|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
3.9.2008 14:19:19   
Naja30
cita, tud na kakšnem drugem forumu, a ne? user posted image  Ti si prava čveka. user posted image  Sicer pa če bi jaz morala sam ležat, bi tud bila cel dan gor.

enkratna, čestitke za NS! Tale G je pa faca, da ti pokaže en izrastek kao da je to lulček. Tako velik pa organ pri teh tednih še ni! user posted image

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
3.9.2008 14:25:30   
Dali*
Enkratna, čestitam za opravljen pregled, ampak ni mi jasno zakaj boš natančne izvide dobila šele v prihodnjih dneh.

Punce, a ni tako, da ti izračuna že na pregledu in ti pove rezultat?

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
3.9.2008 14:45:49   
Dali*
jjasna, pri majčicah sem videla, da imajo še te podatke, predlagam, da jih dodamo še na naš seznam.

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
3.9.2008 15:03:32   
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

cita, tud na kakšnem drugem forumu, a ne? user posted image  Ti si prava čveka. user posted image  Sicer pa če bi jaz morala sam ležat, bi tud bila cel dan gor.

prav imaš točno tako ampak sem tle lahko rečem najbolj aktivna ma ja sej veš če bi hodila v službo ne bi bilo časa sedaj pa doma pa cajta za pretek...user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
3.9.2008 15:05:38   
Anonimen

MARČEVKE 2009

PDP    Ime                                     (št. user posted image , št. user posted image )          Pregledi   NS

user posted image

user posted image   27.02.  chichinchek (28)         (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              
user posted image    01.03.   jjasna85 (22)            (št.1 user posted image , št. user posted image 0)    29.09.
user posted image    01.03.  Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
user posted image   01.03.  cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    17.09.
user posted image   02.03.  ada2 (29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)    22.09.
user posted image   02.03.  hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    15.09.
user posted image   03.03.  jjasna (26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)    11.09.
user posted image   03.03.  Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      
user posted image   05.03Linda25 (28)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    19.09.          
user posted image   06.03Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    01.10.    
user posted image   07.03.  spps (26)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     09.10.
user posted image  11.03.  petrcaK (25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     29.09.
user posted image  12.03.  michell (28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image   12.03. PERSIDA (32) user posted image  user posted image     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     09.09.  
user posted image   13.03. imam (24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image  13.03.  trezika (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     23.09.    
user posted image   14.03juli@ (24)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
user posted image   14.03. trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    15.09. 04.09.
user posted image   14.03. škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
user posted image   14.03. *TEJČI*                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
user posted image   15.03lejca (32)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)     19.09. 19.09.
user posted image   15.03.  tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
user posted image   15.03.  brskale                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   16.03. dana (30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1)   
user posted image   16.03.  pocka (29)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image   1)              09.09.
user posted image   16.03.  enkratna                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 0)   17.09.
user posted image   17.03.  mediuhec (29)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)                08.09.
user posted image   19.03.  mama_milchy (26)      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    04.09. 09.09.
user posted image   19.03.  jadrnica                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)              10.09.
user posted image   20.03. KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image  0)      
user posted image   20.03.  evica23                       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)                09.09. 
user posted image   21.03.  _andreja_  (23)           (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    23.09.  
user posted image   21.03.  sanna                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    03.09.
user posted image   21.03.  Mojčika (32)                (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    09.09. 04.09.

user posted image   21.03.  pupa7                           (št. ?  user posted image , št. user posted image ?) 
user posted image   23.03. Zasanjana (26)              (št.3 user posted image ,  št. user posted image 2)               09.09.
user posted image   23.03.  Dali* (27)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    25.09. 11.09.
user posted image   23.03. 1hruska (24)                 (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)              10.09.
user posted image   25.03. piamaria                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2)
user posted image   25.03. MONIKQ                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   27.03. lotoska                          (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
user posted image   27.03. SRCCEK                         (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )   08.09. 15.09.
user posted image   28.03. Nina00 (35)                  (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1)   04.09.
user posted image   29.03. mikroB (25)                  (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)   15.09.  15.09.
user posted image   30.03. janaja                            (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    30.09. 18.09.
user posted image   31.03. Naja30 (30)                  (št.2 user posted image , št. user posted image 1)     15.09.  16.09.
user posted image    31.03. frulica                            (št.? user posted image , št. user posted image ?)  
user posted image   xx.03.  julam  (33)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                
user posted image   xx.03. anonimnauser posted image (29)     (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
user posted image   xx.03. kayica24 (24)                (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
user posted image   xx.03. pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)
user posted image   xx.03. Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

Trentno je 51 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
- user posted image fragolauser posted image
- user posted image Nikita user posted image

user posted image  zasavkauser posted image
- user posted image  pikica36 user posted image
- user posted image   MAŠKAuser posted image
- user posted image   ajja     user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image  NUHALNA SVETLINA    user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1905
3.9.2008 15:08:01   
Anonimen
enkratna - Bravo za NS! user posted image user posted image user posted image Pa popravila sem ti PDP v seznamčku.

