|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Primorke čakulone
27.8.2008 13:00:30   
amaya
alora: JUTRI KAFE? Danes mi je zbežalo, ker je Etienne malo preveč polival, ampak je vse OK. Zgleda da mu nekaj pač ni pasalo user posted image

aljuška: če delaš tako pozno, valda bi bil čas, da se dobimo, tako da....VABLJENA!

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 226
27.8.2008 15:48:37   
aljuška
ojla,

vi samo povejte kje in kdaj, po mogoče uletim še jazuser posted image  na eno kafetko.. Dejte mi še nekaj razjasnit,zakaj ste se pa razdelile?user posted image  Mislim ena kompanija na Primorske čakulone ena pa na Južna Primorska? A ste se kej fajtale tudi tukajuser posted image  Zdej moram skakat iz enga konca na drugiuser posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 227
27.8.2008 21:24:50   
Azzurra
Aljuška, sm vidla, da hočeš na koncert Tine Turner....sem bila in toplo priporočam.
Nekoč sem si zadala, da bom šla na vse dostopne koncerte velikanov "našega" stoletja in sem že kar lepo število nabrala. Včasih ni bilo tako drago, vsaj se mi zdi. Večino koncertov sem obiskala kot študentka, pa nisem bla bogata študentka!

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 228
27.8.2008 22:59:19   
aleži
Dober večer,

Amaya: etiennčku pošiljam tudi 6. pikapok....z zamudo user posted image

pa moji Sarici enako user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 229
27.8.2008 23:24:54   
sirenetta

Sara pošiljam ti šest rožic za šest mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 230
27.8.2008 23:48:58   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: aljuška

ojla,

vi samo povejte kje in kdaj, po mogoče uletim še jazuser posted image  na eno kafetko.. Dejte mi še nekaj razjasnit,zakaj ste se pa razdelile?user posted image  Mislim ena kompanija na Primorske čakulone ena pa na Južna Primorska? A ste se kej fajtale tudi tukajuser posted image  Zdej moram skakat iz enga konca na drugiuser posted image

Alju, ma si simpatična punca ti user posted image , nobenega fajta ni bilo user posted image (vsaj ne da bi jaz vedelauser posted image ). Zakaj, kje pa je bil kakšen fajt?

Joj, tle bi ti Ama znala bolj razjasnit ves zgodovinski potek in zakaj obstaja J Primorska in Čakulone (bivša Obala) (ma cio, tle smo hujše ko v politiki s temi delitvami na regije in to) user posted image .
Va be, ci provo: allora J Primorska je obstajala neodvisno od nas in sicer so se nahajale predhodno (pred nami) na forumu Dojenček, samo da njihovi dojenčki so zdaj že "veliki" otroci in so se preselile na forum otrok. Če se ne motim torej nimajo več dojenčke ampak otroke. Primorske čakulone pa so nastale na pobudo nekaj posameznic in sicer je to društvo prvotno obstajalo kot Obala2008 in se je nahajalo na Čvekanje v pričakovanju - vse smo namreč pričakovale (vabe, kaj ne povem user posted image ), nekatere prvega user posted image (Ama, Sire to je jaz), nekatere drugega (Ale, Azzu, Leni, Marty). Ko že zdavnaj ni nobena več pričakovala, smo, kot že rečeno, prešaltale na forum dojenček in se preimenovale v Primorske čakulone. Istočasno pa so se J Primorska selile na forum otrok in torej naredile plac za nas.

Društvo sestavljajo: Ale (Aleži), Ama (Amaya), Azzu (Azzurra), Leni (Leni5), Sire (Sirenetta) - to so fiksne članice. In po novem še Alju (Aljuška). Občasno se nam pridružijo še: Marty, Marsy, Mixi, Lara Croft, Eviiii. In tu pa tam kaka špijunka user posted image .

< Sporočilo je popravil sirenetta -- 27.8.2008 23:50:30 >

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 231
28.8.2008 0:02:26   
sirenetta
Ale ste popiturali kuhinjo user posted image ?

Leni kje si? kako si? še bolna ali je že kaj bolje?

Ama kako je s tvojim Etiennčičem? Ma s čim ga futraš bogega revčka, da je vse bljuval naokoli? Salsicce, pasulj in pršut niso še za njega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Azzu kako je bilo v vrtcu? Čakaj ma zakaj v Izolo?????

Že ki smo pri vrtcih, kje imate vi otroke v katerem vrtcu in kako ste zadovoljne? Se odločam, v kateri vrtec bo šel moj Mihael. Joj, se mi para srce samo ko pomislim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , če pomislim, da se bo crtal pri eni drugi šjori to je pri vzgojiteljici in ne več pri meni aaaaaaa, sploh ne smem mislit na to. Ma kaj sem čudna jaz ali je še katera druga imela podobne občutkeuser posted image . Ma ja, saj vem, da je še zgodaj in da mogoče v enem letu se bom štufala bit sama samo skozi z njim, ma ora come ora, mi je prav hudo, samo ko pomislim.

