, ko se vsaka lahko po dolgem in počez rapiše kako je samo po njeno prav in kako smo vse idealne in poslušamo srce... Kaj pa jaz? No, definitivno se nisem hudo obračala na okolico. Vse otročke sem podnevi uspavala na rokah... in se mi to ni zdelo nič narobe. Zvečer so kot dojenčki vsi zaspali sami... pa to verjetno ne po moji zaslugi. Tomaž sedaj skoraj vedno zaspi na prsih... pa ne vem, če je to lahko kaj narobe. Morda je narobe to, da potem le redkokdaj podre kupček. Ponoči... ah, ponoči so se vsi pogosto dojili... pa, ko sem si rekla, da bo dovolj (ko sem tudi v službah morala na službene poti - pri 16mesecih), sem vedno v tednu ali dveh (seveda s pomočjo moža), nehala dojit. Uspavanje ta velikih...načeloma vsi sami zaspijo, se pa še vedno k vsakemu vsaj za minutko stisnem... So pa vsi ponavadi spali v svoji postelji... in tudi kmalu odšli v svoje sobe... Kaj pa vem no... meni mir v spalnici zelo veliko pomeni. Jutra pa so pri nas taka, ko vsi počasi prikapljajo v spalnico in se skrijejo nama pod kovter... Med počitnicami je to crkljanje bilo še posebej lepo... in v njem smo vsi uživali.
Gotovo sem imela neke cilje: kaj si želim in kaj ne... kar se razvajenosti tiče. Definitivno pa sem se materinstvu prepustila. Tudi midva s Tomažem dostikrat poplesujeva po hiši in ga crlkljam in ljubkujem... dostikrat pa tudi obsedi v stolčku in postokuje, ker ga ne morem imet samo po rokah... ker je tam čelo za vadit, ker je kosilo za skuhat, ker je perilo za pospravit... ker se puzzle sestavlja in je potrebna moja pomoč... Če je bilo kaj od tega prav in kaj narobe, bom videla šele čez par let... Mislim pa, da imava zadovoljne, navihane in srečne otroke. Ti pa le uživaj s Hano in se ne oziraj na druge... vidim, da vama gre prav dobro od rok :-)))

Zunaj se je ulilo... bo treba spat, pa okno odpret... meni je ta dež vedno tako luštno poslušat...
Lahko noč.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
7.9.2008 23:03:41   
resnično srečna
mmm Posadka...toliko tople ljubezni veje iz tvojega opisa vzgoje, da otročkom zagotovo to ugaja in bodo iz njih v naslednjih letih zrasli super ljudje...

veš...fino je, da vedo kje je ljubezen...da pa niso oni tisti, ki obračajo svet in čas...ampak, da se pač morajo prilagajati...in da znajo uživati lepe trenutke (takrat ko se crkljajo) in pretrpeti stoično tiste malo bolj zoprne (ko morajo deliti mamico še s kom, čem...)...

naša nezgoda je minila...in izgledalo je grozljivo....jaz nisem paničarka...pa vsakič, ko podoživim prizor se zahvalim "tistemu"...da se je tako končalo, kot se je...in da jo je Iza tako lepo odnesla...nikjer kake modrice ali znaka, da je letela in pristala na trdnih tleh...očitno pa ima malo avanturističnega duha...saj na njej ni opaziti kakega znaka strahu...niti, ko smo jo s5 posadili v voziček...niti, ko smo jo nosili po stopnicah...

toliko...

lahko noč drage moje

pip

G.

She
Within the measur

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
8.9.2008 1:11:16   
JABOLKO3
Živijo!

Joj, sori, drage moje, sem očitno toliko o krstu težila tu gor, da je izgledalo, da ga imamo že danes - ne, ne šele naslednjo nedeljo bo. Smo pa zdaj, razen nekaj malenkosti, vsi pripravljeni.
Danes smo pri mojih starših na Štajerskem le na obisku, kosilo, pecivo, popoldne še puding, pa sladoled, potem pa še juha in pohanje in pecivo in domače grozdje in... za s seboj. Pa dva stroja cunj mi je mami oprala. Ja, domače gnezdo, se res prileže, da te kdo pocrklja.
Oblačilca za krst so bila mami ful všeč, za večja fanta je že ona kupila nove hlače, zame sva pa tudi nabrali lep komplet kar v njeni omari - je letos na razprodajah name mislila in 'kakšno stvar' v ta namen kupila. Mi je odleglo, da mi ni treba več skrbeti okrog teh stvari.

