|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!
5.9.2008 8:47:20   
Tejchy
Punce, na kak način si boste shranile slike od UZ user posted image  

(odgovor članu Bambi D)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
5.9.2008 8:49:55   
bark
user posted image čestitke za prihod domovuser posted image
Jaz imam tudi danes CTG in pregled.Se mi je pa včeraj trebuh tolk spustu, da sem zvečer mislila,da bo ponoči že akcija-pa ničuser posted image
Bomo vidli kaj bo danes G povedalauser posted image

(odgovor članu Bambi D)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
5.9.2008 8:55:28   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

Punce, na kak način si boste shranile slike od UZ user posted image  

Jaz imam že vse poskenirane. Mi je takrat dr. Strahova v Domžalah rekla, da glih ne zdržijo ful dolgo in da zbledijo in da naj jih ali fotokopiram ali pa skeniram.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
5.9.2008 9:12:13   
alysa
Jaz imam že vse poskenirane

Neki sm jih že poskenirala, mislim pa, da jih enih par še moram ...

A vam se je že vsem spustu trebuh (tiste, ki imate tam nekje do 15. 9. rok)?

Meni se namreč še ni, je še vse precej visoko ...

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
5.9.2008 9:31:02   
Tejchy

Meni se tudi še ni........... pa baje je s tem tako, da nekaterim se tudi do 14 dni pred PDP, drugim pa le 1h pred porodom.... nekaterim pa se celo sploh ne, doker se porod ne začne..........

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
5.9.2008 9:38:18   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

Meni se tudi še ni........... pa baje je s tem tako, da nekaterim se tudi do 14 dni pred PDP, drugim pa le 1h pred porodom.... nekaterim pa se celo sploh ne, doker se porod ne začne..........

Men že od ene 7-8. meseca govorijo, da ga imam nizko - tko, da niti ne vem - al naj bi se še kej spustil al je to to user posted image .

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
5.9.2008 9:45:41   
alysa

Ok, pol to glih ni nek znak za začetek poroda ... user posted image user posted image user posted image

Meni je že marsikdo reku, da še ne bom hitro šla rodit ravno zaradi tega, ker mam trebuh še visoko ...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
5.9.2008 9:46:09   
arabela*
jutro še enkratuser posted image
Kak smo se fajn naspali.Naš ati je reko,da sploh ne ve,da imamo dojenčka pri hiši,ker spi ko velikauser posted image
Zdaj pa čakamo patronažno.
Na sprehod še nismo šli,bomo verjetno jutri proti večeru.
Ma je problem,ko voza ne dobim skozi vratauser posted image
Tiste,ki imate maxi cossi lupinice?? Kdaj boste začele user posted image not vozit??Al imate ležeče košare??

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
5.9.2008 9:46:18   
KAHLO
dobro jutro babike!!

Tejchy
.....mah to s tem čepom je tud.....mani se tak na na malo lušči, da se mi še bo verjetno 14 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no eni moji kolegici se je 14 dni luščil, pa pol je bla šele akcijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj se pa tiče spuščenega trebuha pa se je meni tud spustil že kak teden nazaj....pa evo sem še zmeraj tukaj v enem kosuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tak da ......jaz se sploh več ne ukvarjam z temi znaki, k bi naj napovedovali akcijo, ampak čakam da me ornk popadki dobijo, ali pa voda steče........user posted image user posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
5.9.2008 9:46:31   
Lara Croft
....mi smo doma !!!!!!!!!!!!!!

Ma supeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
5.9.2008 9:48:31   
RAČKAPK
Čestitke bubi in me to you

jaz sm pa včeraj zavila dve darili
za moja prva dva,
da ko bosta prišla v P
bosta dobila darilo  od dojenčka

jutri pa imam spet ctg
da vidmo kako in kaj

gold fish čestitke za prihod domov
želim vam obilo obilo cartkanja

pozdravček

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
5.9.2008 9:56:06   
Lara Croft
Jaz imam tudi danes CTG in pregled.Se mi je pa včeraj trebuh tolk spustu,

Mi pa gremo zdej, čez dobre pol urce....... user posted image Bomo vidli, kaj bo pokazalo..... ma po moje prow neč..... nimam ne kakega izcedka, ne kej druzga.... user posted image Moj možek je odpovedal seminar ta weekend, ki pravi, da ima filing da bo.... ma nič ne kaže.....

Tiste, ki ste že imele CTG... kaj možek je lahko zraven, al more kje drugje čakat?

