|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
3.9.2008 4:28:07   
snorlax
Jutro! user posted image

Evo mene, konec luštnga. Joj, sem se navadila zjutraj spat. Pa tak jutranji tip sem bila. No, saj bo. Par dni, pa bom spet nazaj. Upam. user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 401
3.9.2008 6:28:06   
Naty*Taja
Oj, Snorči, spet čist zgodnja! user posted image
Jaz pa danes tudi že grem, bo en naporen dan...sem pravkar suplence gledla user posted image user posted image .
Evo ostalim pa lep dan in se pišemo 

MONTIGNAC

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 402
3.9.2008 6:30:48   
Skabi
Snorči, jaz te bom pa zatožila, kaj vse ti po netu gledaš user posted image   Vsem hvala za namige, bom sporočala, če bo kaj delovalo user posted image  
Men se tud zdi, da me ne šljivite -skuštrana, da se niso na našo žlahto spravile?? user posted image  
Kar bojim se, kako bo danes  v vrctu. Saj je hudo čisto malega uvajat, ampak tak velik kot je naš ti pa take pove, da te v srce zadane user posted image .

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 403
3.9.2008 8:48:51   
marjanaR
Ojla, čveke.
Danes imam s K. zobarja. Okoli enajstih bova v mestu, tako da ... Če boste kje blizu, priletiva, sicer pa jutri ...
Skabi - posteljnina - v Veletekstilu v CityCentru imajo take pocukrane z velikimi srčki, v katerih piše I love you ... Sicer pa sem jaz kar spodaj v Sparu pred cca. 2 letoma kupila tako s češnjami, po celem je vzorec svežih rdečih češenj. Lepa.

Prodam ali podarim celulit. Šifra: zares trpežen.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 404
3.9.2008 8:50:26   
marjanaR
Ja ja ja , Darja33, če me nimaš več rada, kar naravnost povej, ne se zgovarjat na Žalcuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 405
3.9.2008 9:36:48   
jerebica
ojla čveke,

mi smo se vrnal z dopusta imeli smo se fajn brez gsm, tv, in interneta ,samo jaz in moji trije pebi. smo se lahk mal bolj posvetl drug drugemu.

No še ist dan ko smo prišli domov je Milko zasedu računalnik s seveda avto netu in sem zdle komi uspela, da sem mal prečekirala kako ste kaj ve

Žanek upam da je bila torta žanu všeč

No zdej se je pa fajn začel vrtec, tako da naslednji teden ko bova sama z Rudijem prideva v ce na kakšen kofi.

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 406
3.9.2008 9:44:50   
skuštrana
Punce nujno, imam en problem - mali noče zizat, kaj pa vem kaj mu je..Jaz pa joške do Ankarana, pumpico sem pa pustila doma. Avša, ni kaj..A ima katera za posodit pumpico za par dni? Nujno, nujno, res, ker bom eksplodirala pa strah me je mastitisauser posted image Pridem po njo - kamorkoli...Javite mi pliS...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 407
3.9.2008 10:39:59   
mavo
Pozdravljene, a me še poznate? Upam, da ja, ker se kmalu vračam domov. Mogoče ta konec tedna, najkasneje konec naslednjega. A se kaj dogaja? Skuštrani bi jaz lahko pumpo posodla, ampak sva žal na različnih lokacijah. Do kdaj si pa še v Slo?
Takoj ko pridem, se javim, pa vabim na kakšen pirček, da izvem, kaj je novega na Celjskem. Zdaj pa grem še mal na banko pogledat, da vidim, kolk dnarja nimamuser posted image .

Se še kaj  oglasim, vsem prav lep pozdrav od user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 408
3.9.2008 12:17:13   
nemrak
user posted image user posted image ,
skuštrana, jaz ti jo lahko posodim!!!!

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 409
3.9.2008 13:05:58   
Jančika_
Jerebica, vsi ste tak lepo rjaviuser posted image . Hvala še enkrat za pecikl, pa upam, da se popoldan vidimo.

Mavo, ljubavi, sem te že pogrešala. Pirček vsekakor pade. Al pa dva, sej veš, eden ni nobedenuser posted image .

Skuštrana, moja pumpa je že posojena.

Jaz sem frišno od frizerja, po novem spet čisto kratkolasa. Ni bil namen, kar zgodilo se je. Morebiti bom zdaj kaj hitreje tekla, hehehe. TurboJanauser posted image . (O šit, a samo meni tale pes teče kot navit? Se mi zdi, da je prej prav prijazno drobencljal, tole je pa pravi galopuser posted image ).

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 410
3.9.2008 13:08:25   
skuštrana
Ropotuljici hvala za pumpo user posted image

Nemrak, tebi pa hvala za ponudbo...user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 411
3.9.2008 13:26:54   
Jančika_
Joj, to sem še pozabila - a pozna katera koga, ki bi osnovnošolko učil ruščino

Neposredna povezava do sporočila: 412
3.9.2008 13:27:48   
marjanaR
Skuštrana, naša N. ima povsem isti življenjski moto kot tvoj A.

Neposredna povezava do sporočila: 413
3.9.2008 14:42:52   
žanek
Ojla.

Meni je pa včeraj zvečer zopet net "crknil" in do zdejle ni delal user posted image . Sem ugotovila, da sem prava odvisnica od RR postala bom mogla na odvajanje user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: jerebica
Žanek upam da je bila torta žanu všeč

Bila, bila, pa dobra tudi, njami. Priporočam user posted image .

user posted image

Jančika
, malenkost za telefon.

Skuštrana, vidim, da si že dobila pumpico, drugače jo imam tudi jaz.