Veš Joan, pri tretjem je že veliko bolje, ha ha. Se pa spomnim mojega pri prvem, ko je bil še zelo aktiven alpinist - je mislil, da bo imel vikende kar frej??? Pa sva se nekajkrat 'pogovorila' pa se je počasi izboljšalo. Saj o tem smo že pisale, da moški tega, da bi sami kaj videli, enostavno nimajo v genih, to je očitno zapisano pri nas na tistem x kromosomu, kjer imajo frajerji y in jim tista 'črtica' manjka.

Srečka - si lahko predstavljam, kako si se prestrašila, ko si jo videla padati. Oh, da ji le ni bilo hudega in da je vse OK.

Ketrin - tvoja božična želja ma je prav ganila, sem se takoj zahvalila, ker jaz običajno dojim enkrat, redko dvakrat in se ne bom nič več pritoževala, če je kdaj trikrat. Sicer sem bila pa jaz pri prvem tudi ponoči veliko pokonci, pri drugem že manj, sedaj je pa sploh super. Tako, da te malo potolažim.

Posadka - sem imela namen tudi jaz kaj napisat o 'vzgoji' po moje, pa ugotovila, da je tako zelo podoben tvojemu, da bi bilo odveč še enkrat isto pisat. Le pri našem srednjem mi ni bilo treba toliko vstajat ponoči, kot pri prvem, pri Juretu pa je tega še manj - pa tudi ne po moji zaslugi, sem pa tavečja jaz tudi zvečer malo nosila, da sta zaspala, Jure pa zvečer prav tako zaspi med dojenjem. Če delamo prav ali narobe, bomo pa tudi mi šele videli.

Že spet sem tu sredi noči, res bom morala začet bolj zgodaj spat hodit, pol sem pa ves dan utrujena.

Mirno noč.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
8.9.2008 8:44:08   
Jo@n
No, pa me je ven vrglo...

Kaj sem že napisala?

Da mali princ vstaja prej kot na morju, pa kofetek za vse, pa naj Jabolku lepe želje za krtst veljajo tudi za prihodnji vikend, pa HB da je z Izo vse v redu po padcu in naj si njen očka kar lepo prepeva: Red je vedno pas pripet.

Je blo bolj ekspresno, sedaj grem pa tole oddat, pa še kaj naredit dokler je mir na blazini.

Se še beremo, čav

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
8.9.2008 9:23:56   
Krista28
Dobro jutro še od mene,...

Jst že pozajtrkovala, spila kavico, in spet smo zjutraj začeli piti sadni sok iz power juicer-ja. Mene je to včeraj pa danes sicer mal pognal/zašraufal, pa mislim da tud nadjo, tako da zdaj ne vem, če je pri njej to od AB in naj jo grem pokazat, al je od kar takouser posted image No tekom dneva bom opazovala, itak je naša P. popoldne....sicer pa ful paše sveže stisnjen sok zjutrajuser posted image

Ha, ha....crkljanje zjutraj v postelji...pri nas nekako "no go"user posted image . Nadja zjutraj kar potegne, Kristjan pa vstaja med 6. in 7. uro in potem prikolovrati, vpije, skače vrešči in to nekako ne gre....smo naredili tako, da gremo v dnevno ali pa v njegovo sobico....Kako je vam ratalo dopovedat otročkom, da govorit tiho, če ostali spijo. Pri nas namreč to počne tudi v vrtcu, pa kar k drugim v pojstlo splezauser posted image user posted image , tako da so ga dali kar v igralnico spat...ropot ga ne moti...

Sem pa hotla nekaj časa se držat načel pa ne vem kaj, da bi K. sam zvečer zaspal, pa po prihodu Nadje to ne gre več, pa se kar en od naju k njemu uleže in zadrema, pa se mali umiri...Smo ga probal k nama dat, pa mu ni blo zanimivo, ker Nadja sama zaspi in se ni nč dogajaluser posted image user posted image . Tako da se bom tukaj kar lepo prepustila...je pa res, da del večera tako gre in ne morem nardit v kuhinji....pa sej to počaka...

