|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
4.9.2008 20:07:54   
Naja30
jjasna85, borax se tudi lahko jemlje, ja.
Grahec, v prejšnji nos. sem tudi jaz že v prvem 3-mesečju dobila canesten in sem bila čisto presrana, ali naj jih jemljem ali ne, ko sem prebrala navodila. Ampak G verjetno že ve, a ne? tako da sem naredila celo kuro. V bazenu se pa tudi ne kopam že dolgo, ker sem pred leti staknila vnetje v termah.

Kako vam je všeč moj avatar? user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
4.9.2008 22:16:47   
Anonimen
Jaz sem sedaj likala - pa ne kavča, ampak goro majic, hlač,... Pa ne vem kako nam rata v enem tednu tolk cunj popackat user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naja30
Kako vam je všeč moj avatar? user posted image

Full je luštna. user posted image   Sem takoj videla, da imaš nov avatar.

Pa hotla sem te vprašat, če že veš koliko pikic je pri tebi? Sta pol dve ali ej samo ena? Ali boš to zvedela šele 15.9. na drugem pregledu?

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1952
4.9.2008 23:50:50   
No še na hiter od mene rada bi vam prenesla poszdravčke od naše SPPS sva se slišale misli da bo mogoče že kaj drug konec tedna prišla nas mal pokukat na rr če bo računalnik zrihtan drugače ima pa kr gužvo seveda priprave na poroko tamala pa vsa srečna da je prvošolka res navdušena mami pa tudi zelo vesela prav vse vas pozdravlja...

sedaj pa letim spat ker sem čist hin zaspana 300 na uro...

nočko...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
5.9.2008 8:03:24   
mojčika
Dobro jutro...

Tudi mi smo nuhalno uspešno prestali, imamo 1:3156 (NS1,4), dala pa sem tudi kri, vse pride čez 10 dni.

Imam pa tudi slikico v svojem albumu, dobila sva jih kar nekaj in celo dva posnetka, lep spomin, ni kaj.

Canesten sem tudi jaz dobila v 1. nosečnosti, menda se ga sme po prvih treh mesecih. Rabila sem ga tudi tik pred porodom, a si ga nisem upala vzeti, tudi rečeno je bilo, samo če se res ne da zdržati.

Tako, zdaj grem pa še prejšnjo stran malo prebrat.

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
5.9.2008 8:10:53   
mojčika
Uvauuuu user posted image user posted image  ali user posted image user posted image user posted image  ČESTITKEuser posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
5.9.2008 9:10:59   
mama_milchy
Jutro,

evo še mene; sem vas mogla še za nazaj prebrat, ste bile prav pridne s pisanjem.

Vsem novim user posted image  iskrene čestitke in prijetno nosečnost ter zdrave user posted image  vam želim.

No, mi smo 3dni bili v bolnici, ker je bil Žigec operiran. zdravnica mu je odstranla žrelnico (je bila kr ogromna za njegovo starost) in prebila oba bobniča ter mu pobrala vso tisto ˝umazanijo˝ ven iz ušesk, zaenkrat mu ni vstavila nobenih cevk, je rekla, da bo sproti preverjala sluh in ušesa pa morda kdaj kasneje mu da še cevke. Skratka v torek po operaciji je bil čisto bogi, full je jokal in jamral, da ga boli grlo, kasneje so mu dali svečko proti bolečinam, ker je začel še malo krvaveti iz noska. Iz ušesk pa si je povlekel tiste vatice in povoje ven tako da se mu je cedilo ven iz ušesk kr na povšter. Proti večeru je bil že boljši, je večerjal in se igral z otroci. V sredo pa smo šli že domov. Drug teden pa gremo na kopntrolo.

No, da poročam še o pregledu: včeraj sem imela pregled in UZ pa še vse laboratorijske preiskave sem dala skozi. Naš user posted image  ima že lepo razvito/oblikovano glavico, nogice, rokice in srček mu lepo bije. Je bil živahen tako da je G komaj zmeril koliko je velik; meri pa 5,5 cm. Naslednji pregled imam 29.9., ko mi bo delal še ta presajalni test (preiskave za Downov sindrom) tako da na NS v torek ne grem, ker tudi Žigija nimam kje pustit, z mano pa ne more. Rok mi je spet premaknil oziroma bo vpošteval zadnjo M in je PDP 11.3., bo pa kasneje v drugi polovici nosečnosti z UZ določil PDP.

