|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembra pričakujemo ||
4.9.2008 13:21:11   
crvicek
Dober dan tudi tebi aquica! Kje pa se skrivaš te dni?
user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 651
4.9.2008 13:59:30   
giotti
Dober dan še malo zaspan user posted image
ne, v bistvu je fenomenalen dan danes, prav nič zaspan, in končno se spet super počutim, nič ne špika, tišči, boli, nobene vročine, ništa, vse na svojem mestu, skratka, bolje ne bi moglo bit. user posted image  Tako da sem že odločena, da grem v soboto še na en mini, mini maratonček, jupi user posted image

Čeprav neskončno rada, ne morem vsaki odgovorit, ker saj veste že zakaj, da ne bom spet jamrala o sovjem projektu...

Pa vendar, najmanj dvema moram napisati vsaj par vrstic.

Tropical, bravo, bravo, faca si, da ti je že v 6. krogu uspelo!!!! To naj nam da vsem, ki smo manj kot šest mesecev stare, novo upanje in moč, ok???

Martina, draga Martina, spomnim se te na temi o pregradi. user posted image  In močno navijam zate, še sanja se ti ne, kako. Pomisli, koliko je bil najdaljši cikel v zadnjem letu?? Ti v skladu s tem res zamuja? Veš, jaz sem imela v zadnjih petnasjtih mesecih samo dvakrat cikel 30 dni (ostale mesece manj), prvič nekaj mesecev nazaj, drugič pa, ne boš verjela, ravno prejšnji mesec, ko smo začeli delati bebico. Tako da iskreno nisem mogla rečt, da mi je zamujala, čeprav imam daleč največkrat cikel do 26 dni in sem prejšnji mesec kar vse, kar je bilo nad 26 dni, štela za zamudo. No, malo razmisli in poglej koledarček za nazaj, če si si pisala, kdaj je prišla, pa si lahko zračunaš razmake. Skratka, upanje ostaja, navijamo dalje, in če ne bo božjega darila ta, bo pa drugi mesec. Saj je še toliko možnosti za ta božji čudež in darilo!!!

Anonimna user posted image , hvala bogu, da sem končno dojela te slikice zraven tega tako neosebnega imena na A, zdaj bom končno lahko začela povezovati poste med seboj. Res imam ful probleme z vsemi anonimnimi pupami, čeprav iskreno so zame vse anonimne, pa čeprav imajo neko ime, ker je itak imzišljeno. Samo je pa ful lažje nekako povezati poste med seboj... Se ti da mogoče na kratko razložiti, v čem je fora, da se tako imenuješ, ker saj si itak lahko zmisliš neko ime, pa si ravno tako anonimen? To me res zanima. No, ampak zdaj je slikica zraven, tako da zdaj je to čisto druga pesem in ni več treba odgovorit user posted image  Aja, drugače pa te ne najdem na seznamu user posted image  Kdaj bosta dve črtici pri tebi user posted image

Crvicek in Tane, user posted image user posted image user posted image , kaj ve veste, da smo čisto skupaj ta mesec user posted image  Kaj ve veste, kaj to pomeni?? Al vse tri al pa nobena user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , takšen je naš dogovor, al si mal zmišljujem zdajle user posted image  Komaj čakam, da prva sporoči novičko, potem drugi dve sploh ne rabita delat testka. user posted image  user posted image  user posted image  Mogoče pa bo Tane v soboto prekršila osemindvajseto božjo zapoved, ki pravi, ne delaj testa preden rdeča kapica ne zamuja vsaj en dan. To, da sem jaz včeraj delala test, pa prosm resetirajmo, okje? Ker to je bila samo višja sila. Forget about it, ok user posted image

Pupe, novim zmagam naproti. user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 652
4.9.2008 14:11:34   
Jane77
Ej punce, eno x vprašanje: kako si naredite  tist koledarček, kolk ste noseče al pa v katerem dnevu ciklusa ste..., ki se pojavi, ki greš z miško na vaš nick? Hvala za odgovor!

Naš Jakob je pokukal na svet 21.2. 2011

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 653
4.9.2008 14:14:04   
Anonimen
Giotti,

preveč je znanih ljudi na RR in se res ne bi želela izdati, pa ne zaupam toliko tehniki in lastnim računalniškim sposobnostim, da bi objavljala pod nickom. Tudi to še pride. Glede moje uvrstitve na seznam je pa tako: zelo si želim bejbija, moj dragi pa bi še mičkeno počakal, zato sva na "pazi" metodi. Če bo kaj ratalo, bova pa itak oba presrečna. Zato nisem na seznamu, da ne kvarim povprečja, čeprav ta mesec sumiiiim, daaaa user posted image .

Navijam pa zelo. Za vse, še posebej pa za dve user posted image

LP, user posted image

(odgovor članu giotti)
  Neposredna povezava do sporočila: 654
4.9.2008 14:15:06   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: Jane77

Ej punce, eno x vprašanje: kako si naredite  tist koledarček, kolk ste noseče al pa v katerem dnevu ciklusa ste..., ki se pojavi, ki greš z miško na vaš nick? Hvala za odgovor!

http://www.lilypie.com/
si urediš ticker po svoji želji, vneseš datum itd...

