|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
5.9.2008 22:39:45   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

jaz sem šla pa pod tuš, pa mi je na idejo prišlo, da bi mogoče tole jedla: prepečenc, mal kečapa, sirček, origano in mal v mikrovalovko in je njami user posted image se prepečenc ravno tok zmehča, da se ne drobi user posted image

jst pa to dam na toast in v pečico, da hrustauser posted image
no, sam meni tle neki manjka...veš kaj ne?
MESOuser posted image

sej jaz tudi to delam za v pečico, sam sam zase dva komada pa res ne bom pečice zdele laufala  user posted image pa prepečenec prav tako hrusta
aja, za pečico jaz na toast namažem tudi mešanso sir+kisla smetana - kok je šele to dobr. Lahko pa tud tuno daš notr, no al pa domačo šunko user posted image user posted image user posted image

aha, pa kakega z različnimi siri tud nardimuser posted image
men so res te picice ful dobre

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
5.9.2008 22:40:31   
dolenjka
Tko jaz sem cele piškote zmazala zdej pa nehite s hrano plissssss

Najboljš da si jo grem mal umit pa ninat user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
5.9.2008 22:42:18   
ella79
ka jaz se pa z prepečencom in sirom bašem user posted image tud najboljš da grem spat user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
5.9.2008 22:42:57   
jencili
ja lepo, bivše prjatlce - puste me na cedilu jauser posted image  babji

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
5.9.2008 22:44:13   
dolenjka

pa pejt še ti spat user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
5.9.2008 22:45:07   
mesecnica
Čer.

Evo se po dolgem času javljam.
Mi smo se kar na hitro prejšnji teden v ponedeljek odločili, da bi šli še na morje in sem preko neta našla nekaj coolskega in smo v sredo (prejšnji teden) odjadrali v Vodice. Za 5 dni user posted image . Je bilo super. Samo voda mrzla kot user posted image . Tako, da se naša bejba ni nič kopala. Še mene ni bilo not za spravit user posted image .
Zdej sva pa že 3 dni same z user posted image , ker je šel naš z moško družbo na fuzbalske priprave. Samo on ne bo špilal user posted image . Bo pa zato pil več user posted image . Tako, da je sedej kar pestro.
Na morju smo začeli že čisto pravilno kobacati naprej (tako, da imamo trup dvignjen) in pa lepo se iz kobacanja vsesti na rit. Pa še dva spodnja zobka smo pridelali. user posted image user posted image user posted image  Moram rečt, da jo imam sedaj skoz na očeh, drugače mi takoj spizdi kam po vseh štirih user posted image .

Drugače bi morali biti 2 dni nazaj cepljeni, pa je imela kožo tako rdečo in srbečo spet, da smo cepljenje prestavili. Aha - pa vmes prejšnji teden smo imeli dermatologa, kjer smo dobili nove kremice za kožico in zdravnica mi je rekla, da naj prekinem s tako hudo dieto (brez jajc in mleka), ker itak je alergija samo na jajca in naj normalno pričnem uživati mlečne izdelke. Tako, da sem na morju začela z jogurti in mlečnimi namazi. Kožnih testo seveda dermatologinja ni naredila preden mi je to svetovala user posted image  babji. No pa da nadaljujem... Cepljena ni bila zaradi rdeče in srbeče kožice in se je zdravnica odločila, da jo bo dala na ponovno testiranje krvi za možno alergijo na mleko. In danes sem dobila izvide, ki so potrdili močno alergijo še na mleko. user posted image user posted image user posted image  Sem bila tako jezna, da vam ne morem povedati. Dejansko nisem jedla dva oz. skoraj tri mesece nobenih mlečnih izdelkov, sedaj pa ko sem po nasvetu dermtologinje pričela se pa to zgodi user posted image . In je šlo 3 mesece k user posted image . Za znoret. Mahhh....za zjokat v glavnem user posted image user posted image user posted image . Mala je pa tako boga, da je groza. Srbi jo na moč user posted image user posted image user posted image . Sploh ne vem, kako bomo to pregurale.
Drugače me veselo uvajamo GH. Smo še vedno na zelenjavi (že 1 mesec), ker jo moramo uvajati res počasi. Pa pojemo max. 60 ml GH na dan. Drugače je še vedno na zizi. Enkrat drug teden bomo pričele s sadjem.

