|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembra pričakujemo ||
4.9.2008 10:24:50   
...Martina...
tropical čestitke in želim ti zdravo nosečnost...

kaj pa naj o meni rečem... da sem prav en osel... tete še ni, a zgleda, da se je tokrat odločila da bo zamudila par dni in meni dala upanje in itak danes zjutraj sem naredila test in je -.user posted image user posted image user posted image
Ma prosim, ne me še obarvat v modro. Mogoče pa sem ga delala preveč hitro?!? Upanje zadnje umre...

vsem nam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 626
4.9.2008 10:32:50   
drašika
Tropical iskrene čestitke tudi z moje strani!!! Jeeeeeeee!!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 627
4.9.2008 10:41:19   
sonček85
ja lahko ekola pas dajvauser posted image
user posted image
user posted image
user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 628
4.9.2008 10:51:19   
žabica00
   user posted image         

user posted image SEPTEMBERSKE BORKE user posted image  
oz. user posted image  pričakujemo septembra

xx.09. - iskrica 976
xx.09. - sonček10
xx.09. - bambinca
xx.09. - liam(5.krog)user posted image user posted image  v nove boje
xx.09. - bingo
xx.09. - nataša28
xx.09. - Majch(9.krog)
xx.09. - Cari(15.krog)
xx.09. - miklaromuser posted image
xx.09. - pravoda(1.krog)

xx.09. - montyuser posted image user posted image  v nove boje
xx.09. - a.jrad
xx.09. - M1987(7.krog)
xx.09. - katka11(1.krog)
xx.09. - nia*
xx.09. - Ylenia
xx.09. - db
xx.09. - Tejchy25
xx.09. - pipika123
xx.09. - deja777(2.krog)
01.09. - aqua77(15.krog) user posted image user posted image  v nove boje
01.09. - Anya22(9.krog) user posted image user posted image  v nove boje
01.09. - rebeka_(2.krog)

01.09. - murkica(12 krog)user posted image user posted image  v nove boje
02.09. - tropical(6.krog)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
02.09. - skuštrana suzi user posted image user posted image  v nove boje
03.09. - dulcinea
03.09. - ...Martina...

03.09. - ptejka(2.krog)
03.09. -Anonimna slončicauser posted image
04.09. - A user posted image (4.krog)
04.09. - little angel user posted image user posted image  v nove boje

05.09. - kalaxy
06.09. - Živa25(19.krog)
06.09. - nhaya(24.krog)

06.09. - Anonimnauser posted image
06.09. - MašiKaši(2.krog)
07.09. - žabica00(2.krog)
09.09. - gwendolen
09.09. - giotti (2.krog)

09.09. - Muca83(11.krog)
09.09. - crvicek
10.09. - obayifo 
10.09. - tane
10.09. - tetka5
11.09. - pikachu

11.09. - abika
13.09. - didikaa(6.krog)
13.09. - majca
14.09. - ulsi25(2.krog) 
14.09. - sončki
15.09. - Mojcak27

15.09. - s@nny
15.09. - malaštruca(1.krog)
16.09. - Tiki55(13.krog)

17.09. - natasa28(1.krog)
18.09. - M1987
18.09. - andre3a

18.09. - METULJ1(21krog)
19.09. - pokica_
20.09. - mi3=
20.09. - tejč76

20.09. - luna80
21.09. - Lopona(7.krog)
21.09. - ancica22(2.krog)
21.09. - cuddy(7.krog)
22.09. - MiSka_82(7.krog)
22.09. - LunaLuna
23.09. - yoliee
24.09. - Štručka1(3krog
24.09. - ziva1(10krog)
27.09. - ursa30(25.krog)

27.09. - DannyS(1.krog)
27.09. - BEBIII
27.09. - drašika(4.krog)
28.09. - Arual(12.krog)
28.09. - *alina*
29.09. - Inčika
29.09. - mama afrika(9.krog)
30.09. - Jane77
30.09. - tinč407
30.09. - kleja(13.krog)

user posted image

user posted image

user posted image  NAVIJAČICEuser posted image

* spps user posted image
* aqua77
* trinity22
user posted image
* jjasna
user posted image
* KaTkA24
user posted image
* Tiki55
*skrivnost
*sonček85user posted image
user posted image
* pikicao.
* bambinca
* *kinnie*
* D.Mateja
* lucy86
* S*

