|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Primorke čakulone
24.8.2008 9:52:43   
aljuška
mamma mia je treskalo in pokalo ponočiuser posted image ..in mi smo še v 11.štuku da je ja bol freakyuser posted image user posted image ..tamala je itak spala kot ubita, jaz pa ''dežurala'' pri oknih..
Leni, kdaj pa je tvoja Taja rojena?je septembrska? zanimivouser posted image
lp

p.s zdejle grem mirit moj novi pralni stroj, ker mi skače po kopalniciuser posted image user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 201
24.8.2008 9:57:44   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: aljuška

mamma mia je treskalo in pokalo ponočiuser posted image

Jaz sem pa tako uživala ob poslušanju.... user posted image

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 202
24.8.2008 10:04:09   
aleži
Mi smo bili včeraj na ribiškem že po 18h in po 20h pa laufali proti avtu: vse črno, pihaloooo in na koncu je pri nas ob 21.30 ulil dež in toča, ona dva pa spala!!

Leni, dobrodošla nazaj!!! kam pa spet bežiš? Kdaj gre Taja v vrtec? Mi začnemo že jutri....no, saj upam, da bo šel. Bila sva že v petek in najprej NE.. potem pa komaj domov!!!

Sara je prava manjonka. Danes sem ji dala zjutraj sadje in morda popoldne še kaj!

Sem pa opazila, da nima konfidenze z ljudmi z očalmi. Gre kar v jok in se jezi,..!!! Še na srečo nima nobenauser posted image .

Lepo prijetno nedeljo vam želim

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 203
24.8.2008 15:09:27   
leni5

Leni, kdaj pa je tvoja Taja rojena?je septembrska? zanimivouser posted image
lp

7. septembra bo imela 4. leta. So kar posebni tipi te devičke, kaj ne?

Aleži, sem mislila dat Tajo jutri v vrtec, pa smo se odločli, da gremo še 2 dni na gorensk. Tako da v četrtek ali naslednji ponedeljek. Ni pa preveč navdušenauser posted image .
Sicer nisem ljubiteljica hribov, sem bolj morski tip, ma gre fajn družbauser posted image , tako da mislim, da bo fajnuser posted image .

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 204
24.8.2008 21:09:00   
amaya
evo mene. Pri nas je bil tudi en finimondo....ponoči namreč. Danes pa sva šla malo v šetnjo po Izoli. Vroče za umret, gužva, milijon vozičkov,...komaj čakam dopust. Vse nekam greste in ste šle, samo jaz ne!!!! O ke pallle. Še malo pa pakiram tudi jaz user posted image
Jutri me ne bo v Koper. Imam nekaj fačend za poskrbet doma, tako da bom kafe pila sama user posted image (doma)

Pupe: v Izoli je cirkus. ne vem če imajo tudi žvauce....če bodo, a bi katera šla. Mogoče za predstavo ne, ker verjetno traja predolgo in bi se E. vmes že ščupalo (ali pa ne). No ena ideja......

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 205
24.8.2008 21:24:29   
aleži
Jaz bom pelejala Žigca v cirkus. Morem pa še videt spored ob kateri uri imajo predstave.
Leni: daj pridi čim prej, da greš še ti z nami!!! začne 27.8!!!
Kaj si vidla spored in koliko časa traja?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 206
25.8.2008 8:55:01   
aljuška
IZVIRNO SPOROČILO: leni5

7. septembra bo imela 4. leta. So kar posebni tipi te devičke, kaj ne?

jaz sem imela 7.9 PDP, rodila sem pa 11. ( zdaj bo stara 5 ). In ja, res so nekaj posebnega te devičke..user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 207
25.8.2008 8:56:41   
aljuška
eh,kavolo, sem pozabila ( očitno ) kako se citirauser posted image user posted image

ben, za cirkus sem slišala tudi jaz.a ve kakšna kdaj se začne in ostale info? saj jaz kar mislim, da bo tudi v Kp prišel,nič batuser posted image , ampak tamala je bila vedno navdušena nad cirkusi, pa bi jo verjetno peljala..