A ni Big mamma nekaj za prikolico spraševala? Mogoče so šli pa na morčka?

Boš vidla Jabolko...ko bodo hvalili Jureta, bo tvoj prav ponosno prikimaval, ko si tako oblekco izbrala....ponavadi je pri moških tako.... Pa user posted image user posted image user posted image za tvojo mamo. Faca je.....Moja je men tud plenice plačala, ki sem jih nabavla....user posted image user posted image še za mojo..

Vstajanje ponoči - sem par dni nazaj ravno komentirala možu, da mi je zdaj ful lepše zato, ker pri Nadji ful manj gledam na ure, pa na tiste "kar bi moralo bit" in se počutim veliko bolje  - sem bolj srečna...tudi ponoči sem pri K. vedno štela ure, kolk spi v kosu, pa je spal tud po 9h vkup, zdaj pa ful lažje vstajam, pa podojim , pa ne vem...lažje mi je, pa večkrat vstanem....sem bila pa ta teden ful utrujena, ko sem z vročino rihtala oba mala, pa še  fuulll hudo mi je zarad ušeskov....premala je še za to....Ampak podnevi spat pa jaz ne morem. sem v soboto popoldne zaspala, pa sem se čist zlomljena zbudila, in sem se do večera komaj sestavla...to ni zame...jst moram bit v pogonu...

Moški - moj je bil od čet. doma....pa je imel včeraj že kar dosti.....je bil bolj na kratk naštiman.user posted image user posted image ...ni nč reku, sam sem opazla....je ponoč reku, da me kar občuduje ko sem vse rihtala....hja...no sej  bomo prežvel tud to.......

Moja pošast (parni čistilec - monster) mi je včeraj spet pomagala user posted image . V 1h je bila skrinja odtaljena spucana in nazaj priklopljena. Nič čistil, nič vonja in takoj čisto, sam s servetom se pobriše in je...superca..

Lepa posadka -
Saj verjetno se je otrokom ful dogajal, a ne? Za otroke so poroke sicer tko idilične - vsaj meni so bile (sem imela veliko starejše bratrance (18). Kaj pa da bo ju kje v varstvu pustila? Samo vprašam, saj jaz tud raje mala dva vse povsod s sabo vzamem, ampak eni pa to kar prakticirajo..... Pri štirih verjetno težko kaj samo v duetu z možem počneš - mislim na takih zabavah, ali kosilu, večerji.....user posted image user posted image user posted image , da ne bi kdo kaj posmisliluser posted image

Jaz bi pa še eno temo začela, če ste za: Ko si v dvoje imaš veliko več časa za pogovor, in glavna tema sta oba s partnerjem. Ko pa se pojavijo otroci, se razmerje spremeni, mamica doma v plenicah in kuhinji, mogoče kak hobi, pa še vseeno je nekako mogoče spravit skupaj trenutke v dvoje, pri dveh vidim da je že bolj pestro, pri večih pa verjetno še bolj. Koliko se s partnerjem še pogovarjate prav samo o vaju, o nevsakdanjih, osebnih temah, tegobah? Jaz priznam, da včasih kar pozabiva, in da v določenem času ugotovim, da se oddaljujem oz. ugotoviva da naju nekaj moti, pa nisva takoj "zinla"...in po pogovoru mi ful odleže....in tudi  v postelji, je takrat, ko se ne pogovarjava dovolj, slabše kot sicer....Ne vem, se mi zdi, da mi to kar manjka....zvečer ko otroc zaspijo, 'pa še hit rr prečekiramuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 8.9.2008 9:31:13 >

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
8.9.2008 9:48:53   
barby78
jutro vsem skupaj!

