|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Primorke čakulone
30.8.2008 9:03:04   
amaya
Lara: ja so kar mlajši, čeprav moj bivši niti ne user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 251
30.8.2008 15:24:35   
aljuška
IZVIRNO SPOROČILO: leni5

Ale, Alju, ste šle kaj v cirkus? Raport! Do kdaj ste rekle, da je?

Aljuška, kaj boš kupla Taji za r.d.? Kje boste praznovali?

ojla,

Taja in tata sta šla včeraj v cirkus. Da ne rečem, da je spet stalo eno uko iz glaveuser posted image  karta..Živali seveda ni, je pa bilo ostalo. žonglerji, klovni..Baje ok ( no, itak je za njih vse okuser posted image  ), cca. 1 uro in 45 minut, ampak koliko nategujejo s cenamiuser posted image , pa bolj majhno je vse skupaj. V glavnem, cirkus je še danes in jutri, če katera še želi iti.

Praznovali bomo v nedeljo, 14.9 v Izoli v Hangar baru( tam ima naš kolega prostor in roštilj ). Za darila pa smo se zmenili tako: jaz ji nič ne kupim ( itak skozi leto vedno kaj dobi, pa če računamo organizacijo RD..), tata naj bi ji ( če bo dobil) kupil Malega Vedija ( oni mini računalnik ), ostalo bo itak kej dobila še od prijateljčkov in nonic.Se prav ni za bat, da bi ostala brez dariluser posted image ..Bomo vidli kako bo. Upam da ok.

Lp

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 252
30.8.2008 21:11:06   
mixi
Hello

Joj ste se razpisale od kar me ni blo gor za vse prebrat mi rabi 10 ur. Ino kako kej? Vidim da pridno šetkate po kopru kot vedno 9.9 mam posvetovalnico in če moj ne gre z mano se vam pridružim v kofetkanju če boste kje okoli.
Če pa gre z mano ne bo nič ki ne bo tel jit na koffe. Ma itak sporočim bom poklicala Amayo. Še en lep pozdravček in dober tek se grem malo basatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

10.5.08 je na svet prijokala naša pikica Kaja, ki mamici vsak dan bolj nagaja

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 253
30.8.2008 22:22:36   
aleži
Hojla,

jaz vas pogrešam in berem, ma časa za kaj napisat ga ni, saj samo klatimo po feštah že 3 dni. Jojmeeee!!!!

Leni: lepo se imej na RD pa slikice kaj pokaži... predpasnika. FULLLLL dobra ideja!!!!

Mi ne gremo v cirkus, saj sem dobila slab vtis od aljuške, pa še njemu se ne da it. Če bo prišel kakšen večji z živalmi bomo pa šli!!!

pa lahko nočka

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 254
31.8.2008 8:04:28   
amaya
Jaz sem zgodnja. Etiennu se že 3 dni dogaja in kar ne spi zjutraj user posted image okoli 5 ure začne čebljat, pol pa pade duda,...pa zopet ob 6, pade duda, vlečem do 7. Takrat pa  vstat. Ma fora je v temu, da potem neče jest. Danes zjutraj je pojedel ful malo mleka. Sem mu dala sokec od Fruktala, ki je malo bolj nasiten od čaja in ga je ščučal skoraj celega user posted image Mleka pa ne user posted image Ga zastopit user posted image

Kam greste kaj danes? Vreme en škifo...vsaj zdej....mi bomo verjetno v šetnji naokoli user posted image

Alo fanj se mejte in lepo nedeljo vsem.

Tiste pupe, ki imaste kaj slikic od moje fešte: JAVTE SE!!!! user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 255
31.8.2008 8:37:46   
leni5
Bom hitra, ker grem na piknik... Jutri kafe????

Kp? Kot vedno? Jaaaaaa........dej, ki se nismo vidle od amayinega piknika! Btw nimam nič slikicuser posted image . Vedno pozabljamo fotoaparat doma. Mislilm, da je sire oz. njen user posted image dokumentiral vse.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 256
31.8.2008 10:11:57   
pina-1
dan.
po dolge času se vam oglašam. je bil naporen dopust, pa še vedno nisem prišla k sebiuser posted image user posted image

vidim, da amo kar neki novih čakulonuser posted image user posted image user posted image

jutri pa začne vrtec in s tem več časa za kafe in klepete, tako da ko bo kje kašno kafa jaz sem tudi za. Bo vsak dan v kopru od 8 daljeuser posted image

grem kuhat kosilo.

papa

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 257
31.8.2008 19:29:57   
aleži
No, pa sem vas vrgla malo višje. Danes vse pohajate??????