Bi se pa že pred dvema dnevoma javila, pa nisem utegnila, ker tako čvekate, da sem skoraj 4 dni brala (v presledkih), da sem na tekočem. Komentirala ne bom nič za nazaj, ker nima smisla, ker ste ve že itak pozabile, kaj ste pisale user posted image user posted image user posted image . Sem pa slikice pogledala in so vsi otročki full kjuti, pa umetnine od Mlavle so tudi hude user posted image . Pa bravo za vse otročke in njihove nova odkritja user posted image  in za njihove mini RD-je user posted image .
Aha pa jaz sem tud ene copatke naročila po netu. Sem jih dobila na licitaciji user posted image .

Aja - Dolenjka - moja se je tud pred časom full razburjala na prsih. Sploh na desni strani ni hotela vlečt. In sem rešila tako, da jo na desni strani dam na sedežno in se nagnem nad njo, tako, da dobi bradavico v usta in potem lepo vleče. Na levi pa lepo je. Očitno ji na desni tudi nekaj ne paše.

Evo, od zdej naprej bom pa spet bolj komentirala. user posted image

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
5.9.2008 22:47:45   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

pa pejt še ti spat user posted image

z veseljem, če bi bla vsaj pikico zaspanauser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
5.9.2008 22:49:44   
dolenjka
Mesečnica user posted image  sej zdaj imate pa že 6m greste pa lahko na bioresonanco user posted image  Pa pri sadju pazi, ker zna biti user posted image  za take piškote kot je tvoja princeska! Kako slikico z morja napopaj user posted image

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
5.9.2008 22:49:48   
bamby
čer!

Sem imela vse spisano, pa me je ven vrglo user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
5.9.2008 22:51:23   
ella79
mesecnica user posted image user posted image user posted image user posted image pa kako lahko kar nekaj napamet govorijo user posted image user posted image user posted image a zdej k si mlečene stvari jedla, njeno telo tok časa potrebuje, da se znebi teh sledi user posted image drugače pa user posted image user posted image user posted image za dopust, zobra, puzanje in da se sama samostojno vsede user posted image user posted image user posted image kok se naši user posted image med sabo razlikujejo, pa sam nekaj dni je razlike user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1460
5.9.2008 22:51:27   
mesecnica

Mesečnica user posted image  sej zdaj imate pa že 6m greste pa lahko na bioresonanco user posted image  Pa pri sadju pazi, ker zna biti user posted image  za take piškote kot je tvoja princeska! Kako slikico z morja napopaj user posted image

Kak nasvet katero sadje je nevarno? user posted image

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
5.9.2008 22:51:50   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

čer!

Sem imela vse spisano, pa me je ven vrglo user posted image

ti šment - pa glih zdej mam čas za tvoj romanuser posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
5.9.2008 22:53:09   
bamby

ti šment - pa glih zdej mam čas za tvoj romanuser posted image

Se mi je zdelo, da smo še mojga čakaš user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
5.9.2008 22:53:33   
mesecnica

mesecnica user posted image user posted image user posted image user posted image pa kako lahko kar nekaj napamet govorijo user posted image user posted image user posted image a zdej k si mlečene stvari jedla, njeno telo tok časa potrebuje, da se znebi teh sledi user posted image drugače pa user posted image user posted image user posted image za dopust, zobra, puzanje in da se sama samostojno vsede user posted image user posted image user posted image kok se naši user posted image med sabo razlikujejo, pa sam nekaj dni je razlike user posted image

Ma ja - to je problem, ker telo full rabi, da se očisti teh snovi user posted image . Pa pojedla sem samo dva jogurtka in ene 10 kosov kruha namazanih s skutico - govorim za vse dneve skupaj. Prej pa 3 mesece nič. Za znoret v glavnem...

