Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 21:00:06
|
|
|
|
blanč
|
oktavija, pa še ti nekam odpotuj. Jaz, ko sem mal bol odpalena, bi sigurno nekam šla za vikend in se probala imet čimbolj fajn, ne pa jokat doma, ker te kaznuje za nekaj, kar ni v tvoji moči.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 21:00:49
|
|
|
|
zarja1
|
DaisyE, daj si spremen podpis v politično prognozerko vsaj ta dva tedna...moj je enakega mnenja....pljuva po tv zdaj ko jih gleda
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 21:01:49
|
|
|
|
DaisyE
|
Pupe, jaz vas zapuščam. Bom jutri spremljala, kaj boste dorekle glede mitinga. Pridne bodite.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 21:02:53
|
|
|
|
zarja1
|
Nočko DaisyE, tud jaz grem........ Oktavija drži se...........ne preveč na to študirat.....
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 21:03:21
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 DaisyE, daj si spremen podpis v politično prognozerko vsaj ta dva tedna...moj je enakega mnenja....pljuva po tv zdaj ko jih gleda Veš kaj sem si mislila dat v podpis. Tisto od žiži, od cimeta: Tak sem, tak bom umrl, stvar je rešena.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 21:04:12
|
|
|
|
DaisyE
|
Lahko noč. Nikol ne znam it takrat, ko rečem, da grem.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 21:04:27
|
|
|
|
mlinčka
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 21:04:44
|
|
|
|
blanč
|
dejzi, sma se pelala danes v Postojno in poslušala tole sranje in jaz zinem "slovenci bomo pa spet Janša volil" pa moj resno nazaj "seveda". Sma se spogledala in ugotovila, da smo res zelo naiven in bogaboječ narod. Drugje vlade že za kaj manjšega padajo, da o ministrih sploh nebi zgubljala besed... Joj kolk me tale politika jezi. Se mi včasih zdi, da je bil TITO zakon. Dal je sebi, dal je delavcu, takim pametnim pa počitnice na otoku
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 21:05:14
|
|
|
|
mlinčka
|
Se pardonišem za velikost, sam je pa svetovna !
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 21:06:26
|
|
|
|
DaisyE
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 21:07:34
|
|
|
|
Pija76
|
Oktavija ufff tole je pa hudo. Lump ti lump, ampak sej ko pride nazaj bo upam vse OK. Daisy tale JaJa men ni čist nič simpatičen, prav nervozno me dela ko ga gledam te njegove grimase in ton glasu........tema, ampak se je pa dečko fino domislu, ima ideje! Zarja naj pride, pa da štartaš. Tudi jaz grem, jutri zjutraj dobim eno rokico na svoja stegenčka že zjutraj . Kje je Mismis? Pozdravček vsem in NOČKO!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 21:07:37
|
|
|
|
oktavija2
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 21:07:49
|
|
|
|
mlinčka
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 21:08:08
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč takim pametnim pa počitnice na otoku kolk bi mi pod titom fajn skozi prišli. Pa še s politiko se nam pod vročim soncem na otoku ne bi bilo treba ubadati. Zdaj pa res grem. Lahko noč.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 21:09:08
|
|
|
|
oktavija2
|
a zdej pa greste vse spat
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 21:10:46
|
|
|
|
blanč
|
da ne boš misnla, da si edina super krava
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 21:11:10
|
|
|
|
oktavija2
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 21:12:43
|
|
|
|
želvica99
|
Oktavija teli moški so včasih res svetovni egpisti in sploh ne razmišljajo, kaj povzročijo s svojimi dejanji in izjavami. Včasih bi jih kar . Ti se ne sekiraj, bo imel čas premišljevati pa bo že stuhtal, da ga je polomil. Ta čas pa se zamoti po svoje, pa še nas maš tukaj
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 21:12:48
|
|
|
|
mlinčka
|
Poglej si to umetnost...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 21:14:24
|
|
|
|
mlinčka
|
Čist sem noter padla ! Eh, tale tud noče gret.
< Sporočilo je popravil mlinčka -- 4.9.2008 21:15:19 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 21:14:41
|
|
|
|
oktavija2
|
ej dekleta kje smo zadnjič brskale po novih avarjih
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 21:14:51
|
|
|
|
blanč
|
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 21:14:55
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Poglej si to umetnost... Kje bi tole prdajal?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 21:18:03
|
|
|
|
blanč
|
dejzi takole so te na naš planet poslali, ni čudn da mlakarja ob poznih urah prepevaš
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 21:18:14
|
|
|
|
miska73
|
oktavija Jst si spoh ne zamišljam, da bi moj tako reagiru...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?