|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
3.9.2008 13:25:59   
taška30
No, super, Aprilčica07, samo da ste jo spravili k dohtarju. Saj jaz verjamem, da je drugače čist OK ženska (upam, da ni bilo drugače razumljeno), ampak me prav pogrejejo tele 'stare trmice', ker jih res poznam kar ene par. Primer tašča od moje sodelavke, čez 60 let stara. Par let je bila tiho, da ima bolečine v trebuhu, pa neke bule, pa izcedke takve i onakve, tudi krvave...pa nič. Na koncu je sicer vse priznala, ampka žal je imela rodila že povsem rakava, pa še naprej je šlo in je zdaj pokojna, pa ji nebi bilo treba bit, če bi se prej spravla k zdravniku.user posted image
Jaz sem sicer paničar v obratni smeri. Npr. letos na morju se mi je naredil na levi dojki en rdeč flek, najprej sem mislila, da od komarja. Ker 14 dni ni izginil, sem šla k splošni in (da me je resno vzela) omenila, da sem 1x na predavanju o raku na dojki slišala, da je lahko 1.znak tudi sprememba barve dojke. Dala mi je napotnica za onko (pod nujno), čeprav je rekla, da njej se zdi bolj dermatološki problem. No, po 1 tednu sem prišla na onko na vrsto, vmes je flek že skoraj zginiluser posted image , tam me je zdr. temeljito pretipala in rekla, da to definitivno nima veze z dojko,ampka ko sem že ravno tam, pa 2 otroka imam, pa stara dost, najpa grem še na mamografijo. In sem šla in se mi prav fajn zdi, da sem zdaj za par let mirna glede tega. Sicer sem mela malo slabo vest, da delam tam gužvo, ko mi nič ni, ampak: če sama ne bom poskrbela zase, ne vem kdo bo?!?

Tko, malo sem se razpisalauser posted image .

Julija spi, sem ful vesela, ker je njen jok danes trajal le 15 minut, potem so se pa vsi umirili in je bilo OK. Je rekla vzg. da že dolgo ni bilo take skupine, da bi tako lepo sprejeli. Škoda samo, da nas je le 8 (od14-ih), ostali bodo uvajali kasneje in bo spet jok.
Jutri bomo poskusile že spati tam.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
3.9.2008 13:43:26   
*piškotek*
Mojih 5 minut "miru" v pisarni bom na hitro izkoristila samo za vas user posted image

aprilčica07: joj, tale tvoja tašča pa je "galipter", upam no, da z roko ni hujšega, ker opekline so res hudič, sploh če se ti še kaj zagnoji. Sicer pa tudi jaz poznam take "tete in strice" ki se na veliko izogibajo zdravnikov. Ena soseda je zato umrla pri ene 55 letih, ker nikol ni bila pri zdravniku in jo je baje vse bolelo po celem telesu, ko pa je padla skupaj pa so jo peljali k zdravniku, je tudi ona imela raka že po čisto celem telesu, tako da je v zelo kratkem času umrla. Me pa zelo skrbi, ker je tudi moj user posted image  tak, da zlepa ne gre do zdravnika user posted image
Lilka: lepo da si uživala kljub dieti user posted image  Ja, pa kadar moj merka Nejca tudi baje ni nikol problemov (vsaj kakega joka baje ne user posted image ) tako da me res zanima kaj me mame delamo "narobe" da se nas držijo ko klopki user posted image user posted image user posted image

Zalbi: joj, sem ti kr mal fovš k greš še na morje, jaz bi tudi... user posted image user posted image user posted image  Skratka, upam pa da boste uživali na ful, pa da se ti tudi prehlad pocajta user posted image user posted image user posted image