Kako pa zgleda, ko se trebuh spusti? Mojega je povsod dovolj.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
5.9.2008 9:59:46   
Tejchy
Meni je že marsikdo reku, da še ne bom hitro šla rodit ravno zaradi tega, ker mam trebuh še visoko ...

jp... tudi jaz bom še lep čas 2v1, če se po tem orientiram........ user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
5.9.2008 10:01:22   
Tejchy
Tejchy .....mah to s tem čepom je tud.....mani se tak na na malo lušči, da se mi še bo verjetno 14 dni no eni moji kolegici se je 14 dni luščil, pa pol je bla šele akcija

ja sj men tud skoz tak po malem.......... pa nič ni krvavo... user posted image  
mah tko kot praviš........... nehat se bo treba obremenjevat s temi znaki.........
bolj ko čakaš, slabš je..........
ponavadi najlepše stvari pridejo takrat, ko jih najmanj pričakuješ... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
5.9.2008 10:03:01   
Tejchy
Tiste, ki ste že imele CTG... kaj možek je lahko zraven, al more kje drugje čakat?

je lahko zraven.......... itak te sam priklopijo.. pol pa leži tam in čakaj da mine 20 min... user posted image  user posted image  ...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
5.9.2008 10:04:20   
Tejchy
Kako pa zgleda, ko se trebuh spusti? Mojega je povsod dovolj....

js si predstavljam to tako, kot če bi imela pivski trebuh in ful povešenega........ tak ko en star, grd dec... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ........... ko vse visi........ user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
5.9.2008 10:06:43   
Lara Croft
js si predstavljam to tako, kot če bi imela pivski trebuh in ful povešenega........ tak ko en star, grd dec... ........... ko vse visi..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
5.9.2008 10:06:57   
alysa
imela pivski trebuh in ful povešenega

user posted image user posted image user posted image  dobro si opisala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
5.9.2008 10:08:53   
lana luna
jutro...

Lara croft ti kar vzemi možka na CTG, jest vem da moja prjatlca ga je vedno sabo vzela, k drgač ji je blo dolgcajt tolk cajt ležat tam sami.

user posted image lepo se crkljajte. me veseli da ste tako hitro domov prišli.

račkapk se mi zdi ful lepo, da bo dojenček prinesel darilca svojima bratcoma/sestrcamauser posted image

saraya jest mam isto maxicosi lupinco, ampak mam tudi globoko košaro, tko da bomo v tem na sprehod hodili. pa sej tu v lupinci lohk. pa lepo se crkljajte. maš res zelo pridne otrokeuser posted image user posted image

men se trebuh pomojem še ni spustu, čeprou mi še vedno ni jasno zakaj mam 4 cm manjši obseg kot prejšnji teden???

drgač sem pa včerej bla kar pridna s pospravljanjem pa me je pol čez celi dan skos neki šraufalouser posted image sem že ful upala, da bom šla kr dons rodit, k je tko lep datumuser posted image user posted image user posted image bi jest tut po odstavnem prehitevalauser posted image user posted image user posted image

aja, pa dons sm vstopila v 38. teden, kar pomeni, da je naš otrok donošen!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

fajn bodte, jest grem po kruhka v pekarno, pol pa papcatuser posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
5.9.2008 10:11:52   
Lara Croft
Eno vprašanje, če se katera na to spozna......

Če se ukvarjaš z neko dejavnost v bloku.... natančno v svoji kleti.... kaj za to moraš imeti soglasje sosedov?

SOsed se ukvarja s čebelarstvom...... ima to tudi nekje registrirano in tudi dovoljenje, da prodaja med.... ampak točilnico si je pa zrihtal ravno pod našo dnevno in spalnico..... sej ta reč sama po sebi ni glasna..... ma on je tle cele dneve spodaj in žaga in brusi, žvižga pa radio ima prižgan... vsak ku gre mimo se z njim na ves glas pogovarja, meni gre tkuuuuu na živce.....
user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1495
5.9.2008 10:12:52   
Lara Croft

Lara croft ti kar vzemi možka na CTG, jest vem da moja prjatlca ga je vedno sabo vzela, k drgač ji je blo dolgcajt tolk cajt ležat tam sami.

Ja, sej hoče it sam.....user posted image user posted image Jst bi šla rajš sama, bi šla pol še k eni frendici.... user posted image user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
5.9.2008 11:11:51   
arabela*
tejchy, a ti moraš ležat na ctg??

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1497
5.9.2008 11:24:34   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

A kateri ni treba ležat na CTGju?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
5.9.2008 11:36:23   
coko

IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

A kateri ni treba ležat na CTGju?

Jaz sem vedno ležala na CTG. Pa enkrat na levem boku, drugič na desnem, pa tudi na hrbtu. A je možno tudi kako drugače?

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
5.9.2008 11:37:52   
arabela*
Jaz sem vedno sedela.
Sestra me je priklopla na ctg,pol pa je šla,meni je rekla naj sledim,kako je s popadki,ona ja pa vsake toliko prišla pogledat.
Meni je bilo prav prijetno.Po moje pa če bi ležala,ne bi bilo vreduuser posted image

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?