|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
4.9.2008 23:26:53   
Anonimen
Drage moje. Naša user posted image bo kmalu dobila zobike.user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnje 3 dni si roko dobesedno tlači v usta in si spodrsava dlesni. Danes pogledam in se že vidi spodaj, da nekaj bo kmalu zrinilo ven.user posted image Ne morem verjet, še zdej ne,.user posted image

No, nas čakajo priprave jutri, ker gremo na poroko in bom šofer (nevesto furam), s polno dojenim otrokom.user posted image user posted image user posted image user posted image Ne me vprašat kako bo to zgledalo in kako bo izpeljano.user posted image Se moram založit s pijačo in hrano. user posted image Pa celo potovalko cunj sabo, ker gremo potem prespat k moji sestri.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3076
5.9.2008 0:01:51   
aleksandra silvija
slovenka-tvoja mala je pa prava filmska zvedzda. Pozira ko velika!user posted image user posted image user posted image user posted image
annnna- kako ste luštni. Ti si pa res mlada lepa mamica!user posted image user posted image user posted image

taanikaa- o, lepo za skorajšno poroko. Ampak glede obleke. Čeprav v najožjem krogu in čeprav je ne bi nikoli več oblekla, bi zase izbrala kakšno enodelno enostavno satenasto obleko. Kakšne svetle barve, če ne ravno bele-pa zakaj ne bele? Kaj št. gostov določa barvo? Ti boš nevesta pa pika. Zase in za tvojega dragega! Pa če sta samo vidva  in Žan ter priči.
No, to je samo moje mnenje. Pa si takšno obleko konec koncev lahko tudi sposodiš.
In veš kaj? Verjamem, da se boš imela čudovito. Pa na to ne vpliva obleka-to je samo za nevestin guštuser posted image .

Ninny-kako kaj zobobol?

Romy-vsem user posted image  laski nikakor ne izpadejo. Našima starejšima dvema, ki sta po laskih precej prekašala Lovra, sploh Patricia, niso ipadli-samo barvo so spremenili!

Tina28-No, če imaš zaročni prstan-ajde-organizarajta se. user posted image

Didlinaa- na poroki želim vse super, potrpežljivo dojenčico-pa saj tej mali cukri znajo biti res potrpežljivi in user posted image .  Sploh pa se z majhnimi user posted image  da početi res vse sorte. Sama sem bila priča, ko je imela hčerkica2,5 meseca. In je bilo superuser posted image .
Samo da ne bosta z malo vso pozornost svatov pobrali, bo nevesta užaljenauser posted image .

Lunca-- kako si, avto pa to? Pa saj je samo ris na pločevini.
Kako pa frizurce tvojih fantov?
MORJE-Joj, Lonapo, sem ti kar faušuser posted image . Sploh letos je to pozno poletje naravnost čudovito.  Pa topla voda-ker meni so Čatežke glede temperature ravno pravuser posted image , na morju mi pa bolj paše klima. Da pa zlezem v vodo(razen letos ali če nima tam 27, 28 st), pa rabim ogromno pogumauser posted image .

Alea- očitno sem samo eni podobna-sedaj imaš toliko mojih podatkov, da me lahko prodašuser posted image .
Ampak daj mi prosim povej, kako zelo drobna si, da ti nobena oblekca v Mangu ni prav? Imajo pa tam res luštne stvari-sexi-elegantne!user posted image

Predstavljam si, da si kot Nina Osenar-pa še ona se mi zdi kdaj kaj kupi v Mangu!user posted image

ups, polnoč-treba spatuser posted image .

Noooočkooo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
5.9.2008 6:24:52   
alea01
jutrček mamičkeuser posted image

jaz po 5 uri, ko nahranim Izabelo ne morem več spatuser posted image user posted image . In mojemu možeku se ful fajn godi, ko dobi obilen zajtrk.jez že pečem, ker svakinja rabi nekaj peciva.......šibam...... komentiram kasneje...

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
5.9.2008 6:56:59   
aleksandra silvija
O, dobro jutro.
Alea, tvojemu možeku se pa res godi!user posted image

In

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
5.9.2008 7:04:09   
aleksandra silvija
In
in svakinji-sem hotela napisati

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
5.9.2008 9:41:50   
tweetek
slovenka  - jaz mažem s sudocrem, mislim da še bolj pomaga ko bepanthen.... Našemu se tud delajo pod brado pa pod pazduho (predvsem zato ker ima ramice vedno gor zaradi povečanega mišičnega tonusa.

laski - še nič ne izpadajo, ne meni ne malemu.... Je pa zmeraj bolj blont. On, ne jaz, jaz sem blont samo po dušiuser posted image

