Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 4.9.2008 10:24:50
|
|
|
|
...Martina...
|
tropical čestitke in želim ti zdravo nosečnost... kaj pa naj o meni rečem... da sem prav en osel... tete še ni, a zgleda, da se je tokrat odločila da bo zamudila par dni in meni dala upanje in itak danes zjutraj sem naredila test in je -. Ma prosim, ne me še obarvat v modro. Mogoče pa sem ga delala preveč hitro?!? Upanje zadnje umre... vsem nam
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 4.9.2008 10:32:50
|
|
|
|
drašika
|
Tropical iskrene čestitke tudi z moje strani!!! Jeeeeeeee!!
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 4.9.2008 10:41:19
|
|
|
|
sonček85
|
ja lahko ekola pas dajva
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 4.9.2008 10:51:19
|
|
|
|
žabica00
|
SEPTEMBERSKE BORKE oz. pričakujemo septembra xx.09. - iskrica 976 xx.09. - sonček10 xx.09. - bambinca xx.09. - liam(5.krog) v nove boje xx.09. - bingo xx.09. - nataša28 xx.09. - Majch(9.krog) xx.09. - Cari(15.krog) xx.09. - miklarom xx.09. - pravoda(1.krog) xx.09. - monty v nove boje xx.09. - a.jrad xx.09. - M1987(7.krog) xx.09. - katka11(1.krog) xx.09. - nia* xx.09. - Ylenia xx.09. - db xx.09. - Tejchy25 xx.09. - pipika123 xx.09. - deja777(2.krog) 01.09. - aqua77(15.krog) v nove boje 01.09. - Anya22(9.krog) v nove boje 01.09. - rebeka_(2.krog) 01.09. - murkica(12 krog) v nove boje 02.09. - tropical(6.krog) 02.09. - skuštrana suzi v nove boje 03.09. - dulcinea 03.09. - ...Martina... 03.09. - ptejka(2.krog) 03.09. -Anonimna slončica 04.09. - A (4.krog) 04.09. - little angel v nove boje 05.09. - kalaxy 06.09. - Živa25(19.krog) 06.09. - nhaya(24.krog) 06.09. - Anonimna 06.09. - MašiKaši(2.krog) 07.09. - žabica00(2.krog) 09.09. - gwendolen 09.09. - giotti (2.krog) 09.09. - Muca83(11.krog) 09.09. - crvicek 10.09. - obayifo 10.09. - tane 10.09. - tetka5 11.09. - pikachu 11.09. - abika 13.09. - didikaa(6.krog) 13.09. - majca 14.09. - ulsi25(2.krog) 14.09. - sončki 15.09. - Mojcak27 15.09. - s@nny 15.09. - malaštruca(1.krog) 16.09. - Tiki55(13.krog) 17.09. - natasa28(1.krog) 18.09. - M1987 18.09. - andre3a 18.09. - METULJ1(21krog) 19.09. - pokica_ 20.09. - mi3= 20.09. - tejč76 20.09. - luna80 21.09. - Lopona(7.krog) 21.09. - ancica22(2.krog) 21.09. - cuddy(7.krog) 22.09. - MiSka_82(7.krog) 22.09. - LunaLuna 23.09. - yoliee 24.09. - Štručka1(3krog 24.09. - ziva1(10krog) 27.09. - ursa30(25.krog) 27.09. - DannyS(1.krog) 27.09. - BEBIII 27.09. - drašika(4.krog) 28.09. - Arual(12.krog) 28.09. - *alina* 29.09. - Inčika 29.09. - mama afrika(9.krog) 30.09. - Jane77 30.09. - tinč407 30.09. - kleja(13.krog) NAVIJAČICE * spps * aqua77 * trinity22 * jjasna * KaTkA24 * Tiki55 *skrivnost *sonček85 * pikicao. * bambinca * *kinnie* * D.Mateja * lucy86 * S* * luna80 * monty * tinuška * Anonimna * Anya22 NAŠA HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... SEPTEMBERSKA STAVNICA aqua77 - 24% JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk FEBRUAR.................................. 19,4% srečk nosečk MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk APRIL....................................... 23,7% srečk nosečk MAJ...........................................18,3% srečk nosečk JUNIJ.........................................22,5% srečk nosečk JULIJ .........................................21.8% srečk nosečk AVGUST......................................??,?% srečk nosečk SEPTEMBER.................................--,--% srečk nosečk
< Sporočilo je popravil žabica00 -- 4.9.2008 10:59:17 >
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 4.9.2008 10:57:48
|
|
|
|
~Biba~
|
joj žabica...daj še mene na seznam, 30 je ne pričakujem, je pa to moj 13 krog stavim pa na 23,8%
< Sporočilo je popravil kleja -- 4.9.2008 10:58:40 >
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 4.9.2008 11:00:14
|
|
|
|
žabica00
|
kleja dobrodošla in želim ti konec meseca
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 4.9.2008 11:05:46
|
|
|
|
tejč76
|
Bravo prva ta mesec!
