|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
6.9.2008 0:29:32   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

IZVIRNO SPOROČILO: nizy

a zj si pa ušla user posted image

ne, ne, sam mal še iščemuser posted image

sam ne glutena, k tega se mi dons ne da več študirat...bom ob priliki, obljubim

jaz sem P zadnjič vprašala glede glutena , pa pravi , da po 6m ni omejitve  user posted image ...., če je že kdo alergičen na gluten ,  se bo  itak  celiakija  pokazala  slej ko prej user posted image .... no kakorkoli že , jaz naši že dajem skoraj vso hrano , ja pa tut kakšen keksolino dobi na redčenem alpskem mleku , zaenkrat  reakcij na GH ni  user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
6.9.2008 0:32:53   
jencili

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

a zj si pa ušla user posted image

ne, ne, sam mal še iščemuser posted image

sam ne glutena, k tega se mi dons ne da več študirat...bom ob priliki, obljubim

jaz sem P zadnjič vprašala glede glutena , pa pravi , da po 6m ni omejitve  user posted image ...., če je že kdo alergičen na gluten ,  se bo  itak  celiakija  pokazala  slej ko prej user posted image .... no kakorkoli že , jaz naši že dajem skoraj vso hrano , ja pa tut kakšen keksolino dobi na redčenem alpskem mleku , zaenkrat  reakcij na GH ni  user posted image

tud men je enak rekla patronažna. No, glede na to, da sva midva šele cca 10 dni na GH, mu še ne bom nevem kaj dajala, sm mu pa dala piškotke z glutenom, sam to ene 3 vsega skupi,pa še ful mali so.

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
6.9.2008 0:33:16   
nizy
ja pri nas  pali zelenjavna juha z jušnimi kroglicami user posted image , pa še fajn se raztopijo , da ni potrebno pasirat , zelenjavo pa samo z vilico zmečkam user posted image  

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
6.9.2008 0:33:22   
jencili
in Nizy, ti je blo kej všeč od linkov?user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
6.9.2008 0:35:07   
nizy
in Nizy, ti je blo kej všeč od linkov?

user posted image user posted image user posted image , cene so pa user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
6.9.2008 0:39:36   
jencili

in Nizy, ti je blo kej všeč od linkov?

user posted image user posted image user posted image , cene so pa user posted image

jah, kukr kej. Uni v pikapolonci so ful ugodni za 5€

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
6.9.2008 0:53:20   
jencili
nč, jst grem tud počasi spat.
Nisem več nč pametnega našla oz. vsaj ne tistega, kar sem iskala.

nočkouser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
6.9.2008 0:58:05   
nizy
nočko user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
6.9.2008 7:42:46   
Janey
prvaauser posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
6.9.2008 7:48:41   
Janey
jutro

budni že eno uro, noč za kozlatuser posted image user posted image user posted image =zombi...zeleno že vidim, glava me boli, pod okami imam bule...mah...sej bo, nkratuser posted image user posted image

razen tega, da sem nenaspana, z lubekom sma se že skregala, ker je htel z motorjem (pa sma se zmenla, da v službo hodi z avtom),  ven bi šla pa moram čakat neko hitro pošto za lubekovo seko (je lahko pride tut ob 2h) sem pa dobrouser posted image user posted image

zdaj sem  dobila odgovor od mentorice kaj vse bi naj v dnevniku popravila in da je slab, da nisem vnesla najpomebenejših elementov...jaz sem ga pa že poslalauser posted image no upam, da mi ga vseeno priznajo...kja morem zdaj. sj mam olajševalno okoliščino. pa ve ona na faksu da sem letos rodila, mogoče mi pogleda skozi prste. pomoje tak ni panike samo da vse oddaš.

joj mali copate je...

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
6.9.2008 7:55:03   
Februarka08
Jutro.

Naša 1. noč vsak po svoje je bla user posted image user posted image user posted image Larisa je spala sicer sam do 7h, sam zgleda je to njen spanec. Ponoči je nisem slišala,da bi se zbudila, al pa se jeuser posted image zjutraj je pa začela veselo čebljat. Ella, si imela pravuser posted image Uf, sem veselauser posted image

Zdaj pa oči dela zajtrk, jaz vas pa na hitro preletim...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
6.9.2008 8:12:13   
Janey
Larisa bravouser posted image user posted image predvsem pa bravo za pogumno mamiuser posted image user posted image meni bo res težko dat jakca v svojo sobo...zdaj ga mam pri glavi..me lahko za laske pocukauser posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
6.9.2008 8:23:21   
pina-1
jutro.
jeaney mi smo še pred tabo vstaliuser posted image . ana je mela budnio že ob 6:30user posted image user posted image user posted image . Spat smo pa šli ob 2user posted image . Pa ne soialne klicat. Ana je sicer zaspala z vso muziko ob 9:30 in je skozi spala. Le ko smo prišli doov, se je zbudila in ona nebi spala. Sem jo samo počla v posteljo in je sama zaspalauser posted image . Pojma pa nia kdaj.