Taška30: ja, saj jaz tudi doma kopalnico zapiram, do nje pride edino če leze za mano na WC user posted image  V vrtcu pa imajo vrata samo na WC - tako imajo narejene 2 kabinice (tako da do WC tam ne pride), pred WC-jem pa imajo 2 umivalnička. Ampak do te "kopalnice" pa nimajo vrat - je samo tako ločeno z vrati na obok - brez lesenih vrat (upam da sem napisala razumljivo user posted image user posted image user posted image ) in valda da pride do vode če ne morejo zapret - ne vem sploh zakaj so to tako naredili sedaj ko so delali tole igralnico na novo, ampak ok, to je konec koncev njihov problem ne moj, ne user posted image user posted image user posted image  (mogoče pa še kdaj pridejo vrata, če bo še kak lumpek nagajal user posted image user posted image user posted image )
Ej, ej, pa daj res Julijo spat k Manci no, da se boš po enem letu in pol vsaj orenk n.a.s.e.k.s.a.l.a.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, moj čas je potekel... user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
3.9.2008 13:44:40   
zalbi
taška - strinjam se s tem, kdo bo poskrbel zate če ne sama. men se ponavadi ne ljubi zrdavniku, ampak grem, ker nikol ne veš kaj je... boljše da reče da ni nč, kot pa da ne veš, pa da je kaj resnega.
Ja vem - morje - mapk naš dopust je bil bolj v znamenju bolniške, jaz z vnetjem žil, moj je mel zoster - tko da nisva mela lih nevem kaj dopusta, tko da bo tele 5 dni prou pasal... mal odklopa...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
3.9.2008 13:45:26   
*piškotek*
Ah, sem pozabila, Taška30, še dobro da si šla za brezveze, boljše da je tako, kot pa da bi kaj bilo res narobe, zato tudi jaz rajši grem za brezveze do zdravnika, pa naj me še tako čudno gleda, kot pa da bi bilo za kaj že prepozno. Se pa čisto strinjam s teboj - le kdo bo poskrbel zate, če ne ravno mi sami zase!

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
3.9.2008 13:46:52   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: zalbi

taška - strinjam se s tem, kdo bo poskrbel zate če ne sama. men se ponavadi ne ljubi zrdavniku, ampak grem, ker nikol ne veš kaj je... boljše da reče da ni nč, kot pa da ne veš, pa da je kaj resnega.
Ja vem - morje - mapk naš dopust je bil bolj v znamenju bolniške, jaz z vnetjem žil, moj je mel zoster - tko da nisva mela lih nevem kaj dopusta, tko da bo tele 5 dni prou pasal... mal odklopa...

Vidiš, sva istočasno pisali user posted image user posted image user posted image user posted image
No, glede tvoje dopusta pa imaš resnično čisto prav, nisem ti več fovš, kar maksimalno užiavjete user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
3.9.2008 14:11:36   
aprilčica07
taška: moja tašča je res super ženska, edino pri problemih z  dohtarji je hudič .. mogoče jo bo spametovalo, čerpav se mi zdi, da je za to že malo pozno (60 let).. v glavnem ima opeklino 2 stopnje, je dobila ene dvojne antibjotike in si mora hodit vsak dan previjat.. in mora seveda mirovat.  Sicer tudi meni ni lih prijetno hodit okoli dohtarjev, ma če je treba je pač treba.. In rajši kašen krat za prazen nič kot pa da sploh ne greš.. Če imaš težave je treba it in pika. Je pa tud mojuser posted image podobne sorte, on tudi ne bi šel.. Ma za zdej mi ga rata prepričat in kadar je res nuja gre.
Lepo, da se je Julija ulovila v vrtecu:):)

zalbi: jst bi tud še šla na morje, pa ne bom šla.-- namesto morja bomo kr v trtah :)user posted image
piškotek, taška: tudi mi zapiramo doma vrata v kopalnico, če so vrata kdaj po pomoti odprta je Jakob  v minuti notri in se takoj zalaufa k metlici za pucat školjko in on veselo puca naokoli user posted image ..
Tudi moj je že rekel, da je Jakob ful priden pr njemu,  in da kaj  jaz delam, da pr meni trmari....user posted image Ha, je dobil takoj porcijo.. Sem šla na seminar v LJ in sem bla tam cel dan in ni blo nikjer nobene none in je bil gospod sam z otrokom.   Je blo treba ga poštimat, mu skuhat, mu dat jest, ga previt, ga peljat ven, ga lovit, ga dat spat.. Ko sem pršla zvečer domov sta že oba spala ha hauser posted image Od takrat je tiho!

Grem, stranke.

