|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
3.9.2008 21:33:31   
Skabi
samo ne tako kot v vicu - žal user posted image

teta beta, moj tavečji ej dobil za darilo plavalni tečaj za dojenčke.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 426
3.9.2008 21:59:44   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita
Pridemo. Kdaj lahko? ju3 in v petek sem popoldne načeloma doma, samo ima ati neke želje, da bi kabel polagali v zemljo - beri še odatne praske za moje noge.... Ampak mi bi kar prišli, imate tooooliko 'fajnih' igračk, pa še eno 4-letno kandidatko imamo, ki bi kar tam pri Ž. spalauser posted image  

Pridite user posted image . Mi je vseeno kateri dan, sem tako doma. Po 16 uri, ko se Nika zbudi, smo pa zunaj za hišo na igrišču user posted image .

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 427
4.9.2008 6:50:01   
Skabi
DObro jutro!

sem vam že omenila, da hodim na akupunkturo zaradi glavobola? Tam sem vsak ponedlejek in četrtek do 10, potem pa imam čas za kako kavo. Če vas ne moti, da sem cela prepikana user posted image  

Darja33, mi smo tudi imeli včeraj cepljenje - brez jokca user posted image  kdaj si bila tam - jaz okrog 12. 
Aprilčice, a avši tamali že kaj jejo? Naš ima sadno malico dopoldan in zvečer pirino kašico. Je ful z užitkom in nima nobenih težav.

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 428
4.9.2008 8:35:32   
pikecpokec
Jutro!

teta beta: naš je dobil napihljiv bazen, pa kopalni plašč, pa uno igralno podlogo od Vile Maline (v bistvu sama uporabna darila).

Naš Gal ma očitno vrtčevsko krizo. Včeri sem ga pustila tam do dveh, pa ni hotel spat, jest in pit user posted image . Ko so drug spali, je on bral knjigice. Ko sem prišla po njega, so ravno zaključevali s kosilom (no, tamali je sedel na tleh in se nekaj igral), tko da je vzgojiteljica predlagala da naj mu dan jaz jesti. In sva se lepo usedla za mizo, Gal je prijel žlico in zmazal celo kosilo od A do Ž. Sploh ni hotel da mu jaz devam, sam zraven sem mogla sedet user posted image .
Potem je bil pa utruuuuujen, pa siten, pa skoz bi se cartal. Ponoči pa itak cela štala. Ma, vsaj petnajstkrat se je zbudil, pa jokal, pa mama mama mama. Tko da je potem pri naju spal.
Zdle ga je pa M. peljal in je bil zraven pri zajtrku, da je vsaj kaj pojedel. Potem je pa šel, tamali pa v jok, pa vsi ostali za njim user posted image . Ajmene!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 429
4.9.2008 14:55:40   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Punce nujno, imam en problem - mali noče zizat, kaj pa vem kaj mu je..Jaz pa joške do Ankarana, pumpico sem pa pustila doma. Avša, ni kaj..A ima katera za posodit pumpico za par dni? Nujno, nujno, res, ker bom eksplodirala pa strah me je mastitisauser posted image Pridem po njo - kamorkoli...Javite mi pliS...

Skuštrana, tole se je meni pri Marcelu zgodilo in čez kak mesec sem vedla zakaj - je čez par mesecev prišla Maruška! user posted image user posted image user posted image No sam moje joške so to čist lepo sprejele in se spraznile! user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 430
4.9.2008 14:58:22   
Skabi
pikecpokec, saj bi te potolažila, sam imam sama iste težave z našim tasrednjim. Dans zjutraj sem sedela zraven nejga, sploh ni hotel sam jest, ko sem šla, je tulil in brcal , drl se je tako na glas, da sem ga ven slišala. ko sem pa prišla po njega, je bil v redu, ampak jutri noče v vrtec in rekel je, da bo spet jokal. Mal mi tole diši po prerasčunljivosti in izsiljevanju user posted image

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 431
4.9.2008 14:59:56   
Skabi
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Skuštrana, tole se je meni pri Marcelu zgodilo in čez kak mesec sem vedla zakaj - je čez par mesecev prišla Maruška! user posted image user posted image user posted image No sam moje joške so to čist lepo sprejele in se spraznile! user posted image

uh, še dobro, da naš lepo ziza user posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 432
4.9.2008 19:09:28   
pikecpokec
Ej, Naty-Taja: vaša rodbina je v včerišnjem Večeru. Še slika je zraven, sam te ne najdem ker je bolj slaba slika. Madonca, vas je pa res velik!

