Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 20:42:08
|
|
|
|
zarja1
|
Daisy jaz sem mela zate novo oblekco.. ali ali sam je tvoja fantastična.......super mukca!!!!!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 20:42:42
|
|
|
|
mlinčka
|
Tale jutri sem bolj tko, v prolazu navrgla, če bi slučajno padlo na plodna tla... se mi itak mal na hito zdi. Brez Supermukija se pa itak ne gremo . Da bi blo med tednom verjetno ni preveč prebrisano, ne?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 20:43:20
|
|
|
|
blanč
|
evo nam prevoza u ponoč.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 20:43:44
|
|
|
|
oktavija2
|
No vsaj tukaj še čvekate!!! Jaz sem ostala sama doma.... in sem full žalostna... dragi me sploh ni hotel vzeti s sabo...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 20:44:31
|
|
|
|
DaisyE
|
A čte malo politike? Jaz mam eno fino teorijo glede patrie. Janša je Mateta nafehtu, naj dokumente od patrije ven spusti, zdaj se bodo pa vsi s tem ukvarjali in vsi bodo pozabili, v kakem stanju je naša državica. Janša ve, da mu dokazat ne morjo ničesar in bo tole fino zmanevriral, ter se na ta način izognil resnih vprašanj v zvezi z zdravstvom, socialo, šolstvom, davki,..., hkrati pa se bo zasmilil ubogemu narodu, ker mu drugi, grdi politiki mečejo polena pod noge. Zato je pa dovolil, da RTVS odvrti ta dokumentarec. Voda na njegov mlin. In on bo zdaj do volitev uboga žrtev in na vseh oddajah se bodo samo o njemu pogovarjali. A sem dobra?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 20:44:33
|
|
|
|
mlinčka
|
Tale je tud legendarna ... eh ne gre.
< Sporočilo je popravil mlinčka -- 4.9.2008 20:46:04 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 20:44:38
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija2 No vsaj tukaj še čvekate!!! Jaz sem ostala sama doma.... in sem full žalostna... dragi me sploh ni hotel vzeti s sabo... Pa oblekca?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 20:46:00
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE A čte malo politike? Jaz mam eno fino teorijo glede patrie. Janša je Mateta nafehtu, naj dokumente od patrije ven spusti, zdaj se bodo pa vsi s tem ukvarjali in vsi bodo pozabili, v kakem stanju je naša državica. Janša ve, da mu dokazat ne morjo ničesar in bo tole fino zmanevriral, ter se na ta način izognil resnih vprašanj v zvezi z zdravstvom, socialo, šolstvom, davki,..., hkrati pa se bo zasmilil ubogemu narodu, ker mu drugi, grdi politiki mečejo polena pod noge. Zato je pa dovolil, da RTVS odvrti ta dokumentarec. Voda na njegov mlin. In on bo zdaj do volitev uboga žrtev in na vseh oddajah se bodo samo o njemu pogovarjali. A sem dobra? zelo dobra!!!!!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 20:46:19
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč evo nam prevoza u ponoč. Evo pija, s tem smo hotle takrat do tebe prit.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 20:46:36
|
|
|
|
oktavija2
|
ma nevem gesla za oktavijo pa sem prijavljena z dodano 2....pozabila geslo... ga imam v službi...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 20:46:41
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Tale je tud legendarna ... eh ne gre. Mlinčka daj še enkrat skopiraj in zlep avatarčka
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 20:48:32
|
|
|
|
zarja1
|
Oktavija povej....si se vsaj mal potolažla........glej tud december bo hiter tu, do takrat pa se lahko še vse zgodi, čist tak odklop si zamišljaš...ti v čakanju na ivf in ti lepo prej rata
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 20:49:33
|
|
|
|
DaisyE
|
Hvala, hvala. Pa hvala za slikice, pa hvala za kompliment. Mlinka supermuki bi rajš na vikend. Saj veš, kako je, ko grem jaz na en pir.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 20:50:30
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Tale je tud legendarna ... eh ne gre. Mlinčka daj še enkrat skopiraj in zlep avatarčka Ja, daj....