Evo, to je to. Sedaj pa grem dat cunje sušit pa malo pospravit po hiši, popoldan pa moram v trgovino po nakupih.

Lep dan vam želim

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
5.9.2008 9:17:30   
petrcaK
Čestitke za uspešno opravljene preglede!!!!user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
5.9.2008 10:23:10   
štručka**
Pozdravljene!

Že kar nekaj časa berem vaša sporočila, zdaj pa sem se odločla, da se vam še jaz pridružim. user posted image

Rok imam 25.3., NS 15.9., stara sem 25 let, to pa je moja 2. nosečnost. 1. se je končala z ss. user posted image

Zdaj je zaenkrat vse v redu, razen slabosti so še pogostejše in glava me večkrat boli, a bom vse prenesla, sam da bi blo s štručko vse v redu user posted image user posted image

Imejte lep, sončen dan pa se beremouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrcaK)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
5.9.2008 10:50:34   
Grahec
Štručka** dobrodošla user posted image !

Se samo kratko javljam, da povem, da me danes končno po kar nekaj dnevih glava ne boli. Super občutek, pa še petek je in vikend pred vrati.  JUHU user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa moram pridno napisat še eno govoranco za "pasjo procesijo" - tako pravim takim žblj prireditvam user posted image , no službena zadevca pač!

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu štručka**)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
5.9.2008 11:28:05   
Nina00
Dobrodošle vse nove nosečke user posted image   suncicica morda kar trije? To bo pa res živahno user posted image
Cestitke vsem za uspešno opravljene preglede in NS!
Dana ti pa uživaj na kreti.
MamaM, me veseli, da je Žigec kar dobro prenesel op. Upam, da boste sedaj zdravi user posted image

Včerraj sem imela prvi UZ. Sta šla oba moja fanta zraven in mali je ves navdušen kazal na ekran, ko pa je plodek poskočil je pa sploh izpustil take glasove občudovanja, da sta se G in sestra kar smejali, češ kaj še bo, ko bo dojenček user posted image  Plodek pa je velik 4 cm in mu srček lepo bije. Več pa na NS, ki jo imam 15.9. Naslednji pregled pa 21.10.

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
5.9.2008 11:36:04   
petrcaK
štručka, čestitke in dobrodošla!user posted image

Nina, bravo za uspešen pregled!!user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
5.9.2008 11:55:21   
Prvo vas lepo pozdravljam sem jezna napišem pa hočem poslat pa ni nčuser posted image user posted image ...

Vsem ki ste imele preglede ali NS čestitke in uživajte nosečnost...

Mama lepo da sta z Žigcem doma in da sta dobro tebi pa tudi čestike za uspešen pregled in seveda da je vse lepo tako kot mora bit sem te prav pogrešala sej sedaj pa spet med nami a neuser posted image user posted image user posted image ...

Uživajte punce dans ko je petek pa še vikend je tle...

Štručka dobrodošla med čvekamiuser posted image user posted image user posted image ..

Se mogoče še kaj javim ampak dans ni moj dan sem že user posted image user posted image user posted image  pač pridejo taki dnevi bo že mimo...papa

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu petrcaK)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
5.9.2008 12:10:48   
Nina00
Cita drži se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
5.9.2008 14:16:13   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Pa hotla sem te vprašat, če že veš koliko pikic je pri tebi? Sta pol dve ali ej samo ena? Ali boš to zvedela šele 15.9. na drugem pregledu?

Ne vem še. user posted image  Sej zato pa komaj čakam na pregled.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
5.9.2008 14:17:28   
Naja30
Vsem čestitke za preglede in dobrodošla nova članica. user posted image

Meni se danes ful vrti. V trgovini sem komaj obstala na nogah. user posted image

cita saj bo. user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
5.9.2008 14:27:29   
trinity22
Ojla pupe ...

Po zelo dolgem času se vam spet oglašam, čeprav ne pišem sem v mislih vedno z vami in navijam za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Z 22. avgustom sem nastopila novo služb in od takrat naprej imam norišnico in kronično pomankanje časa, tako da ne zamerite, ker me ni sem gor sem pa vseeno vedno z vami.

