|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
6.9.2008 18:29:33   
mojval
Neža se zahvaljuje za čestitke in obenem čestita tudi Taju.
Ojoj kako ta čas beži, me kar stisne, ko pomislim da čez en mesec ne bo več vse tako tako lepo potekal najin dan... Lažje mi je le, ker jo bo čuvala moja mami.
Vidim, da vse nekaj čistite.. Katera je tista, ki dela po terenu??? Se priporočam tudi jaz.
Lep dan še vnaprej vsem in pošljite še k nam malo dežja, ker pri nas samo zoprno piha in potem sploh ne vem, kako user posted image  oblečt za ven???

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
6.9.2008 21:05:03   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: mklks

manca....me še ne veva, edin v torek in sredo ne morve, ker v torek delam, v sredo mava pa sistematski???

v torek pa sredo tako ali tako ne moreš priti, saj bazarja takrat še ni...začne se v četrtek in traja do nedelje

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
6.9.2008 21:17:58   
tintin
Oj, Manca imaš zs.
Mi gremo na Bazar v petek popoldan, ker moramo v tacen po eno letvico od kavča...zakaj že, če smo šli ponjo že včeraj? Ja.......nismo vzeli prave, seveda...user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
6.9.2008 21:34:08   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Oj, Manca imaš zs.

hvala za hitr odgovor. Se vidimo torej jutriuser posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
7.9.2008 8:49:41   
Dajica
Juuuuuuuuuuuuuuuuuuutroooooooooooooooo!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
7.9.2008 8:56:58   
mklks
dobro jutro!!

danes pa nisem prva:)
dajica, si me prehitelauser posted image

manca, ja sem potem pogledala pa se res začne šele v četrtek, ne vem zakaj se misla da je začetek že v ponedeljek:):)

ja medve bova šle verjetno tudi v petek potem, sam še nevem ali dopoldne ali popoldne??

drugač pa danes 4 ure delam tko da zdej že pridno čičam za mizo:)

je pa naša mala nekam čudna, včeraj popoldne ko je spala je tko prešvicala vse in danes ponoči ko sem jo šla pogledat je blo vse okoli mokro, najprej sem misla da se je polulala, je blo pa prešvicano???
s tem da ni blo tko vroče v sobi, ne vem kaj se to kuha?
danes pa, ko je vstala zjutri, je mela usta polna tiste spenjene bele slineuser posted image
prvo sem pomislna na slinovko ampak vročine nobene, obnaša se tko kt ponavadi, malo bolj je sicer sitna ampak ne vem no....

kaj pa če so res samo zobki???

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
7.9.2008 10:21:32   
Tanayya29
jutro!!!!

hvala za kavice,obema ;).

mkkls
uffff,verjetno so pa res zobki.Slinovka je tko,da nič ne jejo,in majo neke afte po ustih(tako se spomnim iz vrtca).

ilije,uuuu super za fejsbuk ;).A ni fajn?

oranža,veš da sem mislila,da je Taj dejansko bil zadnji z zobmi ;).Upam,da ga tudi vi kmalu zagledate ;))).

No,včeraj je bil pospravljalni dan,očitno,jaz sem tudi mela mal generalko,sm vsea okna pomila,po tleh itd....Da mi ne bo treba,pol k se bomo selili vse.

Taj je bil z očijem v LJ.

Tako,da imamo super sveteče stanovanje ;;)))).

šibam še v trgovino,in se kaj javim....

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
7.9.2008 10:51:19   
Nana Liza
Gruška - Vse naj naj in lepo praznuj! user posted image

Mi imamo pa doma oba otroka prehlajena. Ta velika je že iz vrtca bila v petek, Tevž je pa danes ponoči mu začelo teči iz noska. Včeraj  zvečer je eno uro jokal, no potem smo pa ugotovili, da mu je spodaj pririnila dvojkica.user posted image

Danes izgleda lep dan, samo meni se pa danes tako ne da nikamor. Verjetno bomo kar doma. Tudi paše.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
7.9.2008 11:00:31   
levčica
Ojla čveke!

Končno mam mal časa da vas pozdravim! Midva sva bla še mal na morju in pridelala nov zobek, tko da AJTAK mamo 5 zobkov! Na morju je mali tut pogruntal kako se plazi naprejuser posted image , ko sva pa prišla domov je pa kar naenkrat stal ob meni in se naslanjal na kavčuser posted image , se mu je zadnji teden ful dogajalo, je pogruntal kup reči. Mela sva tudi prvi obisk pri zobarju (a ne Dajicauser posted image ).

