Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.9.2008 21:33:31
|
|
|
|
Skabi
|
samo ne tako kot v vicu - žal teta beta, moj tavečji ej dobil za darilo plavalni tečaj za dojenčke.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 3.9.2008 21:59:44
|
|
|
|
žanek
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Pridemo. Kdaj lahko? ju3 in v petek sem popoldne načeloma doma, samo ima ati neke želje, da bi kabel polagali v zemljo - beri še odatne praske za moje noge.... Ampak mi bi kar prišli, imate tooooliko 'fajnih' igračk, pa še eno 4-letno kandidatko imamo, ki bi kar tam pri Ž. spala Pridite . Mi je vseeno kateri dan, sem tako doma. Po 16 uri, ko se Nika zbudi, smo pa zunaj za hišo na igrišču .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.9.2008 6:50:01
|
|
|
|
Skabi
|
DObro jutro! sem vam že omenila, da hodim na akupunkturo zaradi glavobola? Tam sem vsak ponedlejek in četrtek do 10, potem pa imam čas za kako kavo. Če vas ne moti, da sem cela prepikana Darja33, mi smo tudi imeli včeraj cepljenje - brez jokca kdaj si bila tam - jaz okrog 12. Aprilčice, a avši tamali že kaj jejo? Naš ima sadno malico dopoldan in zvečer pirino kašico. Je ful z užitkom in nima nobenih težav.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.9.2008 8:35:32
|
|
|
|
pikecpokec
|
Jutro! teta beta: naš je dobil napihljiv bazen, pa kopalni plašč, pa uno igralno podlogo od Vile Maline (v bistvu sama uporabna darila). Naš Gal ma očitno vrtčevsko krizo. Včeri sem ga pustila tam do dveh, pa ni hotel spat, jest in pit . Ko so drug spali, je on bral knjigice. Ko sem prišla po njega, so ravno zaključevali s kosilom (no, tamali je sedel na tleh in se nekaj igral), tko da je vzgojiteljica predlagala da naj mu dan jaz jesti. In sva se lepo usedla za mizo, Gal je prijel žlico in zmazal celo kosilo od A do Ž. Sploh ni hotel da mu jaz devam, sam zraven sem mogla sedet . Potem je bil pa utruuuuujen, pa siten, pa skoz bi se cartal. Ponoči pa itak cela štala. Ma, vsaj petnajstkrat se je zbudil, pa jokal, pa mama mama mama. Tko da je potem pri naju spal. Zdle ga je pa M. peljal in je bil zraven pri zajtrku, da je vsaj kaj pojedel. Potem je pa šel, tamali pa v jok, pa vsi ostali za njim . Ajmene!
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.9.2008 14:55:40
|
|
|
|
Naty*Taja
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Punce nujno, imam en problem - mali noče zizat, kaj pa vem kaj mu je..Jaz pa joške do Ankarana, pumpico sem pa pustila doma. Avša, ni kaj..A ima katera za posodit pumpico za par dni? Nujno, nujno, res, ker bom eksplodirala pa strah me je mastitisa Pridem po njo - kamorkoli...Javite mi pliS... Skuštrana, tole se je meni pri Marcelu zgodilo in čez kak mesec sem vedla zakaj - je čez par mesecev prišla Maruška! No sam moje joške so to čist lepo sprejele in se spraznile!
