|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
8.9.2008 9:39:12   
lunca14
Mi smo pa danes važiči dvojniuser posted image user posted image user posted image Enej ima drugi rojstni dan ,Lun pa je star tri meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image ,,,,,,,,,,

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
8.9.2008 9:39:44   
lunca14
in za darilo sem odprla novo stranuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
8.9.2008 9:46:07   
alea01
jutrček mamičkeuser posted image

Mi bomo tudi šli plavat v terme Dobrna, samo ne vem kako bo to, ker mamica ima fobijo pred vodouser posted image user posted image - no v termah ne, ker se verjetno ne bom utopilauser posted image  in še plava neuser posted image . bo pa babica ali pa oči zraven hodiluser posted image

No, so me v prekmurju spet orenk nasekirali, ker pač morajo, drgač ne greuser posted image user posted image . Baje bi Izabela že morala glavico pokonc držat, ona pa nič in tudi če je dam na trebuh glavico tiči v blazino.... je sploh ne dvigneuser posted image . Bi me moralo skrbet? A obrača se pa po postelji kot nora in meče glavico levo in desno, dvigne je pa ne. Tudi če ji pomagamuser posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
8.9.2008 9:47:21   
alea01
user posted image user posted image user posted image user posted image Eneju in Lunu. Mamica, le kako tortico spečiuser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
8.9.2008 9:57:51   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

user posted image user posted image user posted image user posted image Eneju in Lunu. Mamica, le kako tortico spečiuser posted image user posted image

jo bomo kar kupili,sem sama z vsemi tremi črički,babi in dedi pa mata bruhalni virus,oči dela na hiši,mami pa sama,maj tud bruha.....

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
8.9.2008 9:59:48   
Anonimen
ojla...alea jap jst se tud sekiram kir moj Žan pa drži še vedno glavico sam v desno stran,ko jo na silo dam v levo joče...tko da več nevem...

lunca vse naj naj za dvojno praznovanjeuser posted image ..al bo dobrot danesuser posted image ...lepo praznujte!!

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3156
8.9.2008 10:03:48   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

ojla...alea jap jst se tud sekiram kir moj Žan pa drži še vedno glavico sam v desno stran,ko jo na silo dam v levo joče...tko da več nevem...

lunca vse naj naj za dvojno praznovanjeuser posted image ..al bo dobrot danesuser posted image ...lepo praznujte!!

fešta bo v soboto trojnauser posted image user posted image ,še za lunov krstuser posted image ,ki bo v nedeljo,pa botrček ne more ostat popoldne gre v srbijo poslovnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
8.9.2008 10:12:10   
aleksandra silvija
Eneju vse naj naj za 2. rojstni dan!http://www.easy-birthday-cakes.com/images/kids-birthday-cake-picture.jpg

Lunu vse naj naj za 3. rojstni dan--3. mesec!user posted image  http://www.wowpicture.com/blogs/index.php/2006/02/07/alans_tiny_chocolate_pecan_birthday_cake

Pa bruhalni virus napodite!user posted image user posted image user posted image user posted image

Babysolza-- si že zlikala kup?

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
8.9.2008 10:34:54   
lonapo
živjo,ž
evo nas iz morja, bilo je super voda krasna, vreme tudfi kar uredu;otroci ful pridni.
Žiga je spal os pol devetih do petih-brez hranjenja. no danes ponoči je bila pa kriza: zaspal je ob enasjstih ob treh je bil že buden, potem pa spet ob šestih in ničveč nazaj zaspat-groza.

