|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
3.9.2008 14:46:24   
saba
in kaj na bi prinesla s sabo?

So zvezdice se prižgale,
da bodo pridne punčke spale.
Je luna posvetila,
punčke v sanje privabila.

Živa:''Mama, ti si ena moja majhna mama.''

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
3.9.2008 14:49:00   
marty1
pozdravljene novembrčice.

po res dolgem času se vam javljam, moram priznati, da že tri dni berem forum, ker ste v mojem dopustniškem času ogromno klepetale in sem imela kar veliko dela.

Skratka kar mraz me je stresel, ko sem prebirala tele vrstice in videla, da naši malčki res malo prihitevajo.
Vidim, da ni kaj več čakati in bo treba veselo na delo in pripravit vse potrebno za naše male štručke.

ORKA - čestitke za mali naraščaj in simpatično Emo želim, da bi hitro zrasla v pravo korenjakinjo, ki vam bo v velik ponos.
Zara13 - tudi tebi iskrene čestitke za malega Tiana
Carly - košara je resnično lepa, si mi kar skomine naredila.

Drugače pa sem imela danes pregled in je vse ok.
Pritisk je normalen, voda in hmg tudi, mali korenjak ima že 1200g in 39 cm.
Moja G. je res zlata ker mi čisto vsakič naredi UZ, da se z malim pozdraviva in si pomahava.
Naslednji pregled imam že čez 3t tako da je to 24.9. ker je rekla, da se bova bolj pogosto videvale.

Danes imamo ob 16h MŠ v Lj. tako, da že komaj čakam kaj nam bodo povedali, ker je bilo v pon. obupno.
V tisti mali predavalnici nas je sedelo kakih 140 se pravi po vseh stolih,po tleh in še na dodatnih klopeh ki so jih prinesli. GROZA ! Da ne govorim kako je bil slab zrak, da je ena boga reva nosečka kljub temu, da je sedela kar skupaj padla. Še večja groza, da ne poskrbijo za večji prostor če vedo koliko nas je.

V glavnem punce moje držite se in se kaj tipkamo.

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
3.9.2008 14:52:36   
članica
Jelka123, za prehod otroka na Hrvaško je postopek takle:

potrebuješ dve dovoljenji- obe dobiš na najbližji Upravni enoti, s seboj potrebuješ svoj osebni dokument, fajn je, da imaš še otrokov dokument in podatke o enem izmed starih staršev- EMŠO, št. dokumenta, s katerim gre čez mejo.

Eno dovoljenje je Soglasje zak. zastopnika -za hrvaško mejo- obrazce dobiš na UE, lahko izpolniš tam, ti overijo- cena1,06 EUr.Drugo dovoljenje je je za prehod slov. meje- na podlagi tvojega osebnega dokumenta- sprintajo ti ga na istem okenčku na UE - cena 0,71 EUR.   

Se sliši zapleteno, pa ni- lahko pa to urejajo le starši otroka. Samo dokumente imej s seboj. LP,

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
3.9.2008 15:03:15   
jelka123
hvala  za odgovore

punce ali vas tudi daje vgnezidtevi sindrom,mene vse moti,hočem belit stanovanje,zamenjat zavese in še 100 drugih stvari ki jih prej nisem niti opazila
zauser posted image  pa še nimam nič pripravljeno-čakam na Uz 25.09 takrat menda izvem za spol in bom potem lahko nabavila če bouser posted image ,zauser posted image pa mam stvari razen  raznih dodatkov in novosti seveda,tako najprej porihtat stanovanje pol pa cunjiceuser posted image

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

(odgovor članu članica)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
3.9.2008 15:10:22   
pomar*ANČA*
nam so tudi rekli, da v porodnišnico za otroka ne nosiš nič- vse kar potrebuješ dobiš tam, vem pa da so sestre precej alergične na dudike, zato jih v lj porodnišnico naj nebi nosili.

smo dobil pa seznam kaj potrebuje mamica za v porodnišnico, ga bom pretipkala:
- napotnico za sprejem
- napotnico za reševlaca
- potrjeno zd kartico
- materinsko knjižoco
- os. kartico
- pribor za osebno nego
- nogavice
- copate
- modrc
- spodnje hlačke

zadnje dvoje se uporabi le ob odhodu domov, saj tudi spodnje perilo dobiš menda v porodnišnici, modrca pa tam še ne rabiš. vse to kar sem napisala velja za ljubljansko porodnišnico. si onur mislila ti ta seznam?

je pa včeraj v mš rekla, da naj ne kopliciramo z nakupom, saj ogromno dobimo, pa otrok tudi zelo hitro raste, zato pa je seznam cotk tako kratek, če se kasneje kaj pojavi da še potrebujejo je pa itak potrebno dokupiti.

smo dobili pa še seznem za odhod domov, prehrano noseče matere ter poporodno telovadbo.