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 232
28.8.2008 0:34:46   
Lara Croft
sam da sm jst se vedno v pricakovanju pa td z obale glih nism.. Ma sm pa tm okul pred 12 leti zivela.to je pa td neki. :):)

Neposredna povezava do sporočila: 233
28.8.2008 1:17:35   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

sam da sm jst se vedno v pricakovanju pa td z obale glih nism.. Ma sm pa tm okul pred 12 leti zivela.to je pa td neki. :):)

Ajoj user posted image sory (saj sem vedela, da bom kaj zabrkljalauser posted image ) sem pozabila, ja, da imamo "zasledovalke", Lara Croft in Marsy imata dojenčke še v buščeku, no, ja, pričakujeta še vedno, ampak glede na to, da pričakujeta dojenčka, smo jih kar vzeli s sabo na forum dojenček user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 234
28.8.2008 8:16:43   
amaya
Sari user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 6. mesecev.
Nisem pozabla...samo sestanek smo imeli v vasi in če vam povem, da sem po 1 letu in pol skadila 4 cigarete, vam povem vse. Drhal!

Neposredna povezava do sporočila: 235
28.8.2008 9:50:08   
aljuška
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

Aljuška, sm vidla, da hočeš na koncert Tine Turner....sem bila in toplo priporočam.

bi šla ja, uh, ful bi šla.. pa še na Bon Jov-ja, Def leppard, Bruce Springsteena... Sam mater jimuser posted image  in take astronomske karte!user posted image  Aja, pa kakšno kompanijo bi tudi rada..Moj ni rocker, je hippi..user posted image  ( beri: Bob Dylan, Neil Young, Leonard Cohen, Fabrizio de Andre..)

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 236
28.8.2008 9:54:10   
aljuška
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

Alju, ma si simpatična punca ti user posted image , nobenega fajta ni bilo user posted image (vsaj ne da bi jaz vedelauser posted image ). Zakaj, kje pa je bil kakšen fajt?

ou, morska deklica, tam na drugih forumih ( čvekanje v tri dni, dobrodelnost in podobno ) so se kar neki pričkale babe in pošiljale nekamuser posted image , tako da sem mislima da tudi tuuser posted image , ampak vidim da se tu tako fajn razumete in pošiljate bačineuser posted image

user posted image user posted image
ben, zdaj nisem več ''samo '', ampak tudi čakulonka, čeprav ne taka kot viuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 237
28.8.2008 10:03:12   
Lara Croft
bi šla ja, uh, ful bi šla.. pa še na Bon Jov-ja, Def leppard, Bruce Springsteena...

Jst tudi.... pa zdej bi šla v Nemčijo na Madonin koncert..... pa kr sama bi šla, če moj ne bi hotel..... Samo kaj, ku bom blih uni dan rodila..... ja,  tk sem se odločla.... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 238
28.8.2008 17:43:57   
amaya
Ojla babnice user posted image

Pa kje je Leni? Ou kaj si boljša????? Javi!

Jutri gremo v Izolo. Kdor je za, naj se prijavi. Jaz in Aleži smo že vpisane, pa Marsy tudi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 239
28.8.2008 21:54:22   
leni5
Ciao Njokke!

Kaj me pogrešateuser posted image ? Saj vem, da me!Nič moj sinuzitis je bolšitis, ma kaj, ki me je po kuhanju z vročino in potenju, preoblačenju sredi noči in dviganju Vitke, zvil še križuser posted image ! Ma mati moja sem prav za v penzijouser posted image ! Hodim kot stara nonica, včeraj je še mama skrbela zame in mi rihtala Vito, danes pa konec veselja.
Ta vikend imam kar nekaj opravkov, od ponedeljka dalje, pa postanem spet glavna pobudnica za kafeuser posted image . Taja gre v vrtec in bova samo jaz in Vajta, Vajta in jaz.

Azzu, kaj je blo z Dašo?

Druge, ste o.k.? Vaši mulčki?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 240
29.8.2008 7:50:06   
amaya
Tutto bjene.
Danes sem mislia skočit še do vrtca, da vpišem našega malega Bedanca user posted image Nič ni spala ta bolhica mala 8no nič, za moje razmere nič). Ob 21 zvečer je še kavč seksal. Zdej ima tisto foro, ko stoji na nogicah, se drži in z ritko miga sem pa tja....pa zgleda tako kot en softič user posted image user posted image user posted image Mi se pa zraven režimo in valda je to ful zabavno! Ma kaj spat! Režat in kričat skoraj do 21.30. Potem pa že ob 5.30 auf user posted image Do zdej sem skuhala toliko hrane, da lahko gremo na dopust (za njega namreč)user posted image
Nič si bom počla eno kafe, potem pa naprej kofetkat.

DANES IZOLA!!!!!!!!!

Azzu?
Leni? (ok, ti imaš zdravniško opravičilo)
Sire?
Aljuška? (ok ajde, ti delaš user posted image )
Lara? (ok ajde, ti si daleč...)