Sem samo malo preletela tole zadnjo stran:

Srečka-tvoja Iza je prava srečka.ko sem brala tvoj post,sem kr kurjo kožo dobila.si ne predstavljam,da bi naša Lia takole padla.no,pa saj enkrat je že iz ležalnika (pa kolikokrat še bo kje padla),ampak ko jaz vsaj ne bi bila tak paničar.HB,da se je vse srečno izteklo user posted image

Jabolko,fajn zrihtajte v nedeljo user posted image

Zdaj pa še 1 vprašanje (to je pa za mamice user posted image )-a mogoče katera ve,če se dobi kak pripravek,ki zmanjšuje apetit? ker to je že enostavno grozno.jaz sem kr naprej lačna in se mi to res ne zdi normalno.če bom tak nadaljevala...user posted image

No,toliko zaenkrat
lepo se imejte,pa-pa

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
8.9.2008 9:55:51   
Majček28
dannnnn punce, kako ste kaj :o)

mi smo super in morčija imamo tud kar dost za letos. Brina bi verjetno protestirala ob tej izjavi, ker fulll uživa v vodi še bolj pa pod tušem....no tega imamo pa tud doma user posted image

Sem se optimistično lotila branja za nazaj pa....sem obupala...je čist preveč user posted image
Se vam bom v srego pridružila na gradu in me boste updejtale o pomembnih zadevah, a ne? Komi čakam, da vs spet mal videm.
Bom pa mogla ob 13.30 it, ker greva po drugo pikico.

Za komentirat je pa čist preveč, sem še počitniško razpoložena pa sem na slow user posted image

Brina je čist na spidu, zdej je pogruntala, če se obnaša kot gosenica, da lahko sicer počas ampak daleč pride user posted image  Joj, kolk gre tole hitr, še mal pa jo bom lovila po sobi.

...princeska je zaključila jutranjo rundo v mižulah in me kliče...pridem ša nazaj

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
8.9.2008 9:58:46   
sinskaT
Lepo ste se razgovorile o starševstvu in je fino brat, da ste vse take fejst mamice, ki jim materinski čut zelo dobro dela user posted image .

Danes bolj na kratko, ker grem še eno kitico od dremat..hja včer sem se totalno najedla vseh možnih packarij in je bila Hanina ritka ponoč zelo aktivna user posted image .

Srečka - joj joj me je kar zmrazilo, ko sem prebrala Izin kaskaderski podvig user posted image , no hb se je dobro končalo.

Jabolko - no pa ste zrihtal vse za krst,zdaj pa kar lepo uživajte v pričakovanju izbrisanja smrtnega greha user posted image .

Joan - upam, da je mula skuhana in sta se našla nekje na sredi poti. Ni za pričakovat, da bodo naši očki prav tako skrbni in prisotni pri negi&vzgoji našega naraščaja..zgleda da res zaradi manjkajoče črtice pri Y.
Sem bila tudi sama v začetku kar malo užaljenja, ker se mi je zdelo,d a se Hani posvečam cela, moj ma pa še vedno del svojega "prejšnjega" življenja, hobije, tud kakšna žurka se je že našla ali pa večerni moški čvek. takrat sem imela tisti užaljen fris: "Kaj pa jaz...jaz bi tudi". Sam sems e sprijaznila, da ženske smo Mame in pika.

Uf komaj gledam.Grem v krpe, kot bi rekel moj pokojni stari ata user posted image .

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
8.9.2008 9:59:09   
trnuljčica
Katka nisem  pozabila da si v parku ob 11 ih, le da imamo mi kmalu popoldnevu pediatra in drugega pikeca... Pa kosilo bo treba zrihtati...

Več po pregledu.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
8.9.2008 9:59:43   
Jo@n
Odnosi s partnerjem - ja, tudi jaz opažam, da je ob otroku časa za negovanje partnerske zveze čedalje manj... Še največ, ko gre mali princ v mižale, ampak največkrat v smislu kam je treba iti, kaj postoriti itd. Pogovori o tem, kaj koga teži so pa na tapeti ko skipi čez in odnese pokrovko. Čeprav bi bilo prav, da bi si vse povedala sproti. Seveda se splošno vzdušje v zvezi pozna tudi v postelji...user posted image
Se pa trudim, da kakšno stvar tudi zamižim in ne skačem za vsak "drek" v luft, saj sem bila pred user posted image  veliko bolj vzkipljive sorte, pa se ne splača špetirat... Škoda živcev, njegovim in mojih. In ja, se trudim, da ga pohvalim, kadar kaj lepega naredi, da vidi da opazim. Sva pa oba opazila, da morava biti prijatelja in zaveznika, tako do user posted image , kot tudi do enih ali drugih staršev, kadar potrebujejo najino pomoč ali usmerjanje... Tako nama je veliko lažje.