Mesečnica

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
5.9.2008 22:54:44   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Kak nasvet katero sadje je nevarno? user posted image

koščičasto (breskve...) je zelo znano po tem, da je alergeno, pa citrusi seveda.... od zelenjave pa paradižnik user posted image

Jaz ti res toplo svetujem da reskiraš mal EUR in greš na testiranje na bioresonanco in pol tam zdraviš user posted image  Moj nečak že vse je user posted image  user posted image  user posted image  Pa še shodil je in danes sem ga slišala kako je rekel mamam in pa pa user posted image  user posted image  user posted image  Pa 11 mesecev ima user posted image  No, to zadnje nima veze z alergijo seveda user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1465
5.9.2008 22:54:50   
bamby
mesečnica, ful hudo res zdaj zaradi tega uvajanja mlečnih izdelkov user posted image . Upam,da se čimprej spravta na star tir user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
5.9.2008 22:56:51   
mesecnica
Dolenjka - sej bomo res šli še enkrat probat. Pa da vidimo, če bo kaj bolje. Drugače je imela pa naše že eno obdobje, ko je full govorila mamm mamm user posted image . Zdej je pa kar pozabila spet user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
5.9.2008 22:57:33   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

mesečnica, ful hudo res zdaj zaradi tega uvajanja mlečnih izdelkov user posted image . Upam,da se čimprej spravta na star tir user posted image

Hvala.user posted image

Mesečnica

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
5.9.2008 22:58:16   
bamby
mesešnica, jagode, tropsko sadje, arašidi, orehi, kivi, ananas...mislim,da so teli najbolj problem. Za breskve pa jaz nisem ziher, ker naj bi se jih začelo že po 4. ali 5. meseecu uvajat, medtem ko so jagode prepovedane do 1. leta.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
5.9.2008 23:00:11   
mesecnica
Bom morala mal preštudirat tole sadje. Marelice, breskve, grozdje, slive, maline, borovnice.user posted image  Pojma nimam...

Mesečnica

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
5.9.2008 23:01:41   
jencili
kr še kej napište, da se še jst kej od sadja naučimuser posted image
Sicer mam pa pred samo knjigo 'Velika paparica za male papavčke', sam se je še nisem lotila prebrat

Neposredna povezava do sporočila: 1471
5.9.2008 23:02:08   
dolenjka
Bamby, breskve, marelice in nektarine so alergene, zato so tudi v prvih mesecih dojenja odsvetovane, kasneje se pa počasi uvajajo. Glede na to, da je Lana že alergik, je zelo dobro, da se vsega tega izogibajo user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
5.9.2008 23:02:10   
jencili
trenutno pa študiram glutenuser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
5.9.2008 23:02:51   
mesecnica

kr še kej napište, da se še jst kej od sadja naučimuser posted image
Sicer mam pa pred samo knjigo 'Velika paparica za male papavčke', sam se je še nisem lotila prebrat

Mam tud jaz tole knjigo. Je dobra, sam od alergene hrane ni glih veliko notri. Drugač so pa full dobri recepti noter user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
5.9.2008 23:04:20   
mesecnica

Bamby, breskve, marelice in nektarine so alergene, zato so tudi v prvih mesecih dojenja odsvetovane, kasneje se pa počasi uvajajo. Glede na to, da je Lana že alergik, je zelo dobro, da se vsega tega izogibajo user posted image

Dolenjka - naša je Luna user posted image . Sem že parkrat opazila napakico user posted image .
Pa hvala za info. Uhh...bomo zgleda sam jabolka in hruške jedli user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
9 romantičnih imen za nežne fantke
Kakšno ime dati fantku, ki je že kot novorojenček pokazal, da je zelo nežen in občutljiv deček? V članku preverite devet...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?