Neposredna povezava do sporočila: 1881
3.9.2008 17:46:30   
tejkag
Ojla!
No jaz pa spet uživam, Lano je babica vzela in se je šla z njo malo važit k eni kolegiciuser posted image . Mojega user posted image še ni bilo iz službe, tako da samevam.
Aja včeraj je naša miss zaspala že ob 20:45 ne vem kdaj se je nazadnje to zgodilo. Ampak ne pri meni, pri atiju seveda. Sta ležala na postelji in ji je pel, jaz sem se šla umivat in ko pridem v sobo- bejba spi!!!Čudež, ker ponavadi nori do pol desetih, včasih še dlje. Jo bo kar ati spat spravljal po novem (mamina odločitev za katero še ati ne veuser posted image ).

čevlji-sem ji zadnjič kupila ene bolj zaprte sandale (spredaj so zaprti, le ob straneh, tam ko se zaprejo imajo manjše odprtinice) in sem dala samo 20 evrov, sicer niso Cicibanke, ampak so vseeno usnjeni in imajo zadaj na peti oporo in so fajn mehki. Drugače pa ima še ene Adidaske, tako da ne vem,če ji bom zdaj še kupovala kakšne čevlje pred zimo.
Kaj pa katere od teh ima katera? http://www.malamasa.si/si/  
So mi kar luštni, ampak še nisem kdaj čevljev naročila preko neta, mislim,da je vseeno boljše,če jih pomeri.

O.k. uživajte

pa bomo imeli še enega :-)

Neposredna povezava do sporočila: 1882
3.9.2008 17:48:13   
hariba
Od kar se je šola spet začela sploh nimam več časa brat,še majn pisat.
Zoja ima drugo vzgojiteljico in varuško,včeraj zjutraj jo je moj peljal in se je po tleh vgarderobi vrgla vjoku,ker ni hotela not. Ko jo je vzgijiteljica pijela v naročje jo je pa skoraj skloftala tako se je opletala z rokami. Danes jo je spet moj peljal in je kar sama brez kakršnegakoli joka in slovesa stekla v igralnico,ko je 1 mama odprla vrata za svojega otroka.
piškotek ah glupa vzgojiteljica res. Sem imela pri sinovih tudi probleme z 1 podobno,ki je imela rada le pridne mirne pupe,ki so cel dopoldan risala za mizico. So bili problemi pri starejšem in ko jo je tamali dobil spet isto,nihče ni htel k njej,pa ko sem ji nekoč ko se je tamali doma zjutraj skril pod mizo,da ne gre v vrtec rekla,da se mi čudno zdi,da se to le pri njej dogaja odgovorila,da se oni pri njej bolje počutijo kot doma,le jezi jih ker ona divjat ne pusti,problem pa je v meni,ker sem jih prepričala,da v vrtcu ni fajnuser posted image
aprilčica Ja moj oče tudi ni maral k zdravniku,ni maral tablet,imel je pa težave z srcem,mi to skoraj nismo vedeli in se je nekega večera le zgrudil v kopalnici,infarkt. Upam,da bo s tvojo taščo vse o.k.
Zdaj pa moram it mulca nagnat pisat nalogo in it po Laro na plesne.

Neposredna povezava do sporočila: 1883
4.9.2008 7:19:30   
*piškotek*
Dobro jutro user posted image

Kavica user posted image  ...

Spali smo tako-tako. Do 3.30 je še šolo, potem pa smo zaspali nazaj šele ob 5, ob 6 pa moramo vstat. Sem ga že spet koaj prebudila in potem je ves jokav in siten že zjutraj user posted image user posted image  V vrtcu je bilo kar ok, malo je pojokcal, potem pa nehal še predno sem zaprla vrata igralnice. Tako da se bo počasi tudi tule navadil.
Glede njegove vzgojiteljice, pa ja, kaj čmo, tako smo dobili, tako moramo sprejet, lahko samo upam, da se bo veliko naučil, pa da ne bo kakih prevelikih problemov ker je pač naš Nejc cel živc.