No, mogoče sem tole manj čustveno in bolj tehnično napisala, ampak saj boste razumele....

Krista, tako hvališ tegale monsterja, da bo čistilna mrzlica zagrabila še mene in ga bom zvlekla iz zgornjega štuka...

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
8.9.2008 10:03:31   
Roberta69
Mi2 sva pa včeraj zvečer škratka prvič "zalotila", da se je med spanjem v posteljici suvereno obrnil na trebuh si kasneje še ven potegnil rokice, ki so bile v malce čudnem položaju, glavo obrnil na stran in spal kot ta velik user posted image - I'M SO PROUD user posted image ! Samo mama me lahko razume, o čem govorim, je tak čisto nepopisen občutek, ko tvoje detece naredi karkoli novega. Sploh ne morem verjet, da se vse odvija tako hitro... Kot sta že Posadka in Srečka zadnjič omenili, tile fantiči in deklice kaj kmalu "niso več tvoji", zato si dajmo Sinska in vse ostale duška in stiskajmo ter crkljajmo tele naše zaklade kolikor nam srce poželi.

Vidim, da ste malce obglodale svoje polovice user posted image user posted image user posted image . Veste, jaz sem bila v štartu kar zelo razočarana nad mojim, ker sem pričakovala, da bo čist oh in sploh (saj v bistvu je), ampak vsake oči imajo pač svojega malarja. Še bolj me je podžgalo, ker sem od skoraj povsod slišala:"Moj pa vedno po službi že drvi k malemu, ga previje in se ne odlepi več od njega...". Moj dragi je recimo šele nekje po enem mesecu previl 1. plenico user posted image in še to, ker sem jaz hotela tako... Ni mi bilo prav ne to ne ono... čisto pa sem pozabila na to, da je bil vsako dopoldne okoli 2 urici sam z njim (jaz sem takrat skakljala po trgovinah, sicer predvsem za malega), da je skoraj vedno doma in lahko kaj na hitro postorim (zdaj si za to niti ne vzamem več časa in sem z največjim veseljem s škratkom, prah pa naj kar kraljuje v našem majhnem kraljestvu), da skoraj vsak dan skuha kosilo, da ga nosi naokoli, kadar mu ga jaz pač dam (kar je že nekaj časa skoraj nikoli - sem pač sebična in ga hočem samo zase user posted image ), da nikoli niti ne uspe dobro zajokati, ker je še ob tistih redkih poskusih user posted image , ko mu pač ne paše več ležat, takoj v očitovih rokah in po ta novem, očka mamici tudi privošči jutranji spanec in je ponavadi prvo previjanje okoli 7. ure zjutraj njegovo, potem se še nosita naokoli, igrata... in jaz se kot princeska zbudim šele okrog 9-ih, 10-ih... počasi sem prišla do tega, da je naš atek prav super in najbrž ene 90% več s tamalim kot si večina očetov pač lahko privošči in v bistvu, če bi bile njegove joške uporabne, bi mi ga sigurno večkrat kar izmaknil user posted image (še dobro torej, da iz njegovih nič ne priteče), tako da ga niti ne gledam več postrani, če si kak vikend zaželi vožnje z motorjem in malce pokukati v kozarec in sva s sončkom malo sama.

Srečka, takšnih in podobnih pripetljajev naj bo pri vseh nas čim manj!!!!!

