|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
6.9.2008 11:38:06   
ELMA
Živjo..
user posted image user posted image user posted image user posted image Evo še zadnja Februarčica ki je rojena v Marcu , dones je napolnila 6 mesecov ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej grem mal prebrat , kaj se je dogajal , zadnja dva dni  ...

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
6.9.2008 11:47:59   
nizy

_____
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Živjo..
user posted image user posted image user posted image user posted image Evo še zadnja Februarčica ki je rojena v Marcu , dones je napolnila 6 mesecov ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej grem mal prebrat , kaj se je dogajal , zadnja dva dni  ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pol user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
6.9.2008 12:14:20   
Februarka08
user posted image user posted image Elma za pol user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
6.9.2008 14:14:51   
ella79
jencili hvala za linke. une iz pikapolonice imamo tudi mi user posted image

bajsa, februarka - ok, gremo na plavanje, termin torek 16:00-17:00 user posted image če se nam še katera želi pridružiti vabljene

februarka user posted image user posted image user posted image za super noč v svoji sobici, sem še jaz vesela. zdej veš zakaj naša dob spi user posted image no, danes do 7:30 user posted image sam da ni treba ponoč vstajat, sem tudi z to uro zadovoljna

elma user posted image user posted image user posted image za pol tortice

jencili začne se z 5,5 h in dalaljuje na celo noč user posted image user posted image user posted image

janey tvoja tašča pa je modelka user posted image da te ne bo naslednjič vprašala če lahko ene hlače jaku kupi, mu bo pa oblekco prinesla user posted image user posted image user posted image

evo, mi smo prišli se mal bomov 'pokaza', potem  gremo pa na roj. dan user posted image pa spet ne bo treba kuhat user posted image pa še luštn se bomo imeli user posted image
joj, naša Zoja je tok pridna, da še sama ne morm verjet, je prvo rudno šele ob enih zaspala, pa prej nič tečnarila, sam okrog gledala in se režala user posted image pa še domačo hruškovo kašico je jedla - to pa je napredek user posted image mogoče pa ve, da če ne bo treba hippovih kupovat, da bo kaka kiklca več padla user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
6.9.2008 15:04:45   
ELMA
Punce hvala za čestitke ...user posted image user posted image

Jencili ,zelo lepe copatke si nam pokazala , a to se menda tudi lohk prek netanaročiuser posted image  iz pikapolonice .Mi to trgovino nimamo v Trbovljah user posted image  , ...mah nimamo nič , Lidla , Mulera, Pikapolonce ...Dobr da vsaj imamo DM user posted image  Kaj češ če sem,, Bogu za hrbtom  ,,

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
6.9.2008 17:23:48   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Punce hvala za čestitke ...user posted image user posted image

Jencili ,zelo lepe copatke si nam pokazala , a to se menda tudi lohk prek netanaročiuser posted image  iz pikapolonice .Mi to trgovino nimamo v Trbovljah user posted image  , ...mah nimamo nič , Lidla , Mulera, Pikapolonce ...Dobr da vsaj imamo DM user posted image  Kaj češ če sem,, Bogu za hrbtom  ,,

seveda se da, sej ti spodaj desno piše, daj v košarico...

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
6.9.2008 17:27:50   
jencili
evo mi smo pa zapravili vse, kar smo meliuser posted image . Smo bli v dveh štacuhan, pol pa še v Mullerjauser posted image . Smo pa res nabavili za kr neki časa...

Dons sm Taju nardila kašico iz brokolija in riža, sam je bil prej tok zaspan, da tud jest več ni mogu. Pred pol urce se je zbudu, pa si spet neki očke maneuser posted image .
No ja, bomo vidl, če bo zdej kej šlo, drugač pa jutri poskusi ponovnouser posted image .

Ati gleda fuzbal, midva pa se mal cartava in igrava.

Kje pa se ve vse skrivate?

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
6.9.2008 18:31:55   
Janey
evo nas doma...jaka je zaspal v avtu in še kar naprej spiuser posted image user posted image smo meli taki lepi dan, smo bli skoz zunaj...res fino. malo nas je sonček opekel, ampak ni panike(mene ne jakca)

zdaj sma pa sama doma in jaz mam malo časa, da malo počvekam.

elma vse naj naj za pol svečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ella ta z oblekco je pa dobrauser posted image user posted image se nebi čudlauser posted image user posted image pa bravo za hruškico...jaka ma to od vsega sadja najrajeuser posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
6.9.2008 18:45:43   
Janey
a ni nobene?user posted image se pozna, da je lepo vreme. jaz bi tut še bla zunaj, ampak smo mogli prit domov, ker nam jezmanjkalo hrane za jakca...sicer pomoje nebo več jedel nič, razn mleka preden gre spat, ampak ziher je ziher. v tgovino pa ne grem. če mam doma vse z vrta. pa ta trgovina bo nas ubila. včeraj sem dala v leclercu 30 eur pa nič kupla. ma sej...kaj češ.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
6.9.2008 20:28:20   
buči
Čer, sem bila 3 ure v Tivoliju, Aljaž je ful užival pri gasilcih in reševalcih, pa domov sva prišla s kilo jupola - povsod seveda. Sem doktorat naredila, kako ga s superg (novih seveda) dol spravim, z majce pa ni šel. user posted image  Potem smo pa še h kolegici zavili, atija doma pustili, ker sva se malo usekala. Sva oba tečna. Tilen je malcam otroške piškote z bananinim in hruškovim sokom. Za spremembno mu je bilo všeč. Zdaj je že v mižulah. Aljaž še sestavljanko sestavlja (200 delčkov že raztura, bo treba kaj večjega kupit), potem pa pod tuš in v vodoravno.