Zdej bom pa počas začela za nazaj brat (od 42 strani naprej), da vidim kaj se vam je dogajalo! Najbrž bo trajalo 14 dni pri tem tempu k ga mam zdej, sej user posted image skoz okrog leze in morm pazit na varnost ker mamo bol mal prostora in zvečer noče zaspat, če ne gre mami tut zraven spatuser posted image

Gruška vse najboljše pa upam da ste lepo praznoval!user posted image

Če ne moreš pomagati, pa vsaj nagajaj! Važno je sodelovati!

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
7.9.2008 11:17:16   
mama11
Dobro jutro! Danes smo spali skoraj do 8h (pupa očitno ve, da je nedelja user posted image ), potem sta se moj in pupa odpravila na balinišče, da sem jaz malo pospravila in se pocrkljala (depilacija nog, peeling, pedikura), potem sta prišla nazaj, se je dete še malo igralo, potem je šla spat (HB izgleda, da so protesti pri dnevnem spanju mimo, 3x trkam), oči je šel jahat, jaz pa (kam drugam) na RR.

IZVIRNO SPOROČILO: mklks
kaj pa če so res samo zobki???

Poglej dlesni, če je kaj napeto. Sicer imaš pa za otroške bolezni forum tudi na Med.Over.Net, pa se malo posvetuj.

Čestitke Tevžu in Maticu za nova zobka. Meni naša noče nič več pokazat dlesni, še ko ji čistim zobke s krtačko, jo komaj spravim noter user posted image

Dajica imaš ZS.

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
7.9.2008 11:43:25   
alex28
Gruška: Vse najboljše za te, vse najboljše za te, vse najboljše draga Gruška, vse najboljše za te!!!!!  user posted image  Pa s tortico si mi kr lušte naredila,.. ker sem ful sladkosnedna.

Hvala punce za čestitke za plazenje,.. čestitam tudi ostalim malim nadebudnežem za plazenje, za zobke,..........itd. user posted image user posted image user posted image

Pozdravček vsem pa lepo se imejte in lep dan

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
7.9.2008 12:53:39   
naraščaj
Dan

včer se nisem uspela nč javt, saj smo popoldne šli na tastov abraham. Je bla pa T ful pridna tko, da sva bli na pikniku celo do 10ih + dobre pol urce vožnje do doma. Sam kaj ko se mi je v avtu tako drla, da je kr bruhala zraven. Ne morem nikamor sama it, ker mam cele scene, ko se voziva. Še dobr, da je z mano šla moja sestra in njena hči (Ostali so še ostali) da jo je merkala (zarad bruhanja). Na vsak način je htela, da gre k men. Ja pa ja de, saj ne more bit skos po njen. Pol se je pa še le pri tunelih umirila (lučke) in pol v Tepanju zaspala user posted image user posted image  Se mi kr smil, sam me pa to ful sprovicira. Še najbol pa moj, ko reče da sem edina mamica, ki ne gre kam sama (šopingi, obiski,..). Ko pa že grem mam pa itak vedno ful scene, da me res mine kam it. Sem misla, da bo bolš, ko bo v tem sedežu, ko gleda naprej, ampak žal ni. user posted image user posted image

Vglavnem sem ko cunja.Zdele kuham piščančjo juhco kaj več pa ne, saj je moj prej prnesel še ful bograča in bova midva kr to.

IZVIRNO SPOROČILO: levčica

Gruška vse najboljše pa upam da ste lepo praznoval!user posted image
Tut od naju

Vsem ki ste še karkol praznovali oz. boste pa tut vse naj naj
in čestitke vsem za nove zobke.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu levčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
7.9.2008 13:52:13   
mama11
Ajtak, mogoče je pa kaj takega jedel, da mu je utrdilo blato. Božček, namaži ga po ritki z Bepanthen Plus.

Mi se pa odpravljamo v Ribnico na sejem. Gre še kdo - Sonchek, Martita, Nana Liza?

