Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 8:47:20
|
|
|
|
Tejchy
|
Punce, na kak način si boste shranile slike od UZ
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 8:49:55
|
|
|
|
bark
|
čestitke za prihod domov Jaz imam tudi danes CTG in pregled.Se mi je pa včeraj trebuh tolk spustu, da sem zvečer mislila,da bo ponoči že akcija-pa nič Bomo vidli kaj bo danes G povedala
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 8:55:28
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy Punce, na kak način si boste shranile slike od UZ Jaz imam že vse poskenirane. Mi je takrat dr. Strahova v Domžalah rekla, da glih ne zdržijo ful dolgo in da zbledijo in da naj jih ali fotokopiram ali pa skeniram.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 9:12:13
|
|
|
|
alysa
|
Jaz imam že vse poskenirane Neki sm jih že poskenirala, mislim pa, da jih enih par še moram ... A vam se je že vsem spustu trebuh (tiste, ki imate tam nekje do 15. 9. rok)? Meni se namreč še ni, je še vse precej visoko ...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 9:31:02
|
|
|
|
Tejchy
|
A vam se je že vsem spustu trebuh (tiste, ki imate tam nekje do 15. 9. rok)? Meni se tudi še ni........... pa baje je s tem tako, da nekaterim se tudi do 14 dni pred PDP, drugim pa le 1h pred porodom.... nekaterim pa se celo sploh ne, doker se porod ne začne..........
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 9:38:18
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy A vam se je že vsem spustu trebuh (tiste, ki imate tam nekje do 15. 9. rok)? Meni se tudi še ni........... pa baje je s tem tako, da nekaterim se tudi do 14 dni pred PDP, drugim pa le 1h pred porodom.... nekaterim pa se celo sploh ne, doker se porod ne začne.......... Men že od ene 7-8. meseca govorijo, da ga imam nizko - tko, da niti ne vem - al naj bi se še kej spustil al je to to .
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 9:45:41
|
|
|
|
alysa
|
Meni se tudi še ni........... pa baje je s tem tako, da nekaterim se tudi do 14 dni pred PDP, drugim pa le 1h pred porodom.... nekaterim pa se celo sploh ne, doker se porod ne začne.......... Ok, pol to glih ni nek znak za začetek poroda ... Meni je že marsikdo reku, da še ne bom hitro šla rodit ravno zaradi tega, ker mam trebuh še visoko ...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 9:46:09
|
|
|
|
arabela*
|
jutro še enkrat Kak smo se fajn naspali.Naš ati je reko,da sploh ne ve,da imamo dojenčka pri hiši,ker spi ko velika Zdaj pa čakamo patronažno. Na sprehod še nismo šli,bomo verjetno jutri proti večeru. Ma je problem,ko voza ne dobim skozi vrata Tiste,ki imate maxi cossi lupinice?? Kdaj boste začele not vozit??Al imate ležeče košare??
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 9:46:18
|
|
|
|
KAHLO
|
dobro jutro babike!! Tejchy .....mah to s tem čepom je tud.....mani se tak na na malo lušči, da se mi še bo verjetno 14 dni no eni moji kolegici se je 14 dni luščil, pa pol je bla šele akcija Kaj se pa tiče spuščenega trebuha pa se je meni tud spustil že kak teden nazaj....pa evo sem še zmeraj tukaj v enem kosu Tak da ......jaz se sploh več ne ukvarjam z temi znaki, k bi naj napovedovali akcijo, ampak čakam da me ornk popadki dobijo, ali pa voda steče........
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 9:46:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
....mi smo doma !!!!!!!!!!!!!! Ma supeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 9:48:31
|
|
|
|
RAČKAPK
|
Čestitke bubi in me to you jaz sm pa včeraj zavila dve darili za moja prva dva, da ko bosta prišla v P bosta dobila darilo od dojenčka jutri pa imam spet ctg da vidmo kako in kaj gold fish čestitke za prihod domov želim vam obilo obilo cartkanja pozdravček
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 9:56:06
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jaz imam tudi danes CTG in pregled.Se mi je pa včeraj trebuh tolk spustu, Mi pa gremo zdej, čez dobre pol urce....... Bomo vidli, kaj bo pokazalo..... ma po moje prow neč..... nimam ne kakega izcedka, ne kej druzga.... Moj možek je odpovedal seminar ta weekend, ki pravi, da ima filing da bo.... ma nič ne kaže..... Tiste, ki ste že imele CTG... kaj možek je lahko zraven, al more kje drugje čakat? Kako pa zgleda, ko se trebuh spusti? Mojega je povsod dovolj....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 9:59:46
|
|
|
|
Tejchy
|
Meni je že marsikdo reku, da še ne bom hitro šla rodit ravno zaradi tega, ker mam trebuh še visoko ... jp... tudi jaz bom še lep čas 2v1, če se po tem orientiram........