* luna80
* monty
* tinuška
* Anonimna user posted image
* Anya22

user posted image     

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

SEPTEMBERSKA STAVNICA

aqua77 - 24%  

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR.................................. 19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk  
APRIL....................................... 23,7% srečk nosečk  
MAJ...........................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ.........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ .........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST......................................??,?% srečk nosečk
SEPTEMBER.................................--,--% srečk nosečk

< Sporočilo je popravil žabica00 -- 4.9.2008 10:59:17 >

(odgovor članu žabica00)
Neposredna povezava do sporočila: 629
4.9.2008 10:57:48   
~Biba~
joj žabica...daj še mene na seznam, 30 je ne pričakujem, je pa to moj 13 krog

stavim pa na 23,8%

< Sporočilo je popravil kleja -- 4.9.2008 10:58:40 >

(odgovor članu žabica00)
Neposredna povezava do sporočila: 630
4.9.2008 11:00:14   
žabica00
kleja  user posted image  dobrodošla in želim ti konec meseca user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 631
4.9.2008 11:05:46   
tejč76
Bravo prva user posted image ta mesec!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu žabica00)
Neposredna povezava do sporočila: 632
4.9.2008 11:19:06   
kalaxy
Pr men kar malo počakajte z barvanje. Dokler mi CB ne pokaže nisem ziher.

(odgovor članu tejč76)
Neposredna povezava do sporočila: 633
4.9.2008 11:24:01   
ursa30
črviček..tole glede user posted image  je super ideja...midva imava tudi  psičko, stafford terierko že dve leti in so trenutki, ko sem žalostna, ko kar ni in ni user posted image ,  po eni strani pa me tolaži to, da imam trenutno vsaj eno živo bitje, ki me potrebuje in da lahko skrbim za njo..
par dni nazaj sem pa še posvojila dva papagajčka in zdaj, ko imam še več dela z oskrbo živalic, tudi veliko manj mislim na user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejč76)
Neposredna povezava do sporočila: 634
4.9.2008 11:34:09   
ptejka
Joj punce kok pridno pišete, navijate in sporočate vse kar se vam dogaja - zares lepo!!
Pri meni ni še nič novega - user posted image , ki naj bi prišla včeraj je še ni - jeeeeeeeeeeee! Testa si ne upam narediti, ker je potem razočaranje preveliko - čakam na vidend. Vam sporočim.
Martina zate pa upam, da si user posted image ,  in si le prehitro delala test! Držim pesti!!

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 635
4.9.2008 11:48:49   
Anonimen
No da se še sama malo oglasim user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem vas kar malo zapustila user posted image ampak mi je borba tok všeč da se sploh ne morem odlimat od nje user posted image user posted image

No moje M še ni, testek sem delala v ponedeljek (nekega novega ki prej pokaze) pa ni nič pokazal user posted image

Zdej bom malo še počakala in nekje do nedelje sem si rekla da ne bom testekov delala.

(odgovor članu ptejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 636
4.9.2008 11:59:18   
~Biba~
živa saj veš kaj bo, ne?user posted image v nedeljo boš user posted image od veseljauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 637
4.9.2008 12:01:43   
tane
živa25, hitro povej, kateri pa je ta ta nov testek pa  še nekdo je omenjal da je Junona delala en test ki je tudi kul, baje iz Mullerja?

mene ta mesec res srbijo prsti, da ga grem delat prej mord amalo tudi zato, ker razočaranje ne bo preveliko ker nisva bil atako pridna ko bi mogla bit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 638
4.9.2008 12:05:44   
Arual
Ojla
Kako kaj? Najprej čestitke nosečki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz že nekaj dni sanjam o nosečnosti, najprej mi test pokaže plus, nato drugi dan sanjam kako otrok brca v mojem trebuhu, danes sem sanjala, da mi je vedeževalka rekla če sem noseča (in da čez poltje pač nisem mogla ratat)user posted image user posted image . Mislim, kake sanje da dol padeš.
Upam,da se vsaj nekaj od tega uresniči. Lp