Sem glih zadnjič razmišljala, da si najbrž še srečen, če jo tvoj odnese le z manjšimi buškami, praskicami itd. Prijateljici, ki je zeloooo pozorna do svojega sinčka in se res ogromno ukvarja z njim, je na morju mali, ko je samo za sekundo pogledala stran z glavo direktno telebnil na ploščice (je glih začenjal dobro sedeti) in je imel res orng buško ona pa eno veliko ranico na srčku. Kako je pa mene zabolelo srce v Bohinu, vam pa sploh še nisem povedala ( v bistvu skušam kar pozabiti, da sem bila taka ogrooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooomna KOZA). Škratku sem do tedaj nohtke vedno strigla s škarjicami ni v spanju, potem pa sem glih na RR-ju brala user posted image , da en otrok potem nikoli ni dovolil, da bi to počeli, ko ni spal, in včasih sem kar se tiče malega tako naivna, da se še sama sebi čudim... NO in si jaz nabavim ščipalec, se spravim k striženju (ko je bil buden) in ga uščipnem za kožico na sredinčku (av user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ), vlije se kri, mali naredi šobico, zajoka, jaz pa bi si najraje pognala kroglo v glavo... Re s ne vem, kako mi je butari to uspelo! Revček se mi je tako smilil, saj ni bil nič kriv, doletelo ga je le to, da je mama štorasta kar se le da. Prstek sem mu potem povila, ker je drugače kri kar lila in lila, vsakič, ko se je obdrgnil ob obleko. To grozno sliko imam še danes pred očmi in se ubijem, če se mi še kdaj zgodi kaj podobnega...

Lupinica from ! Zadnjič med vožnjo pogledujem k malemu v vzvratno ogledalo in vidim, da sploh ni pripasan . Tale moja lupinica je tako zanič (pasovi so na neki čudni višini in nenastavljivi), da si škratek pasove lahko kar sname . Še ne vem, kako bom to rešila!?!?!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
8.9.2008 10:04:50   
Roberta69
Na kocu, pri lupinici, manjka user posted image ...

Zdaj pa škratek kliče...

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
8.9.2008 10:05:27   
Jo@n
Barby, pojma nimam za pripravke za zmanjšanje apetita... Ampak bi ga tudi jaz rabila... Iz P sem prišla na tako lepih preduser posted image  kilah, sedaj pa vse nekam lezejo. Žal na gor. Bo treba reklamirat tisto trditev, da dokler dojiš ni M in kile letijo dol... Japajade...

Tiste, ki imate namen na dieto, npr. ločevalno, a boste vse čakale do konca dojenja al boste začele že kaj prej, ko začnejo z gh? Saj ne mislim s kakšnimi drastičnimi ukrepi, samo tako malo na izi...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
8.9.2008 10:10:45   
Jo@n
Roberta, tale lupinca od BCHT je res nekaj boljšega user posted image . Midva sva snemanje naramnic rešila z enim paskom. Če prideš v sredo na grad ti pokažem, drugače pa me spomni, pa ti opišem. Saj bojo kmalu dovolj veliki, da bodo šli v konkreten sedež...

Za vse ostale: ja, z Roberto imava spet debato o najinih čudežnih oh in sploh vozičkih user posted image .

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
8.9.2008 10:37:50   
sasy20
Jutro!

En kofetek za vse.

Sem zvečer brala za nazaj in napisala en romanček pa puf.....ja takrat ko ne kopiram je tako user posted image . Pa se mi potem ni dalo več pisati. Sem pa na glas komentirala naše moške in seveda je bil moj hitr zravn in prebral tegobe....komentar joj če so pa fantje utrujeni user posted image user posted image user posted image  ja sej po moško sem rekla user posted image  pa je reku da me tega ne razumemo. Ah kdo bi jim zameru...no saj jaz moram rečt da mi kar pomaga...sicer se on po svoje ukvarja z Nikom mu kaže in razlaga o igricah pa športu pa...ja sem lahko vesela da ga zamoti in  jaz vmes kaj naredim. Sicer pa mislim da bo očka kasneje odigral večjo vlogo ko bo mali že tok velik da bo razumel. Takrat pa bo očka bolj zanimiv kot mama.

Srečka joj meni je zastal dih...upam da je Iza ok in da je odnesla brez poškodbe in modric.
Aja na GRad prideva samo nočem preveč razlagat ker vedno ko se odločim da prideva nekaj pride vmes. Tako da ja prideva mam GSM od Ketrin če vas ne najdeva.
Pa še to gre katera iz bežigrada peš na Grad - da bova mela že prej družbo user posted image ?