Nya dobrga placvalca imaš-naš tuli ko mu pomočim noge v morje

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
8.9.2008 10:39:43   
anaj22
ojla mamice
Enej vse najboljše user posted image user posted image
Lun vse naj naj za tri meseceuser posted image
Jaka je tud dons star tri mesece

Punce ne se sekirat če vaši malčki ne držije glavice pokonci, za to majo še čas. Sej so stari komi tri mesece oz. bodo stari tri mesece. Mislm da noben P ne bo zagnov panike če otrok pri treh mesecih še ne drži glavice pokonci.
Alea pa ne se skirat zarad tega ker ti žlahta reče, ti si Izabelina mamica in ti najbolj veš kako njej kej paše. Določeni ljudje se pa morjo vtikat v vsako stvar, čeprov so mel otroke 30let nazaj in se je nega dojenčka od takrat kr spremenila. Men ja zadnjič ena prjetelca od tašče pritisk dvigelna, k je rekla da morm otroka navadt da čaj po flaški pije, da kako bo pa jedu k bo men mleka zmankal pa ne bo znov po flaški pit. Pa sem ji kr lepo povedala da sem optimistična in da men nebo mleka zmankal, da če nemara čaja ga ne bom sila z njim ga rajš na joško večkrt dam. Da ko bom nehal dojit bo pa že gosto harno jedu pil bo pa iz lončka in ne po flaški. Pa je pol le dala mer z svojimi nasveti.
Ojoj cem cev roman napisala.

Lunca user posted image  da čim prej odženete virus.

A boste ceple svoje malčke? Jest mam ful pomisleke.

Zdej pa šibam naprej delat smo balkone obnavlal pa mam tako svinarijo po celi bajti da se mi bo kr zmešal.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
8.9.2008 10:47:31   
lunca14

Jaz ne,sicer nisem proti cepljenju,ampak fajn bi pa blo,da ne bi cepli kar povprek,ampak da bi otroke obravnavali individualno,in jih pred cepljenjem vse testirali na sestavine cepiva,in če bi blo vse ok,naj ga cepijo.O tem ,kaj je vse v cepivu pa raje ne bi razglabljala in bi najraje pozabila,ampak naj se vsak sam odloči,nisem ne za ,ne proti.Maj je bil cepljen-posledice grozne,skoz bolan,polna kartoteka,Enej ni bil ceplejen,prazna kartoteka.

user posted image user posted image user posted image user posted image tud Jakatu za tri mesece
.....naš tud že kar nekaj časa,sam drži glavo,ma bo pravi športnik,po mamiuser posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
8.9.2008 11:26:14   
lunca14
JST ne morem verjet naš škorec ima odzunaj dva zobka spodnje dve eno in dvojkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
8.9.2008 11:31:05   
lunca14
user posted image user posted image user posted image samo enka......drugi pa še bo

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
8.9.2008 11:34:37   
Anonimen
lunica popravek...vse naj naj za trojno praznovanjeuser posted image user posted image

cepljenje-jap mi ga bomo dali proti rotavirusu,že imamo naročen..
vrtec-mi smo že takoj oddali vlogo,pa mormo aprila poklicat šele da vidmo kako je stanje,je pa pr nas bla rok za oddajo konc aprila...jst upam da bomo dobil kr grem delat 25,5,..

zobeki-lunica zopet tebi čestitkeuser posted image user posted image ..jst sem prej mal gledala pa ma tko mal trde dlesni spredaj pa nevem če nebo kmalu...ker si tok v usta roke tiščipa vse nosi v usta in slini se grozno...

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3164
8.9.2008 11:36:03   
Anonimen
alea ne se sekirat..sej veš..žlahta raztrgana plahtauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3165
8.9.2008 11:53:08   
cv3rklic4
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Jaz ne,sicer nisem proti cepljenju,ampak fajn bi pa blo,da ne bi cepli kar povprek,ampak da bi otroke obravnavali individualno,in jih pred cepljenjem vse testirali na sestavine cepiva,in če bi blo vse ok,naj ga cepijo.O tem ,kaj je vse v cepivu pa raje ne bi razglabljala in bi najraje pozabila,ampak naj se vsak sam odloči,nisem ne za ,ne proti.Maj je bil cepljen-posledice grozne,skoz bolan,polna kartoteka,Enej ni bil ceplejen,prazna kartoteka.