IZVIRNO SPOROČILO: Naja30
Tale G je pa faca, da ti pokaže en izrastek kao da je to lulček. Tako velik pa organ pri teh tednih še ni! user posted image

Kaj pa veš, lahko bo pa velikosti XXXL. user posted image user posted image user posted image Sej veš... dvakrat ovit okoli gležnjev... user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1906
3.9.2008 15:08:22   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Enkratna, čestitam za opravljen pregled, ampak ni mi jasno zakaj boš natančne izvide dobila šele v prihodnjih dneh.

Nekateri pošljejo liste osebnemu G. Jaz sem vedno dobila v roke izvide in tudi v materinsko so mi vpisali. Svoji G sem potem samo nesla pokazat izvid.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
3.9.2008 15:13:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: enkratna
in nato se je premaknila do nogic in mi pokazala en izrastek obrnjen navzgor (fantek)

Men se pa zdi, da vem kaj bi bil tist izrastek...

user posted image

P.S.: Upam, da ne zameriš, če se mal pohecam. user posted image

(odgovor članu enkratna)
  Neposredna povezava do sporočila: 1908
3.9.2008 16:42:02   
enkratna
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna
P.S.: Upam, da ne zameriš, če se mal pohecam. user posted image

Ma kaksna zamera nekaj, tako si me nasmejala s tem prispevkom, da sem se naglas zakrohotala user posted image user posted image  (ce bo tak, bo cisto po fotru, hehe). Se vec takih hecov user posted image !

Dali, ne vem, zakaj dobim izvide kasneje (na domaci naslov) - mogoce zato, ker sem bila v javnem zdravstvu, preko napotnice? Tudi mene je to presenetilo, ker sem na forumu zasledila, da ste takoj izvedele?
Tudi slikco sem dobila le eno, o CD-ju pa lahko le sanjam... So mi pa vpisali podatke v MK.
Naja30, tudi meni ni bilo jasno, kako ona sploh tam podrobneje kaj vidi (npr. ko je videla ledvice in obe polovici mozgan), ampak tisti izrastek je bil viden na drugem koncu, tako kot je bil na prvem koncu viden nos (menda ja ne bo vse imel po ocetu?? user posted image ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
3.9.2008 18:00:47   
enkratna

No, takole - zdaj vem laično "malo več* zakaj verjetno še nisem dobila izvidov. Na NS so mi namreč vzeli tudi kri - in ko sem poklicala prijateljico, če je to standard ri NS (in zakaj je to potrebno?).
Ker sem že 35 let, vzamejo kri za dvojni hormonski test, ki da bolj točen (čeprav še vedno ne 100%) rezultat kot samo merjenje NS.

Huh...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
3.9.2008 18:07:31   
Dali*
Ejla punce,

jaz sem se sedaj zbudila iz svojega pop. počitka, ki je trajal dve uri. Po mojem bom rabla še dve uri da pridem k seb, pol bom pa itak spet nazaj zaspana. Joj, ta nosečnost me pa zdeluje. Sem zgleda sicer preveč aktivna, sedaj pa morem več počivat. Če ne bo malček hiperaktiven, heh.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
3.9.2008 18:09:05   
Dali*
Ja ja, enkratna, zdej pa vem zakaj. Si že 35. in zato je potem to tko. Pa sej izvidi bodo super, boš videla. Bomo držale pesti.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
3.9.2008 20:19:41   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: enkratna

Naja30, tudi meni ni bilo jasno, kako ona sploh tam podrobneje kaj vidi (npr. ko je videla ledvice in obe polovici mozgan), ampak tisti izrastek je bil viden na drugem koncu, tako kot je bil na prvem koncu viden nos (menda ja ne bo vse imel po ocetu?? user posted image ).

Ampak ledvice in možgani in srce itd. je vse večje od lulčka. user posted image  Sem gledala v eni knjigi (Otrok pred rojstvom), kjer je po tednih napisan in razložen razvoj, pa je nekje pri 11t pri plodu res tam spodaj  tak izrastek. Po moje je trtica ali pa zametki nog. No, pa tudi če je res lulček, pa še toliko bolje! Bo nekega dne ena punca zelo vesela XXL orodja. user posted image user posted image  Malo za šalo.user posted image

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
3.9.2008 23:29:20   
enkratna
Bo nekega dne ena punca zelo vesela XXL orodja. user posted image user posted image  Malo za šalo.user posted image

Hahahaha... face user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
4.9.2008 7:30:27   
dana
No da vam še jaz povem kako je bilo na NS.
Opravila mi jo je moja G, ki pa je bolj redkobesedna, pa vendar mi je vse lepo razložila, kje je kaj. No meritev si nisem zapomnila, jih imam doma, je pa vse kar je izmerila v skladu s tedni. Zapomnila sem si samo to, da ima utripa 164. V glavnem zaenkrat vse v redu.
Ko sem ji omenila izcedke je rekla da ni videti da bi bilo kaj narobe, da je posteljica v redu.