(odgovor članu članica)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
3.9.2008 15:19:49   
šema
IZVIRNO SPOROČILO: onur

Ma izgleda, da je od porodnišnice do poorodnišnice različno, ker moja prijateljica je dobila seznam stvari, ki jih potrebuje za dojenčka v porodnišnici.

Tudi pri nas na predavanju je babica poudarila, da si glede določenih stvari kljub majhnosti Slovenije po porodnišnicah še niso enotni- npr. široko povijanje (v Lj.porod. z letošnjim letom ni potrebno več široko povijati razen če UZ pokaže drugače oz. si same želimo).
Tudi glede čiščenja popka je rekla, da še niso enotni oni prakticirajo čiščenje s fiziološko raztopino, drugje še s 70% alkoholom (oni tega ne prakticirajo več, ker naj bi alkohol izsuševal tisti predel in zadostuje fiziološka)- rekla pa je, da lahko alkohol uporabljamo za obkladke.

luna- pavze ni, če si je ne vzameš (wc).

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
3.9.2008 15:22:54   
šema
IZVIRNO SPOROČILO: saba

V porodnišnici za dojenčka ne rabiš nič...še najmanj pa dude.....te sestre napi**ijo.

To, da sem šla v porodnišnico brez dude sem naredila 1krat in ne bom ponovila te napake, ker se otrok tako hitro navadi tiste njihove nagravžne dude, da maš doma potem problem- tko da z mano gre duda (avent ali pa nuk še nisem čist odločena)

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
3.9.2008 15:25:53   
pomar*ANČA*
šema: a v porodnišnici dobiš njihovo dudo? ker potem tudi jaz raje prinesem svojo...

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
3.9.2008 15:28:32   
šema
Leta 95 je blo tko, da si dobil njihovo dudo če je otrok jokal- moji so jo uturili, ko je bila na opazovanju je pa taka cela iz kavčuka (meni grozna)

Neposredna povezava do sporočila: 3909
3.9.2008 15:42:17   
šema
http://bp0.blogger.com/_sgZuF98JW14/SF98Qa2O8CI/AAAAAAAAA2Y/IbQgWI3iVl4/s1600-h/vrste+dudk.PNG

Ker ne znam prilepit slike dodajam link z dudo, ki jo je otrok lahko dobil v porodnišnici- je zadnja na levi strani

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
3.9.2008 15:43:50   
onur
Saba, prvo kot prvo naj bi prinesla plenice, totalna beda, ... Pomaranča tisti seznam sem mislila, saj smo mi skoraj istega dobili v materinski šoli. Glede dude, bi pa tudi jaz svojo vzela, pa naj sestre tečnarijo koliko hočejo.

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
3.9.2008 15:49:07   
pomar*ANČA*
vzeto na znanje, duda gre z mano v porodnišnico. glede plenic sem tudi že slišala, da svetujejo za ljubljanko porodnišno, da je fajn vzet kakšno s sabo, ker jih lahko celo zmanjka, po drugi strani pa pizd*** če otroka previješ v svojo. to sem samo slišala, kakšna je praksa bom videla novembra- upam da me ne prehitiuser posted image  

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
3.9.2008 16:00:44   
bobika1
hej. kak smo

Jaz sem pa bila malo pridna danes sem skoz do sedaj nekaj delala, prala, likala, čistla....
Aja ne, moja skleroza tudi, nisem še pozdravila novih... tak da lepo pozdravljene...user posted image

Emina83 ti si iz CE, boš hodila v CE v materinsko? Mogoče veš če je kdaj popoldne ali je samo zjutri?

Kako je kaj z Petro*k?

by

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
3.9.2008 16:46:40   
članica
Oj, se vidi, da sem danes sama doma- skoz v akciji.

Se strinjam punce, tudi jaz imam od prvega poroda take izkušnje- dudo bom vzela v porodnišnico. Sicer pa imam izkušnje z ljubljansko porodnišnico zelo ok, tu bom rodila tudi drugič.

Sem dolžna še podatke - sem iz Kamnika, stara 36 let, druga nosečnost- imamo že sina Tima- star je 12 let. 

