Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.9.2008 13:49:35
|
|
|
|
ledenka
|
kaki vikend punce moje drage, jaz sem še kar preč in se zadržujem, da ne bi preveč skakala, to zdaj ni ok jazzzika, včeraj zvečer sem delala test... in me je skor kap. sem laufala 5 pred deveto zvečer v DM še po CB do zdaj ve seveda g. Ledenko, ki je še totalno v šoku si ne upa veselit... ima delno prav, ampak mene že hormoni mečejo pa sem zato čisto vesela. pa moji starši seveda, sem mami poslala MMS s slikco, je kar jokala v telefon. in brat in svakinja. pa seveda najboljša prijateljica in ve, drage moje babe žabe vsi ostali bodo zvedeli po pregledu... no, širši krog pa še po NS.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.9.2008 13:49:53
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka mene bo kaaaap, prav zares! sem rekla, da se nosečo počutim KAAAAAAJJJJJJJJJJ???????????????????? Ajsi moja...ne morem verjet, mene bo kap!!!! Kaj me nisi nič klicala.....skačem od veselja in se derem po bajti, da si noseča!!!!!!!!!!!!!!!!!! Čestitam!!!! Te bom jutri poklicala!!!! Bravo!!!! Jazzzika, naša Ajsi nas je vse na rit vrgla z prelepo novico!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.9.2008 14:11:30
|
|
|
|
jazzz27
|
joj punčare, tole pa je novica leta!!! Se mi zdi, da sem sigurno Alešiča preglasila!!! Ajsi v šoku, itak da si v šoku, pa g.Ledenko....naj skače namesto tebe!!!! Al se mi zdaj od kar vem skoz smeje!! Pa še naša KAHELCA je rodila...pa same dobre novičke!!! Pa po riti te bom...a nisi mogla prej delat testa, kot pa da si še 200€ sprašila za špike?! Akua..kako si ti? A je kaj novega?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.9.2008 14:15:09
|
|
|
|
ledenka
|
jazzzika, po moje je tale keš za špike vsega kriv ker sem tako rekoč lulala na 500€ toliko sem sprašla za zdravila! pa kje sem si mislila, da bi bilo to realno anyway, če rabiš še menogon, veš, kje ga dobiš bom počakala na pregled in bom potem oddajala naprej
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.9.2008 14:16:23
|
|
|
|
pikicao.
|
alesica bo tezko preglasila, saj pr men ne k moj gleda to formulo in se ta alesic dere k d ga na velko potrebo tisci , ah moski pa ta formula ... ajsiii teb pa ples veselja plesemo pa izvoli rozico za to prelepo novico
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.9.2008 14:17:44
|
|
|
|
ledenka
|
pa še to, kar sem napisala pri IVFovkah... punce, jaz še vedno ne morem verjet Grethy, sem ti spisala napotke... in jih bom kar objavila v naše napotke tam zgoraj, seveda malo sfrizirano punce moje drage, vsaki posebej se iskreno zahvaljujem za čestitke... želim vsem, da v tem postopku (ali še prej, kajne, Zarja) vidite svoj plusek! in prepričana sem, da brez smeha tule na forumu - na tej temi in pri mojih dragih borkah ne bi uspelo carice ste, zlate moje prijateljice! morda je pripomogu UZ pri Reškotu, da so plavalčki našli tapravi cilj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.9.2008 14:33:06
|
|
|
|
jazzz27
|
Ajsi...jaz še zdaj zobe sončim
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.9.2008 14:45:54
|
|
|
|
spelka12
|
AJSIKA - NE MOREM VERJET. JEST GREM KUJ ZDEJ LULAT NA 500€ . ČESTITAM NOSEČKA.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.9.2008 14:45:59
|
|
|
|
ledenka
|
joj, punce, jaz sem še kar out moje pluseke sem dala v album, geslo je plusek
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.9.2008 15:32:05
|
|
|
|
Erin
|
Ajsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! ČESTITAM!!! Naj poteka vse tako kot je treba, da boš imela čez 8 mesecev v naročju zdravo dete! Super! Sem ful vesela zate!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.9.2008 17:20:27
|
|
|
|
pikicao.
|
piske jz sm pa prej nrdila, pa sm se opekla,... pisuka sem bentila je reku moj: a midva mislva dons kej ? k se bojim za svoje premozenje, k si dons tookk storasta
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.9.2008 17:41:54
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. piske jz sm pa prej nrdila, pa sm se opekla,... pisuka sem bentila je reku moj: a midva mislva dons kej ? k se bojim za svoje premozenje, k si dons tookk storasta To je pa zato, ker si Ivan Cankar Sigurn si kuhala, pa vmes tam po spolnosti dobronamerne linke popala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.9.2008 17:55:00
|
|
|
|
pikicao.