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 4.9.2008 11:19:06
|
|
|
|
kalaxy
|
Pr men kar malo počakajte z barvanje. Dokler mi CB ne pokaže nisem ziher.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 4.9.2008 11:24:01
|
|
|
|
ursa30
|
črviček..tole glede je super ideja...midva imava tudi psičko, stafford terierko že dve leti in so trenutki, ko sem žalostna, ko kar ni in ni , po eni strani pa me tolaži to, da imam trenutno vsaj eno živo bitje, ki me potrebuje in da lahko skrbim za njo.. par dni nazaj sem pa še posvojila dva papagajčka in zdaj, ko imam še več dela z oskrbo živalic, tudi veliko manj mislim na
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 4.9.2008 11:34:09
|
|
|
|
ptejka
|
Joj punce kok pridno pišete, navijate in sporočate vse kar se vam dogaja - zares lepo!! Pri meni ni še nič novega - , ki naj bi prišla včeraj je še ni - jeeeeeeeeeeee! Testa si ne upam narediti, ker je potem razočaranje preveliko - čakam na vidend. Vam sporočim. Martina zate pa upam, da si , in si le prehitro delala test! Držim pesti!!
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 4.9.2008 11:48:49
|
|
|
|
Anonimen
|
No da se še sama malo oglasim Sem vas kar malo zapustila ampak mi je borba tok všeč da se sploh ne morem odlimat od nje No moje M še ni, testek sem delala v ponedeljek (nekega novega ki prej pokaze) pa ni nič pokazal Zdej bom malo še počakala in nekje do nedelje sem si rekla da ne bom testekov delala.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 4.9.2008 11:59:18
|
|
|
|
~Biba~
|
živa saj veš kaj bo, ne? v nedeljo boš od veselja
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 4.9.2008 12:01:43
|
|
|
|
tane
|
živa25, hitro povej, kateri pa je ta ta nov testek pa še nekdo je omenjal da je Junona delala en test ki je tudi kul, baje iz Mullerja? mene ta mesec res srbijo prsti, da ga grem delat prej mord amalo tudi zato, ker razočaranje ne bo preveliko ker nisva bil atako pridna ko bi mogla bit.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 4.9.2008 12:05:44
|
|
|
|
Arual
|
Ojla Kako kaj? Najprej čestitke nosečki Jaz že nekaj dni sanjam o nosečnosti, najprej mi test pokaže plus, nato drugi dan sanjam kako otrok brca v mojem trebuhu, danes sem sanjala, da mi je vedeževalka rekla če sem noseča (in da čez poltje pač nisem mogla ratat) . Mislim, kake sanje da dol padeš. Upam,da se vsaj nekaj od tega uresniči. Lp
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 4.9.2008 12:06:21
|
|
|
|
Anonimen
|
črviček super,da sta se odločila za kužka, pa morda vseeno dobro premisli kako bi potem ko bo prišel še en otroček. Tudi midva sva že bila skoraj 100% da kupiva kužka, pa sva zelo zelo dobro premislila in se naposled odločila, da počakava najprej na . če boš malo brala na netu, in tudi sicer so mnenja zelo deljena. je pa nekaj dejstev, ki si jih morda ne predstvaljaš, predvsem če je prvi kuža. sprehod vsaj 3x dnevno, zjutraj predno greš v službo imaš potem dva za zrihtat, s tem da pes rabi še sprehod. težko je potem ko pride otrok nuditi psu enako mero pozornosti kot pred tem, ker ti ogromno energije vzame bebica. Na nobeno otroško igrišče kuža ne more zraven. preden pride otrok naj bo kuža star vsaj eno leto (tako priporočajo tisti ki zadeve poznajo) da se ne zgodi, da imaš potem dva otročka hkrati. pri nas smo imeli skoz pse in si ga tudi sama želim vem pa da je to veika obveza. Problem je lahko ljubosumnost, ker je potrebno znati psu pravilno predstaviti prihod novega člana. Zanj je to na nek način tekmec... je pa goromno lepega v tem nič ne rečem in prosim vzemi to samo kot nasvet za premislek. če bo prvi otrok in prvi pes je lahko vse skupaj prej kot prijetno presečenje. Na žalost je še vedno veliko primerov ko kuža potem ni več tako zaželjen v najslabšem primeru pa pristane v zavetišču. Imata pa prednost da imata vsaj malo vrta, ker jaz sem sedaj v stanovanju in je težje. pa dobro se odloči in upam, da boš čimprej srečak nosečka, sicer pa veliko lepih trenutkov s kužkom. brez zamere, ampak bom raje anonimna!!!