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 20:51:37
|
|
|
|
zarja1
|
Abra..... naj ti tekne.... Ženske grem še malo pred tv in pol no ta je bolj meni pisana na kožo so urarji srečni, ko me vidijo . Se beremo jutri iz službe, če bo čas, pa ziher bo kak brezvezen sestanek padu.....
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 4.9.2008 20:53:01 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 20:51:59
|
|
|
|
DaisyE
|
Ugotavljam, da smo vsi neki flekasti.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 20:52:50
|
|
|
|
oktavija2
|
Ma zarjica moja... Veš sem bila danes še bolj žalostna ko je moj dragi full grdo odreagiral in rekel: NO SEJ TO PA NI NIČ NOVEGA DA SI JO DOBILA... KDAJ JO TI NE BOŠ DOBILA! JEBEŠ TO!!! In to z full grdim tonom... Zdaj pa je kar odpotoval v BIH in me sploh ni hotu zraven vzet....
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 20:53:17
|
|
|
|
DaisyE
|
A neki heca? Mogoč pa zato ne gre slikic lepit.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 20:55:39
|
|
|
|
blanč
|
takole torto bom pa jaz imela na moji poroki "enkrat#
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 20:55:47
|
|
|
|
mlinčka
|
Šit, Oktavija, tvojmu je pa tole orng ven usekal... hm, sej do neke mere človk zastopi, samo na tak način ?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 20:55:55
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija2 Ma zarjica moja... Veš sem bila danes še bolj žalostna ko je moj dragi full grdo odreagiral in rekel: NO SEJ TO PA NI NIČ NOVEGA DA SI JO DOBILA... KDAJ JO TI NE BOŠ DOBILA! JEBEŠ TO!!! In to z full grdim tonom... Zdaj pa je kar odpotoval v BIH in me sploh ni hotu zraven vzet.... Draga, saj ni mislil tako. Veš, se mi zdi, da včasih me ne razumemo kaj vse naši dragi prestajajo z nami. Moj se mi je zdelo, je še bolj trepel kot jaz. Eni pač ne znajo stisko in razočaranja drugače izrazit....saj mu je žal verjemi........rad te ma pa bolj kot vse na svetu.........
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 20:56:36
|
|
|
|
Pija76
|
Daisy pa ti tole politko dobr spremljaš in obvaladaš. Od zdaj naprej si politična prognostičarka , res bo tkole. Mlinčka čez teden se pomoje ni fajn dobivat, mormo čez teden mal delat a ne, kaj pa v soboto ( to)? Abra k meni pridi na cocacolo, jo je neki od žurke ostal . Oktavija dobro da smo zmeraj tle a ne? Zarja kdaj greš v naslednji štart?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 20:56:54
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija2 Ma zarjica moja... Veš sem bila danes še bolj žalostna ko je moj dragi full grdo odreagiral in rekel: NO SEJ TO PA NI NIČ NOVEGA DA SI JO DOBILA... KDAJ JO TI NE BOŠ DOBILA! JEBEŠ TO!!! In to z full grdim tonom... Zdaj pa je kar odpotoval v BIH in me sploh ni hotu zraven vzet.... Tole pa res ni lepo rekel. Saj verjamem, da je žalosten, ampak saj si ti tud. Ne smeš si k srcu vzet, ko smo ljudje žalostni pa jezni, marsikaj rečemo, pol nam je pa žal in za tole mu bo še fejst žal, ker res ni blo lepo. Lump. Pa da ne boš tega resno vzela. Saj veš, da nisi ti kriva. Mene Reško nonstop tako tretira, kot da sem jaz kriva, pa se ne dam. Čeprav mi včasih vseeno pride malo do živega. Ne se dat!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 20:57:53
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Zarja kdaj greš v naslednji štart? Čakam to glupo tupo da pride, potem pa estrofen in via po dva zamrznejnčka.......komi čakam
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 4.9.2008 20:59:18
|
|
|
|
DaisyE
|
Blanči, upam, da se boš poročila. Tale torta je fejst. Te podpiram. A ne da pija da bo tako! Danes mi je to na pamet padlo in zdaj ga gledam in se mi zdi vse skupaj zmerom bolj verjetno in vse se fino poklapa.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?