Jaz se pa že tolk skurjena, ful zaspana, ker se nisem naspala že vsaj 14 dni - da bi vsaj eno noč celo prespal, ali pa se zbudil vsaj samo 1x. Nimam nobene volje, energije,... Ah... Mogla bi napisat dispozicijo za diplomsko, pa pojma nimam kako se tega lotit. Knjige bom mogla že skoraj v knjižnico vrnit, jaz pa nimam še čisto nič napisanega - niti enega stavka user posted image  Tiste ki ste že diplomirale - kako se lotit zadeve? Mogoče kak nasvet??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tejkag: oooo, blagor se tebi, ko ti babica takole odpelje tamalo, pri nas se to zgodi ravno 1x na 2 meseca za celih 5 minut user posted image

Hariba: lepo da si se spet malo oglasila, te je tako dobro brat , ko imaš že toliko izkušenj in vedno zvem kaj novega oz. vidim da ni samo pri nas tako... user posted image  user posted image

Pogrešam pa tudi ostale punce, ki se javijo še redkeje kot jaz (jaz sem zadnje čase pohvalna, a ne user posted image user posted image user posted image , si kar vzamem takoj zjutraj ko pridem v pisarno čas za vas, ko sem še sama, drugače pa potem če mi uspe še čez dan, če ni tašča skoz v pisarni user posted image )

Tako, zdej pa delat, lep dan vam želim user posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
4.9.2008 7:50:09   
zalbi
dobro jutro!

tejkag - jst sem prav tukaj narolčila copade o pedipeda - kaj naj rečem, niso vredni svojega denraja, so pa zelo zelo luštni. Pa zelo mehki. Sicer pa sva bili ravno včeraj pri fizioterapevtki in je rekla, da Sara en sme imeti mehkega čevlja, ker preveč po notranji strani stopala hodi - je bla čist zgrožena da mi je v razvojni rekla, da naj ima mehke čevlje - je rekla, da ona tudi pravi da dokler otrok ne shodi naj bo bos, ko pa enkrat shodi pa je treba opazovati kako hodi - mislm pol pa naj starš ve kaj nardit. Zdej bom mogla it v lov za tršimi čevlji - še dobr da sem ji v vrtcu copate že zamenjala:). Pomojem ji bom kar kake supergice kupla...

piškotek - vsekakor pohvaljena si - ker se pridno oglasiš - jst si tut zutri kr vzamem čas, pa napišem, pol kr dan mine.

Še zadnjič da se pohvalim - čez 8 ur grem na morej... še tole oddelam, pol pa pičimo...

uuu zdej pa grem pokofetkat...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 1885
4.9.2008 8:26:31   
lilka
Haj, haj bejbe!

Jupiii, jaz imam danes zadnji delovni dan pred dopustomuser posted image user posted image user posted image

mojčca:jaz sem še samo danes tukaj gor, doma nimam časa za take stvari, pa bi potrdila naše srečanje za ponedeljek 08.09. ob 9.30. Mi še nismo ziher ali bomo krenili v soboto ali v nedeljo, ker če bomo lahko apartma dobili šele ob petih potem jaz ne bom šla že v soboto na pot. Čez dan ne moremo potovat, ker Tinka ne bo zdržala toliko časa v avtu. Bomo vidli, kaj se bo mož zmenil, do ponedeljka pa bomo že ziher tamuser posted image
Če prideš do treh kaj gor, mi pošlji geslo od tvojega albuma da si vas ogledam in zapomnimuser posted image

Zdej šibam malo delat, pa pridem še ziher nazaj.....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
4.9.2008 9:13:22   
zoom zoom
Da se še jaz na hitro javim.

Tamalo je moj danes pustil v vrtcu že takoj po zajtrku in jo gre iskat pred kosilom. Baje so se vsi otroci do zajtrka lepo igrali (vsaj zase), čim je bil zajtrk pa se je vsak tiščal k svojem staršu. So si verjetno zapomnili, da so nekaj časa po zajtrku tam ostali sami. Sem tako vesela, da je meni ni treba vozit, čeprav jo bom od nasledenjega tedna morala vozit jaz in to celo 2-3x na teden ob 6h zjutraj. Razen če se je ne bo moja mami usmilila in jo vozila okoli 7h. Je zadnjič rekla, da dokler bo zjutraj jokala je ona ne bo v vrtec vozila.

Smo ji pa včeraj šli kupit nove čevelje/superge. Sem vzela kar Pami (la Scarpa), so usnjeni, ortopedski in z lepo ceno - 11,95€. Sem gledala ene za 40€, pa noter niso bili usnjeni, pa še ti so bolj lušni. Zaenkrat sem zadovoljna in kar je najpomembejše, ne more si jih dat dol - zaenkrat. Ima pa št. 22.

Dopustiki - sem vam tako "fovš". Jaz bi tudi kam šla, pa zaenkrat še ne dobim dopusta. Bomo pa za novoletne kam šli.