Skabi, tile mulčki so res preračunljivi user posted image . No, sej ni za smejat, bolj za jokat.

Dans je Gal celo spal v vrtcu, ampak ne na ležalniku. Na uni vreči za sedet. Se je kr gor zleknu, vzg. mu jo je mal potlačila, pa je spal user posted image . Jedu pa spet ni NIČ. Baje znori že takoj ko ga hočejo dat za mizo. Hvalabogu da nimajo neke prisile, je bolj na free vse skupi. No, ko sem prišla, se je brez besed usedu za mizo, prijel žlico in sfrezal cel talar krompirja, špinače in jajca. Plus pol banane. Pol je blo pa vse OK. Jao mali!
Me je pa pomočnica vzgojiteljice potolažla da je to čist normalno in da ni vmes nič jokal, tko da mu očitno ni kej hudega. Zdej pa sam da še jest začne, pa bo.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 433
4.9.2008 21:45:09   
Janeja
Skabi in Pikecpokec - tele fore mulčkov pred ali v vrtcu prej ali slej minejo. Naša Lea je jokala zjutraj, ko sem jo dala vzgojiteljici, čez par minut pa se je že veselo igrala in se celo dopoldne ni spomnila name. Seveda je bilo tega jutranjega joka kmalu konec. Zdaj po počitnicah pa spet tuljenje user posted image . Pa pozna vse otroke, vzgojiteljica je ostala ista, pa še v isti igralnici so ostali. Ampak se je odločila, da bo zjutraj jokala user posted image . Baje neha čez minutko in je cel dan naprej dobre volje, se igra, je, spi,... Ko jo popoldne vprašam, kako je bilo v vrtcu se vedno pohvali, kako je bilo fino, kaj vse so se igrali. Če pa jo vprašam, če je zjutraj spet kaj jokala (zdaj jo P vozi) se začne pa smejat. user posted image Kdo bi jih razumel user posted image

Pa da vam povem še, da imam prav slabo vest. Evo zakaj: en teden že gledam kup nezlikanih cot in zvečer na kavču pred računalnikom stokam, da se mi ne da likat. Včeraj sem si celo likalno mizo postavla in zlikala eno majčko zase in eno za Leo, ker nama je zmanjkalo za oblečt. user posted image   Danes pa pridem iz službe in nikjer več cot, miza pospravljena. Ko sem vprašala P, kdo je zlikal je rekel da on - ja seveda. Pa ga še enkrat vprašam, kdo je likal in reče, da je poklical eno gospo. Ko vrtam naprej, je ta gospa ratala kar moja tašča. In ko jo potem prav grdo okregam, kaj moje cote lika, če ima že sama s sabo kup problemov mi reče, da JIH JE ZLIKAL P. user posted image   Jaz mu pa nisem verjela - in zdaj imam slabo vest. user posted image Pa me je spet lepo presenetil user posted image se mu bom mogla mal oddolžit, ker mu nisem verjela. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 434
4.9.2008 21:49:38   
jerebica
naš mali pa hvala bogu full rad hodi v vrtec, upam da bo tud v šolo. se je pa prvo leto kar celo leto jokal, se mi je kr srce paralo, kaj češ jančikin mož ma primeren stavek za to: življenje ni potica.

pred dopustom pa smo šli na kolesarski maraton v radence 27 km ( No js sm bla še bolj neaktivna) . smo pred kratkem kupli tisti kolo za Maksa po katerem sem tud tu gor povpraševala ful fajn reč. No in ker je bil maks najmlajši udeleženec so ga intervijuval pa si je revček skor jopco pojedu. ravno danes smo si ogledali posnetek.

to pa je ena fotka da si boste lažje predstavljale

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 435
4.9.2008 22:14:33   
Naty*Taja
user posted image  user posted image , le zakaj me nisi videla - ne zato, ker je slaba slika, ampak zato, ker je vredu!!! Sem namreč jaz slikala!!!user posted image in to sem stala na trikotni lojtri navrhu, da se vsi vidijo. Ja, bilo nas je pa nekaj okrog 120. Pa fejst luštno je bilo,.

