|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
1.9.2008 16:05:58   
HuAnita
snorči - btw. - lahko pridete katerokoli popoldne, vključno od četrtka, ker te tri dni pa delam popoldne - da lahko tuljavo v vrtec vozim - tulit.... Tako da spioroči, pa uletite. Ni pa še nič kaj videti notri...

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 376
1.9.2008 21:03:18   
Skabi
naš prvošolček je ful vesel in anvdušen nad šolo - kaj čem, naivno dete pač user posted image   -tasrednjipa že ves dan tuli, da ne gre nikoli več  v vrtec. 
Tamali s eja pa dane stak usral kot še noben moj otrok. Smo šetal po ciy centru, tamali  vozičku v kratkih hlačah. Tak prikupno je telovadil, roko sem roko tja, nogo iztegnil pa skrčil pa nogo gor in takrta zagledam pod desno bedro konkreten kup d... in še lezlo ven iz hlač.  Ja, nametso na sladoled je mami šla v previjalnico user posted image

ste v sredo dopodan kje an akvi? mi mmao cepljenje ob 11.30

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 377
1.9.2008 21:21:11   
Naty*Taja
Janči, ja, jo poznam tako punco - to je moja nečakinja! user posted image Pa je bila zdej več kot mesec doma in je bila spet frka, ko jo je peljala. Pa bo januarja že pet let stara!
Našadva sta bila pa danes prvič tu v podružničnem vrtcu in sta ful navdušena! user posted image
Super! Pa tolk na času prišparamo, ko se ni treba čez Štore furat! Tudi vzgojiteljica je zaenkrat super, pa blizu je tako, da bom kdaj med počitnicami kr peš jo mahnala ponju...
Bravo za Gala - sej se bo navadu in seveda vse ostale prvošolčke in prvovrtčevce! user posted image
Jaz imam pa jutri zjutri cajt! S poukom začnem šele ob 11. A se da kteri na Ljubljansko pridet na kafe? BI ful pasal ob kakih pol devetih?
Snorči - sem pa nate danes misla, ko sem šla tam mim na socialno - a mate not kak kafič al kej podobnega, če se ti kdaj oglasim?

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 378
1.9.2008 21:31:45   
teta beta
Pikecpokec, pri nas je bil lani prvi teden vrtca še kar v redu, po vikendu pa precej huje in začel se je "nočem it v vrtec", ki je trajalo več kot dva meseca. Saj potem je bilo v redu, vedno je govorila, da se ima v vrtcu zelo fajn, le zjutraj je bil problem in jok. No, pa njen stavek "mami pride po kosilu" so tudi že vsi poznali, so ji že otroci kar sami govorili "ja, ja, Daša, saj vemo" user posted image . Jaz sem zaradi tega uvajanja na koncu pristala na tem, da sem celo leto hodila po njo po kosilu, HB, da sem imela to možnost. Tako da, če bo Gal tam cel dan, ti priporočam, da to čimprej izvedeš. Naša bo jutri prvič spala v vrtcu.

Jaz bom jutri po moje okrog 12., enih v Celju, ker moram po AD3 kapljice, ki so se mi razlile. Potem pa bom malo lutala okrog do cca pol treh. Moram it kupit darilo za dva tridesetletnika (par). Kakšna ideja?

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 379
1.9.2008 23:07:10   
Meggi
Huanitka- baje ste v "našem " vrtcu. Do kam sta nacillala tvoja? A bo kdo z našo malo bibo? A bo kej več šans da se kdaj dobimo, na kofet? Mam še un zate, kr?

Naša prvošolka je kr dobr prestala 1. dan. Mami malo manj. Na uradni 1. šolski dan nisem preveč ponosna s strani šoleuser posted image  A se bo treba navadit.

Snorčim, dej sliko!?user posted image

Skabi- eto zdej pa so nalimani na šolo za cca 15 let.. ziher.

Jutr spet šibam na šiht, med gore...  Kaj paše bit doma podaljšan vikend!

A je možno da te pride prehrana v šoli, tolk ko prej vrtec skor 85€?  Seveda pač 3 obroki do 16h kaj pa naj strada ?!

Vsem mamicam, ki so prebrodile 1. šolski dan brez solzic čESTITAM!

Na NOVE PODVIGE IN ZMAGE!