Lp

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
4.9.2008 9:27:36   
hariba
zalbi lilka mojčica in če še katera dhaja na dopust imejte se lepo in uživajte. Vam kar malo zavidam,jaz sem že skoraj pozabila,da smo bili na morju.

Mi bomo pa v soboto z Zojo probali it prvič malo v hribe,v Logarski,1 lažjo turo morda pa uspe.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
4.9.2008 10:02:34   
tejkag
http://www.robeez.com/Tredz--Robeez-baby-shoes/Department.aspx?DeptID=282&PriceCat=3&Lang=EN-UK

Pa tile se mi tudi lepiuser posted image

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
4.9.2008 10:54:03   
lilka
Hariba: hvala, bomo uživali....sej zato ker smo bili mi junija na morju, gremo zdej še enkrat, ker smo že pozabili, da smo sploh bliuser posted image , sej ne moremo drugače, če pa mož čez sezono ne more dobit dopusta, gremo pač pred in po sezoniuser posted image

Krema za sončenje: sem ugotovila, da smo jo porabili, pa sploh ne vem katero smo meli, pa ne vem, a je treba komplicrat, da je neka draga iz lekarne, al je lahko kakšna Nivejina otroška, al kako smo že to rekle, kaj ste ve imele....jaz nimam časa se ne vem kam vozit po kremo, na izbiro imam Špar ali pa Lekarna.

Čeveljčki: ugotavljam, da so druge firme čeveljčkov veliko bolj luškane , kot pa Cicibanovi, samo, kaj pa vem, mi smo pač na ciciban....
Tejkag: zelo so luškani, sploh balerinke, pa druge firme imajo tako lepe vzorce in barve, Ciciban se mi včasih zdi dolgočasen....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
4.9.2008 11:25:24   
zalbi
IZVIRNO SPOROČILO: tejkag

http://www.robeez.com/Tredz--Robeez-baby-shoes/Department.aspx?DeptID=282&PriceCat=3&Lang=EN-UK

Pa tile se mi tudi lepiuser posted image

Ful so hudi... ja jst tut ne vem kake čevlje naj zdej kupim... tko da kr z idejami na dan.

lilka - jst mam za Saro nivejino 30 faktor. Sem mela na morju od Justa kremo za sončenje, pa smo jo drugi dan zgubili, tako dasem pol vzela to otroško - pa je čist ok.

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
4.9.2008 11:40:02   
aprilčica07
Lilka: glede krem za sončenje.. mi smo imeli od dr. Hauscha kremo (sem jo kupla v Sanalaobrju), faktor nevem več kateri je bil.. krema je super, tamali ni bil nič opečen:)user posted image je pa res, da smo bli v juliju, ko je blo najbolj toplo, po moje je za zdaj tudi Nivejina krema čisto ok:)

čeveljčki:  pr nas živa žalost od izbire user posted image .. Ciciban in to je to. Vsake tolko grem pogledat v Mass, če je tam kaj bolše, pa ni nič. Mogoče bo v Qulandiji kaj izbire, ker drgač smo obsojeni, da nosimo Cicabanove čeveljčke.. Saj so čisto ok, samo včasih bi pašalo malo menjat..

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
4.9.2008 12:20:20   
taška30
Živjo,
pri kremah jaz ne kompliciram kej dost, je pa res, da moji otroci nimajo nobenih problemov s kožo. Letos sem imela Nivea 20, pa ni bila nobena opečena, ene parkrat sem jo pa pozabila, pa sem ju mazala kar s svojo (eno no name, kupljeno na Hrvaškem) pa je blo tud kul.

Neposredna povezava do sporočila: 1893
4.9.2008 12:23:34   
taška30
Jaz sem pa Julijo pustila v vrtcu 8.45 in me še niso poklicali (danes jih dajejo spat tam). Ko sem šla je bil seveda jok, ampak...tko je.
Potem sem šla z BarbaroE na kofe (ona uvaja v drug vrtec kot jaz, ampak zelo blizu, slaščičarna je lih na sredini potiuser posted image ).