Ker se mi vnetja kar naprej ponavljajo, je rekla da se lahko celo nosečnostuser posted image  in da naj samo proti koncu pazim, da jo bom opozorila da mi bo predpisala antibiotik. No saj kake hude oblike nimam, tako da mi zadošča če se mažem z vitagynom.

Z vami bom samo še danes, ker sem jutri že na dopustu, v soboto pa odletimo na Kreto. Jupiiii! Sem prav vesela da sem imela pred tem še pregled.

Aja, naslednjega imam pa šele 3.11. ko imam že morfologijo.

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
4.9.2008 8:46:37   
Dali*
Dobro in sončno jutro vam želim...

Dana, ti pa super uživaj na Kreti in redno menjaj mokre kopalke, pa naj bo še tako pasje vroče, heh.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
4.9.2008 9:02:31   
petrcaK
Dali, hvala!user posted image  Samo tedne pa tukaj malo drugače šteje, kaj? Vsak ticker ima nekaj drugače.user posted image

Čestitke, enkratna in dana, za super rezultate na ns!!user posted image

No, jaz sem že v polnem zamahu, dela imam toliko, da se ven ne vidim. Še kakšnih 14 dni bo tako, potem bo pa že boljše.user posted image

Uživajte v sončku, bušijih in iskricah v očkah!user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
4.9.2008 9:16:06   
sonček85
naj vas malo pozdravim in vam povem,da smo dobro.papauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu petrcaK)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
4.9.2008 10:17:39   
Anonimen
Dana, bravo za pregled in NS! user posted image user posted image user posted image Jst bi šla tud na Kreto...user posted image Uživajte! user posted image user posted image user posted image

Danes držimo pesti zauser posted image user posted image user posted image ;

trinity22 in Mojčiko, ki imata NS in mamo_m in Nina00, ki imata pregled!

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1919
4.9.2008 10:21:09   
jjasna85
Dobro jutro vsem!

Pri meni nič novega, samo sm že smotana sama sebi, ker nism 2 dni nič napisalauser posted image tako, da sm rekla, da se malo oglasim preden grem spet za knjige... bruh partyuser posted image

Čestitke vsem, ki ste uspešno opravile preglede in NS!!

Upam, da ste tudi ostale ok...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
4.9.2008 10:25:26   
Naja30
dana čestitke za pregled. Daj mi povej, preden nas zapustiš in greš uživat na Kretooooo (user posted image user posted image user posted image  jaz bi tud!), kolikokrat se mažeš z vitagynom? Ali celo kuro narediš ali samo kakšen dan po potrebi? Jaz sem takrat kar 6 dni zaporedoma, čeprav je bilo že 3.dan boljše. Ampak čisto dobro je bilo pa nekje 5.dan.

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
4.9.2008 10:39:02   
dana
Naja jaz se kar vsak večer namažem. Mi je rekla G, da nima kaj škodit. Je pa rekla da lahko tudi Canesten uporabljam, da tudi nima vpliva na nosečnost. Samo dokler ni potrebe, se samo z Vitagynom mažem.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
4.9.2008 10:49:23   
Naja30
Kaj se namažeš ali daš kremo v tisto "šprico" in noter? user posted image  Hecno, ampak res me zanima. Ker se mažeš, je verjetno manj na enkrat porabiš.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
4.9.2008 11:16:28   
dana
Tiste šprice nisem še nikol uporabla. Se vedno samo namažem pa grem kar s prstom mal bolj noter. Če bi uporabljala tisto šprico bi jo menda kar v 4 dne porabla. Če sem imela kdaj res hudo vnetje sem itak boraxove svečke uporabljala. Zdaj jih pa kar ne upam, vsaj zdajle v začetku ne. Pa saj kot pravim ni tok hudo.
Bolj za vzdrževanje kislosti to uporabljam. Je pa kar drag špas tole.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
4.9.2008 11:38:26   
dana
Pa še to no, jaz kar redno uporabljam dnevne vložke, saj imamo zdajle v nosečnosti povečan izcedek, in si jih kar menjavam večkrat na dan. Uporabljam pa Tosamine Nature slip iz bombaža. In so res fajn.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?