|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
4.9.2008 12:42:46   
Naja30
Sej se  mi je zdelo, ja, tole s kremo. Jaz sem jo porabila v 6-ih dneh, toliko je tudi špric zraven. Drugič bom kar namazala. Draga je krema, ja.
Vložke pa ne priporočajo, še posebej če si nagnjena h izcedkom. Jaz se jih izogibam in ga dam samo, ko je res treba in ko grem ven. Raje si večkrat hlačke menjam.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
4.9.2008 12:50:08   
dana
Vem kar se vložkov tičeuser posted image . Samo jaz sem v službi in si ne predstavljam, da bi si hlačke menjalauser posted image . Doma pa delam tako.
Samo so tile nature slip res fajn no, za razliko od kakih allways.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
4.9.2008 13:27:22   
petrcaK
A Vitagyn se kupi brez recepta?

Jaz uporabljam dnevne vložke Natracare, je naraven vložek iz bombaža in se lahko tudi reciklira. Ni beljen. Sem zadovoljna z njimi.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
4.9.2008 14:30:38   
Naja30
Vitagyn je brez recepta, ja. Stane pa okoli 12 evrov. user posted image

(odgovor članu petrcaK)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
4.9.2008 14:31:10   
KOKICA32
No, pozdravljene vse!
Da še jaz malo napišem, ker že res dogo nisem. Sedaj sem noseča 11T6D, svoj drugi ginekološki pregled imam 08.09.2008, NS pa 09.09.2008. Super, kar dva dneva zaporedoma bom lahko na UZ gledela pikico, ki sedaj že ni več tako mala, ne?
Spremljajo me slabosti (popoldanske in večerne), bruhanje (jutranje in večerno), glavoboli (niso prehudi, saj so bili pred nosečnostjo res neznosni), mozolji po obrazu in vratu,...Še mogoče kaj, pa se sedaj ne spomnim...
Zredila se še nisem skoraj ničuser posted image , le malo bolj napet trebuh imam, kot sicer...
user posted image Čestitam vsem souser posted image za doboro opravljene preglede in NS. Si še kaj tipkamo. Papa

(odgovor članu petrcaK)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
4.9.2008 14:32:42   
suncicica
 iskrene čestitke vsem marčevkam in čimlepšo nosečnost !  sama imam PDP 28.3.09 in trenutno nosim dvojčke. sumijo da se skriva še tretji,ampak to bomo izvedeli komaj na NS.
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
4.9.2008 14:43:05   
sonček85
uuu bravo za dvojče ,če je pa še tretji pa še bolje.držim pesti za vse in vse ,ki mate te dni preglede,UZ,NS.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
4.9.2008 14:49:50   
Grahec
suncicica nova med nami, ane? Pa še dvojčki ali pa celo trojčki user posted image user posted image user posted image ,  JUPI uf to pa je novička!!! Čestitam in ti želim vse dobro!

Potem pa si verjetno kar doma, a ne? Če je tako, pa se še kaj oglasi, ko boš imela čas. Imamo rade vse čveke user posted image !  Aja, pa še par vprašanj, če želiš lahko odgovoriš pa bodo punce na seznam upisale, če nočeš pa seveda ni panike user posted image . Katera nosečnost po vrsti je to? Koliko otročkov že imaš, če imaš kakšnega? Kdaj imaš naslednji pregled, kdaj imaš NS in pa koliko si stara? Smo radovedne tukaj, ja!
user posted image user posted image

jjasna me pa prav zanima kako boš označila, da nosi dvojčke ali pa trojčke (en lušten simbol zberi, ker si taka user posted image  to več kot zasluži, pa saj vem da boš!!!

jaz sem pa danes user posted image , imam veliko dela pa vsi se nekaj kregajo v službi in je prav bedno vzdušje... pa glava me tako boli, da je joj! Pa še ne vem, če me bodo drug teden spustili na dopust ali ne...

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

Neposredna povezava do sporočila: 1933
4.9.2008 14:59:35   
suncicica
ja grahec nova sem. ni problema ,lahko odgovorim na par vprašanj....
to je moja druga nosečnost,prva se je končala nesrečno v 4.mesecu pred 4 leti.  stara sem 29 let in za rojstni dan bom dobila najlepse darilo ...moje/moja majhne  sončke.  naslednji pregled je NS-16.9.09 takrat upam da bom zvedela ali so dva ali trije. do takrat pa bomo vsi skupaj v nestrpnem pričakovanju.....

s fantom sva doživela pravi šok ko nama je zdravnik rekel da so potencialni trije. želela sma si enega dobila pa dva ali tri...čudovitouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala za vse čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
4.9.2008 15:06:22   
dana
Punce bodite v cvetju, čim manj slabosti in veliko dobreg počutja. Pa da ne boste preveč pisale, ker vas bom pol 2 dni skupi brala user posted image  Hecam se.

Lepo se mejte, ko pridem pa nazaj bom pa poročala kako je bilo.

Čav !

