Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 20:17:01
|
|
|
|
gigi1
|
Dakec sem ga že zmazala...onako muški 4 kose . Je bla potreba po mesu huda. Zdej pa mal chiantija žulim in poskušam prebrat kaj se je danes dogajalo tukaj. Vidim, da sta s princerko Oki. Pa da si si mal đank fuda prvošla. Mah, včas je pa treba, tud če se pol gor peha. Jst sem bila včeraj z našo Ajsi na pirčku pol sem se pa mim Križank peljala...so rasturali trubači. Folk pa na zidu okol Križank k grozdje visel
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 20:18:16
|
|
|
|
gigi1
|
Larica, kar naj bo zaščitniški . Pa,pa
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 20:33:27
|
|
|
|
gigi1
|
Abrica tale koledarček pa res ve kaj mora napisat . Ti Šuki sprašuješ, kaj pa ti? So se ti že čist nehale sline cedit za tipčki? A si se odločla za apstinenco do konca? Zdej imaš dobro obdobje Šuki lubica kako sta vi2? Eno zadevo smo danes zaključli . Upam, da bo naslednji teden bolj mirno. Baci pri meni je sicer bilo nekaj mozoljev, najhujše poleg vnetja žrela sem takrat staknila še hemeroide. Ma saj veš...vsaki po svoje seka. Bomo že potrpele a ne? Dobro opravi jutri! Ozone ti tudi. Orto danes je bil pregled. Kako je bilo? Pikica raste a ne Oktavija a že šibaš na kakšen žur? Uf Larica un ta viseč tipček pa nije za bacanje Glorija vidim, da se malčku nikamor ne mudi WP glej, da ne boš danes ponoči punc ustavljala. Nikoli ne veš, če je kakšna od nas Dajamaja tebe pa spet cel vikend ne bomo brale, k maš tolk počasen net doma. Napiši tudi doma kej v wordu, pa nam gor prilepi, da te malo beremo Miška2 kje se pa ti potepaš danes? Pija si že šla jest? Al pit
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 20:35:06
|
|
|
|
netka34
|
Gigi1 Mhm, lunina ovulacija...... to je blo en cajt popularno za računanje , ko sm bluzila še po med.over.netu. Ma d ne bom izpadala kaka kokoš tle gor, mi lah pišeš na zs, pa ti objasnim, kr je kr dolga in predvsem zanimiva štorja! Sploh moja!! Če pa bo več povpraševanja, bom napisala kle.ajprow? Lp, D LP, D
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 20:40:14
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: netka34 Gigi1 Mhm, lunina ovulacija...... to je blo en cajt popularno za računanje , ko sm bluzila še po med.over.netu. Ma d ne bom izpadala kaka kokoš tle gor, mi lah pišeš na zs, pa ti objasnim, kr je kr dolga in predvsem zanimiva štorja! Sploh moja!! Če pa bo več povpraševanja, bom napisala kle.ajprow? Lp, D LP, D mene tud zanima, daj napiš
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 20:40:40
|
|
|
|
ledenka
|
pa sem tu je bil pilates na sporedu, pa za pol urce sem kavč grela, zdaj pa pijem ingverjev/cimetov čaj in razmišljam, da grem jutri po kak testek... namesto sladoleda
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 20:40:57
|
|
|
|
gigi1
|
Netka sem že poslala prošnjo na ZS
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 20:42:53
|
|
|
|
zarja1
|
jaz pa sem dobila mozoljčke na na na na na......še malo še malo
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 20:43:14
|
|
|
|
gigi1
|
Ajsi lubica ti kar poplulaj kakšno palčko jutri. Jooj kolk bom jst hepi, če bo plusek. Zdej k si se tolk namatrala, da si do menogona prišla se res zna zgodit. Saj veš kakšne usode imamo
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 20:44:04
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 jaz pa sem dobila mozoljčke na na na na na......še malo še malo Na na na na na ....kaj?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 20:45:46
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ajsi lubica ti kar poplulaj kakšno palčko jutri. Jooj kolk bom jst hepi, če bo plusek. Zdej k si se tolk namatrala, da si do menogona prišla se res zna zgodit. Saj veš kakšne usode imamo držim pesti Ledenka!!!!!!!!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 20:46:40
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 jaz pa sem dobila mozoljčke na na na na na......še malo še malo Na na na na na ....kaj? na na na na na pesmica, ko smo veseli............... bo prišla
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 20:47:10
|
|
|
|
Zvezdica
|
Še mal k vam skočila. Sem bila ves dan odsotna in sem čist uničena Ajsi, kaj to berem...TESTEK. Daj daj, komaj čakam. Grem za nazaj brat, da vidim kaj se to dogaja. Gigi, kako si, kdaj štartaš? Miška, si dobro? Ne mi zamerit ker se tako malo javljam, sem se mal vklopila med januarke, pa kaj malega napišem pol mam pa itak del, pa sej. Nisem kaj prida za pisat, sem bolj za prebrat da vidim kaj dogaja. Kdo se jutri poroči? Pikovitka? Vsekor veliko sreče in lep lep lep dan jutri. Grem prebirat za nazaj.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 20:47:19