Tudi midva ne bi rada cepila malega, ker se bojiva reakcij. Sploh, ker so po moževi strani bili po cepljenjih neki zapleti. Sicer je to že nekaj časa nazaj in P je rekla, da so danes ful boljša cepiva. Sva ji že na 1. pregledu povedala, da ne veva še kako bo s cepljenjem, pa je rekla, da lahko malo zamaknemo, če pa otrok ne bo cepljen do 1. leta, da nas bo pa prijavila user posted image user posted image user posted image No, P bomo zamenjali, ker mi nekako ni preveč ok.
Mi je pa ena kolegica povedala, da vrtci zdaj zahtevajo potrdilo o cepljenju ob vpisu in te baje lahko zavrnejo, če ga nimaš user posted image user posted image user posted image Tako da sploh ne vem kaj naj naredimo. V sredo imamo že pregled in naj bi dobil 1. dozo, samo zaenkrat bomo zamaknili, toliko, da mali še zraste - baje potem ni več toliko občutljiv, če je večji - je potem tudi imunski sistem bolj odporen. Vsaj tako pravijo ... Aja, pa še to sem nekje slišala, da imajo dojeni otroci manj težav - a ve katera kaj več o tem?

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
8.9.2008 11:59:12   
cv3rklic4
Alea, ful cortkana punčka! user posted image
Ti si pa tudi ful lepa na poročni dan. user posted image Blagor ti, ki ti je uspelo po poroki ohranit linijo - jaz sem se kar malo poredila user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
8.9.2008 12:26:44   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: cv3rklic4

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Tudi midva ne bi rada cepila malega, ker se bojiva reakcij. Sploh, ker so po moževi strani bili po cepljenjih neki zapleti. Sicer je to že nekaj časa nazaj in P je rekla, da so danes ful boljša cepiva. Sva ji že na 1. pregledu povedala, da ne veva še kako bo s cepljenjem, pa je rekla, da lahko malo zamaknemo, če pa otrok ne bo cepljen do 1. leta, da nas bo pa prijavila user posted image user posted image user posted image No, P bomo zamenjali, ker mi nekako ni preveč ok.
Mi je pa ena kolegica povedala, da vrtci zdaj zahtevajo potrdilo o cepljenju ob vpisu in te baje lahko zavrnejo, če ga nimaš user posted image user posted image user posted image Tako da sploh ne vem kaj naj naredimo. V sredo imamo že pregled in naj bi dobil 1. dozo, samo zaenkrat bomo zamaknili, toliko, da mali še zraste - baje potem ni več toliko občutljiv, če je večji - je potem tudi imunski sistem bolj odporen. Vsaj tako pravijo ... Aja, pa še to sem nekje slišala, da imajo dojeni otroci manj težav - a ve katera kaj več o tem?

Brzinski odgovor,pediatra menjaj,takega ki bo razumel tvojo stisko,če je po moževi strani bilo zaplet po cepljenju imaš opcijo,da ga testirajo tvojega pikca na sestavine cepiva,vrtci kakor kateri eni zahtevajo drugi spet ne,je pa odvisno od pediatra,nam je napisala potrdilo,čeprav ni cepjen,obstaja pa ogromno lukenj,da otroka po uradni poti ni potrebno cepiti,Lahko se povežeš z organizacijo svood in oni imajo tam odvetnika in ljud,ki se ukvarjajo s tem,če otroka ne žeiš cepiti ni ćoveka da bi ga morala dat.

Neposredna povezava do sporočila: 3168
8.9.2008 12:31:02   
cv3rklic4
hvala lunca! bomo vse sprobali, samo da bo ok. user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
8.9.2008 13:12:59   
Tina 28
Mamce moje...danes se je vesolje zarotilo proti meni. Do sedaj same frke...zdaj pa končno mala spi, jaz pa se pripravljam, da pospravim stanovanje in skuham kosilo.