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 10:01:22
|
|
|
|
Tejchy
|
Tejchy .....mah to s tem čepom je tud.....mani se tak na na malo lušči, da se mi še bo verjetno 14 dni no eni moji kolegici se je 14 dni luščil, pa pol je bla šele akcija ja sj men tud skoz tak po malem.......... pa nič ni krvavo... mah tko kot praviš........... nehat se bo treba obremenjevat s temi znaki......... bolj ko čakaš, slabš je.......... ponavadi najlepše stvari pridejo takrat, ko jih najmanj pričakuješ...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 10:03:01
|
|
|
|
Tejchy
|
Tiste, ki ste že imele CTG... kaj možek je lahko zraven, al more kje drugje čakat? je lahko zraven.......... itak te sam priklopijo.. pol pa leži tam in čakaj da mine 20 min... ...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 10:04:20
|
|
|
|
Tejchy
|
Kako pa zgleda, ko se trebuh spusti? Mojega je povsod dovolj.... js si predstavljam to tako, kot če bi imela pivski trebuh in ful povešenega........ tak ko en star, grd dec... ........... ko vse visi........
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 10:06:43
|
|
|
|
Lara Croft
|
js si predstavljam to tako, kot če bi imela pivski trebuh in ful povešenega........ tak ko en star, grd dec... ........... ko vse visi..
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 10:06:57
|
|
|
|
alysa
|
imela pivski trebuh in ful povešenega dobro si opisala
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 10:08:53
|
|
|
|
lana luna
|
jutro... Lara croft ti kar vzemi možka na CTG, jest vem da moja prjatlca ga je vedno sabo vzela, k drgač ji je blo dolgcajt tolk cajt ležat tam sami. lepo se crkljajte. me veseli da ste tako hitro domov prišli. račkapk se mi zdi ful lepo, da bo dojenček prinesel darilca svojima bratcoma/sestrcama saraya jest mam isto maxicosi lupinco, ampak mam tudi globoko košaro, tko da bomo v tem na sprehod hodili. pa sej tu v lupinci lohk. pa lepo se crkljajte. maš res zelo pridne otroke men se trebuh pomojem še ni spustu, čeprou mi še vedno ni jasno zakaj mam 4 cm manjši obseg kot prejšnji teden??? drgač sem pa včerej bla kar pridna s pospravljanjem pa me je pol čez celi dan skos neki šraufalo sem že ful upala, da bom šla kr dons rodit, k je tko lep datum bi jest tut po odstavnem prehitevala aja, pa dons sm vstopila v 38. teden, kar pomeni, da je naš otrok donošen!!! fajn bodte, jest grem po kruhka v pekarno, pol pa papcat
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 10:11:52
|
|
|
|
Lara Croft
|
Eno vprašanje, če se katera na to spozna...... Če se ukvarjaš z neko dejavnost v bloku.... natančno v svoji kleti.... kaj za to moraš imeti soglasje sosedov? SOsed se ukvarja s čebelarstvom...... ima to tudi nekje registrirano in tudi dovoljenje, da prodaja med.... ampak točilnico si je pa zrihtal ravno pod našo dnevno in spalnico..... sej ta reč sama po sebi ni glasna..... ma on je tle cele dneve spodaj in žaga in brusi, žvižga pa radio ima prižgan... vsak ku gre mimo se z njim na ves glas pogovarja, meni gre tkuuuuu na živce.....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 10:12:52
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara croft ti kar vzemi možka na CTG, jest vem da moja prjatlca ga je vedno sabo vzela, k drgač ji je blo dolgcajt tolk cajt ležat tam sami. Ja, sej hoče it sam..... Jst bi šla rajš sama, bi šla pol še k eni frendici....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 11:11:51
|
|
|
|
arabela*
|
tejchy, a ti moraš ležat na ctg??
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 11:24:34
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tejchy, a ti moraš ležat na ctg?? A kateri ni treba ležat na CTGju?
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 11:36:23
|
|
|
|
coko
|
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tejchy, a ti moraš ležat na ctg?? A kateri ni treba ležat na CTGju? Jaz sem vedno ležala na CTG. Pa enkrat na levem boku, drugič na desnem, pa tudi na hrbtu. A je možno tudi kako drugače?
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 5.9.2008 11:37:52
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz sem vedno sedela. Sestra me je priklopla na ctg,pol pa je šla,meni je rekla naj sledim,kako je s popadki,ona ja pa vsake toliko prišla pogledat. Meni je bilo prav prijetno.Po moje pa če bi ležala,ne bi bilo vredu
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?