|
|
|
|
netka34
|
Čakte malo, pupke, pišem v wordu, kr je kar neki za pisat, pa da me slučajno tale ne skensla!!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 20:47:30
|
|
|
|
ledenka
|
hvala, žiži in zarja vsekakor se pustim presenetit
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 20:48:27
|
|
|
|
gigi1
|
Zarja a se že prve pikce kažejo? Končno. No prvi korak proti tvojim pingvinčkom
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 20:48:29
|
|
|
|
Abra
|
Sem prišla samo na brzino pozdravit. Danes je pestro, najprej ful dela, popoldne dolg čvek, zdaj pa čakam še eno prijateljico. Tuki pa tut čvekulone že vidim, da ne bom mogla dohajat. Pija, folikli bojo tokrat tapravi, če te že tko fajn tiščijo Gigi, še abstiniramo, kaj pa čmo še en teden, da vidim, kj pravi G. RR koledar ga pa tut biksa, ja. Jaz v resnici nč več hladilnika ne obiskujem, pa sem se v zadnjih dveh tednih zredila 1,5kg. Sem upala, da bom do morf. zdržala brez nič. Očitno bo zdej kar šponalo. netka, tista lunina ovulacija je čistbrezvezna stvar. Sem brala in poskušala še preden sem bla v neplodnostni, se mi je vse lepo pokrivalo, pa ni blo nč. Naši nasveti na listi imajo dost več učinka. Preverjeno Zarja, kugle jaz ne morem prlepit, sem že čarala, pa še bom. Konec koncev en teden še ni tko huda stvar. Akcija čez vikend, pa bo Dakec, živjo!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 20:49:04
|
|
|
|
ledenka
|
zvezdica si uredila vse? meni M zamuja, pa ne vem, a je suprefact kriv, a je kak lepši razlog
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 20:49:28
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarja a se že prve pikce kažejo? Končno. No prvi korak proti tvojim pingvinčkom mozoljčki na bradi so vedno moj prvi znak.....kolk sem vesela
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 20:50:08
|
|
|
|
zarja1
|
Abra ti še kr čaraj, zgleda da pomaga
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 20:53:01
|
|
|
|
netka34
|
Pa da vidmo če rata........... LUNINA OVULACIJA Gre nekako točno takole… Razlagam kar moj primer, da bo bolj jasno… Rojena sem 14. 8. 1973. Točno ta dan je bila luna polna! Se pravi- tisti mesec v letu, ko pade polna luna na 14, je največja možnost, da zanosim. 200% pa naj bi bilo takrat, ko imam na ta dan še mojo redno ovulacijo. No, to se mi je zdelo malo kr neki, pa sem šla računat. No, lahko sem šla, ker imam že dva škrata!! =)) Se pravi: CASSIE sem zanosila oktobra 1989, ker je rojena julija 1990. OKTOBRA 1989 JE BILA 14 POLNA LUNA!! Ok, ok, slučaj si mislim, pol pa pogledam še za malega. SAŠKOTA sem zanosila decembra 1997, saj je rojen septembra 1998. DECEMBRA 1997 JE BILA 14 POLNA LUNA!! To je bil pa že višek zame!! Sm padla s stola!! Seveda se lahko zgodi, da v letu ni nikoli polna luna na 14. Letos pa se bo to zgodilo oktobra, pol pa do leta 2013 nič!!, in na to js računam. Je še edina bilka, katere se krčevito oklepam!! Ker se tudi dr. zdi čudno, ker se že 2x ni nič prijelo, glede na to, da sem bila že (4x – 2xSS!!) noseča! Seveda pa morate vedeti, da to ne drži za vse, ki so noseče in imajo otroke, js sm pač očitno malček čiračara!! =)))))))D
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 20:53:06
|
|
|
|
gigi1
|
Oj Zvezdica. Dej kaj napiši kako si? Kaj se je dogajal v Zagrebu? Jaz štartam 22.09. Netka pametno Polde. Bolje preventiva kot kurativa Abra bosta sploh še znala? Al je to tko k vožnja z biciklom
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 20:55:28
|
|
|
|
Dakec
|
Abra, živijo. Ti si se zredila, jst sem pa shujšala za kilco. Maš že kakšne slikice trebuščka? Ledenka, a je čas za testek? A kej zamuja? Al sem jst kej zamudila?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 20:55:48
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarja a se že prve pikce kažejo? Končno. No prvi korak proti tvojim pingvinčkom mozoljčki na bradi so vedno moj prvi znak.....kolk sem vesela super!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 5.9.2008 20:57:03
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Abra bosta sploh še znala? Al je to tko k vožnja z biciklom
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vzrok za endometriozo je pogosto preveč OHEndometrioza, ki jo spremljajo močne bolečine, prizadene kar 10 do 15 odstotkov vseh žensk v rodnem obdobju. In številke...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?