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.9.2008 14:58:22
|
|
|
|
Skabi
|
pikecpokec, saj bi te potolažila, sam imam sama iste težave z našim tasrednjim. Dans zjutraj sem sedela zraven nejga, sploh ni hotel sam jest, ko sem šla, je tulil in brcal , drl se je tako na glas, da sem ga ven slišala. ko sem pa prišla po njega, je bil v redu, ampak jutri noče v vrtec in rekel je, da bo spet jokal. Mal mi tole diši po prerasčunljivosti in izsiljevanju
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.9.2008 14:59:56
|
|
|
|
Skabi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja Skuštrana, tole se je meni pri Marcelu zgodilo in čez kak mesec sem vedla zakaj - je čez par mesecev prišla Maruška! No sam moje joške so to čist lepo sprejele in se spraznile! uh, še dobro, da naš lepo ziza
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.9.2008 19:09:28
|
|
|
|
pikecpokec
|
Ej, Naty-Taja: vaša rodbina je v včerišnjem Večeru. Še slika je zraven, sam te ne najdem ker je bolj slaba slika. Madonca, vas je pa res velik! Skabi, tile mulčki so res preračunljivi . No, sej ni za smejat, bolj za jokat. Dans je Gal celo spal v vrtcu, ampak ne na ležalniku. Na uni vreči za sedet. Se je kr gor zleknu, vzg. mu jo je mal potlačila, pa je spal . Jedu pa spet ni NIČ. Baje znori že takoj ko ga hočejo dat za mizo. Hvalabogu da nimajo neke prisile, je bolj na free vse skupi. No, ko sem prišla, se je brez besed usedu za mizo, prijel žlico in sfrezal cel talar krompirja, špinače in jajca. Plus pol banane. Pol je blo pa vse OK. Jao mali! Me je pa pomočnica vzgojiteljice potolažla da je to čist normalno in da ni vmes nič jokal, tko da mu očitno ni kej hudega. Zdej pa sam da še jest začne, pa bo.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.9.2008 21:45:09
|
|
|
|
Janeja
|
Skabi in Pikecpokec - tele fore mulčkov pred ali v vrtcu prej ali slej minejo. Naša Lea je jokala zjutraj, ko sem jo dala vzgojiteljici, čez par minut pa se je že veselo igrala in se celo dopoldne ni spomnila name. Seveda je bilo tega jutranjega joka kmalu konec. Zdaj po počitnicah pa spet tuljenje . Pa pozna vse otroke, vzgojiteljica je ostala ista, pa še v isti igralnici so ostali. Ampak se je odločila, da bo zjutraj jokala . Baje neha čez minutko in je cel dan naprej dobre volje, se igra, je, spi,... Ko jo popoldne vprašam, kako je bilo v vrtcu se vedno pohvali, kako je bilo fino, kaj vse so se igrali. Če pa jo vprašam, če je zjutraj spet kaj jokala (zdaj jo P vozi) se začne pa smejat. Kdo bi jih razumel Pa da vam povem še, da imam prav slabo vest. Evo zakaj: en teden že gledam kup nezlikanih cot in zvečer na kavču pred računalnikom stokam, da se mi ne da likat. Včeraj sem si celo likalno mizo postavla in zlikala eno majčko zase in eno za Leo, ker nama je zmanjkalo za oblečt. Danes pa pridem iz službe in nikjer več cot, miza pospravljena. Ko sem vprašala P, kdo je zlikal je rekel da on - ja seveda. Pa ga še enkrat vprašam, kdo je likal in reče, da je poklical eno gospo. Ko vrtam naprej, je ta gospa ratala kar moja tašča. In ko jo potem prav grdo okregam, kaj moje cote lika, če ima že sama s sabo kup problemov mi reče, da JIH JE ZLIKAL P. Jaz mu pa nisem verjela - in zdaj imam slabo vest. Pa me je spet lepo presenetil se mu bom mogla mal oddolžit, ker mu nisem verjela.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.9.2008 21:49:38
|
|
|
|
jerebica
|