šoping - jaz bom tud morala it, predvsem kake hlače kupit. Samo se ne upam, ker mi pred dvema mesecema nobene niso ble prav, tud v 40 številko nisem stlačila stegen pa riti, v pasu pa seveda vse prevelikouser posted image . Zato sem po novem velik v  kiklcah, tiste mam pa še vedno 36, ko ne vežejo čez bedrca (pardon bedrulje)user posted image . Gremo pa po navadi kar vsi trije, mali je ful priden, in kar dolgo zdrži, samo ne smemo hodit v trgovine z glasno muziko (kak new yorker al pa sportina odpade...). Dojim pa itak kjerkoli, tud na klopci  v BTCju sem žeuser posted image user posted image ... Drugače grem pa rajši na sok, pa izberemo bolj odmaknjeno mizo in se v miru podojimo...

didlinaaa, a vi pa že kar zobke? To je vaša naprednauser posted image user posted image ...
Upam da boste hitro skoz, da ne bo preveč jokca...

Tina , kar v akcijouser posted image

alea, ti si fenomen! A prideš še meni kaj spečt?

Aja, mango - kje so tisti cajti, ko sem imela denar in postavo da sem tam kupovala obleke.... Ah ja, tko je to če se iz Ljubljančanke preleviš v vaško mamicouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
5.9.2008 10:49:05   
Tina 28
Zdaj pa resno vprašanje...včeraj ob gledanju Nejca sem se spomnila kolk je vriskal in grulil pri treh mesecih ...Anja pa ne. In zdaj berem, da se trimesečnik odziva z vriskanjem in glasnim smehom...Anja pa ne...se samo smejčka!

A vaši že vsi ful komunicirajo...mal me je zaskrbeluser posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
5.9.2008 10:53:17   
slovenka
punce, ful vam hvala za nasvete. Bomo poskusili. user posted image

Ja, je res, da mala takoj ko jo slikaš, ful v fotoaparat gleda. Je prav hecna.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
5.9.2008 12:08:22   
alea01
tri peciva narejena, četrto je v pećiciuser posted image user posted image

Izabela je pa tako pridna danes. da sem lahko komot vse to naredila, pa še zlikala in stanovanje pospravilauser posted image . Sem jo na sred kuhinje dala in me je opazovala.

Tina, ne obremenjuj se s tem koliko kdo doseže v določenem času, ker nima smisla in je samo stresno za mamico. En otrok najprej obvlada ene stvari, drug pa drugačne, tako kot mi odrasli. Izabelo itak čisto nič ne zanima okoli nje, razen mamica ko skače in poje in deklamira i nvem kaj še vse. Igrače so ji španska vas, Anja pa se že zanima zanje. Izabela se včasih zasmejčka na glas, večinoma pa ne. Odziva se pa kakor ji paše. Včasih ja, včasih ne. Otroci so različni. Brez skrbi v osnovni šoli bo Anja odličnjakinja in prava lepotičkauser posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 5.9.2008 12:09:43 >

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
5.9.2008 14:06:21   
Anonimen
ojla mamike..jutri menda pridemo domov,smo pri tašči,pol pa hit v nabiranik pogldat če je že prišel cd od alee,pol bomo pa navijali mozarta hehe..me prav zanima kak je cduser posted image
morem povedat da je mali bilčito prden med vožnjo sem upam da bo tko tud ko bomo šli domov,je menda pozabi kako je bilo ko so šli na morjeuser posted image ..vglavne danes smo uradno registrirali poroko in krst....zdej pa kmal v šoping bo treba,evrčke zapravljat...hehe

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3085
5.9.2008 14:07:35   
Anonimen
jaja čisto prden je bil mali...hehe  kake napake delam.se vid da ni moj čurunalnik jojojoj

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3086
5.9.2008 14:12:29   
*anamor*
Haj,
mi pa smo danes vredu akali. Saj nevem ali sem vam že povedala, da je Taj zaprt in imamo kar probleme z akanjem. No danes pa smo brez problema user posted image user posted image user posted image .
Upam, da bo tako tudi na morju.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
5.9.2008 14:13:14   
*anamor*
Imam še eno vprašanje. Koliko pogovorov moraš imeti za 3 zvezdico?

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
5.9.2008 14:14:39   
Anonimen
joj didlina zobeki bodo kmalu a ne?jst se tud sprašujem če ji nebo moj tudi kmalu imel,ker isto dela kot tvoj,pa moja mami mi je tud rekla da jst sem imela zobeke že pri treh mesecih...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3089
5.9.2008 17:30:19   
Kaja08
Ojla mamike!! Par dni me ni bilo na RR in ste napisale celo goro!! sej je prou, čveke user posted image user posted image  Žal nimam časa, da bi šla za nazaj brat, tko da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem, ki jih potrebujete user posted image  
Mi gremo pa jutri na morje in je cela akcija v hiši...zdele se pere tretja žehta, čaka me gooooorrrraaa perila za speglat, spakirani smo skor že čist, ampak je še vse pred vhodom, ne vem, kako bomo spravl v avto user posted image  Zdej sta moja dva fanta šla, da bom lahko vse speglala in spakirala še Žigatove cunjice, pol pa zaslužen tuš in počitek...upam...
Ja nč, če bo zvečer še kaj časa ostalo, pridem še mal pogledat, drugače se pa beremo drug teden! ADIIIIJJJJJJOOOOOOOO!!!