Grem še razobesit perilo, potem pa v nizki štart.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
7.9.2008 13:58:30   
tabi
dan
punce hvala za kavicouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za vse novo predelane zobikeuser posted image user posted image user posted image

Men je včeraj piknik uspel,ampak dons pa z mojmu ne govorimuser posted image user posted image Niko je dal lačno,neprevitno,neumito spat,Nejca k tašči on pa počes v dnevni in to 22.15ihuser posted image .Sem po hitrem postopku nejca potegnila od tašče,nafutrala,umila pa dala spat.Pol sem še Niko previla(kr v spanju)pa dala po flašk čokolinota,Mojmu pa zagrozila da nima vstopa v spalnico.
Dons pa obema teče iz nosa,Niki clo iz učk(gnoj)tko da moram jutri k P.po kaplce.
Jst sem pa dons čist fertik od celega tedna+sobota pa dans dop.
Zdela tamala dva spita moj pred tv(je F1)jst grem pa mal podolgem-končnouser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
7.9.2008 15:43:07   
Oranža
Ajtaaaaak, mi imamo tud 1. zobeeeeeeekkkkkkkkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer zadaj ampak jeuser posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
7.9.2008 16:50:43   
mamuška
Hoj!

Še smo živi,s mo se pa pridružili klubu prehlajenih, K niti prvega tedna vrtca ni zdelal, že v petek je začel smrkat in kašljat, grlo ima vneto, zdaj samo čakam, kdaj sledi D. Tok sem jezna na eno mamo, ki je v torek sama prišla vsa bolna v vrtec, pa potem cincala tja na okoli pa v otroke rinila, potem je menda že v sredo bil njen tamau čist adijo v vrtcu, v četrtek ga je vseeno privlekla v vrtec in je sredi dneva v vrtcu zakuhal, no v petek sta mu pa sledila naš in še ena punčka. Ma jest ne vem, a folk res ne zna sebe in svojih bolnih otrok doma imet?!!!

K se je včeraj pol še po eni trapariji poleg prehlada natrgal mošnjo, tako da smo leteli k dežurnemu, pa k sreči ni blo za šivat, samo obkladke nosi na svojem premoženju.  Podn, ustrašla sem se za znoret in na koncu bi ga najraje našeškala, ker ga zadnje čase pošteno biksa in dela same neumnosti oz. stvari, za katere točno ve, da pri nas od pamtiveka niso dovoljene. Največja kazen pa je itak, da je danes namesto piknika lepo v postelji

Vmes se mi dogaja dogovarjanje za cepljenje pod nadzorom za D, logoped, specialni pedagog, delovna terapija, nevrofizioterapija, papirji za podaljšanje porodniške, pol smo imel dimnikarja in generalno čiščenje kamina in dimnika - a zdej veste, zakaj me sploh ni? Kdo je že rekel, da se med porodniško spočiješ?! Cepec!

No, pa da še mal počastimo: - user posted image user posted image user posted image 11 mescev imamo že, 6 zob, 2 na pohodu in mali mož se je začel spuščat za korakec ali dva. Evo, šibam naprej, čajčke kuhat in obkaldke menjat

< Sporočilo je popravil mamuška -- 7.9.2008 17:04:25 >

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
7.9.2008 17:02:11   
barika
Dan

Naša noč je bila fulll grozna: mene je včeraj cel dan trebuh bolel, potem pa bruhanje, pa glavobol, pa nič spanja, mali je pa ob treh zjutraj začel plesat po postelji, pa sma se mu režala in ga pustila, nej dela kar hoče, jaz nisem imela nič moči. No danes me samo še trebuh boli, glava je ok, ker sem mogla ob 6. zjutraj vzet A.migran user posted image   (še dobr, da imam pridnega otroka, ki ne rogovili, ko mu ni treba). Pa skoz neko otroško blato (drek po domače) voham... user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še moj je do 4!!! zjutraj igrce špilal, mislim svašta no, in potem naj imam še enega otroka (pa sej ga niti nima časa naredituser posted image )

Mamuška user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
7.9.2008 19:37:52   
mklks
oj!

danes sem bolj zgodna, naša mala že dobrih petnajst minut spi, ni čez dan skori nič spala in je bla tko utrujena da sem jo dala kar v mižule, bom pa posledično mogla zjutri tolk bolj zgodi vstatuser posted image user posted image

mamuškauser posted image ti enga angelčka pošiljam:):)

zdej grem pa neki pojest, pa se še potem kaj javim....med pavzo za učenjeuser posted image

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
7.9.2008 20:40:20   
jooly
Ahoj. Da se še jaz mal pofočkam...