naš mali pa hvala bogu full rad hodi v vrtec, upam da bo tud v šolo. se je pa prvo leto kar celo leto jokal, se mi je kr srce paralo, kaj češ jančikin mož ma primeren stavek za to: življenje ni potica. pred dopustom pa smo šli na kolesarski maraton v radence 27 km ( No js sm bla še bolj neaktivna) . smo pred kratkem kupli tisti kolo za Maksa po katerem sem tud tu gor povpraševala ful fajn reč. No in ker je bil maks najmlajši udeleženec so ga intervijuval pa si je revček skor jopco pojedu. ravno danes smo si ogledali posnetek. to pa je ena fotka da si boste lažje predstavljale
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 4.9.2008 22:14:33
|
|
|
|
Naty*Taja
|
, le zakaj me nisi videla - ne zato, ker je slaba slika, ampak zato, ker je vredu!!! Sem namreč jaz slikala!!! in to sem stala na trikotni lojtri navrhu, da se vsi vidijo. Ja, bilo nas je pa nekaj okrog 120. Pa fejst luštno je bilo,. Oh Janeja, ne imet slabe vesti, ker nisi edina, kar se cot tiče, jaz sem v skor popolnoma isti situaciji - skor pa zato, ker se je moj do zdaj v 12 letih likalnika prijel enkrat samkrat in še to zato, ker je rabu hlače! mene pa kr čaka. Še sreča, da včasih tašča tole opazi, da potem otroke odpelje popoldan ven in lahko vsaj približno kej naredim.! Jerebica - ful fajna stvar.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 5.9.2008 6:38:58
|
|
|
|
Skabi
|
Naty, dobro jutro! A greš v šolo?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 5.9.2008 6:43:30
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Hojla Skabi! Ja, seveda in današnji dan je moj najbolj naporen...pet ur brez pavze... A veš ti za kake zapiske za strokovnega? (še kr nisem začela - bi pa zdej zares, ker imam eno kompanjonico, ki je na istem!)
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 5.9.2008 6:54:06
|
|
|
|
Skabi
|
moji so bogvekje... pa zastareli so tud. Baje maš na netu ful - pofglej na stran od sviza.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 5.9.2008 8:04:50
|
|
|
|
marjanaR
|
Janeja,ne imet slabe vesti. Moj tudi lika. Še včeraj me je spraševal, če mam kaj za zlikat, da bo zraven soočenja gledal. Fajn, ne? Skuštranka, a nam imaš kaj za povedat? Hecam se. Naša zize ni zagrabla, ker sem dobila . Naty, jaz tudi imam ene stvari od strokovca, pa mislim, da so tudi že zastarele - 4 leta - ustava tak nova (EU), zakonodaja pa tud ...
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 5.9.2008 8:06:18
|
|
|
|
marjanaR
|
A bo danes dež? Se kej dobimo dopoldne?
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 5.9.2008 8:28:11
|
|
|
|
pikecpokec
|
Pri nas tud večinoma moj mož pegla . Sej zraven fuzbal gleda, tko da mu ni kaj hujšega . Naty - nisem mislila da je fotka kot fotka slaba, ampak v Večeru so jo tkoooo grdo natisnili da ni za nikamor . Aja, tamali je dans jokal celih 5 sekund . Ga pa morjo zalagat s knjigicami kr naprej. Kaj češ, knjižničarjev sin pač
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 5.9.2008 9:08:45
|
|
|
|
Jančika_
|
Naty-Taja, obrni se na Joeja, ima frišne zapiske. Se ne spomnim, če sem ti že dala njegov mejl? Snorlax, za fotke si spraševala. Najprej jih zmanjšaj na pribl. 35o pik širine. Potem Pojdni na stran shrani.si in tam samo slediš navodilom. Na koncu skopiraš kodo za forum, to je druga od zgoraj navzdol. Če ne znaš zmanjšat, pa sliko samo naloži na shrani.si in potem skopiraj kodo za forum s predogledom (tretja od zgoraj). Tako bo na forumu vidna mala slika, ko pa klikneš na njo, vidiš veliko.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 5.9.2008 12:01:17
|
|
|
|
pikecpokec
|