Amaya, sire sem nekaj našla za vaju in morda še za ostale user posted image  
mi ne sprejme www. pa vam pošlje zs 

< Sporočilo je popravil aleži -- 31.8.2008 19:31:26 >

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 258
31.8.2008 20:52:03   
amaya
Ok...jutri KP! user posted image user posted image user posted image

Aleži: sem vidla, ma veš, da mi je cenzuriralo tudi ZS user posted image . Bom naročila eno, samo se bom včlanla, ker je ceneje potem. Moram malo počekirat, kaj pomeni, če si včlanjen user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 259
31.8.2008 20:52:46   
amaya
PINA welcome back....ma je bil cajt, da si nehala pohajat user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 260
31.8.2008 21:34:55   
aleži
Amaya, upam,da sem ti kaj pomagala!!!

Pol se vidimo v KP!!! naj vam bo!!user posted image
Jaz bom po 8.30 že šla proti user posted image .

Azzurra: srečno Liamčku za prvi dan v vrtcu.user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

ter seveda vsem ostalim........

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 261
1.9.2008 6:53:02   
pina-1
jutro.

amaya če je pa tako lepo pohajatuser posted image user posted image

jaz bom tudi zgidi že v kopru. Tam kot aleži. Alora se dobio na kafe???

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 262
1.9.2008 21:33:53   
pina-1
čer.
ma kaj danes niste prov nč od volje za čakulat?user posted image

leni, upam da nisi zamerla danes, ki sem ti tako rekla, ko je Vitika jokala. Sem rekla v zaj******.

Mi smo cepljenje preživeli. Ana ma 8.500g in velika je 72 cm. PRava babura. Pa baje da je zelo živa. Ma non mi direuser posted image user posted image .

Allora velja jutri kafe? šteša ora, štešo pošto?

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 263
1.9.2008 21:35:10   
leni5
Kje ste čakulone?

Ma ben, da smo se doble in čakulale v živo,ma je treba vzdrževat popularnost na RRuser posted image .

Kako so bli prvi dnevi v vrtcu? Pri nas o.k. So pa kar lepa skupina: 21 otrok. In v vrtcu so odprli še eno novo igralnico, zdaj jih je 6. Na vasi rodnost res razturauser posted image .

Jutri ja, kaj ne?

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 264
2.9.2008 11:49:06   
aleži
Dane sva pa imele 2 ceplenje in je  malo jokala, je pa rekla, da je zelo živahna in razvita pupica. Pri 25 t ima manekenske mere: 8350 in 72 cm. Bom že ta teden kar zamenjala lupinico za stolček v avtu!!!!
Zdaj pa pridno spančka in morem kaj nareediti po hiši!!!...

Amaya: kako si? Je kaj boljše!!

Danes ga grem vpisat v plesno šolo Latino... bomo videli akko se bo odneslo in če bo hotel it....

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 265
2.9.2008 16:02:08   
leni5
Ale, tvoja Sara je tudi prava baba...ima pa podobne mere kot Ana od Pineuser posted image .

Mi imamo posvetovalnico in 2. cepljenje čez dva tedna.

Kako si Ama???

Jutri mene ne bo, grem na obisk k moji noni v brkineuser posted image . Da jo še malo razveselim, ker je vedno vsa srečna, ko jo pridejo obiskat pravnučke.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 266
2.9.2008 18:12:17   
amaya
Ma jaz sem malo škifo: diareja party na veliko user posted image user posted image user posted image

Mene tudi jutri ni, ker imam nevrologa v Izoli, pa bom šla kasneje od doma, da se naša žabica nanina. Že vidim, da bom čakala kot matasta.

Ma kakšne baburine: prave manekenke za na TOP MODEL user posted image . Me prav zanima, koliko moj škratek tehta. Ma sej sem ga doma nekaj stehtala, ma pride vedno drugo. Merim ga tudi, ma nima mira in to je to!

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 267
3.9.2008 19:41:04   
aleži
Da vas malo vržem na prvo stran, ker samevamo user posted image user posted image user posted image user posted image . Da ne bodo mislile kakšne, da je tu dež na Obali!!!