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 655
4.9.2008 14:18:55   
ursa30
nato greš v moj profil in tam kjer ti piše dodaj opis...prekopiraš iz lilypie...tam kjer ti piše HTML

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 656
4.9.2008 14:19:57   
ursa30
hmm...upam, da boš zastopila user posted image user posted image user posted image
jaz sem si vzela en dan 5 minut časa in sem se malo igrala s tem user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 657
4.9.2008 14:31:25   
Jane77
Hvala ursa30, zelo si ažurna user posted image user posted image user posted image . MI je uspelo naštimat user posted image

Naš Jakob je pokukal na svet 21.2. 2011

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 658
4.9.2008 14:33:25   
ursa30
a se mogoče kateri kaj sanja, kam je naša ella. zginla?
odkar je zagledala user posted image , je ni bilo več na spregled, čeprav je rekla, da nas bo prišla še kaj pogledat in navijat...user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 659
4.9.2008 14:34:49   
ursa30
jane77 user posted image user posted image user posted image user posted image  vidim, da ti je uspelo user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 660
4.9.2008 14:45:10   
crvicek

Danes imam full časa in sem se tudi jaz mučila z tickerjem in sem ga že naredila takega luštnega, ma ko ga skopiram v okence, se mi ne pokaže na forumu? Samo zapis html.......Mislim da je predolg zapis.

Prosim pomagajte tudi meniuser posted image user posted image ?

Najini princeski raseta...

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 661
4.9.2008 14:45:18   
...Martina...
Ja, je res prišla user posted image , tako da se moram sprijaznit, da nisem nosečka srečka. Moja želja je bila ta mesec prevelika, da si nisem upala niti razmišljat, da bi bilo drugače. Da bom 4.9. zagledala plus. Tako bi se mi zgodilo, isto kot lani, ko sem 4.9.07 zagledala magični plusek in postala Majčica 2008... a žal se mi je takrat vse končalo s ss. Še PDP bi bil isti kot lani...

No, sej na to ne smem razmišljat več, a sem si zelo želela postati Majčica 2009. user posted image user posted image user posted image

vsem ki ste že zagledale +, in ki ga boste, želim vso srečo in zdravo nosečnost.

giotti, tudi jaz se tebe spomnem, a verjetno me zdaj razumeš. Še enkrat sem si šla vse štet ... in je vse prav... 26 dni, sploh mi ne zamujala. A vsako tolko moraš kakšno skuhat... zdaj vsaj vem, kako je zagledati - in upam, da ga naslednjič ne bom več.

srečno pupe.

< Sporočilo je popravil ...Martina... -- 4.9.2008 14:46:26 >

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 662
4.9.2008 14:58:49   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

Danes imam full časa in sem se tudi jaz mučila z tickerjem in sem ga že naredila takega luštnega, ma ko ga skopiram v okence, se mi ne pokaže na forumu? Samo zapis html.......Mislim da je predolg zapis.

Prosim pomagajte tudi meniuser posted image user posted image ?

v okenčku..kjer ti piše html, kopiraš in preneseš v moj profil..ne pozabi stisnit potrdi na koncu...bo šlo?

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 663
4.9.2008 15:11:43   
ursa30
črviček, vidim tvoj tikerček...očitno je tudi tebi uspelo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 664
4.9.2008 15:14:51   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

črviček, vidim tvoj tikerček...očitno je tudi tebi uspelo user posted image user posted image user posted image

Ja pa ga imam tudi jaz. user posted image user posted image user posted image Ma sem se full trudila z enim drugim na Snuggable, ma mi ga ni hotelo sprejet. No ma saj je tudi ta luškan, ne?

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 665
4.9.2008 15:15:54   
aqua77

Dober dan tudi tebi aquica! Kje pa se skrivaš te dni?
user posted image

mam ful dela v službi..... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 666
4.9.2008 15:16:35   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

ooooooooooo gospodična Blond..... Kaj pa tvoje slikice???

še pridejo.... user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 667
4.9.2008 15:16:47   
ursa30

IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

Ja pa ga imam tudi jaz. user posted image user posted image user posted image Ma sem se full trudila z enim drugim na Snuggable, ma mi ga ni hotelo sprejet. No ma saj je tudi ta luškan, ne?

meni je všeč user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 668
4.9.2008 15:18:08   
crvicek
...Martina user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 669
4.9.2008 15:32:38   
ptejka
Martina pa več sreče v oktobru (boš junijka 2009)!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 670
4.9.2008 15:35:31   
tane

Tane, ta test se imenuje Viola test. Jaz sem ga lani sprobala, ma mi ni pokazal nič, bil je neveljaven.user posted image Sicer pa, jaz bi na tvojem mestu kar počakala na dan D.

ma sem danes po Mullerju šetala med malico in iskala teste pa jih nisem našla pa potem nisem hotela spraševati prodajalk, tako, da sem se odločila, da testka vsaj do pon. 8.9 ne kupim. mi zgleda še ni namenjeno testek, user posted image  pa itak pričakujem 9.9.

lep tickerček, bomo skupaj odštevali.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 671
4.9.2008 15:37:07   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: ...Martina...

Ja, je res prišla user posted image , tako da se moram sprijaznit, da nisem nosečka srečka. Moja želja je bila ta mesec prevelika, da si nisem upala niti razmišljat, da bi bilo drugače. 

srečno pupe.

user posted image user posted image user posted image držim in navijam še naprej zate, da oktobra zagledašuser posted image

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 672
4.9.2008 16:12:58   
Gwendolen
Martina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 673
4.9.2008 16:20:30   
dulcinea
Ekola pa se še jaz javim.

Najprej čestitke tropical za user posted image  in veliko objemčkov za tiste, ki vas je že obiskala user posted image .

Jaz bi jo mogla dobit že včeraj in jo še kar ni. Tudi sindromov še ni, tko kot ponavadi. No, bomo videli, kaj bo... Še malo počakam, ker so pri meni včasih tudi čudni cikli.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 674
4.9.2008 17:18:03   
Anonimen
Pozdravčki in navijaške poze za vse. user posted image user posted image Gremo, punce. Akcija.

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?