|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 2.9.2008 6:02:31
|
|
|
|
snorlax
|
Žanek, tudi jaz imam vse 3 sezone, toda včeraj oz. danes ponoči sta bila predvajana 1. in 2. del 4. sezone! To serijo je moj tavečji gledal, pa me je ful silil, naj gledam, da kok je fajna, pa sem enkrat videla en odlomek, ko so se glih nekaj tepli in klali in sem rekla, da to ni zame, saj ne maram takih filmov. No, ko sem bila lani doma 1 teden sama, sem pa šla gledat 1. del in me je tako potegnilo, da sem v tistem tednu pogledala vso 1. in 2. sezono in še en konec 3. Zdaj pa sem fenica Michaela Scofielda. HuAnita, znamo se naslikat kak dan, če bo dež, ker drugače moj dedec nima cajta. Te bom pa ziher prej poklicala, da ne boste imeli kake druge plane. Skabi, bravo za 1. šolski in 1. vrtčevski dan. Saj bo, boš videla. Jaz bi ful rada čvekala s teboj, pa grem v sredo nazaj na šiht. Naty-Taja, pri nas je spodaj menza, lahko pa dobiš tudi kofe. Ful bi te rada videla in počvekala s teboj, a danes imam še dopust, sem pa ob 8.00 že zmenjena na kofe s kolegico v Levcu. Te pokličem, ko bova zaključile, samo glede na to, da se dolgo nisva videle, se zna zavlečt. Drugače pa lahko prideš k meni na šiht, če imaš kdaj kako uro odmora. Jaz lahko grem namesto na malico dol na en kofe za pol ure. Javi mi! Zdaj pa moram it. Ura zvoni, deca se budijo. Žemljice so pečene, mislim pa, da se meni dol kruh že žge. Čavči!
|