Oh Janeja, ne imet slabe vesti, ker nisi edina, kar se cot tiče, jaz sem v skor popolnoma isti situaciji - skor pa zato, ker se je moj do zdaj v 12 letih likalnika prijel enkrat samkrat in še to zato, ker je rabu hlače! user posted image mene pa kr čaka. Še sreča, da včasih tašča tole opazi, da potem otroke odpelje popoldan ven in lahko vsaj približno kej naredim.!

Jerebica - ful fajna stvar.

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 436
5.9.2008 6:38:58   
Skabi
Naty, dobro jutro! A greš v šolo? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 437
5.9.2008 6:43:30   
Naty*Taja
Hojla Skabi! Ja, seveda in današnji dan je moj najbolj naporen...pet ur brez pavze...user posted image A veš ti za kake zapiske za strokovnega? (še kr nisem začela - bi pa zdej zares, ker imam eno kompanjonico, ki je na istem!)

MONTIGNAC

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 438
5.9.2008 6:54:06   
Skabi
moji so bogvekje... pa zastareli so tud. Baje maš na netu ful - pofglej na stran od sviza.

Neposredna povezava do sporočila: 439
5.9.2008 8:04:50   
marjanaR
Janeja,ne imet slabe vesti. Moj tudi lika. Še včeraj me je spraševal, če mam kaj za zlikat, da bo zraven soočenja gledal. Fajn, ne?

Skuštranka, a nam imaš kaj za povedat? Hecam se. Naša zize ni zagrabla, ker sem dobila user posted image .

Naty, jaz tudi imam ene stvari od strokovca, pa mislim, da so tudi že zastarele - 4 leta - ustava tak nova (EU), zakonodaja pa tud ...

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 440
5.9.2008 8:06:18   
marjanaR
A bo danes dež? Se kej dobimo dopoldne?

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 441
5.9.2008 8:28:11   
pikecpokec
Pri nas tud večinoma moj mož pegla user posted image . Sej zraven fuzbal gleda, tko da mu ni kaj hujšega user posted image .

Naty - nisem mislila da je fotka kot fotka slaba, ampak v Večeru so jo tkoooo grdo natisnili da ni za nikamor user posted image .

Aja, tamali je dans jokal celih 5 sekund user posted image . Ga pa morjo zalagat s knjigicami kr naprej. Kaj češ, knjižničarjev sin pač user posted image

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 442
5.9.2008 9:08:45   
Jančika_
Naty-Taja, obrni se na Joeja, ima frišne zapiske. Se ne spomnim, če sem ti že dala njegov mejl?

Snorlax, za fotke si spraševala. Najprej jih zmanjšaj na pribl. 35o pik širine. Potem Pojdni na stran shrani.si in tam samo slediš navodilom. Na koncu skopiraš kodo za forum, to je druga od zgoraj navzdol. Če ne znaš zmanjšat, pa sliko samo naloži na shrani.si in potem skopiraj kodo za forum s predogledom (tretja od zgoraj). Tako bo na forumu vidna mala slika, ko pa klikneš na njo, vidiš veliko.

