mala_pikica
|
Dobro jutro! Jah, zgleda, da imamo vse iste probleme. Tudi Luka se zbuja ob 6h zjutraj, Lana pa okrog 7h. Sem pa trenutno sama z Lukcem, Lana je ostala na počitnicah pri sestri in nečaku, ati je šel na kolo, Luka spi, jaz pa pijem kavo. Ma ni lepšega, prav paše , kakšen takšen dan. Ko se Luka zbudi pa grem k mami na kosilo, pa po Lano in atija. Pa pismo punce, pa kaj toliko dede mantretirate, saj pa oni so vsi pridni in nič krivi . Pa vsi imajo tečne babe . Dolenjka veliko otrok ima obdobja, ko nimajo apetita in nočejo jesti. Mogoče pa jo kaj muči (zobki). Če ti vsaj malo poje in popije mislim, da ne rabiš biti tako v skrbeh. Ponudi ji večkart na dan po malo, pa bo šlo. Čeprav te zelo razumem, saj sem tudi jaz imela z Lano prave borbe glede hranjenja. Sem se tudi ful živcirala, zdaj se ne bi več tako. Samo pri prvem otroku si bolj v skrbeh in te vse prej vrže iz tira. Če vsaj nekaj poje, mislim, da ji ne bo hudega. Če pa bi dalj časa zavračala hrano in mleko, pa se pojdi pokazati pediatru. Čeprav je meni pri Lani rekla, da pač nekateri otroci so neješči in, nato me je potolažila še z dejstvom, da pri nas še noben otrok ni umrl od lakote. Sem bila prav jezna nanjo, čeprav ni mislila nič slabega in me je želela samo pomiriti. No pri 9m pa so ugotovili slabokrvnost in je bil to deloma vzrok za njeno neješčnost, ampak probleme s hrano pa imamo še danes. Janey, jaz sem tudi za kakšno kavico. Samo meni paše dopoldan, ker ob 12h, hodim po Lano. Pa bi se mogoče lahko že dobile v začetku tega tedna. Pa dobro, da ste Jakcu znižali posteljico, mi smo to že kar hitro naredili. Pa glede vrteca, mi imamo tudi možnost, da so otroci v vrtcu do 12h. Mi lahko vsak mesec sproto povemo, do kdaj bo otrok v vrtcu. lp
|