mesecnica
|
Čer. Evo se po dolgem času javljam. Mi smo se kar na hitro prejšnji teden v ponedeljek odločili, da bi šli še na morje in sem preko neta našla nekaj coolskega in smo v sredo (prejšnji teden) odjadrali v Vodice. Za 5 dni . Je bilo super. Samo voda mrzla kot . Tako, da se naša bejba ni nič kopala. Še mene ni bilo not za spravit . Zdej sva pa že 3 dni same z , ker je šel naš z moško družbo na fuzbalske priprave. Samo on ne bo špilal . Bo pa zato pil več . Tako, da je sedej kar pestro. Na morju smo začeli že čisto pravilno kobacati naprej (tako, da imamo trup dvignjen) in pa lepo se iz kobacanja vsesti na rit. Pa še dva spodnja zobka smo pridelali. Moram rečt, da jo imam sedaj skoz na očeh, drugače mi takoj spizdi kam po vseh štirih . Drugače bi morali biti 2 dni nazaj cepljeni, pa je imela kožo tako rdečo in srbečo spet, da smo cepljenje prestavili. Aha - pa vmes prejšnji teden smo imeli dermatologa, kjer smo dobili nove kremice za kožico in zdravnica mi je rekla, da naj prekinem s tako hudo dieto (brez jajc in mleka), ker itak je alergija samo na jajca in naj normalno pričnem uživati mlečne izdelke. Tako, da sem na morju začela z jogurti in mlečnimi namazi. Kožnih testo seveda dermatologinja ni naredila preden mi je to svetovala babji. No pa da nadaljujem... Cepljena ni bila zaradi rdeče in srbeče kožice in se je zdravnica odločila, da jo bo dala na ponovno testiranje krvi za možno alergijo na mleko. In danes sem dobila izvide, ki so potrdili močno alergijo še na mleko. Sem bila tako jezna, da vam ne morem povedati. Dejansko nisem jedla dva oz. skoraj tri mesece nobenih mlečnih izdelkov, sedaj pa ko sem po nasvetu dermtologinje pričela se pa to zgodi . In je šlo 3 mesece k . Za znoret. Mahhh....za zjokat v glavnem . Mala je pa tako boga, da je groza. Srbi jo na moč . Sploh ne vem, kako bomo to pregurale. Drugače me veselo uvajamo GH. Smo še vedno na zelenjavi (že 1 mesec), ker jo moramo uvajati res počasi. Pa pojemo max. 60 ml GH na dan. Drugače je še vedno na zizi. Enkrat drug teden bomo pričele s sadjem. Bi se pa že pred dvema dnevoma javila, pa nisem utegnila, ker tako čvekate, da sem skoraj 4 dni brala (v presledkih), da sem na tekočem. Komentirala ne bom nič za nazaj, ker nima smisla, ker ste ve že itak pozabile, kaj ste pisale . Sem pa slikice pogledala in so vsi otročki full kjuti, pa umetnine od Mlavle so tudi hude . Pa bravo za vse otročke in njihove nova odkritja in za njihove mini RD-je . Aha pa jaz sem tud ene copatke naročila po netu. Sem jih dobila na licitaciji . Aja - Dolenjka - moja se je tud pred časom full razburjala na prsih. Sploh na desni strani ni hotela vlečt. In sem rešila tako, da jo na desni strani dam na sedežno in se nagnem nad njo, tako, da dobi bradavico v usta in potem lepo vleče. Na levi pa lepo je. Očitno ji na desni tudi nekaj ne paše. Evo, od zdej naprej bom pa spet bolj komentirala.