Glede vzgoje pa jaz poslušam svoje srce. Uspavanje...kdaj zaspi na joški in ga smo prestavim v svojo posteljo. Včasih pa rabi da se stisne k meni v naročju in da mu mramram ali pojem pesmice tako umirjeno zaspi brez težav. Glede razvajanja ja se hitro razvadi in ve kaj mu je všeč in kje je bolj luštno. Npr. če ga iz vozička med sprehodom vzemem ven in mu kaj pokažem,potem
ga dam nazaj da bi nadaljevala  pot takrat je ful jok user posted image  pa me je kr groza k tok joka sam vem da je to kratek čas  pa neha zato ga kar pustim jokat. PA mislim da zato nisem grozna mama. Delam po občutku.

No nekaj sem spesnila z 1 urnim prestankom vmes.....aja nekaj novih fotk sem dodala nekaj jih še pride.....

Lepo se mejte čeprav je ta deževen dan pravi dan za lenarjenje.

Papa

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
8.9.2008 10:52:36   
resnično srečna
dober morgen...

naša princes je ok...apetit normalen...koordinacija normalna...o kakem padcu ne duha ne sluha...sem mogoče sanjala?...ne nisem, ker je moj še vedno ves presran...

lupinica...tud naši madam vse leze z ramic...sploh ker je ona prav fino aktivna zadnje čase (njen igralni center in prijateljčki prav trpijo...je danes dala nogo na enega ptiča, ki pogleda iz hišice kot un na uri...pa se je bogi tič tko čudno drl, da sem šla pogledat...madam se je pa režala pa ga z nogo zapirala v hišico pa držala kljukico...bogi bogi ptiček...se mi je kar zasmilil...)..Jo@n si nekako predstavljam kaj sta naredila...nekaj podobnega kot pri nahrbtnikih a?...bom jaz tud s kakega starega nahrbtnika gurtno dol potegnila ja...hvala za idejo...upam, da nisi patentirala že he he...

partnerski odnosi...ja ja otrok je res preizkušnja za partnerski odnos...bi kar linčala tiste, ki si ga omislijo zato, da bo popravili svoj odnos kao: naju bo otrok zbližal...ja pa jade...takrat mi2 skoraj ne obstaja oz. se je treba znati potruditi...tako jaz zvečer velikokrat skušam malo delati na tem...imam srečo, da se moj rad pogovarja...p čeprav po lepatopu iz dnevne v spalnico...ampak včasih je mogoče tako drugemu lažje kaj povedat...pa skušava imeti vsaj en hobi samo za naju...tako sva ravno včeraj vplačala karto za badminton in bova vsaj 1x tedensko zvečer hodila malo po perju tolčt sama...brez strahu za otroke...saj bo moj veliki sin babysiter...

hujšanje...jaz moram rečt, da kakega groznega apetita nimam...jem pa same napačne stvari...paše mi sladko, pa mlečne zadeve...to pa samo dviguje težo...za ločevalno sva se s predragim že zmenila in sigurno bo...je pa odvisno seveda od tega kako bo Iza sprejela GH in kdaj...ker pri tem je pa moj geštel daleč zadej ...je ona prioritetna...že tako se bojim, kako bo narkoza vplivala na laktacijo...posledično bom prosila pediatrinjo, da naj mi predpiše Timetil da slučajno ne bo zmanjkalo...

Majček...lepo da si nazaj...gosenica a?...he he mi smo bolj polžki, ker s seboj vlečemo vedno še kako igračo v roki pa slinimo se...

no tukaj hitro eno šalo: a veste zakaj je Bog dal ženskam noge?...da se za njimi ne vleče sluzasta sled...he he...packa nisem jaz ampak moj kolega , ki mi je tegale serviral vsak teden 1x...grrr...nesramnež...

Krista...jah za ušeska je res prezgodaj...oz. je prezgodaj vedno, ko otroci to fašejo...ne glede koliko so stari...čiščenje noska je zato meni vedno glavno opravilo...se bojim tega kot hudič križa, ker sem jaz kot mala vedno fasala vnetje...Evstahijeva cev je kratka in če je neprehodna se nabere vlaga in tukaj imamo vnetje...zato punče kar lepo redno čistit nosek...