Neposredna povezava do sporočila: 443
5.9.2008 12:01:17   
pikecpokec
Daaaan!
Punce moje, jst sem tko veseeeeeelaaaaaaa! Ponudili so mi službo user posted image !!! Klical me je en tip, ki je po nevemkakih vezah dobil mojo telefonsko, če bi pršla delat v njihovo firmo. Sicer gre za delo, za katero sem skoz govorila da ga ne bi delala ker je dokaj tehnično in ga že od 2. letnika faksa nisem delala. Ampak za začetek bo čisto vredu ker ipak je iz mojga foha. V ponedeljek grem na razgovor, pa bom takrat vidla kako in kaj. Še vedno lahk rečem ne, če mi ne bo pasalo. Ampak po moje bom kr vzela, pa si v tem enem letu lahk še vedno kej boljšega poiščem.
Juhej!
Zdej pa na juriš, pa da diplomiram po hitrem postopku. Brcnte me v rit user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 444
5.9.2008 12:26:17   
jerebica
bravouser posted image user posted image user posted image pikecpokec

janči js sm pa tokrat prvič brez tvoje pomoči slikco prilepla, sem bla ful ponosna na sebe!!!

nač dans gremo pa po novi (stari) avto, vsi kr gledamo kdaj bo ura dve.

Neposredna povezava do sporočila: 445
5.9.2008 14:13:07   
HuAnita
O, Natika - prilepi kakšno fotko!

Jerebica - maks je pa car, takole v papa-mobiluuser posted image   Naša Capinka se tudi že zna voziti brez pomožnih koles, pa dobimo kak obisk, pa najprej to poveuser posted image  Je ful smešna. za njo pa že zločko čeblja: Te tudi šama ozim kalesom..... (češ da se tudi on zna že sam, samo tricikle pa pozabi povedati...)

Skuštrana - jaz nič ne vem, kaj se naša dedca menita, sem napol koma, ko pride ponoči domov - tako da nismo menda še nič od bajte krstili...user posted image

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 446
5.9.2008 14:32:07   
barika
Dan.
Jerebica, mojmu je tale kolo/zadeva neizmerno všečuser posted image user posted image user posted image  (jaz nisem glih navdušena kolesarka, pa dober, upam, da bo v parih letih pozabil)
Vidim, da vas je veliko učiteljic goruser posted image

Pikecpokec, čestitke za skor službo, pa evo ti eno brco v rituser posted image
jaz pa čakam na pošto iz šole, ker imam ta mesec zagovor (v roku 2 tednov) in vam povem, da me je strah ko cucka, pa ful sem živčna..v glavnem čist paf sem (to pa zato, ker imam fuuull grozno tremo pred nastopanjem in ponavadi tudi ne vem povedat, kako mi je imeuser posted image user posted image user posted image  - mah sej bo, če sem že tak daleč prišla).

Glede službe, ne morem it delat, dokler mali ne dobi vrtca, no po eni strani mi tkale paše bit z njim, dokler sem mu še zanimiva, po drugi strnai bi pa rada šla rada med malo bolj odrasle ljudi za par ur.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 447
5.9.2008 17:16:21   
snorlax
Ojla!

Jaz sem pa takoooo utruuuujena, ne vem, kaj mi je spljoh. user posted image HB, da je petek.

Čestitke, pikec.

Pa čestitke vsem, ki imate dedce, ki likajo. Pri nas sem celo z zlomljeno roko morala likat za vse.

Čav.

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 448
5.9.2008 17:25:39   
skuštrana
Hojli...

Evo mi smo spet doma - hvalabogu in aleluja v enemuser posted image

Darja33, lupinica je pri smrčkiuser posted image

Smrčka - hvala za med, še enkrat..Luka je pa user posted image user posted image Da vam naredim malo reklame - smrčka ima super domač med, če katera rabi...user posted image

Ropotuljica, pumpica je tudi pri smrčki, pa se vidve zmenita kako in kajuser posted image

Včeraj sem videla Skabi, Ožbej je isti Gašper, madona kot da so trojčki so tile njeni otrociuser posted image

Marjana, videla sem te včeraj, ampak preden je meni potegnilo da si ti je bil vlak že mimouser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 449
5.9.2008 20:58:08   
pikecpokec
Grrrrr, ti dedci user posted image . Al ga ni doma zarad šihta, al zarad ''moškega večera'' al pa zarad fuzbala! user posted image

Sem si pa za tolažbo pico spekla in bom požrla čist celo user posted image . Pa nafilala se bom za vitamini in aspirinom ker se me neki loteva. Je že tamali kakega user posted image iz vrtca prinesel, tam itak vsem curlja iz nosa user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?