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
5.9.2008 17:30:32   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612

Imam še eno vprašanje. Koliko pogovorov moraš imeti za 3 zvezdico?

500

Žiga je car!

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
5.9.2008 18:51:26   
RMRM
RMRM a mi zaupaš katero zobozdravnico imaš?
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Dr. Romana Zugwitz, ima pa ordinacijo v Radovljici. Prej je pa delala pri Čelesniku. Jaz sem bla z njo ful zadovoljna, pa še na koncesijo ima, ker prej sem pa pri Čelesniku skor bankrot, mam žal bl slabe zobkeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
5.9.2008 19:07:24   
RMRM
Slovenka - ste luštkaniuser posted image , aja, pa enak počivalnik imamo, sam Lukas noče biti v njemuser posted image

annaa - tud vi ste luštkaniuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
5.9.2008 19:45:38   
mtinca1
tri peciva narejena, četrto je v pećici

samo eno besedo imam zate: SUPERMAMA

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
5.9.2008 19:48:07   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

spet jaz...menda sem sama tu gor hehe...zanima me kdaj so vaši otročki že sedeli sami in kdaj ste jih začele dajati v sedeči položaj??

mene tud tole zanima. pa se mi zdi, da še ni nobena odgovorila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
5.9.2008 20:08:44   
Anonimen
kaja - uživajte na morju, pa ne se ustrašit, če bo prvi dan kriza - pri nas je blo - otroci rabijo tudi nekaj časa, da se prilagodijo in seveda ko smo dans prišli domov tudi

lunca - jaz sem torej šofer že od takrat, ko sm izpit mela kak mesecuser posted image user posted image user posted image

mtinca - evo me, kdaj se dobimo

morje: mi smo bili 10 dni na slovenski obali, pa je bilo malemu kar ok, saj smo bili zunaj bolj popoldne oz. proti večeru. malo smo ga skušali "spravit v vodo" - smo namočili palčka na nogi, pa je bil cel halo, ker je bila seveda voda premrzla. No, saj ga nismo hoteli kopat, samo tako, za foro sva ga "spoznala" z morjem, pa so naju vsi zgroženo gledali, kaj počneva. Itak je bil oblečen, tako da ne vem kaj so mislili - da ga bova res dala v vodo al kaj? No, kaj čmo, smo bili atrakcija

cv3rklic4- naš se je kopal v Fredu, vsak dan kakih 10 minutk, je protestiral, ko smo ga dali ven. Je bil pa tud atrakcija, ker je bil najmlajši, ki se je kopal - ampak on se ni dal motit, mirno je oblizoval obroč ali pa svojo rokouser posted image

Sm pa tko jezna - sm že zadnč napisala, da naš Fred pušča pri ventilu, pa ga je nesel dans dragi nazaj in je rekla prodajalka - ja to je blo pa kupljeno 1,5 mesca nazaj - ji je moj povedal, da mi smo šli šele zdej na morje. No in zdej ga bodo pregledal, pol se bodo pa odločil, kako in kaj. Itak ma pa 2 leti garancije, tko da če tle ne bo uspeha, bom šla pa dalje - matr si nism mislila, da zdej morš že napihljive stvari sprobavat - no, vsaka šola neki stane, od zdej bom tud to vse pregledala.

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3096
5.9.2008 20:22:12   
Anonimen
uuu pol bom jst kmal tretjo zvezdico dobla...no če bom pridno čvekala...
Kaja srečno pot tja in nazaj pa lepo se imejte in lepo vreme vam želim...

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3097
5.9.2008 20:24:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa

spet jaz...menda sem sama tu gor hehe...zanima me kdaj so vaši otročki že sedeli sami in kdaj ste jih začele dajati v sedeči položaj??

mene tud tole zanima. pa se mi zdi, da še ni nobena odgovorila.

dajte nama odgovorit če katera ve plis...danes sem probala mal vzglavje v vozičku dvignat pa še nisem čisto zato,se mi zdi prekmalu,,,sicer je močn,ko ga nosim sam glavico drži,ampak je tko čudno ležal,tko stučkan se mi je zdel revež...bomo še počakali kak mesec

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3098
5.9.2008 20:26:28   
mtinca1

meni bi ustrezal ponedeljek ali torek. pa tebi, lunci, a.s.?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
5.9.2008 20:31:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

meni bi ustrezal ponedeljek ali torek. pa tebi, lunci, a.s.?

Može, mogoč v torek?

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?