|
ja halo, a si jo vidla.. pisuka hocm ji pomagat ona pa pol men tko vse cudo se tuki gor najde
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.9.2008 18:12:02
|
|
|
|
LuNa73
|
jaz se hodim tja sam režat.... mi je tak fajn Pa itak, ona hoče žensko, ne pa linke... ti pa se čudiš, ko te ma pol grdo... mislim, haloooo???!?!?!?! Aja, zakaj pa res..zakaj si bla pa prvo anonimna?!?!? Mislim, da jo je to najbolj razkurl... anonimnost
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 7.9.2008 18:13:04 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.9.2008 18:16:15
|
|
|
|
pikicao.
|
sej ni vazn kdo ji je pisu, vazn je d sm ji napisala kam naj gre iskat tiste svoje babnce al kar kol.. pol se pa neki petelin
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.9.2008 18:23:59
|
|
|
|
LuNa73
|
pikica z O, ehhhhhhhhhhhh, nasmejala sem se pa . Vidiš, takle je to...človk je dober pa dobronameren pol pa.... jih dobi po piskrčku . In kak je zdej z roko?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.9.2008 18:26:02
|
|
|
|
pikicao.
|
dva mehurja mam .. sam sej bo.. bolj mojga skrbi kaj bo dons zvecer, hihihihi pa ti lunca, kako smo? vidis saj smehu sm pa pripomogla bravo jz
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.9.2008 18:37:59
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. dva mehurja mam .. sam sej bo.. bolj mojga skrbi kaj bo dons zvecer, hihihihi[image] uhhhhhhh.. pa sej bojo mehurčki zginal... tvojmu pa povej, da maš zdej itak onesposobljene roke, tak da bo vse bolj nežno... no, al pa tud ne http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] pa ti lunca, kako smo? vidis saj smehu sm pa pripomogla [image] jst se še kar o.k... dokler po pomoti ne obrnem glave na levo in zagledam en kup kričečega in deročega cotovja, ki se dere: zlikaj me, zlikaj me ! Tak, do sedmih sem si dala še luft... pol pa... napad! http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] bravo jz jst se tud tok rada smejim... še raje pa režim (to je tko, ko bi rabla skor pamperske) fotke ogledala... pa bi imela še drugo geslo! Mater, sam sem ugotovila, da ste same lušne pupe kle na borbi... ena je bolj lušna od druge....
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 7.9.2008 18:38:47 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.9.2008 18:42:45
|
|
|
|
pikicao.
|
hihihi, sam skoda k sm Ivan Cankar drugace pa mene tud cote cakajo, sam v drugem cimru... tko d jih ne slism in ne vidm k me klicejo... bom vidla ce bom dons.. mam izgovor d me roka boli
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.9.2008 18:47:23
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. hihihi, sam skoda k sm Ivan Cankar pa tvoj že to ve???!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.9.2008 18:51:28
|
|
|
|
pikicao.
|
ne se ne ve.. mu se skrivam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.9.2008 21:14:01
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka punce, BC mi je pred pol ure pokazal sem letela še po CB v DM in zdaj čakam, da me pritisne lulat!!! mene bo kaaaaap!!!!!!!!!! ja pa to je noro kaj jaz danes preberem.naša ledenka je nosečka iskrene čestitke.Tudi sama sva z dragim zadnji mesec veliko jemala vitamin e in jaz Q10.Punce MISLIM da to res deluje-veliko vitaminčkov oba z dragim.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.9.2008 22:38:36
|
|
|
|
benika
|
Ajsi , ČESTITKEEEEEEEEEEEE!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 7:15:57
|
|
|
|
oktavija
|
jUTRO!!!!! Jooooojjj kaj sem pa jaz zamudila!!!! LEDENKA ISKRENE ČESTITKE IZ VSEGA SRCA!!!!! SEJ NEMOREM VERJET!!!!!!! ŽELIM TI LEPO NOSEČNOST IN ZDRAVEGA BEJBIJA !!!! JAZ SEM TAKO VESELA ZA TEBE DA SEM KAR ZAČELA (AMPAK OD VESELJA)!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 8.9.2008 7:18:37
|
|
|
|
pikicao.
|
jutro, evo men se je nrdil tist kr sm prcakvala.. moj telo men nagaja ... dons bi mogla jt k ginek. pa se mi ulije ta tecka... ne, ni mogla saj se en dan pocakat d bi prsla takrat k je bla napovedana... pisuka
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?