Naj opišem:
- ob 7.30 me pride v postlo zbudit zgornja soseda, da mam TNT pošto...hit se oblečem in se počutim ko zombi. Itak se je zbudila tudi mala in polivala, ker sva ravno prej jedli.
- kliče ati od Nejca, so šli do sobote na morje, da so pozabil njegov ruzak v katerga sva spravla od igračk, ninice in najpomembneje zdravila Fluksitide, ki ga mora jemat zjutraj in zvečeruser posted image
- zmenim se, naj mi pošlje naslov, da pošlem drug disk in grem na sprehod v sosednjo vas do pošte. V tem času je Anja komaj mal zaspala, ati pa je bil nedosegljiv.
- prideva nazaj in na vrtu stopim na svež mačji drek,  kar sem opazla šele, ko sem prehodila vso kuhno in seveda je bil še na sveže oprabih kavbojkah...mami pucanje Anja spet ne spi
- Se najeva in jo hočem položit (spečo v postlo), k pride zgornja soseda s pošto in zbudi malo
- kliče ati, da ma naslov in se odločim, da greva koj na pošto z avto, ker bi bla pol že zaprta.
- prideva na pošto...tamala je polivala kosilo kjer mi crkne telefom, kjer je bil na sms naslov
- še enkrat domo..tamala vsega pohen kufer začne tečnatrit
- nazaj na pošto, kjer končno urediva...plačam skoraj 10 €
- končno doma...položim jezno Anjo v postlo in sam še zapre oči in spi ko topuser posted image
- kliče ati, da so pa tam v lekarni rekli, da bi lahko zdravilo dala, če je nujno, čeprav je na recept!user posted image

Zdaj sem pa čist skurjena, s polno glavo in vse delo me še čaka!!!
Pa še vi ste mi spet dale za razmislt na nov glede cepljenja. In Anja se še kar špara z glasomuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3170
8.9.2008 13:13:37   
RMRM
Alea, res sta lep paruser posted image user posted image

Lunca14, čestitke Eneju in Lunuuser posted image user posted image user posted image , torta bo pa tud kupljena čist ok. Sama namreč zelo dobro vem, kako je če si za vse sam, otroci, pa gradnja, pa to.......user posted image user posted image user posted image . Bravo še enkrat, se vidi da maš ti tud ogromno energije.

anaj22, čestike Jaku za tri mesece.

Mi tud ves čas rokco v usta tišimo, samo se mi zdi še mal prezgodaj za prve zobke, bomo videli.

So pa na pregledu ušesk ugotovili, da ni odziva na eno uho, tako da imava napotnico za polikliniko. Upam, da bo vse ok, ker prejšni mesec ni bilo odziva na nobenem ušesku, sedaj pa je na desnem takoj pokazalo signal. Očitno se je le pokazala ena posledica, v nosečnosti ugotovljenega povečanega ventriklauser posted image  

Mi se tud ne bomo cepili proti rotavirusu.

IZVIRNO SPOROČILO: cv3rklic4
Aja, pa še to sem nekje slišala, da imajo dojeni otroci manj težav - a ve katera kaj več o tem?

Moja hči je bila od prvega dne na aptamilu, pri 11. mesecu v vrtcu, pa moram rečt, da je od malega zelo zdrav otrok. 

Neposredna povezava do sporočila: 3171
8.9.2008 13:16:23   
RMRM
Tina28 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
8.9.2008 13:23:09   
Tina 28
RMRM kontrauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
8.9.2008 13:41:33   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Tina28 user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobr,da si ohranila trezno glavo,jaz bi znorela,verjetno,že tam pri mačjem kakcu............je bla luna na pohodu......jutri bo boljeuser posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
8.9.2008 13:42:32   
lunca14
alea.....geslo prosim,da vidim,kakšna nevestica si bla,saj ne dvomimuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?