< Sporočilo je popravil žanek -- 3.9.2008 14:46:17 >

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 414
3.9.2008 15:10:02   
darja33
Ola!
Js sem jo pa dala dans 2. cepit, pa ni niti muksnala. Pa še mal sem v službi počepela, malcala itd. Aja, pa en pir je padel.
Jutri grem pa spet enmal na šiht (sam za 2 do 3 ure). Popoldan.

Ja, grem kr klicat patronažno za uvajanje goste hrane, čeprav mi je dans sestra na pediatriji rekla, da naj ne hitim, ker tak lepo napreduje.
Ima 8,3 kile, pa 69 cm. Prava baba.

Jančika dans verjetn pridem na Kajuha, kot Skuštrana in Ropotuljica. Ti povem za razpored ur. Bom pa bolj popoldne, ker mi je ZZZS določil, da moram biti (2krat 4 ure) pa mi kr paše. Bo M takrat mel D. Upam...?

Marjana se ti oddolžim. Dans sem spet zabluzila v ZD. Kaj češ če pa pogrešam babji čvek, pa hrano in pijačo....

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 415
3.9.2008 15:50:44   
žanek
Ti, ti punce, na Kajuhu se dobite, k meni pa nočete, pa imam po novem veliko igrišče z igrali (tobogan, mivko, ....). Pa pivo tudi user posted image . Pa drugič, ane. Fajn se imejte.

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 416
3.9.2008 17:49:47   
HuAnita
Marjana se ti oddolžim. Dans sem spet zabluzila v ZD. Kaj češ če pa pogrešam babji čvek, pa hrano in pijačo....

IZVIRNO SPOROČILO: darja33

Potem se pa čudiš, zakaj je D taka baba! Preveč estrogena, ki je v piru, dovajaš skozi mlečne žleze! Pa saj sama bolje veš, ko si dohratcauser posted image user posted image user posted image user posted image

si že klicala za parcelo mojega soseda?

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 417
3.9.2008 17:51:11   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: žanek

Ti, ti punce, na Kajuhu se dobite, k meni pa nočete, pa imam po novem veliko igrišče z igrali (tobogan, mivko, ....). Pa pivo tudi user posted image . Pa drugič, ane. Fajn se imejte.

Pridemo. Kdaj lahko? ju3 in v petek sem popoldne načeloma doma, samo ima ati neke želje, da bi kabel polagali v zemljo - beri še odatne praske za moje noge.... Ampak mi bi kar prišli, imate tooooliko 'fajnih' igračk, pa še eno 4-letno kandidatko imamo, ki bi kar tam pri Ž. spalauser posted image

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 418
3.9.2008 19:27:35   
snorlax
Ojla!

Skabi, kaj je zdaj s posteljnino? Komu me boš pa zatožila? user posted image Moj ti itak ne bo verjel, da se mi je kaj v pozitivo obrnilo.user posted image

Darja, jaz tudi mislim, da se tvoja D. redi od pira. user posted image Bemti, samo ne vem od česa se jaz, ko pira ne pijem. Mogoče bi ga morala.user posted image

Jerebica, lepo, da ste nazaj. Mi smo tudi na ohceti jedli pecivo tvoje tašče. user posted image

Jančika, al pa kira druga, kako si pomanjšam slikco in jo pripopam tule gor. Vem, da ste o tem pisale. Imate kak link do tistih navodil. Nekam jo moram shranit najprej, a ne? user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 419
3.9.2008 20:29:06   
Skabi
sNORČI, NA SLIKOMAT PEJT. tIST ŠE JAZ KAPIRAM. Sori za črke user posted image

Zadeva posteljnina: Danes sem kupila v Odeji eno tako tapravo - satenasto črno - upam, da .  Mož me zeza!!

< Sporočilo je popravil Skabi -- 3.9.2008 20:31:08 >

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 420
3.9.2008 20:30:43   
Skabi
Pikecpokec, upam, da nisi prebraal, rpeden sem popravila user posted image

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 421
3.9.2008 20:32:44   
pikecpokec
Sem! user posted image

Kaj pa? user posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 422
3.9.2008 21:13:26   
snorlax
Skabi, glede na tvoje zamešane črke, se že nekaj dogaja s tisto posteljnino. user posted image user posted image user posted image Me spomni na un vic, ko je imela ženska dedca, obsedenega s seksom in je pisala psihologu, kaj naj naredi, ker dedec hoče povsod, ko kuha, pere, lika.... in na koncu pripis: "Oprostite, ker je pisava malo vijugasta!" user posted image

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 423
3.9.2008 21:23:02   
teta beta
user posted image vidim, da se dogaja... (zadnji posti)

Pri nas pa vse po starem. Celodnevno bivanje v vrtcu uspešno poteka, meni pa doma tudi nič kaj viška časa ne ostaja, ker po(S)pravljam stare grehe še od počitnic.

Ima katera idejo kaj kupiti nečaku za krst? Nekaj za spomin. Verjetno bo to obesek in verižica, ampak zbiram še kakšne izvirnejše ideje.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 424
3.9.2008 21:31:10   
Skabi
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax

Skabi, glede na tvoje zamešane črke, se že nekaj dogaja s tisto posteljnino. user posted image user posted image user posted image Me spomni na un vic, ko je imela ženska dedca, obsedenega s seksom in je pisala psihologu, kaj naj naredi, ker dedec hoče povsod, ko kuha, pere, lika.... in na koncu pripis: "Oprostite, ker je pisava malo vijugasta!" user posted image

spet em moti

< Sporočilo je popravil Skabi -- 3.9.2008 21:32:10 >

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?