Ma ostane še kdo? user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 241
29.8.2008 10:37:57   
aljuška
oj,

jaz danes ne morem prit v Izolo, ampak kakšen drug dan ko se boste šetale po Kp pa se da kej zmenituser posted image .Jah, pa itak delamuser posted image
Moja mulčicauser posted image  je nabrita kot stouser posted image , jezikava da je joooj..Upam da se bo zdej v vrtcu malo skulirala, ker si ne znam predstavljeti kaj bo ko pride pubertetauser posted image ..
Mi naj bi danes šli v cirkus v Izolo, samo mene ne vleče..Bo šla Taja verjetno kar s tatijem sama, jaz pa en đirouser posted image

pozdravčekuser posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 242
29.8.2008 12:04:03   
Lara Croft
DANES IZOLA!!!!!!!!!

Azzu?
Sire?
Aljuška? (ok ajde, ti delaš )

Kaj pa je danes v Izoli? Cirkus? Ne, ne... v cirkus pa ne grem.... ta samo živali mučijo.....  Grem pa menda v Koper danes..... smo v Obiju kupli luster, pridemo dam, odvijemo pa ena lampa razbita..... user posted image user posted image user posted image Ma ja.... zakaj pa nisva tam prečekirala....

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 243
29.8.2008 15:07:46   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

DANES IZOLA!!!!!!!!!

Azzu?
Sire?
Aljuška? (ok ajde, ti delaš )

Kaj pa je danes v Izoli? Cirkus? Ne, ne... v cirkus pa ne grem.... ta samo živali mučijo.....  Grem pa menda v Koper danes..... smo v Obiju kupli luster, pridemo dam, odvijemo pa ena lampa razbita..... user posted image user posted image user posted image Ma ja.... zakaj pa nisva tam prečekirala....

ma neeeeeeee cirkus......kafe user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 244
29.8.2008 15:08:19   
amaya
Lara: ma kdaj maš ti za rodit???

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 245
29.8.2008 15:10:33   
amaya
Lara: ma dej mi malo firbca potolažit. Koliko si stara ti? Jaz imam ful nekaj bivših sošolk pa prijateljc gor, ki nimam pojma kaj je z njimi....zdej me pa firbec matra, kje so, so poročene, delajo, kaj delajo....sej sem probala kero poklicat, pa ne vem priimkov (če so poročene) user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 246
29.8.2008 16:03:19   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Lara: ma kdaj maš ti za rodit???

Ma rok imam 11.9..... kdaj pa bo, pej ne vem... upam, da 9. user posted image user posted image user posted image user posted image

Imam sicer 38 let, sam stara pa nisem.... hahaha.... po moje so se zmotli....

Tvoje sošolke so verjetno precej mlajše.... buh ve, če jih poznam... user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 247
29.8.2008 18:55:24   
leni5
Oj, že ki se nismo vidle 100 let, sem vam nardila en albumček z dopusta. Geslo-tam kjer smo bli!
V ponedeljek pa se obvezno dobimo na raportu!!!

Neposredna povezava do sporočila: 248
30.8.2008 7:40:11   
leni5
Alo, alo čakulone!!! Ma kje ste vse? Smo padle na drugo stranuser posted image !
Jaz sem že skoraj v formi, zato bom malo pokomentirala za nazaj!

Ama, jaz imam stolček prima pappa in dam že zdaj Vito vanj, ko se buni in mi jemouser posted image . Je vsa srečna not in je res dober. Jaz ga imam še od Taje in je kot nov, čeprav je bla skozi not. In če se ti ne da komplicirat s čiščenjem, ga neseš ven in ga umiješ celega s šlaufom. Sej mogoče je res predrag, ma za enkrat nimam pripombuser posted image .

Sire, jaz sem dala Tajo pri 2. letih v vrtec in sem prav zadovoljna. Je v Šmarjah in se ima megauser posted image . Če imaš možnost, je fajn, da ga imaš še malo po 1. letu v varstvu, ma bolj zaradi bolezni. Se mi zdi, da so kar vsi vrtci o.k. Pa vpiši ga čim prej, ker so gužve! Jaz sem vito žeuser posted image .

Ale, Alju, ste šle kaj v cirkus? Raport! Do kdaj ste rekle, da je?

Aljuška, kaj boš kupla Taji za r.d.? Kje boste praznovali?

Grem...danes praznuje moj očka r.d., ima pa ga jutri. 60 let, pa smo mu nardili predpasnik s 3 žepi, na vsakem sliko vnukov (na enem moje punce, na drugem od sestre fantje, na tretjem od brata), na sredini pa fotomontaggio Supermana z glavo od mojega očeta in spodaj napis SUPERNONO...

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 249
30.8.2008 9:02:19   
amaya
Ke scena darilo user posted image

Ja meni je ta stolček super zdej. Tam mi je lezel ven, pa še notri sem ga komaj stlačla, ker mi sili non stop na noge user posted image Nič, drugič pustim voziček doma in prišetamo user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?