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 380
2.9.2008 6:02:31   
snorlax
Žanek, tudi jaz imam vse 3 sezone, toda včeraj oz. danes ponoči sta bila predvajana 1. in 2. del 4. sezone! user posted image To serijo je moj tavečji gledal, pa me je ful silil, naj gledam, da kok je fajna, pa sem enkrat videla en odlomek, ko so se glih nekaj tepli in klali in sem rekla, da to ni zame, saj ne maram takih filmov. No, ko sem bila lani doma 1 teden sama, sem pa šla gledat 1. del in me je tako potegnilo, da sem v tistem tednu pogledala vso 1. in 2. sezono in še en konec 3. Zdaj pa sem fenica Michaela Scofielda. user posted image

HuAnita, znamo se naslikat kak dan, če bo dež, ker drugače moj dedec nima cajta. Te bom pa ziher prej poklicala, da ne boste imeli kake druge plane.

Skabi, bravo za 1. šolski in 1. vrtčevski dan. Saj bo, boš videla. user posted image Jaz bi ful rada čvekala s teboj, pa grem v sredo nazaj na šiht. user posted image

Naty-Taja, pri nas je spodaj menza, lahko pa dobiš tudi kofe. user posted image Ful bi te rada videla in počvekala s teboj, a danes imam še dopust, sem pa ob 8.00 že zmenjena na kofe s kolegico v Levcu. Te pokličem, ko bova zaključile, samo glede na to, da se dolgo nisva videle, se zna zavlečt. Drugače pa lahko prideš k meni na šiht, če imaš kdaj kako uro odmora. Jaz lahko grem namesto na malico dol na en kofe za pol ure. Javi mi!user posted image

Zdaj pa moram it. Ura zvoni, deca se budijo. Žemljice so pečene, mislim pa, da se meni dol kruh že žge. Čavči! user posted image user posted image user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 381
2.9.2008 6:51:08   
Naty*Taja
Snorči - ni panike za danes, sej dela imam dost, sam bi mal počvekala, če bo ktera tam blizu. Sem pa drugače v pon in tor do enajstih fraj, tak da se znam res kej oglasit do tebe tekom polletja.user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 382
2.9.2008 7:37:55   
skuštrana
Sreda - kofe, meni odgovarjauser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 383
2.9.2008 9:06:11   
marjanaR
Darja33 in ostale, ki imate kaj cajta!
Kofe danes dop. - kje in kdaj?

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 384
2.9.2008 10:16:21   
snorlax
Šit, Marjana, sem zdajle prebrala, ko sem prišla domov. Pa drugič.

Kje pa je kaj Jančika? Jo pogrešam tu gor. user posted image

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 385
2.9.2008 11:43:01   
Skabi
Mene je pa mal sram za moj zadnji post. Sicer sem bila res v časovni stiski, ampak amlo bolj čitljivo bi pa lahko napisala user posted image user posted image user posted image

Za sredo se menim z eno drugo kolegico. Kdaj greste na kavo, mogoče bo prišla zraven? Vstopnico (dojenčka) ima user posted image

Danes zjutraj je bila v vrtcu ful kriza. Tako, da smo ga trgali dol z mene. Ne vem zakaj, pozna vzgojiteljico, pomočnika, nekaj otrok, tam je že bil kak dopoldan, zdaj pa akr naenkrat jok user posted image   S emi zdi, da pogreša tavečjega user posted image

Meggi, pri nas sploh ni treh obrokov. Malica je 0,74, kosilo 1, 95 in bo za cel mesec manj kot položnica za vrtec.  Na to, da bo v šoli vsaj 15 let, pa nočem pomisliti.

Skuštrana, a ti si tu? Se kaj vidimo?

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 386
2.9.2008 12:08:42   
snorlax
IZVIRNO SPOROČILO: Skabi

Mene je pa mal sram za moj zadnji post. Sicer sem bila res v časovni stiski, ampak amlo bolj čitljivo bi pa lahko napisala user posted image user posted image user posted image

Če znamo za HuAnito brat, smo tudi za tabo. user posted image

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 387
2.9.2008 13:14:43   
Skabi
Snorči, hvala user posted image

Eno resno vprašanje: Kje naj dobim posteljnino za tanovo spalnico? Nočem kake mečkanke z rožicami ali frotirja, bolj tako rajcig...user posted image   a razumete?  Ne se mi smejat!

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 388
2.9.2008 13:45:11   
snorlax
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 389
2.9.2008 14:03:15   
snorlax
http://www.vitapur.si/katalog/svilena-posteljnina

http://www.odeja.si/sl/index.php?sv_path=14,18

http://www.quelle.si/ecommerce/showartikel.asp?aid=93877

http://www.tuhnja.si/

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 390
2.9.2008 14:04:09   
Naty*Taja

Eno resno vprašanje: Kje naj dobim posteljnino za tanovo spalnico? Nočem kake mečkanke z rožicami ali frotirja, bolj tako rajcig...user posted image   a razumete?  Ne se mi smejat!

user posted image user posted image user posted image user posted image
Po moje bo kak saten v temno redeči čist ok. Kje - vidla sem to v nekermanu?