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 4.9.2008 12:15:40
|
|
|
|
monty
|
Jaz pa sedaj, ko mi je M zamudila pet dni padem z naslednjo ki je NE BO v oktober!? Pa sem mislila ža junija, da je šla za dolgo??? Me lahko daste na seznam za nekje 2.10. Trenutno komaj uspem menjavat vložke tako lije iz mene, bo pa vsaj prej konec, da lahko zančnemo nov boj. sem pa opazila, da takrat ko M ne pride prav čas imam neznosne bolečine. nekje sem prebrala, da je možno, da se nekaj vseeno kuha in ker pač kaj ni okej se potem izloči z M ki ponavadi takrat zamuja. ker jaz sem bila ta mesec prepričana da nekaj bo. smo zadeli dneve (vsaj po OV testih) pa v prsih me je pikalo ko hudič. No pa je prišla v vsej svoji veličini. DAJMO za majčice in junijke
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 4.9.2008 12:17:11
|
|
|
|
crvicek
|
Tane, ta test se imenuje Viola test. Jaz sem ga lani sprobala, ma mi ni pokazal nič, bil je neveljaven. Sicer pa, jaz bi na tvojem mestu kar počakala na dan D.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 4.9.2008 12:20:18
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen črviček super,da sta se odločila za kužka, pa morda vseeno dobro premisli kako bi potem ko bo prišel še en otroček. Tudi midva sva že bila skoraj 100% da kupiva kužka, pa sva zelo zelo dobro premislila in se naposled odločila, da počakava najprej na . če boš malo brala na netu, in tudi sicer so mnenja zelo deljena. je pa nekaj dejstev, ki si jih morda ne predstvaljaš, predvsem če je prvi kuža. sprehod vsaj 3x dnevno, zjutraj predno greš v službo imaš potem dva za zrihtat, s tem da pes rabi še sprehod. težko je potem ko pride otrok nuditi psu enako mero pozornosti kot pred tem, ker ti ogromno energije vzame bebica. Na nobeno otroško igrišče kuža ne more zraven. preden pride otrok naj bo kuža star vsaj eno leto (tako priporočajo tisti ki zadeve poznajo) da se ne zgodi, da imaš potem dva otročka hkrati. pri nas smo imeli skoz pse in si ga tudi sama želim vem pa da je to veika obveza. Problem je lahko ljubosumnost, ker je potrebno znati psu pravilno predstaviti prihod novega člana. Zanj je to na nek način tekmec... je pa goromno lepega v tem nič ne rečem in prosim vzemi to samo kot nasvet za premislek. če bo prvi otrok in prvi pes je lahko vse skupaj prej kot prijetno presečenje. Na žalost je še vedno veliko primerov ko kuža potem ni več tako zaželjen v najslabšem primeru pa pristane v zavetišču. Imata pa prednost da imata vsaj malo vrta, ker jaz sem sedaj v stanovanju in je težje. pa dobro se odloči in upam, da boš čimprej srečak nosečka, sicer pa veliko lepih trenutkov s kužkom. brez zamere, ampak bom raje anonimna!!! se popolnoma strinjam z napisanim. midva imava doma vrt, tako da je zjutraj ne rabim peljat na sprehod, ampak jo samo spustim ven in je cel dan čez poletje zunaj, razen ponoči je notri. sprehodi so pa tako ali tako obvezni. in tudi jaz bom morala paziti, ko bo enrkrat v hiši, da kužico ne bom zapostavljala in da bo še vedno enakovreden član družine.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 4.9.2008 12:31:07
|
|
|
|
crvicek
|
Anonimmen, nič ti ne zamerim, ampak sem ti lahko le hvaležna za tvoje mnenje. Imaš čisto prav, da je pes res obveza in še glede na to, da delava tudi na se lahko zgodi da bi imela kar dva dojenčka hkrati. Ma o tem sem tudi sama razmišljala in sva se z mojim tudi pogovarjala in sva se odločila kljub temu, da želiva kužka takoj. Vem pa kako je lahko cartast in ljubosumen mladiček na otroke, saj kot sem že napisala se imela doma labradorko, ki smo jo vzgajali v tej smeri da je bila zaljubljena v otroke in se je kar naprej igrala z njimi in je bila idelaen družinski pes. Ta pasma psov, za katere se zanimam (mali italijanski hrti) je pa po mnenju vzrediteljev zelo primerna za stanovanja, saj rabi toplo in malo gibanja in je tudi odličen družinski pes. Trenutno sem tudi velikokrat sama doma, ko je moj na službenih poteh; živim pa zelo daleč od svojih in prijateljev in bi se lahko veliko posvečala kužku in predvsem se ne bi več počutila tako osamljene. Ko bo pa še na poti, kar nevemo kdaj bo, pa bomo najinega kužka pripravili tudi na prihod dojenčka.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 4.9.2008 12:34:06