Elma, vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image , mi je kar čudno, ko si napisala 6 mesecev, sem morala prav pomislit, če se nisi zmotila. user posted image

LArisa, sem ti poslala ene 5 mailov - sory, ampak sem se sproti še kaj spomnila ... user posted image  Drugač me pa pokliči.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
6.9.2008 20:33:38   
buči
Evo, naši utrinki z Luninega festivala:

user posted image

user posted image

user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
6.9.2008 20:48:56   
kati kati
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

mesešnica, jagode, tropsko sadje, arašidi, orehi, kivi, ananas...mislim,da so teli najbolj problem. Za breskve pa jaz nisem ziher, ker naj bi se jih začelo že po 4. ali 5. meseecu uvajat, medtem ko so jagode prepovedane do 1. leta.

naš je že vse poskusu, pa je blo okuser posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
6.9.2008 20:50:34   
Februarka08
Čer.

Tud mi smo pred kakšno uro šele dam prišliuser posted image skratka, popoldne je bilo user posted image smo tako malkrat vsi skupaj, da morm že na koledar zapisatuser posted image user posted image ampak je blo pa res finouser posted image za Lariso sem kupla kombinezonček za pozimi, pa žabice, štumfke in škorenjčkeuser posted image bom jutri poslikala in vam pokažem... danes se mi ne da, me pa še pegla čakauser posted image men se tko ne da, da vam ne morm povedat... sam, če pa dons ne bom neki, bom mogla pa jutri 4 strojeuser posted image pomoje bom sam še dol potem padla...user posted image

Grem... če se ne javim, sem v pojstliuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
6.9.2008 21:21:19   
nizy
ćer,

mi smo pa danes zboleli , ja Azra fasala vročino 38.9C user posted image , sem ji dala eno svečko in je malo boljš , čez nekaj časa je vročina zginla , zdaj pa spet neki kuha  user posted image ,.. zanimivo , da ni čist obležala ampak je še vedno nasmejana in živahna user posted image ,...zdaj pa gruntam al so kakšni zobki spet , al je kaj druzga user posted image Nocoj  bo zgleda  dežurstvo user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
6.9.2008 21:22:05   
Janey
čer

joj kaj se nam je zdaj zgodilo. mi še nismo znižali postlice ker se jaka ne plazi in pač smo mislili da se seže do gor. pa ga damo v postlico in pač noče spat in ga pustima. pa gre lubi mimo in mali se drži za rešetke gor in ima glavico skor čez. me je skor kap ko sem vidla. sma ga zbasala v sekundi ven, vse odšraufala in prestavla jogija nižje. cela štorija, ker mamo vodno poslo in je sestavljena z več delov in sma jo dolgo sestavljala nazaj. mali itak še ne spi. ampak zdaj se lahko razburja kolko če, ven ne moreuser posted image lubek si je na skejtanju neko mišico pretegnu in je revež komaj kaj nardil. zlat je bil.

sirenaauser posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
6.9.2008 21:48:35   
Februarka08
Nizy, upam da bo Azra čim prej okuser posted image user posted image user posted image
Joj, Janey, sam da se ni najhujš zgodilouser posted image

Jest sem že preveč hitro pohvalila dan, ker sva se spet spičlauser posted image in to za brezveze. A jest lahko 1 uro čepim za peglo vsa zmatrana, ko pa njemu neki rečem pa čist pop****user posted image mislm, haloooo? mah, no comment

grem spat, desca bom pa v dnevno poslalauser posted image

nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
6.9.2008 22:14:43   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Čer, sem bila 3 ure v Tivoliju, Aljaž je ful užival pri gasilcih in reševalcih, pa domov sva prišla s kilo jupola - povsod seveda. Sem doktorat naredila, kako ga s superg (novih seveda) dol spravim, z majce pa ni šel. user posted image  Potem smo pa še h kolegici zavili, atija doma pustili, ker sva se malo usekala. Sva oba tečna. Tilen je malcam otroške piškote z bananinim in hruškovim sokom. Za spremembno mu je bilo všeč. Zdaj je že v mižulah. Aljaž še sestavljanko sestavlja (200 delčkov že raztura, bo treba kaj večjega kupit), potem pa pod tuš in v vodoravno.