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 208
25.8.2008 9:53:50   
amaya
ma sem brskala po netu in nisem nič našla. bi blo treba it vprašat ali pa malo boljše plakat pogledat user posted image

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 209
25.8.2008 11:29:06   
Marsy
Pa sem vas poiskala, kam ste se preselile. Sem 3 tedne rabila user posted image .

Se bo katera kaj v Izoli oglasila?

Danes (in še 2 dni) bi morala iti v službo, pa mi je zdravnica dala bolniško. Tako da sem kar tukaj v Izoli.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 210
25.8.2008 22:40:19   
amaya
Ojla....ja jaz upam, da bom kaj mimo, čeprav ne obljubim. Sem večinoma doma, ker je tako gnilo vroče, da še dihat ne morem. Sem bila pa v soboto in nedeljo, pa te nisem hotela motit, ker sem vedela, da sta z dragim malo skupaj (glede na to da večinoma dela) user posted image

se ti oglasim...obljubim!

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 211
25.8.2008 22:50:58   
amaya
Pogrešam Sire...KJE SI?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 212
26.8.2008 0:31:38   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Pogrešam Sire...KJE SI?

Evo mene, evo mene user posted image . Ma nič, ta vikend smo malo bolj pohajali tako da je zmanjkalo časa za čikule čakule. V soboto smo šli na malo daljši obisk k tašči, v nedeljo pa v šoping v torri. Robi si je nakupil malo garderobe, ki ima že vse znucano. Za malo žabico nisem dobila več nič škontiranegauser posted image , sem pa dobila knjigico o neonatotu in moram priznat, da mi je všeč, je tako mehko napisana in brez nakladanja za razliko od knjig, ki sem jih imela priliko do zdaj brat o bimbinotih (dve sem dobila za darilo). Zase sem tudi nekaj malega uspela kupit.

Mogoče bom v giru v sredo dopoldne, ki grem v koper za osmo pa ko odpravim pokličem, če bo katera kje naokoli. ...In šperiamo, da ne bo dež user posted image .

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 213
26.8.2008 8:45:21   
leni5
Leni ni nič na dopustuuser posted image , sem bubana...sem zakuhala iz nedelje na ponedeljek ponoči. Imam vnetje sinusov, antibiotik in glavoboluser posted image !

Moj gre danes s tavečjima, jaz in Vitka pa greva k mojim, da me mama malo pocrtla.

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 214
26.8.2008 19:12:10   
Azzurra
Ma ke gran čakolone ki smo user posted image user posted image user posted image  Nas hiti brez problema na drugo stran!

Leni, pozdravi se!

Amaya, jaz te imam takooooo raaadaaaaaa, še bolj pa tvojega sineta, ki neče čičat v stolčku!!!! Juppi! user posted image  Se hecam, no, (ma vas mam res rada), čem rečt, da se malo hecam, ma nam bo prišel ULTRA prav!

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 215
26.8.2008 20:43:21   
amaya
Danes sem mogla do BC in sem kupila Prima pappa od Peg perego, ker ga ful hvalijo. Plačala sem pa 13 evrov, ker ostalo sem imela v bonih, pa kuponih, pa praznih flašah, pa kompostu,.....v glavnem vse kar se je dalo sem zvlekla na pult user posted image Tako naš space šatel je pront. Ta otrok neče bit na miru....sedet ga dat je skoraj nemogoče, ker on bi bil na nogah 10 ur na dan. Moraš prav poseben prijem in obrat izvest, da ga hitiš na rit user posted image On bi kr hodu user posted image jaz ga bom dala nazaj v košarico user posted image

Danes ima moj Bubu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mesecev user posted image

Bravo meni, ki sem se pol leta nazaj matrala kot žival user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ampak je bilo vredno user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 216
26.8.2008 20:44:12   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: leni5

Leni ni nič na dopustuuser posted image , sem bubana...sem zakuhala iz nedelje na ponedeljek ponoči. Imam vnetje sinusov, antibiotik in glavoboluser posted image !

Moj gre danes s tavečjima, jaz in Vitka pa greva k mojim, da me mama malo pocrtla.

Ma boga moja pupica user posted image user posted image user posted image user posted image ...javi, če rabiš kaj: trapca, rum, razrečilo, karkoli user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 217
26.8.2008 20:45:13   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

Pogrešam Sire...KJE SI?