MONTIGNAC

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 391
2.9.2008 14:34:54   
HuAnita

ž

Ne bo ti treba daleč od službe tvojega možeka!!!!user posted image   Pojdi v Odejo pogledat, v Celeia park - noro!!!! Cena res ni taka kot pri zmečkankah, ampak user posted image user posted image user posted image  - Jaz imam dvem, je bila cena takrat v sit okoli 20 čukov, ampak ej- občutek je pa božanski - nič se ne potimo v tem, pa mučka se ne, pa nori nori vzorci....

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 392
2.9.2008 14:38:11   
snorlax
A ne bi rajši kaj takega?

http://www.neckermann.si/articlecloseup.aspx?articleid=3105884

http://www.neckermann.si/articlecloseup.aspx?articleid=3113917

http://www.neckermann.si/articlecloseup.aspx?articleid=2670267

http://www.neckermann.si/articlecloseup.aspx?articleid=2670263

Saj se hecam, no.

Ti bi nekaj takega, a.... http://www.neckermann.si/articlecloseup.aspx?articleid=2611792

...samo brez une bjonde.

Eh, ne zamerit, imam cajt, saj od jutri naprej ne bom več mogla tule gor viset. Saj uradno tudi zdajle peglam, oz. se spravljam zraven že od zjutraj.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 393
2.9.2008 14:44:20   
darja33
MarjanaRR, dans sem neki skočla v Žalc pa nisem mogla.
Jutri pa lahko. Te pokličem zjutri. OK?

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 394
2.9.2008 16:07:19   
skuštrana
Ma, kaj mene pa vse ignorirate..Bom hudauser posted image  Razen Skabi, user posted image

Jutri dop - sreda, kje in kdaj?

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 395
2.9.2008 16:22:26   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Evo, v našem novem vrtcu, okoli 7.45 --- če si želiš prepucati ušesa. Če me bo zločko odpustil, pa lahko kam uletim, te zvrcnem. Zdja pa ne jamraj večuser posted image user posted image user posted image    Sicer pa se morava malo o biznisu pogpvoriti, ki ppa žal predvsem vlkjučuuje najina semenodalaca za deco, ampak ne bo škodilo, če malo pripravim teren,....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 396
2.9.2008 17:02:02   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
Ma, kaj mene pa vse ignorirate..Bom hudauser posted image  Razen Skabi, user posted image

Pridete k meni na user posted image , tudi pivo imam user posted image in po novem igrišče za otročke user posted image ?

< Sporočilo je popravil žanek -- 2.9.2008 17:05:45 >

Neposredna povezava do sporočila: 397
2.9.2008 17:16:10   
skuštrana
Hanita, ne ti meni o biznisu, ker moj dragi že 2 dni teži, da se mora najdit z Muser posted image user posted image  Ja, itak, sem mu povedala - 2 mušketirja in 4 otrociuser posted image user posted image

Žanek, bom videla za jutri.bi pa rada prišla k tebi..Imava tudi nekaj o biznisu, aluser posted image user posted image

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 398
2.9.2008 19:37:46   
Meggi
Ne vem a sem že oznanila, da je naša velika pupa, na 1. šolski dan- dobila mucka. Fredija imamo pa Jakeca,... popolna družina še s psičkom user posted image   Potem grem pa jaz za popolno sliko z ajmprom na vrt po fižol- hepikmečka femili. A male uživajo, zjutri so tako vstale- da dajo mucke spat. No komentar atija je poa bil... spet neki ko bo na njega padl. P.s.zdajle fotrajo mcke, pa spat devajo jst pa na RR. user posted image

Huanita-prvi vtis vrtca, vse štima vsaj pri mamici?

Še vas bocknem za čevlje- kje naj najdem ok šuhe za šolarko pod 50€ v Ce.?

Skabi- zajtr ob 7h dobijo. A jo naj ob 6.30 še silim s hrano- ko komi gleda?

Neposredna povezava do sporočila: 399
2.9.2008 20:54:08   
Jančika_
Evo, jst sem tu, samo se mi ne da nič pisat, nekaj me glava hoče bolet. Pa še na Joejevem kompjutru sem in mi je ful tečno tu sedet in tipkat, mi ergonomično sploh ne paše.

Darja, kak je razpored?

Žanek, hvala za vse v zvezi s telefonomuser posted image !

Jutri ne morem na kofe, imam frizerja (očitno je že taka kriza, da me je kr mož poslal. To se še ni zgodilo, odkar sva skupajuser posted image user posted image ).

Eh, grem kruh spečt, pol pa spatuser posted image . Aja, nič spatuser posted image - še eno rundo cot počakat, da se opere in obesit...pa bo spet ura cajtuser posted image .

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?