Daaaan! Punce moje, jst sem tko veseeeeeelaaaaaaa! Ponudili so mi službo !!! Klical me je en tip, ki je po nevemkakih vezah dobil mojo telefonsko, če bi pršla delat v njihovo firmo. Sicer gre za delo, za katero sem skoz govorila da ga ne bi delala ker je dokaj tehnično in ga že od 2. letnika faksa nisem delala. Ampak za začetek bo čisto vredu ker ipak je iz mojga foha. V ponedeljek grem na razgovor, pa bom takrat vidla kako in kaj. Še vedno lahk rečem ne, če mi ne bo pasalo. Ampak po moje bom kr vzela, pa si v tem enem letu lahk še vedno kej boljšega poiščem. Juhej! Zdej pa na juriš, pa da diplomiram po hitrem postopku. Brcnte me v rit
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 5.9.2008 12:26:17
|
|
|
|
jerebica
|
bravo pikecpokec janči js sm pa tokrat prvič brez tvoje pomoči slikco prilepla, sem bla ful ponosna na sebe!!! nač dans gremo pa po novi (stari) avto, vsi kr gledamo kdaj bo ura dve.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 5.9.2008 14:13:07
|
|
|
|
HuAnita
|
O, Natika - prilepi kakšno fotko! Jerebica - maks je pa car, takole v papa-mobilu Naša Capinka se tudi že zna voziti brez pomožnih koles, pa dobimo kak obisk, pa najprej to pove Je ful smešna. za njo pa že zločko čeblja: Te tudi šama ozim kalesom..... (češ da se tudi on zna že sam, samo tricikle pa pozabi povedati...) Skuštrana - jaz nič ne vem, kaj se naša dedca menita, sem napol koma, ko pride ponoči domov - tako da nismo menda še nič od bajte krstili...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 5.9.2008 14:32:07
|
|
|
|
barika
|
Dan. Jerebica, mojmu je tale kolo/zadeva neizmerno všeč (jaz nisem glih navdušena kolesarka, pa dober, upam, da bo v parih letih pozabil) Vidim, da vas je veliko učiteljic gor Pikecpokec, čestitke za skor službo, pa evo ti eno brco v rit jaz pa čakam na pošto iz šole, ker imam ta mesec zagovor (v roku 2 tednov) in vam povem, da me je strah ko cucka, pa ful sem živčna..v glavnem čist paf sem (to pa zato, ker imam fuuull grozno tremo pred nastopanjem in ponavadi tudi ne vem povedat, kako mi je ime - mah sej bo, če sem že tak daleč prišla). Glede službe, ne morem it delat, dokler mali ne dobi vrtca, no po eni strani mi tkale paše bit z njim, dokler sem mu še zanimiva, po drugi strnai bi pa rada šla rada med malo bolj odrasle ljudi za par ur.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 5.9.2008 17:16:21
|
|
|
|
snorlax
|
Ojla! Jaz sem pa takoooo utruuuujena, ne vem, kaj mi je spljoh. HB, da je petek. Čestitke, pikec. Pa čestitke vsem, ki imate dedce, ki likajo. Pri nas sem celo z zlomljeno roko morala likat za vse. Čav.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 5.9.2008 17:25:39
|
|
|
|
skuštrana
|
Hojli... Evo mi smo spet doma - hvalabogu in aleluja v enem Darja33, lupinica je pri smrčki Smrčka - hvala za med, še enkrat..Luka je pa Da vam naredim malo reklame - smrčka ima super domač med, če katera rabi... Ropotuljica, pumpica je tudi pri smrčki, pa se vidve zmenita kako in kaj Včeraj sem videla Skabi, Ožbej je isti Gašper, madona kot da so trojčki so tile njeni otroci Marjana, videla sem te včeraj, ampak preden je meni potegnilo da si ti je bil vlak že mimo
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 5.9.2008 20:58:08
|
|
|
|
pikecpokec
|
Grrrrr, ti dedci . Al ga ni doma zarad šihta, al zarad ''moškega večera'' al pa zarad fuzbala! Sem si pa za tolažbo pico spekla in bom požrla čist celo . Pa nafilala se bom za vitamini in aspirinom ker se me neki loteva. Je že tamali kakega iz vrtca prinesel, tam itak vsem curlja iz nosa
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?