Evo mene, evo mene user posted image . Ma nič, ta vikend smo malo bolj pohajali tako da je zmanjkalo časa za čikule čakule. V soboto smo šli na malo daljši obisk k tašči, v nedeljo pa v šoping v torri. Robi si je nakupil malo garderobe, ki ima že vse znucano. Za malo žabico nisem dobila več nič škontiranegauser posted image , sem pa dobila knjigico o neonatotu in moram priznat, da mi je všeč, je tako mehko napisana in brez nakladanja za razliko od knjig, ki sem jih imela priliko do zdaj brat o bimbinotih (dve sem dobila za darilo). Zase sem tudi nekaj malega uspela kupit.

Mogoče bom v giru v sredo dopoldne, ki grem v koper za osmo pa ko odpravim pokličem, če bo katera kje naokoli. ...In šperiamo, da ne bo dež user posted image .

alora kaj zdej jutri?????? se dobimo????

ALO PUNCE. BAŠTA ŠTRAJKAT....JUTRI V KOPRU BREZ PARDONA....!!!!!ker čene se ne družim več z vami user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 218
26.8.2008 20:45:33   
amaya
Ma kdaj pridem na drugo stran?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 219
26.8.2008 20:46:09   
amaya

eh,kavolo, sem pozabila ( očitno ) kako se citirauser posted image user posted image

ben, za cirkus sem slišala tudi jaz.a ve kakšna kdaj se začne in ostale info? saj jaz kar mislim, da bo tudi v Kp prišel,nič batuser posted image , ampak tamala je bila vedno navdušena nad cirkusi, pa bi jo verjetno peljala..

kaj je zdej s tem cirkusom? Kakšna že ve kaj novega????

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 220
26.8.2008 21:41:11   
sirenetta

IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

Pogrešam Sire...KJE SI?

alora kaj zdej jutri?????? se dobimo????

ALO PUNCE. BAŠTA ŠTRAJKAT....JUTRI V KOPRU BREZ PARDONA....!!!!!ker čene se ne družim več z vami user posted image

Jaz pridem že ob osmih (imam frizerko) in ko končam, pokličem. Računam nekako okoli devete in pol, najkasneje desete ure. Me boste počakale???

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 221
26.8.2008 22:01:20   
sirenetta
Čestitke Etiennčku za 6 mesecev  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 222
27.8.2008 7:22:00   
amaya
ja ma čaki....ma kaj si edina????? kje so ostale? Azzu? Aleži? OK ajde, leni je bolna, ma druge?

Neposredna povezava do sporočila: 223
27.8.2008 8:34:42   
aljuška
oj,

smo šli malo pogledat tale slavni cirkus, pa zgleda zelo majhen in brez živali ( to zadnje definitivno ) - ni kaj dosti prikolic, po moje je to v stilu cirkusa iz Gulliverlandie ( Lignano ): klovni, žonglerji, akrobati in that's it. Zgleda res majhno. Mi se bomo še zmenli če bomo šli ali ne. Je pa od 27. do 31. Ma ne me vprašat za urouser posted image , nisem gledala.
jaz bom tudi v Kopru danesuser posted image , ker sem itak vsak danuser posted image , no, ob 11h šibam delat, še prej pa kakšno ribo kupituser posted image ..A ste vse na kofetku zmenjene?
pa lepo  kofetkanje...user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 224
27.8.2008 10:34:16   
Azzurra
AMAYA ČITAJ SPODAJ user posted image user posted image user posted image  V DEJSTVO "VAS IMAM RADA" SO ZAJETE SEVEDA TUDI ČESTITKE ETIENNU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

Ma ke gran čakolone ki smo user posted image user posted image user posted image  Nas hiti brez problema na drugo stran!

Leni, pozdravi se!

Amaya, jaz te imam takooooo raaadaaaaaa, še bolj pa tvojega sineta, ki neče čičat v stolčku!!!! Juppi! user posted image  Se hecam, no, (ma vas mam res rada), čem rečt, da se malo hecam, ma nam bo prišel ULTRA prav!

in evo mu Daše s pikapoko za srečo

user posted image

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?