prvi teden v šoli... je minil kar hitro in brez dodatnih čustvenih izlivov (pri men sevedauser posted image user posted image ). V petek smo prinesli torbico domov, v njej pa stvari, kjer so pač že kaj delali, in sicer 2 delovna zvezka za slovenščino in enega za matematiko. Dobil je tud urnik, no da vam povem, jutri imajo prvi dve uri slovenščno, potem glasbeno vzgojo in zadnjo uro spoznavanje okolja user posted image  Vpisal se je tut na nogomet, ki bo po šoli od 3h-4h enkrat al pa dvakrat na teden.

zobki... tud mi smo imel v petek pregled in me je zobarca potolažla, da so pač nastreljeni po celih ustih zato, ker je trenutno še veliiiik prostora in da se bojo sčasoma zravnal, ko bojo še drugi zlezli ven. Jih imamo zdej že 8, 4+4 user posted image  Mislm, da je tale zadnja dvojkica prvič zahtevala tud mal vročince, tekoč nosek, mal driske in tečkanje.

Dajica, Levčica, Tabi... a mate ve tud zobarja v Domžalah? Pa pediatra? Pri katerem so Kaja, Matic in Nika?? Kim je pri Pretnarjevi in sem ful zadovoljna

lulanje... jutr morm spet po novo vrečko, tole mi je pa res cela znanost user posted image . Plenica čist mokra, vrečka pa prazna user posted image  Pa sej ja vem kje punce lulamo user posted image user posted image user posted image .

iztekanje porodniške... sej ne bi o tem, ampak mislm, da se neizogibno približuje user posted image  Kdaj boste začele uvajat otročke v varstvo oz. vrtec?? Jaz sem z mojo varuško zmenjena enkrat v začetku oktobra (seveda zlo počas in brez nepotrebnega hitenja), delat pa začnem 3.11.

Garderoba... počas bo treba tud kej zase kupit, ne sam za otroke... sploh ko bom šla nazaj v službo. Sem dons v kleti pregledala mal čevlje, sami štikli in petke... si sploh ne predstavlam, kako se bom spet navadla user posted image user posted image

pravljice za lahko noč na cd-jih... a ma kera slučajno kakšno fajn zbirko pravljic?? Naši cd-ji so čist spraskani in preskakujejo da je yoy. Se sploh ne da več normalno poslušat. Na muli mi pa že 2 tedna load-a eno bogo pravljico user posted image   Lohk tud sama presnamem, sam da je. V glavnem, se priporočam user posted image .

Tok zaenkrat, če se pa še kej spomnem, pa pršibam nazaj user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
7.9.2008 20:54:15   
nemrak
user posted image user posted image ,
jooli, jaz jo začnem uvajat že čez 14 dni, porodniška pa mi poteče 6.10, pa upam, da dobim še 14 dni dopusta. Js točno čez en mesec moram v službo user posted image .
Pa m9i ni jasno, kako bo mala v vrtcu, ker je takšna mamina maza. Sem jo v petek pustila pri prijateljici ravno zaradi tega, da se koga navadi, pa je celih 20 min, ko me ni bilo drla, kot bi jo iz kože deval.
Upam , da se bo v enem mesecu unesla. Sva se pa z mojim zmenila, da jo bo on uvajal, ker drugače bo kriza.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
7.9.2008 21:32:21   
potepinka
Čer

Vsem ki ste praznovali čestitke,danes ima tudi moja hči rojstni dan,v živo se spovnem kako me je pred 12 leti matralo,jah čas beži

iztekanje porodniške-začnem 3.11 Jolly tako kot ti,Mark ne gre v vrtec ker bom delala 4 urni delovni čas.Mark-u ni panike če ga kje pustim se nobenga ne boji važn da je njemu lepo,potem ni panike

Vsem za nove zobke  user posted image user posted image user posted image

Mi zobozdravnika nismo imeli in ne verjamem da ga sploh bomo user posted image

no pa še naše novo vozilo

Babi in Mark

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
7.9.2008 21:47:14   
mama11
user posted image Joj, meni porodniška izteče 11.10., HB na soboto user posted image , pa se bomo še 2 dneva švercal. Uvajanja pa ne bo, oz. bo tašča nekajkrat v zadnjem mesecu mirkala po dlje časa, ker bom jaz potrebovala usluge šivilje in kakšen konkreten shopping. Si nisem nobene cunje za službo (razen nosečniških, ki absolutno ne štejejo) nabavila že od decembra 2006.