user posted image . Sedaj sta ša že obe naspidirani in kravžljata oje živce. Že vidi, da bo danes en dooooooooolg in pesterrrrrrrrr dan

Dolenjka, Mia je bla točna taka kot tvoja Tara, kar se cicike tiče. Njej je blo dojenje prej muka kot veselje. In i smo tudi meli en teden tak ko ni hotla joške primit. Pa sem ji mleko iz skrinje po flaši dajala, pa tudi ni bla kej preveč zadovoljna. Sao z vztrajnostjo je spet prijela ciciko. Ampak samo za zaspat. čez dan se ji jaz pol kar GH dajala. Aja dojili sva se pa do 9m.

Če ti AM carica noče pit, ji pa noter kej vmešaj. Gres ji lahko kar na aptamilu skuhaš. Ali pa kar grisolino vmešaš. Itak ga lahko daš od 6m naprej. Pa rižolino in noter en piškotek ( plasmon), p polento skuhano na AM.

Za kosilo ji lahko že juhico s kroenčkom daš, pa bučko naribaš in noter daš alo riževih kosmičev,.... sadje...

PRedvsem se pa nekhi sekirat, ker bo tara še bolj razdražena pol in boš mela še večje probleme in še bolj boš potrta.  en user posted image  zate in carico

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
6.9.2008 8:23:58   
buči
Jutro, sem vas komaj prebrala, med tem sta se pa moja fanta celo igrala. Ful mi jih je lepo gledat, ko se Aljaž z njim pogovarja, pa mu daje igrače pa ga boža, Tilen mu jih pa na tla meče, pa se steguje za jim in kriči in ga cuka. user posted image user posted image user posted image user posted image

Dolenjka, upam, da se rešijo vajine težave. Meni je prav zanimivo, da je bilo pri Tilnu že 3x vse bp po cepljenju, tudi vročine ne, nič tečnobe ... Od Aljaža tega nisem vajena. Te pa razumem, da te znervira in da iščeš v tem krivca. Ampak raje se skoncentiraj na papanje. Jaz bi še kar poskušala z zizo, je pa nunjo dat takim malim 500 ml mleka na dan (vsaj) - Imaš na voljo sicer kar nekaj kašic brez glutena, tudi brez AM, ampak če ti po pravici povem, si tudi jaz ne predstavljam, da bi ga zvečer, vsega zaspanega futrala na žlico. user posted image  Če vam ne gre po steklenički, poskusi še s kakšnim nastavkom, ker itak bo mleko + kaša malo bolj gosto, pa je ne bo zalivalo. Ampak vseeno upam, da se spet dojita. user posted image

kdo gre z mano na Lunin festival?

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
6.9.2008 8:24:01   
Janey
ej kaj mi lahko ena prosim pove, da sem jaz nora in ne ona...jaz to ne morem veret. tašča me je zadnjič spraševala, če lahko jakcu kupi kako kašico, da je vidla da jih jema. sem rekla valda, in je še vprašala kake pa je, sem rekla da sadne, da zelenjave je zdaj še tak ful na vrtu, one kaj so pa mesni obroki pa sploh ne...in mi prinese 2 kašici. eno zelenjavno in eno mesni obrok.user posted image user posted image user posted image če to ni zajebavanje...al se pač samo meni tak zdi, sem tak občutljiva al kaj..ne vem

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
6.9.2008 8:26:41   
buči
Janey, ista je moja mama, sem pop****, pa nič ne pomaga, zdaj se samo še odstarnim s prizorišča, ona pa še sama sebi teži ... user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
6.9.2008 8:28:00   
Janey
pina a ni to grzono? ko bi še tak spala, pa veš da ne moreš ničuser posted image

buči
to so pa najlepši trenutki ane? jaz komaj čakam, da bom lahko kaj takega doživela. upam da bom res lahko imela še eno žabo malo.

jaz sem pa pravkar posladkala z res dobrim ananasom. sem ga včeraj kupla in sem dala za dva mala ananasa 5 eur, me je skor kap ko sem na listek pogledala, ampak se mi je tak zluštalo in sem si pač kuplauser posted image user posted image user posted image pa je bil res dober