Tko grem kuhat naprej.
Mi je ful hecno, ker sem sama doma in že cel teden pospravljam, kuham...kot da sem na dopustu.user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
4.9.2008 12:45:14   
lilka
Krema za sončenje: jaz imam občutljivo kožo, pa raje pri Tinki malo pazim, samo zdej res nimam časa it do sanolaborja, naša glavna sestra mi je pa dens rekla, da je verjetno še Nivejina najboljša, ker v dragih lekarniških je tudi ful zmesi not....

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
4.9.2008 13:15:51   
*piškotek*
Zalbi, Lilka, Mojčca (ali če gre še katera): uživajte.... user posted image user posted image user posted image

Krema za sončenje: pri nas smo sicer tudi imeli od justa kremo za na morje, ker jo je prinesla tašča, drugače pa bi mu tudi kupila niveino, tako da je pomoje čisto ok

Taška30: joj, verjamem, da se počutiš kot na dopustu, tudi jaz bi se user posted image

Vrtec: upam da tudi ostalim otročkom se uspe čimprej navadit na vrtec, da bo kmalu brez joka user posted image user posted image user posted image  (vključno z našim user posted image )

Jaz pa grem danes prej iz službe, ker nam grem po kosilo k mamici v službo - ima filane paprike user posted image user posted image user posted image  in mi ne bo treba kuhat kosila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
4.9.2008 13:17:19   
lilka
Nič, zdej bom počasi zaključila v službi, grem ob dveh po Tinko.

Do ponedeljka 15. me ne bo, imejet se zelo lepo, veliko čvekajte...

MOJČCA JAZ TE ČAKAM V PONEDELJEK!!!!!!

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
4.9.2008 13:42:06   
taška30
Lilka, maksimalno uživajte!!!user posted image

Tako, vmes sem šla po Julijo (so me klicali da se je zbudila) in moram rečt, da smo zmagali na celi črti - razen začetnega joka, je bila cel dan fajn, jedla veliko, potem pa zaspala na ležalniku (niti v sanjah si ne predstavljam kako jim uspe prepričat otročke, da ležijo na ležalniku in ne pobegnejo dol), spala 1,5 uro in ko sem prišla tja, je še vedno ležala ko prilimana na ležalniku, pokrita z rjuhco in se pogovarjala z eno plišasto miško v roki.user posted image  In kar ni ji bilo za it domov.
Govori pa ko strgan dohtar, vse pokomentira kar se zgodi, zgleda da si je že zapomnila imena prijateljčkov, ker mi je takoj pokazala na eno Lucijo, ki je še spala in rekla: Cija nina nana, ko je vzg. previjala Leona je komentirala: Jeo kaka...itd...zadnje dni se zelo trudi s 'stavki'.
Bravo moja mala miška!!!!!!!user posted image

In evo ravnokar ste lahko priča najnovejšemu odkritju - poimenovanju same sebe. Pokakala se je in rekla: Ulja kaka.

Zdej bom pa nehala, ker mi je že čist greben zrasel.user posted image user posted image user posted image  Ponosna mami.user posted image user posted image

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
4.9.2008 13:49:05   
*piškotek*
Ja super Taška30, bravo za vrtec in še bolj bravo bravo za govor user posted image user posted image user posted image user posted image  Pri nas je še vedno nula - ni še niti besed, kajšele stavki, tako da si resnično lahko ponosna na sojo Julijo in ti upravičeno raste grba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
4.9.2008 14:23:43   
aprilčica07
Taška sem se nasmejala opisu tvoje Julije, bravo za govor! in seveda za uspešno uvajanje v vrtec.

lilka, zalbi , ki greste na dopust uživajte maksimalno! user posted image

glede krem za sonce, jst tud nisem dosti komplicirala, ma ko sem fasala pa alergije in vse  podobne svinjarije, ki pašejo zraven sem začela malo pazit s čem se mažem. In ker se bojim, da bi tudi tamali kej takega fasal sem pač kupla dr. Hauscha kremo. Zdaj ali je tolko bolša od drugih nevem, sem bla pa pr sebi pomirjena, da sem kupla nekaj kar se je meni zdelo ok.. user posted image

hariba: uspešno turo po hribih vam želim:):)

Mi pa ne gremo verjetno nikamor, no v sobot na rojstni dan od enega  fantka, v nedeljo pa mi moj grozi, da gremo gobe nabirat.. Bomo vidli... Do treh bom pa zihr še tle in jutri tudi:):):)

Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?