JABOLKO...tale tvoja mama je pa carica...tko kot hčerka...sedaj vidim, da jabolko res ne pade daleč od drevesa he he...

Big mama, Tosja...pogrešamo vajuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...mater babnice vsaj javite, da je vse bp in da nas ne bo skrbelo...

Katrin upam, da je bila današnja noč samo 3x prekinjena...pa da sta ok...sicer je pa vreme danes takšno, da jaz sploh ne bi zapustila postelje...mi je Iza očitno podobna v razpoloženju pa jo je najprej zmanjkalo kar v igralnem centru...sedaj pa vleče že naslednjo kitico v posteljici...

Jo@n vprašanje zate...koliko ti je zamujal drugi ciklus menstre?...ker sedaj ko pa čakam tole teto je pa ni in že zamuja...no noseča nisem...razen z vrečkam...100%...tko da...grrrr...me tole zelo nervira...ker ne vem kaj bomo naredili z operacijo...

tkolele...dovolj za enkrat...tamle me čakajo plenice...prah smo p hvala bogu včeraj skupaj eliminirali...pa ej...zapomnite si: v dvoje gre lažje...vse...

pip

G. 

She
Within the measur

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
8.9.2008 10:53:05   
sinskaT
Eh bolj kratko je bilo to spanje, zgleda da Hano dež ne uspava tako kot mene.

Sem vidla, da sem prej napisala namesto izvirni greh, smrtni greh eh whatever, to se zgodi, če si neprespan...

Barby  - za zmanjševanje apetita..pri meni pali, če nima časa manj pojem. Tko da odkar sem mamica, sem kar šlank user posted image ne da bi karkoli storila za to (zaenkrat,s e mi zdi da dojenje ful pobere, zdaj mi je ponoči vroče pod eno dekco, včasih sem pa zrzovala še avgusta).

Majček in Brina dobrodošle nazaj!

Odnos s partnerjem - pri nama je bila malo krizica prvi mesec porojstvu, zdaj sva nekako ujela novi ritem in si kar vzamema čas samo za naju. Če ne prej, pa zvečer ko mala pipi zaspi in greva na balkon ali pa na terasico, pap pivička ali sokec in sse pogovarjava o vsem RaZeN o otroku. Glede postelje in aktivnosti v njej..čeprav je Hana od 4-5ih zjutraj pri nama, se vse da, če se hoče user posted image a sploh veste koliko je še bolj kulskih kotičkov za zganjanje nežnosti kot pa samo postelja user posted image user posted image user posted image ..

Ja ja Hani igračke niso več zanimive, šibam

♪♫♪♫♫

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
8.9.2008 10:56:07   
Ketrin
Dober dan....

Pa so se vrnile res skoraj vse čveke....user posted image user posted image

Punce danes držimo pesti za Kajo in Malomalnico... na gastroskopiji sta.... in upam, da se nam pridružita v sredouser posted image user posted image user posted image

Srečka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Iziko.... Groza...

Posadka hvala za kompliment user posted image

Roberta super za podvig tvojega malčka...

Barby, če najdeš to zadevo sporoči user posted image

Dieta: mogoče ko bomo začele laufat za škratki in jih okoli lovit, odpade kaka odvečna kilca user posted image glede diet pa: vsak po svoje neki govori....pa ja lahko, pa ne ni dobro... Ne vem nisem pametna... Ampak najbrž kot pri vsaki stvari.... zmerno....

Odnosi: Hja, res je vse kar ste napisale.... Midva se sicer kar veliko pogovarjava. Seveda zvečer ko se dan umiri... Tem pa je veliko več kot časa... Pa služba (moj možek dela 2 šifta), pa otroci, pa gospodinjstvo, prijatelji, načrti za prihodnost.... No, saj zdaj ko tole pišem, sem v bistvu ugotovila da nama nič ne fali in se še vedno veliko pogovarjava (seveda pa ne več tako kot prej, ampak to smo pričakovali)... je pa zato kaka urica spanja prikrajšana user posted image

Po dolgotrajnem uspavanju je Kaja končno zaspala in že 15 minut spi.... no, ravno se je oglasila tko da šibam... tolk o našem spanju podneviuser posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......