Neposredna povezava do sporočila: 1935
4.9.2008 15:10:00   
Suncicica čestitke za tako lepo novičko verjamem da je šok ampak zelo lep želim da nosečnost poteka najlepše in seveda pazi nase in na svoje pikice dve ali pa tri lepo lepo user posted image user posted image ...

A je še katera tk pozabljiva al sem edina sej ne vem več vse preberem pol ko pa začnem pisat pa vse pozabim povejte da je to le user posted image  pozabljivost a ne jz se s tem tolažim...

Dana uživaj na Kretiuser posted image user posted image

vse ki ste imele in imate še danes preglede ali pa NS čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1936
4.9.2008 15:35:44   
Anonimen

MARČEVKE 2009

PDP    Ime                                     (št. user posted image , št. user posted image )          Pregledi   NS

user posted image

user posted image   27.02.  chichinchek (28)         (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              
user posted image    01.03.   jjasna85 (22)            (št.1 user posted image , št. user posted image 0)    29.09.
user posted image    01.03.  Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
user posted image   01.03.  cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    17.09.
user posted image   02.03.  ada2 (29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)    22.09.
user posted image   02.03.  hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    15.09.
user posted image   03.03.  jjasna (26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)    11.09.
user posted image   03.03.  Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      
user posted image   05.03Linda25 (28)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    19.09.          
user posted image   06.03Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    01.10.    
user posted image   07.03.  spps (26)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     09.10.
user posted image  11.03.  petrcaK (25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     29.09.
user posted image  12.03.  michell (28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image   12.03. PERSIDA (32) user posted image  user posted image     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     09.09.  
user posted image   13.03. imam (24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image  13.03.  trezika (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     23.09.    
user posted image   14.03juli@ (24)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
user posted image   14.03. trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    15.09.
user posted image   14.03. škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
user posted image   14.03. *TEJČI*                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
user posted image   15.03lejca (32)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)     19.09. 19.09.
user posted image   15.03.  tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
user posted image   15.03.  brskale                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   16.03. dana (30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1)    03.11.
user posted image   16.03.  pocka (29)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image   1)              09.09.
user posted image   16.03.  enkratna (35)              (št. 3 user posted image , št. user posted image 0)     17.09.
user posted image   17.03.  mediuhec (29)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)               08.09.
user posted image   19.03.  mama_milchy (26)      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)               09.09.
user posted image   19.03.  jadrnica                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)              10.09.
user posted image   20.03. KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image  0)   08.09. 09.09.  
user posted image   20.03.  evica23                       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)                09.09. 
user posted image   21.03.  _andreja_  (23)           (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    23.09.  
user posted image   21.03.  sanna                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
user posted image   21.03.  Mojčika (32)                (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    09.09.

user posted image   21.03.  pupa7                           (št. ?  user posted image , št. user posted image ?) 
user posted image   23.03. Zasanjana (26)              (št.3 user posted image ,  št. user posted image 2)               09.09.
user posted image   23.03.  Dali* (27)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    25.09. 11.09.
user posted image   23.03. 1hruska (24)                 (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)              10.09.
user posted image   25.03. piamaria                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2)
user posted image   25.03. MONIKQ                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   27.03. lotoska                          (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
user posted image   27.03. SRCCEK                         (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )   08.09. 15.09.
user posted image   28.03. Nina00 (35)                  (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1)  
user posted image   28.03. suncicica (29) user posted image  user posted image       (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0)              16.09.
user posted image   29.03. mikroB (25)                  (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)   15.09.  15.09.
user posted image   30.03. janaja                            (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    30.09. 18.09.
user posted image   31.03. Naja30 (30)                  (št.2 user posted image , št. user posted image 1)     15.09.  16.09.
user posted image    31.03. frulica                            (št.? user posted image , št. user posted image ?)  
user posted image   xx.03.  julam  (33)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                
user posted image   xx.03. anonimnauser posted image (29)     (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
user posted image   xx.03. kayica24 (24)                (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
user posted image   xx.03. pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)
user posted image   xx.03. Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

Trentno je 52 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
- user posted image fragolauser posted image
- user posted image Nikita user posted image

user posted image  zasavkauser posted image
- user posted image  pikica36 user posted image
- user posted image   MAŠKAuser posted image
- user posted image   ajja     user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image  NUHALNA SVETLINA    user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1937
4.9.2008 15:38:42   
Anonimen
suncicica - Dobrodošla in čestitke k dvojni ali trojni sreči! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Grahec
jjasna me pa prav zanima kako boš označila, da nosi dvojčke ali pa trojčke (en lušten simbol zberi, ker si taka user posted image  to več kot zasluži, pa saj vem da boš!!!

Imamo torej že tretjo dvojno nosečno (mogoče je tale celo trojna) in zravne vsake sta user posted image user posted image , tako se loči, če nosi več pikic. Zaenkrat sem suncicici dala dva user posted image , ker za tretjega še ni čist ziher.user posted image

Če bi pa mogoče te naše dvojne, trojen nosečke označevali kako drugače pa s predlogi na plan.