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 639
4.9.2008 12:06:21   
Anonimen
črviček super,da sta se odločila za kužka, pa morda vseeno dobro premisli kako bi potem ko bo prišel še en otroček. Tudi midva sva že bila skoraj 100% da kupiva kužka, pa sva zelo zelo dobro premislila in se naposled odločila, da počakava najprej na user posted image . če boš malo brala na netu, in tudi sicer so mnenja zelo deljena. je pa nekaj dejstev, ki si jih morda ne predstvaljaš, predvsem če je prvi kuža. sprehod vsaj 3x dnevno, zjutraj predno greš v službo imaš potem dva za zrihtat, s tem da pes rabi še sprehod. težko je potem ko pride otrok nuditi psu enako mero pozornosti kot pred tem, ker ti ogromno energije vzame bebica. Na nobeno otroško igrišče kuža ne more zraven. preden pride otrok naj bo kuža star vsaj eno leto (tako priporočajo tisti ki zadeve poznajo) da se ne zgodi, da imaš potem dva otročka hkrati. pri nas smo imeli skoz pse in si ga tudi sama želim vem pa da je to veika obveza. Problem je lahko ljubosumnost, ker je potrebno znati psu pravilno predstaviti prihod novega člana. Zanj je to na nek način tekmec... je pa goromno lepega v tem nič ne rečem in prosim vzemi to samo kot nasvet za premislek. če bo prvi otrok in prvi pes je lahko vse skupaj prej kot prijetno presečenje. Na žalost je še vedno veliko primerov ko kuža potem ni več tako zaželjen v najslabšem primeru pa pristane v zavetišču. Imata pa prednost da imata vsaj malo vrta, ker jaz sem sedaj v stanovanju in je težje. pa dobro se odloči in upam, da boš čimprej srečak nosečka, sicer pa veliko lepih trenutkov s kužkom.

brez zamere, ampak bom raje anonimna!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 640
4.9.2008 12:15:40   
monty
Jaz pa sedaj, ko mi je M zamudila pet dni padem z naslednjo ki je NE BO user posted image user posted image user posted image user posted image  v oktober!? Pa sem mislila ža junija, da je šla za dolgo??? Me lahko daste na seznam za nekje 2.10. Trenutno komaj uspem menjavat vložke tako lije iz mene, bo pa vsaj prej konec, da lahko zančnemo nov boj. user posted image  
sem pa opazila, da takrat ko M ne pride prav čas imam neznosne bolečine. nekje sem prebrala, da je možno, da se nekaj vseeno kuha in ker pač kaj ni  okej se potem izloči z M ki ponavadi takrat zamuja. ker jaz sem bila ta mesec prepričana da nekaj bo. smo zadeli dneve (vsaj po OV testih) pa v prsih me je pikalo ko hudič. No pa je prišla user posted image  v vsej svoji veličini.

DAJMO user posted image user posted image user posted image  za majčice in junijke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 641
4.9.2008 12:17:11   
crvicek
Tane, ta test se imenuje Viola test. Jaz sem ga lani sprobala, ma mi ni pokazal nič, bil je neveljaven.user posted image Sicer pa, jaz bi na tvojem mestu kar počakala na dan D.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 642
4.9.2008 12:20:18   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

črviček super,da sta se odločila za kužka, pa morda vseeno dobro premisli kako bi potem ko bo prišel še en otroček. Tudi midva sva že bila skoraj 100% da kupiva kužka, pa sva zelo zelo dobro premislila in se naposled odločila, da počakava najprej na user posted image . če boš malo brala na netu, in tudi sicer so mnenja zelo deljena. je pa nekaj dejstev, ki si jih morda ne predstvaljaš, predvsem če je prvi kuža. sprehod vsaj 3x dnevno, zjutraj predno greš v službo imaš potem dva za zrihtat, s tem da pes rabi še sprehod. težko je potem ko pride otrok nuditi psu enako mero pozornosti kot pred tem, ker ti ogromno energije vzame bebica. Na nobeno otroško igrišče kuža ne more zraven. preden pride otrok naj bo kuža star vsaj eno leto (tako priporočajo tisti ki zadeve poznajo) da se ne zgodi, da imaš potem dva otročka hkrati. pri nas smo imeli skoz pse in si ga tudi sama želim vem pa da je to veika obveza. Problem je lahko ljubosumnost, ker je potrebno znati psu pravilno predstaviti prihod novega člana. Zanj je to na nek način tekmec... je pa goromno lepega v tem nič ne rečem in prosim vzemi to samo kot nasvet za premislek. če bo prvi otrok in prvi pes je lahko vse skupaj prej kot prijetno presečenje. Na žalost je še vedno veliko primerov ko kuža potem ni več tako zaželjen v najslabšem primeru pa pristane v zavetišču. Imata pa prednost da imata vsaj malo vrta, ker jaz sem sedaj v stanovanju in je težje. pa dobro se odloči in upam, da boš čimprej srečak nosečka, sicer pa veliko lepih trenutkov s kužkom.