Včeraj sva šla si ogledat plesno šolo, prostor, učiteljico..... za se mu priljubit je dobil bombončka in liziko dudo. Ugotovili sva, da bo imel svojega sošolca in sošolko iz vrtca, tako,da mislim, da bo šel z veseljem. Prednost bo to,da bom hodla z njim plesat user posted image , Sara pa doma v varstvu. Dokler se ne bo naučil, da to ni vrtec.... bomo videli koliko časa bom z njim. Rekla je, da morda do decembra, da bom hodla ali pa manj. Pa še v vrtcu bodo imeli telovadbo.

Dane sem se kar user posted image : Sara mi je spala pol urce zjutraj in pol urce popoldne. Zdaj pa že pridno spi. K a t s t r o f a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kaj za jutri, kot vednouser posted image

Ma kje pa je kaj Azzura, Sire, Marsy, Marty......? katere so sploh še goruser posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 268
3.9.2008 19:41:47   
aleži
user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 269
3.9.2008 20:44:42   
aleži
Nisem šla še spančkat.....Amaya vidim te user posted image

Leni: poglej si na tejle strani kar si enkrat iskala

LINK

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 270
3.9.2008 21:12:06   
leni5
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Nisem šla še spančkat.....Amaya vidim te user posted image

Leni: poglej si na tejle strani kar si enkrat iskala

LINK

Hvala, ma to sem rabla 3 mesece nazajuser posted image !
No, lepo, da je plesna šola všeč Žigi. Pol ne boš hodla z mano na hiphop za mameuser posted image ?Mi smo tudi šli včeraj, smo malo preskočli in šli pogledat v večjo skupino za 5 let in je rekla učiteljica, da naj Taja ostane kar tam,ker ji full gre. Tako, da ima zdaj plesne 2x tedensko in na plavanje tudi hoče, tako dauser posted image ne vem kako bomo zmogli 4x na teden z aktivnostmi. Ona bo sigurno, za nas pa ne vem. Pol lahko res kar kampiram v avtu cele dneve. Bomo poskusli ta mesec, za naprej pa si vedra.

Jaz jutri ja, tako da Ale, conta su di me, če ostalih ne bouser posted image !

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 271
3.9.2008 21:13:14   
leni5
Ja, res, kje je Sireuser posted image ??? Ostale smo nekje po poti zgubile, ma Sire???

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 272
3.9.2008 21:27:30   
Azzurra
Sire...SIRE...mi je po smsju v nedeljo sporočila, da gredo na krajši dopust na Krk in vas lepo pozdravlja.

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 273
4.9.2008 12:29:45   
amaya
Evo mene...ma nič. Nam se dogaja tukaj v vasi....in sem prav malo na koncu z živci. Zdej je (oz. danes) je malo boljše....Sej vem, kaj se sekiram....samo ko si enkrat v tem dreku, je težko zlest ven. lahko si preberete kaj me daje...sem se malo razpisala včeraj user posted image
http://www.ringaraja.net/forum/mogo%C4%8De_mi_bo_pomagalo/m_3114982/tm.htm

Jutri se pa UPAM vidimi. Sicer imam za pakirat, ker potem popoldan gremo v Mursko Soboto za cel vikend, ampak...bom vidla, kako mi bo vse ratalo. Če danes vse operme, se posuši, zlikam, spakiram....bo OK user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 274
4.9.2008 16:58:27   
leni5
Ala Ama, šu kol moral! Mam jaz še hujše štorjeuser posted image ...ni vredno verjemi, vse se vrača in vsak dobi, kar si zasluži prej ali slejuser posted image !

Jaz in Aleži, pa sva se danes prav fajn sprehodli in načakulali, je kar letel časuser posted image . Jutri spet, ne?

Azzu, kako kaj uvajanje? Kako je ime tovaršicam od Liama? Eno varuško iz njegovega vrtca poznam, zato sprašujem. In mislim, da si moreš en kafe privoščit z nami...sem ti še nekaj dolžna!

Aljuška, kam si se pa ti skrilauser posted image ?

Či vedjamo domaniuser posted image !

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Nakupovanje prek spleta
Splet.Ka

Kaj za dojenčke in malčke bi najraje kupovali preko spleta?

igrače (56%)

oblačila (18%)

plenice + vse za previjanje (19%)

ostalo kozmetiko (6%)

Število vseh glasov: 186

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!