(odgovor članu saba)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
3.9.2008 16:46:40   
poli*
ojla babike!
Naj še dodam, kaj naj mamica vzame v porodnišnico:

ZASE: vložke (vir80)..... ponekod jih nimaš na razpolago kolikor hočeš, zato je bolje imeti še kaj svojega- pa za domov tudi.

ZA OTROKA: en kompletek (primeren letnemu času), ene žabice, dve kapici (ena tetra), eno majčko, en body, copatke, 5 tetra plenic, odejico.
To naj bi blo za odhod domov.

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
3.9.2008 16:50:16   
poli*
Vgnezditveni sindrom- mene daje že kak mesec user posted image . Uglavnem, glede na videno in slišano (da so že novembrčki tukaj) je za našega malega že vse pripravljeno. No, edino še banjo morva kupit. Oblekce so že vse oprane, zlikane, pospravljene.... skratka: res samo še čakamo user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
3.9.2008 17:03:14   
pomar*ANČA*
članica, potem hodiš tudi ti v kamnik na mš? se vidimo danes user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
3.9.2008 17:14:26   
konina
Jaz bom tudi imela dudi s seboj. Sem imela tudi prvič. Res pa je, da jih ne marajo videti. Sem jo pa malo skrila, pa je bilo. Moderc za dojenje pa jaz mislim, da potrebujemo. Jaz sem ga, mi je že drugi dan mleko ven teklo in sem rabila blazinice. Sem se pa tudi glede tega s pediatrinjo skregala, ker je znorela, ko je videla da ga imam. Pa sem rekla da so moje j... in da naj zase poskrbi. je bila res nesramna, ampak takrat se pa nisem dala, ker sem imela full mleka in težka prsa. Vse mi je ven teklo. Kako naj bom brez modrca!!!???

Jaz sem pa sveže postrižena, barvala se bom pa čez kakšen mesec. Upam, da me kaj ne prehiti. user posted image  Tudi mene malo daje pospravljanje in pripravljanje za naša fantiča. Sedaj sem začela prati, pa mami mi pomaga, potem pa še likanje. Koške morava z dragim še iz kleti prinesti in jih prezračiti. Pa bo.

Sta bila pa naša dva pikeca tako aktivna danes dopoldne. Prav v veselje. Sta pa kar nežna in me zaenkrat še ne boli, ko brcata. Se pa včasih stisneta v kakšen kot, tako da imam občutek, da bosta tam ven padla. user posted image

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

Neposredna povezava do sporočila: 3918
3.9.2008 18:58:38   
caligula
Pozdravljene punce
Zaenkrat sem še doma čeprav imam neke vrste popadke ampak zelo čudno razporejene. En dan vsake pol ure do 20min, in imam občutek da mi bo pikec padu čez vse luknje vn tko mi nabija spodaj. Danes pa sem čisto v redu, le malo slabše ga čutim oz čutim ga na cca 3 ure kakšno brco. S tem razlogom predvidevam, da lahko kaj kmalu pričakujem pikca zunaj, kot so mi tudi povedali pri G. Trebuh mi je otrdeval pri vsakem krču in sm potem zmehčal.
Ampak zaenkrat je vse ok, čistitke novim mamicam, pa se kmalu spet slišmo.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
3.9.2008 19:21:00   
petra *k
pozdravljene, punce!!
vidim, da ste se lepo načvekale, od kar me ni blo domauser posted image . hvala vsem za lepe želje, čestitke zari13 ob rojstvu tiana!!!
ja jaz sem prišla že včeraj domov, ampak ne morem sedeti prav veliko, zato se vam tudi zdaj na hitro oglasim, da nete v skrbeh. moje stanje ni glih kaj dosti boljše kot pred odhodom v bolnico, ginekolog ni ugotovil kaj je narobe, prvo bi naj bilo krivo vnetje mehurja, pa je nasledni izvid pokazal, da je test negativen, tak da je to izključil, nato je rekel grozeči prezgodnji porod, vendar mislim da ni to, ker niti po ctg ni popadkov,je pa že naša tia dol obrnjena pa zelo zelo nizko, tak da ko se ji kolca, dobesedno čutim doli...saj vete kaj mislim neuser posted image . no v petek še grem na preiskave, te pa bo videl kaj je za narediti. je rekel, da če kaj nebo v redu, mi napiše napotnico za mariborsko porodnišnico, za vsak slučaj, ker na ptuju do 33.tedna ne delajo poroda. več pa vam sporočim v petek.
nisem vas niti imela časa prebrati, ne zamerite, naj se stanje malo poleže, ko bom lahko dalj časa sedela, pa bom vas takrat pokomentirala.
nekaj mora biti v zraku, 3novembrčice so že rodile, ki jih jaz osebno poznam, te pa še ve tu gor...nekaj je res v zraku.
uživajte, pa pazite svoje bušije!!!!