Ribnica - pupa dobila ful lepe copatke (5 evrov, sam mislim, da jih bo raje pojedla, ker imajo zajčja ušesa user posted image ) in štrikano jopico. Mamica pa nič.

Grem počivat, bo jutri kup letanja. Ste gledale ATTNP?

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
7.9.2008 22:37:41   
kanarka
Jaz pa nisem imela namena Sare dati v vrtec, ampak vseeno resno premišljujem, da bi jo dala. Namreč tako uživa, ko vidi druge otroke, da je joj. Pa sem razmišljala, da mogoče 4 urce bo celo dobro za vse. Vrtci tukaj so tako ali tako privat in ni panike dobiti mesto. Sem pa že dobila seznam najboljšihuser posted image . Bom le počakala, da shodi. Se mi zdi super, če se lahko sama premika in ni odvisna od nikogar. Drugi razlog pa je jezik. Tam se bo le hkratko učila tudi špansko in bo tako lahko spregovorila oba jezika naenkrat.

GB, dej mi na ZS pošlji tvoj mail, da ti slikce kar po mailu pošljem. Mi je najlažje. Tuki mi jih noče sprejet, ker so kao prevelike. Prej pa nikol ni blo problema.

Glede garderobe sem pa jaz res srečnica pa tamala tut. Njej tako ali tako samo bodye kupujem, sebi pa 1x na leto (na razprodajah) in nimam več skrbi. Je pa res, da mi zato moda ni glih več vrlinauser posted image . Ste me pa HB tukaj prosvetlile, kaj so to gladiatorkeuser posted image .

Midve sva v splošnem že bolje. Sarica še ful kašlja, ampak upam, da je najhujše za nama. Vročine nima več.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
8.9.2008 7:19:59   
tabi
dobro jutro

ker sem prva sem pristavla eno močnouser posted image

Spanje po treh dneh super sam Nika je ponoči zakuhalauser posted image ob enih neki jamra grem k njej vroča,zmerim pa 38.7vročine dam svečko mal pocrklam pa dam nazaj v posteljico pa še kr spiuser posted image Nejca pa je dons oči peljal v vrtecuser posted image

Jolly ja jst mam Klemenčičevouser posted image user posted image super zadovoljna,če je pa ni pa obvezno k Pretnarjevi tut superuser posted image user posted image .Zobarco do 3let pa imamo Goljo Pa sem šele zdej zadovoljna z njo ker lani ko sem bla prvič z nejcem pri njej je bla tak strup(lih s porodniške je pršla)

Man poteče porodniška 4.10.pa bom dala še 14 dni dop.tko da grem v službo 20.10user posted image Nika pa v varstvo k gospe ali v najboljšem primeru v vrtec teden dni prejuser posted image

Potepinka kakšnega korenjaka imašuser posted image user posted image user posted image user posted image ful lepe sličice

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
8.9.2008 7:28:58   
ajtak
Dobro jutro,

za mano je ena peklenska noc. Zbudila sem se popolnoma zlomljena ker je mali od 3h spal pri nama - na 140 pojstle user posted image
Pa se to mu je blo treba dat vsaj vsako uro ene 2× dudo pa ga potolazit user posted image

Danes mava koncno posvetovalnico (pa bo cez 9 dni ze 10.m. star)... pa ji prov moram rito (Tjasevouser posted image ) pokazat da pove a je alergija al glivice al kaj...

Ja uvajanje... midva mava danes pregled pa bojo povedal a zacneva z vrtcem 17. al ze 1.10.
Jaz pa se vedno iscem sluzbo... in delam diplomo... Slucajno ve katera da bi tu na Celjskem koncu iskali kaj za trgovino ali pa kak vrtec, solo???

Sva bila pa s Tjasem zdaj dva dni po piknikih in sva mela vceraj zvecer generalno ciscenjeuser posted image . Sva postrigla nohte (roke, noge), pa se s krtacko sem mu jih mogla zdrgnt da sva svinjarijo ven spravla, pa usesa umit, seveda celga skopat... kolena je mel taka, da sem jih mogla dvakrat namilit user posted image user posted image  Je pa zdej tko cist da se kr sveti, upam da bo zdrzal do posvetovalnice...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.