|
|
|
|
crvicek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen črviček super,da sta se odločila za kužka, pa morda vseeno dobro premisli kako bi potem ko bo prišel še en otroček. Tudi midva sva že bila skoraj 100% da kupiva kužka, pa sva zelo zelo dobro premislila in se naposled odločila, da počakava najprej na . če boš malo brala na netu, in tudi sicer so mnenja zelo deljena. je pa nekaj dejstev, ki si jih morda ne predstvaljaš, predvsem če je prvi kuža. sprehod vsaj 3x dnevno, zjutraj predno greš v službo imaš potem dva za zrihtat, s tem da pes rabi še sprehod. težko je potem ko pride otrok nuditi psu enako mero pozornosti kot pred tem, ker ti ogromno energije vzame bebica. Na nobeno otroško igrišče kuža ne more zraven. preden pride otrok naj bo kuža star vsaj eno leto (tako priporočajo tisti ki zadeve poznajo) da se ne zgodi, da imaš potem dva otročka hkrati. pri nas smo imeli skoz pse in si ga tudi sama želim vem pa da je to veika obveza. Problem je lahko ljubosumnost, ker je potrebno znati psu pravilno predstaviti prihod novega člana. Zanj je to na nek način tekmec... je pa goromno lepega v tem nič ne rečem in prosim vzemi to samo kot nasvet za premislek. če bo prvi otrok in prvi pes je lahko vse skupaj prej kot prijetno presečenje. Na žalost je še vedno veliko primerov ko kuža potem ni več tako zaželjen v najslabšem primeru pa pristane v zavetišču. Imata pa prednost da imata vsaj malo vrta, ker jaz sem sedaj v stanovanju in je težje. pa dobro se odloči in upam, da boš čimprej srečak nosečka, sicer pa veliko lepih trenutkov s kužkom. brez zamere, ampak bom raje anonimna!!! se popolnoma strinjam z napisanim. midva imava doma vrt, tako da je zjutraj ne rabim peljat na sprehod, ampak jo samo spustim ven in je cel dan čez poletje zunaj, razen ponoči je notri. sprehodi so pa tako ali tako obvezni. in tudi jaz bom morala paziti, ko bo enrkrat v hiši, da kužico ne bom zapostavljala in da bo še vedno enakovreden član družine. ... seveda se strinjam, da so sprehodi obvezni, tudi če je pasma, ki rabi malo gibanja. Je pa res vsaj to prednost, da imava ograjen vrt, kjer bo lahko večino časa zunaj.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 4.9.2008 12:37:17
|
|
|
|
crvicek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 črviček..tole glede je super ideja...midva imava tudi psičko, stafford terierko že dve leti in so trenutki, ko sem žalostna, ko kar ni in ni , po eni strani pa me tolaži to, da imam trenutno vsaj eno živo bitje, ki me potrebuje in da lahko skrbim za njo.. par dni nazaj sem pa še posvojila dva papagajčka in zdaj, ko imam še več dela z oskrbo živalic, tudi veliko manj mislim na ursa30, tudi jaz mislim, da mi bo lažje, ko bom imela kužka. Zavedam se, da kuža ne more nadomestiti otroka, pa vendar mislim da mi bo lažje.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 4.9.2008 12:58:56
|
|
|
|
aqua77
|
Dober dan...
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 4.9.2008 13:01:38
|
|
|
|
ursa30
|
o aquica...ja tudi teb dober dan kako si kej?
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 4.9.2008 13:02:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Tane delala sem Check it, ki je menda nadomestek BC in na njem piše da pokaže 10 dni po ovulaciji, torej 3 dni pred pričakovano M. Tko piše na njem... Ampak meni v ponedeljek ni nič pokazal... Imam pa problem... Na menstruacija.si sem si naredila koledarček in ta mi vedno kaže 2 dni več kot 30. Tale moj avatar (mislim to ki se pokaže ko greš čez moj nick) pa kaže da bi danes morala dobit. Cikle imam na 30 dni in sem že 15x preverila če imam na omenjeni strani napačne nastavitve ampak jih nimam Zdej pa sploh nevem kdaj naj bi dobila. Če grem štet po dnevih in vštejem že prvi dan prejšnje M mi ta avatar prov kaže, men...,si pa narobe... Nimam pojma... No uglavnem zdej čakam na nedeljo in potem naredim testek če bo potrebno. Drugače pa nimam nobenih znakov. Tudi za prihajajočo M ne... No ja no... Bomo videli v prihodnjih dnevih
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 4.9.2008 13:03:31
|
|
|
|
Anonimen
|
ooooooooooo gospodična Blond..... Kaj pa tvoje slikice???
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?