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
3.9.2008 19:45:31   
nagajiva
Ojla user posted image

Sem se danes cel dan potepala in sem tako utrujena user posted image user posted image user posted image ...................Sma bla na parceli, malo kosila pa letala po trg. za gradbeni material....... Nama pridejo v petek cesto rihtat, pa v soboto naredit izkop user posted image . In sem seveda user posted image ........
Jutri pa, poleg vsega ostalega, še v nabavo za user posted image . Grema naročit voziček, pa banjico kupit, cotike, pa še kake malenkosti. Ker novembrčki pač nekaj hitijo in da ne bo potem panike.....user posted image  Sicer pa me moj ne sme slišati, da po tem razmišljam, ker bi jih dobila po ri...user posted image user posted image user posted image user posted image ......
Sicer pa je naš user posted image  precej aktiven. Sploh, ko bi jaz počivala. Včasih se mi zdi, da je povsod naenkrat in da bo kar čez trebuh ven pogledal user posted image ....
-pričnema danes tedn in bom vidla kak seznam bomo dobili v MB.
Petra*k-upam, da se stanje čimprej porihta user posted image .
Caligula-skušaj met detece še nekaj časa v bušiju........user posted image user posted image
Grem si sedaj sladoled privoščit...mnjami......user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
3.9.2008 22:41:03   
Polynesia
KLIKNI tukaj

Ena frišna slikica malega Tiana od naše mamice Zare13 !!!

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 3.9.2008 22:44:06 >

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
3.9.2008 22:51:53   
Polynesia

Dober večer srečke moje user posted image .

Se na hitro javim, sem ravno izpod tuša, pa nekaj me je glava začela bolet user posted image , še lase si posušim in grem kar počasi v posteljo, jutri zjutraj imam spet MŠ.

Kar se tiče MŠ v Lj.porodnišnici sem jaz več kot zadovoljna, res pa je da hodim zjutraj ob 9h in ni ravno takšne gužve kot popoldan, pa že zjutraj na momente meni rata vroče, samo ne vem a je to od hormončkov user posted image .

Aja a veste kdo hodi na MŠ.....Oto Pestner, hahahahaha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ima eno mlado punco in mislim da ima enkrat takrat rok kot me.

Duda gre definitivno z mano v porodnišnico, jaz imam silikonsko od Mam-a za novorojenčke in je čist mala, čeprav pravijo da "kao" naj silikonske novorojenčki ne bi uporabljali, ampak mi ji bomo. Vsaka mamica zase že ve kaj je prav a ne punce.

Modrček tudi jaz si ne predstavljam, da če imaš full mleka in ti vse ven teče, da boš pa tm kr brez, se kar strinjam da se postavimo zase.

petra &  caligula le počivajta in čuvajta se user posted image .

Orka upam na še kaj novičk, mogoče jo pa jutri spet kaj srečam, v torek sem srečala samo njenega možeka user posted image .

Jojjjjjjj da se pohvalim, nama so pa danes prinesli vso pohištvo za novo dnevno in za sobico našega fantka....sicer je še vse po škatlah in teh je ogrooooooooomnooooo user posted image user posted image user posted image user posted image ...v ponedeljek pa nama pridejo vse zmontirati, mislim da bosta fanta delala kar cel dan, ker je res veliko vsega...in seveda ko bo vse končano in prištimano za našega malčka, tudi jaz kaj poslikam.

Toliko za zdej pa smo na vezi.

Nočko zvezdice zaspanke user posted image .