Elma, vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image , mi je kar čudno, ko si napisala 6 mesecev, sem morala prav pomislit, če se nisi zmotila. user posted image

LArisa, sem ti poslala ene 5 mailov - sory, ampak sem se sproti še kaj spomnila ... user posted image  Drugač me pa pokliči.

Kaj ...si pozabla , da smo najmlajši , med vamiuser posted image
Nič se nisem zmotila , pa tudi ne bi radi vidla da je moja user posted image ,starejša , user posted image raje bi vidla da je zdej 3 mesece stara , zato ker bo hmalu treba it  v službouser posted image , ta malo pa doma pustit user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 6.9.2008 22:28:26 >

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
6.9.2008 22:27:48   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

ćer,

mi smo pa danes zboleli , ja Azra fasala vročino 38.9C user posted image , sem ji dala eno svečko in je malo boljš , čez nekaj časa je vročina zginla , zdaj pa spet neki kuha  user posted image ,.. zanimivo , da ni čist obležala ampak je še vedno nasmejana in živahna user posted image ,...zdaj pa gruntam al so kakšni zobki spet , al je kaj druzga user posted image Nocoj  bo zgleda  dežurstvo user posted image

user posted image user posted image   Nizy upam da so  zobki , da ni kaj druzga ,naša je tudi že dva dni tečka , in se slini ...user posted image user posted image user posted image user posted image

Buči , user posted image vi ste dones pa res uživali ...no user posted image  vsaj otroci so user posted image , če ti nisi .

Janey sam da se ni najhujš zgodilo user posted image

Februarkauser posted image velik nas je  taki , ki se na hitro usekava , nisi sama ti user posted image  , jaz mislim da je to sam zaradi  tega , ker smo preveč obremanjene , a nihče to ne vidi ....Enkrat ko bo porodniške konec bo tudi boljše , vsaj mislim da se v službi ženske bolj spočijejo  kot doma .

< Sporočilo je popravil ELMA -- 6.9.2008 22:29:29 >

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
6.9.2008 22:41:16   
nizy
Azra je HB zaspala,  neke hude vročine za zdaj ni , bom vidla kako bo čez noč user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
6.9.2008 22:44:20   
Janey
kje ste danes?

mi2 sma imela zdaj prvi brezvezni prepir (taki ki je res brez razloga) odkar sva skupaj. in je bil kar grd. je lubek jezn in od sile pospravlja vse v kuhni in umiva flaške, jaz grem pa kar spat. me en drek briga.

jaka je zaspal, jaz sem končno pomirjenauser posted image niti nočem razmišlat kaj bi lahko blo 5 min kasneje.

želim vam lahko noč

aja jaka se še ni zbudiluser posted image user posted image sicer spi šele eno uro, ampak to je res napredek. sicer glede na to da je dans res slabo spal čez dan...2x po 10 min in enkrat slabo uro mislim da bo slaba noč. bomo videli

čao bao

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
6.9.2008 22:46:15   
Janey
nizy jaka je mel tut zarad zobkov visoko vročino in mu sploh ni padala po calpolu. mu je zrasla do 39,6 pomoje še več prvo noč. pa se je tut smejal. če bi imel kaj vneto bi blo huje si mislim, tak da pomoje so tut pri azri zobki. vem pa da je hudo ko so pikeci tak bubani. drži se...upam da boste imeli čim bolj mirno nočuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
6.9.2008 22:48:22   
Janey
aja še to sem pozabla
buči zgleda da je blo lušno in da je aljaž ful užival...super. lahko bi blo več takih prireditev in delavnic..vsak vikend in cele počitnice

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
6.9.2008 22:48:39   
Janey
zdaj pa res grem

lahko noč

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
6.9.2008 22:50:25   
jencili
čer,

kje pa so dons tqa glavne čvekice?
V mislih imam Dolenjko in Ellouser posted image

Naš dan...bl k ne, kr' neki. Dons je zgleda dan prepirovuser posted image
Nč tazga sicer in tud mimo je že, ampak vseeno pokvari vzdušjeuser posted image

Zdej pa moja dva spita, jst bom šla pa dons verjetno tud kr mal prej za njima...učer sm šla spat šele ob 2-eh (no, še malo čez, če sm čist natančna)user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
6.9.2008 22:52:13   
nizy
nizy jaka je mel tut zarad zobkov visoko vročino in mu sploh ni padala po calpolu. mu je zrasla do 39,6 pomoje še več prvo noč. pa se je tut smejal. če bi imel kaj vneto bi blo huje si mislim, tak da pomoje so tut pri azri zobki. vem pa da je hudo ko so pikeci tak bubani. drži se...upam da boste imeli čim bolj mirno noč

saj glih to je problem , ker je dva zobka je  ta teden že dobila par dni nazaj , pa ni bilo nobenih težav , sva samo calgel mazali , pa je blo dobr,... tole pa kar naenkrat , sam upam , da ni kaj z dihali, ker prvi  user posted image sta imeli težave z bronhitisom user posted image

< Sporočilo je popravil nizy -- 6.9.2008 22:54:27 >

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?