(odgovor članu Grahec)
  Neposredna povezava do sporočila: 1938
4.9.2008 15:48:32   
Grahec
jjasna se opravičujem, a veš, da sploh nisem opazila, da imajo user posted image user posted image  zraven??? Nosečniška zmeda pač!!  Torej so že tri  user posted image user posted image user posted image , super user posted image potem bo pa še več user posted image user posted image user posted image user posted image  marca, kot pa sem prej jih štela po seznamčku!
Mislim, da je tako čisto fajn označeno in te moram pohvalit, da tako zgledno skrbiš za seznamčekuser posted image user posted image , še posebno ker nas je začasno še tvoja pomočnica spps user posted image zapustila, jo tudi jaz res kar pogrešam, a katera kaj ve, kako pa se kaj počuti...?

(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
4.9.2008 16:22:52   
petrcaK
suncicica, čestitke za tako plodno nosečnost!!!

Dana, vse lepo na Kreti!

Evo, jaz sem odspala dve uri, zdaj pa naprej delat.user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
4.9.2008 16:44:05   
Dali*
suncicica - ja dobrodošla in čestitke za dvojče oz. trojčke. Najbrž že nestrpno čakaš NS, da se bo natančneje videlo. Želim ti čudovitih user posted image  mesecev.

cita, nisi edina, jaz imam sicer zelo dober sponmin, amapk zdej pa kar sproti pozabljam, kaj preberem.

(odgovor članu petrcaK)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
4.9.2008 18:33:14   
jjasna85
Dana in Naja30... sem vidla, da sta se pogovarjale o vnetjih...
js sm bla lih v pondeljek pri G pa je reku, da mam glivic še pa šeuser posted image ... tako da mi je  predpisal boraxove tabletke (dana je napisala, da si jih ne upa jemat), tako, da po moje ni nič narobe, če se tudi te uporablja...

suncicica tebi pa iskrene čestitke!! moja brat pa sestra sta dvojčka tako, da verjamem, da boš imela veselo domauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jjasna85 -- 4.9.2008 18:37:43 >

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
4.9.2008 19:34:14   
sonček85
to je moja druga nosečnost,prva se je končala nesrečno v 4.mesecu pred 4 leti.
če smem ? kaj pa je bilo narobe ,da si v 4 mesecu nosečnosti izgubila user posted image .user posted image ?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1943
4.9.2008 19:42:13   
Grahec
Bom pa še jaz dodala glede vnetij..., jaz sem imela pa tudi hudo glivično vnetje, ko sem imela prvi pregled (pri 7 t), pa mi je predpisal ginekolog Cenasten vaginalete (2 x3) in kremco , potem pa še nekaj drugega. Na  Cenastenu piše, da se naj v prvih 3 mesecih nosečnosti vaginalet ne bi uporabljalo, a mi je on zatrdil, da jih lahko in da ne bo nič narobe. Vseeno, sem jih potem samo 3  in tiste ta druge (kjer pa ni pisalo, da se jih ne sme). Sem pa vnetje zagotovo dobila po kopanju v bazenu! Od tedaj vedno uporabljam  kakor pred nosečnostjo preventivno  Vitagyin C vaginalete po vsakem plavanju v morju (bazenov ne prakticiram) in je zaenkrat vse OK. Mi je pa ginekolog rekel, da smo user posted image  veliko bolj dovzetne za glivice ob tem pa zelo mahnjene na čistočo spodaj in si potem s preveč umivanja še bolj poškodujemo sluznice...

(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
4.9.2008 19:45:23   
petrcaK
Jaz še komaj gledam, tako da se grem malo nadihat, potem pa pod kožo.

Nočko!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
4.9.2008 19:51:04   
suncicica
že od začetka nosečnosti je bilo rizično.v maternici so se mi naredili nekakšni hematomi ki so jih z zdravljenjem poskusali odstranit. to pa je bilo nevarno za plod,ki tega ni prenesel in v 19 tednu sem imela spontani splav.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
4.9.2008 19:52:16   
sonček85
hvala za odgovor in resnično mi je žal.samo da bo sedaj z dvojčkoma oz.trojčki vse ok in da bodo zdravi.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1947
4.9.2008 19:53:33   
suncicica
tudi jaz imam sestri dvojčici (17 let)  in ze nekaj časa živita z mano. bolj ali manj ju praktično vzgajam ze od rojstva in vem kaj pomeni živ-žavuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
4.9.2008 19:55:10   
suncicica
tudi jaz upam.tokrat se vse odvija super ,nobenih zapletov. samo da bojo zdravi pa bo vse ok.

lp tudi tebi

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
4.9.2008 20:02:38   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

iskrene čestitke vsem marčevkam in čimlepšo nosečnost !  sama imam PDP 28.3.09 in trenutno nosim dvojčke. sumijo da se skriva še tretji,ampak to bomo izvedeli komaj na NS.
user posted image user posted image user posted image user posted image

O, to pa bo pestro pri vas! user posted image  Čestitam!

Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?