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 3.9.2008 22:53:37 >

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
4.9.2008 9:24:06   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     29 let        LJ         09.09       user posted image user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ         09.09.       user posted image

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE        pregled      user posted image

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB        26.08      user posted image user posted image

5.  02.11.    poli*                    (1user posted image ,0user posted image )     ?? let       kraj      12.09.        user posted image

6.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj      pregled    user posted image    

7.  03.11.    tamy31                (2user posted image ,1user posted image )     24 let       NM        pregled

8.  04.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image )      28 let   Jesenice   RODILA      user posted image

9.  05.11.   Mijavčekuser posted image  user posted image      (1user posted image ,0 user posted image )   32 let        LJ       pregled      user posted image user posted image

10. 05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let         LJ       pregled   user posted image

11.
06.11.    Saskha                (1user posted image ,0user posted image    28 let        LJ        pregled

12. 06.11.   Polynesia            (2user posted image ,0user posted image    28 let        LJ         02.10      user posted image

13. 07.11.   gugu                    (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.    pregled

14. 07.11.   carly                   (?user posted image ,? user posted image )      26 let   Jesenice   278279.09.        user posted image

15. 08.11.   mihi78                (4 user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj        pregled

16. 08.11.    nixie                   (?user posted image ,?user posted image )      ?? let     kraj         pregled

17. 08.11    Nina BG               (? user posted image ,1user posted image    ?? let     kraj         pregled

18. 08.11      vebo                   (4 user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    16.09.  user posted image

19. 09.11     petra *k             (1user posted image , 0user posted image )     25 let    Ptuj         25.09 user posted image

20. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB          16.09  user posted image    

21. 10.11.    Hanna M.            (2user posted image ,1user posted image     ?? let      kraj         pregled 

22. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj        pregled  

23. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ          pregled 

24. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale    26.08

25. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj       pregled    

26. 11.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale   15.09    user posted image  

27. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ          10.09.    user posted image

28. 13.11.   pat13                  (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ         12.09  user posted image

29. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )      42 let       PO         pregled

30. 16.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ          22.09   user posted image   

31. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš    22.09   user posted image

32. 13.11.   Charley user posted image user posted image      (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik    10.09 user posted image user posted image

33. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         pregled 

34. 14.11.    Članica                (2user posted image ,user posted image 1 )     36 let    Kamnik    pregled user posted image

35.  16.11    caligula               (1user posted image ,0user posted image )     26 let       NM        pregled  user posted image     

36. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )     26 let    Gorenj.    03.09.   user posted image   

37. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

38. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj        pregled

39. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let       LJ         pregeld   user posted image  

40. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )     33 let        LJ         RODILA user posted image  

41.  20.11.    onur                    (?user posted image , 0user posted image )   27 let      Kras       pregled  user posted image

42. 21.11    Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ          pregled   user posted image

43. 21.11.    natasa78user posted image user posted image    (2user posted image ,1user posted image   ?? let      kraj        pregled   user posted image user posted image

44. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         25.09    user posted image  

45. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM          15.09. user posted image user posted image    

46. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image )    31 let      KP           03.09.      user posted image

47. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

48. 24.11.   klavdiy4              (?user posted image ,?user posted image )    18 let     kraj           pregled

49. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj  
        pregled 

50. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       26.09.  user posted image

51. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         pregled 

52. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image    32 let       MB          pregled

53. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          25.09  user posted image

54. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           pregled  

55. 26.11.    amani                 (2user posted image ,1user posted image )     26 let       LJ           pregled

56. 26.11.    Marty1                (1user posted image ,0user posted image )   32 let       LJ           24.09 user posted image

57. 27.11.    Oaza                  (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         pregeld    user posted image

58. 27.11.    MissI                   (1user posted image ,0user posted image )    ?? let      kraj         pregled

59. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )    ?? let      kraj         pregled

60. 30.11.    RENY19              (1user posted image ,0user posted image )     ?? let    Brežice     pregled

??          Ssheila
                     (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled

??          Anonimna                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                          (2user posted image ,1user posted image )         ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                  (?user posted image ,?user posted image )         37 let          kraj         pregled

??          mvtz                           (2user posted image , 1user posted image      ??let           kraj         pregled

Kontakti za sporočanje novičk:

Anime:    041 799 128
kmercun@gmail.com
Bobika1: 040/231-331 ,
sanja.sobar@email.si
klavdiy4: 040 216 303,
klavdija.pustoslemsek@email.si 

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                         TUKAJ                   TUK 

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka 

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
4.9.2008 9:55:37   
onur
Petra*k in caligula počivajta. Caligula tudi meni otrdeva trebuh, še posebej zvečer.
Danes mi je ratalo vstat malo bolj zgodaj kot ponavadi. Možek in tast sta večraj sestavila omaro za otroško sobo, jaz sem full oblekic označla. Danes bom malo omaro obrisala in pospravila v sobi, nato pa pranje cunjic in pospravljanje. Popoldan pa v materinsko šolo.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?