se popolnoma strinjam z napisanim. midva imava doma vrt, tako da je zjutraj ne rabim peljat na sprehod, ampak jo samo spustim ven in je cel dan čez poletje zunaj, razen ponoči je notri. sprehodi so pa tako ali tako obvezni.
in tudi jaz bom morala paziti, ko bo enrkrat user posted image  v hiši, da kužico ne bom zapostavljala in da bo še vedno enakovreden član družine.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 643
4.9.2008 12:31:07   
crvicek
Anonimmen, nič ti ne zamerim, ampak sem ti lahko le hvaležna za tvoje mnenje. Imaš čisto prav, da je pes res obveza in še glede na to, da delava tudi na user posted image se lahko zgodi da bi imela kar dva dojenčka hkrati. Ma o tem sem tudi sama razmišljala in sva se z mojim tudi pogovarjala in sva se odločila kljub temu, da želiva kužka takoj. Vem pa kako je lahko cartast in ljubosumen mladiček na otroke, saj kot sem že napisala se imela doma labradorko, ki smo jo vzgajali v tej smeri da je bila zaljubljena v otroke in se je kar naprej igrala z njimi in je bila idelaen družinski pes. Ta pasma psov, za katere se zanimam (mali italijanski hrti) je pa po mnenju vzrediteljev zelo primerna za stanovanja, saj rabi toplo in malo gibanja in je tudi odličen družinski pes. Trenutno sem tudi velikokrat sama doma, ko je moj na službenih poteh; živim pa zelo daleč od svojih in prijateljev in bi se lahko veliko posvečala kužku in predvsem se ne bi več počutila tako osamljene. Ko bo pa še user posted image na poti, kar nevemo kdaj bo, pa bomo najinega kužka pripravili tudi na prihod dojenčka. 

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 644
4.9.2008 12:34:06   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

se popolnoma strinjam z napisanim. midva imava doma vrt, tako da je zjutraj ne rabim peljat na sprehod, ampak jo samo spustim ven in je cel dan čez poletje zunaj, razen ponoči je notri. sprehodi so pa tako ali tako obvezni.
in tudi jaz bom morala paziti, ko bo enrkrat user posted image  v hiši, da kužico ne bom zapostavljala in da bo še vedno enakovreden član družine.

... seveda se strinjam, da so sprehodi obvezni, tudi če je pasma, ki rabi malo gibanja. Je pa res vsaj to prednost, da imava ograjen vrt, kjer bo lahko večino časa zunaj.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 645
4.9.2008 12:37:17   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

črviček..tole glede user posted image  je super ideja...midva imava tudi  psičko, stafford terierko že dve leti in so trenutki, ko sem žalostna, ko kar ni in ni user posted image ,  po eni strani pa me tolaži to, da imam trenutno vsaj eno živo bitje, ki me potrebuje in da lahko skrbim za njo..
par dni nazaj sem pa še posvojila dva papagajčka in zdaj, ko imam še več dela z oskrbo živalic, tudi veliko manj mislim na user posted image user posted image user posted image

ursa30, tudi jaz mislim, da mi bo lažje, ko bom imela kužka. Zavedam se, da kuža ne more nadomestiti otroka, pa vendar mislim da mi bo lažje.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 646
4.9.2008 12:58:56   
aqua77
Dober dan... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 647
4.9.2008 13:01:38   
ursa30
o aquica...ja tudi teb dober danuser posted image  kako si kej?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 648
4.9.2008 13:02:21   
Anonimen
Tane delala sem Check it, ki je menda nadomestek BC in na njem piše da pokaže 10 dni po ovulaciji, torej 3 dni pred pričakovano M. Tko piše na njem... Ampak meni v ponedeljek ni nič pokazal...

Imam pa problem... Na menstruacija.si sem si naredila koledarček in ta mi vedno kaže 2 dni več kot 30. Tale moj avatar (mislim to ki se pokaže ko greš čez moj nick) pa kaže da bi danes morala dobit. Cikle imam na 30 dni in sem že 15x preverila če imam na omenjeni strani napačne nastavitve ampak jih nimam user posted image user posted image

Zdej pa sploh nevem kdaj naj bi dobila. Če grem štet po dnevih in vštejem že prvi dan prejšnje M mi ta avatar prov kaže, men...,si pa narobe... user posted image user posted image user posted image Nimam pojma... No uglavnem zdej čakam na nedeljo in potem naredim testek če bo potrebno.

Drugače pa nimam nobenih znakov. Tudi za prihajajočo M ne... user posted image user posted image user posted image

No ja no... Bomo videli v prihodnjih dnevih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crvicek)
  Neposredna povezava do sporočila: 649
4.9.2008 13:03:31   
Anonimen
ooooooooooo gospodična Blond..... Kaj pa tvoje slikice???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?