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
6.9.2008 8:31:27   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Janey, ista je moja mama, sem pop****, pa nič ne pomaga, zdaj se samo še odstarnim s prizorišča, ona pa še sama sebi teži ... user posted image

bučka to je še huje, če je mami. jaz se pa samo še nasmejim, pa si mislim da sej še malo da spokamo

včeraj sem zvedla za eno FUL poceni res lepo stanovanje, ampak je enosobno, sicer 40m2 ampak vseeno...nimaš se kam umaknit, ne moreš gledat tv zvčer...moramo it pogledat če se da kaj nardit...kako provizoriš steno al pa kaj...oddaja ga pa od fotra dober kolega tak da bi lahko tut kaj pacali s to razdelitvijo. no v glavnem morma it pogledat. sem pa tut včeraj klicala enga gospoda in mi je rekel, da mi ne more rečt kolko bo najemnina, da nas more prvo videt..hehhe...pol pa se je kr menit hteluser posted image user posted image ampoak tisto je pa trosobno..je tolk stroškov, kolk je v tem enosobnem vse skupajuser posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
6.9.2008 8:32:44   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

pina a ni to grzono? ko bi še tak spala, pa veš da ne moreš ničuser posted image

buči
to so pa najlepši trenutki ane? jaz komaj čakam, da bom lahko kaj takega doživela. upam da bom res lahko imela še eno žabo malo.

jaz sem pa pravkar posladkala z res dobrim ananasom. sem ga včeraj kupla in sem dala za dva mala ananasa 5 eur, me je skor kap ko sem na listek pogledala, ampak se mi je tak zluštalo in sem si pač kuplauser posted image user posted image user posted image pa je bil res dober

janey jaz te full občudujem, ko iaš še vednot olko energije, kjub neprespanim nočem. No sej jaz bi se še skulirala, če bi punce dale ir, da jaz počasi k sebi pridem. Amapk tako pa ne gre.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
6.9.2008 8:37:00   
Janey
pina da bi mi zdaj 2 po glavi skakala, pa dobro jaka ko je tak mali še gre..tvoja mia pa...to so pa dirke pa bla bla bla...verjemi, da tut jaz nebi bla kul. pa sej nisem...sej mam ful problem, ker sem sitna ker sem skoz utrujena in se z mojim samo kregama zarad tega ker nič ne spimo...energijo pa si nabiram z jakcem...je taka bomba...samo se smeji in mi daje to. še dobro. na njemu jo tudi porabimuser posted image user posted image

jaz ko sem ono punčko čuvala sem včasih prišla ful utrujena tja po službi in sem jo mogla 4 ure zabavat....sem si vedno nekaj namislila, da je ona pol sama se zabavala. samo ona je bla taka. sma v pol ure s kartona nardile krila in pol je ona 2 uri letala po stanovanju da letiuser posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
6.9.2008 8:41:08   
mala_pikica
Dobro jutro punce!

Sem samo malo preletela na hitro. Mi smo vredu. Luka je priden, Lana je začela hoditi v vrtec in gre zaenkrat zelo rada in se ima tam ful dobro.

Z lukcem sem bila na bioresenanci v Rogaški in sem zelo zadovoljna, pa tudi kar za terapije sem se odločila.

Mesečnica ti pišem na zs, da ne bom tukaj smetila. lp

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
6.9.2008 8:43:03   
Janey
mala_pikica pozdravljena...me veseli da lana pridno in rada gre v vrtec. če je taka prikupna pupika. za lukca pa će se ti da napisat me tudi zanima kako je potekalo in kaj so ugotoviliuser posted image bi bil že čas za kako kavo ne?

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
6.9.2008 11:18:13   
Februarka08
Evo mene spet...

tamala spi že 45 min, sem jo dala danes prej spat, ker ko se zbudi in popapca kosilo, gremo v LJ na Rudnik mal v Rutarja pogledat... mamo še cel kup bonov pa jih mormo mal pokurtuser posted image user posted image danes ji kuham korenček, jabolko in hruškouser posted image da ni spet sama zelenjava... mam pa tolk tega, da ma še za jutriuser posted image

Dolenjka - sem premišljevala prej o tebi in carici... pa sem se spomnila kako je bilo pri nama ko ni več hotla zize - problem je bil, ker se je preveč dogajalo okrog nje, pa tud če ni blo nobenga zravnuser posted image potem sem dala pa rolete dol, vrata zaprla tako da je bla tema, sva se ulegle na posteljo in je potem lepo pilauser posted image ne vem - mogoče še ti probašuser posted image to je moja izkušnja...

Zdej grem pa naprej... pospravljat sevedauser posted image sam ne velik, sam da mal cune skup zmečem, stroj že itak laufa celo dopoldne, tamala ma tok cunj da to ne morš verjetuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
6.9.2008 11:22:44   
jencili
dan,

evo, mi smo zrihtan, tko da Jože požen!
Gremo mal v nabavo spet dons, da si mal hladilnik nafilamo...

se kasneje kej javim...

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
6.9.2008 11:23:24   
jencili
aja, zbudili smo se sicer 3x, sam smo meli pa eno rundo celo 5,5 urcuser posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?