Da vam poročam malo o svojem stanju. Včeraj sem imela NS in sem vidla svojo pikico dolga je 6cm in prav lepo raste in je vse OK tako kot mora biti, slišala sem tudi user posted image . Bilo je zelo lepo moj je šel kar po luftu iz ordinacije tako je bil veseluser posted image , meni pa se je odvalil kamen od srca, ker sem končno spet vidla malo bitjece.

Lepo bodite, mislim na vas in rada vas imamuser posted image user posted image user posted image
Čestitke vsem za dobro opravljene preglede, zdaj pa šibam ...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
5.9.2008 14:52:36   
Anonimen
štručka - Dobrodošla! user posted image user posted image user posted image

Pa čestitke vsem za preglede in NS! user posted image

Se bom oglasila še zvečer, ker danes sem nekam na tesnem s časamo.

(odgovor članu trinity22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1967
5.9.2008 15:20:25   
SanjaB
Pozdravček... Tudi jaz sem nova, rok 3.3.2009, NS tudi že opravljen!! Izredno se že veselim vseh radosti materinstva. Nosečnost prestajam super, problemov in slabosti nobenih, samo malo sem razdražljivauser posted image , pa si ne morem pomagat! Drugače pa vsem lep pozdravček in še lepši vikend.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
5.9.2008 15:39:24   
piamaria
SanjaB olauser posted image
Štručka tebi pa...... isto,kot jaz imaš rok in NS..juhu, res fajn, koliko nas je že.user posted image user posted image Za vse zdrave dojenčke in nove mamice.

(odgovor članu SanjaB)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
5.9.2008 20:25:29   
Anonimen
SanjaB - Dobrodošla. user posted image user posted image user posted image Imava isti PDP. user posted image

Naja30 - Čestitke za obletnico. user posted image

Sedaj pa greva z možem na lepše - že trejič odkar imava Jureta. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SanjaB)
  Neposredna povezava do sporočila: 1970
6.9.2008 0:16:21   
Anonimen
Očitno je bilo danes tu gor eno hudo zatišje. Pa sem mislila kolk bom imela za prebrat, ko bom imela čas. No, ni bilo niti najmanjše panike. user posted image Mogoče se pa res pozna, da ni spps. No, v glavnem midva sva nazaj - tamalega sva pustila na baby phonu v varstvu tastu in tašči, pa je spal kakor angelček. user posted image No, očitno je fino če ta starih dveh ni doma, ker boljše spi user posted image Mož ga je šel sedaj gledat kako lepo pančka, jaz pa imam 5 minut za RR. No, šla sva v kino - po kar nekaj časa. Mislim, da sva na zadnje bila, ko sem bila nekej v 6. mesecu nosečnosti za Jureta - pa jih ima Jure že skoraj 18 mesecev. user posted image Gledala sva Kung fu panda (ne sinhronizirano varianto, ampak s podnapisi). Je kr dober film, moj se je zravn režu, da me je bilo na trenutke že sram. user posted image

cita - Hvala za pozdravčke od spps. Sem jo mislila že jaz poklicat, pa je vedno kaj prišlo vmes.

mojčika - Bravo za NS! user posted image Samo, ko pišeš da imaš slikoc v albumu jo pa ne vidim, ne to na RR-ju albumu, niti v albumu na spodnjem kliku. Al pa sem mal slepa?

mama_m - Fino, da je bila operacija ok in je Žiga že stari Žiga. user posted image Tebi in mali pikici pa bravo za UZ! user posted image

Grahec - Upam, da je pasja procesija uspela. user posted image

Nina00 - Bravo za pregled! user posted image

trinity22 - Upam, da se zadeve v službi kmalu znormalizirajo in boš imela več moči, volje in časa za RR. P bravo za NS! user posted image

Pa še enkrat dobrosošlico novima članicama - SanjiB in štručki! user posted image user posted image user posted image

Pa želim vam en lepo, sončen, a ne prevroč vikend! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1971
6.9.2008 0:24:04   
Anonimen

MARČEVKE 2009

PDP    Ime                                     (št. user posted image , št. user posted image )          Pregledi   NS

user posted image

user posted image   27.02.  chichinchek (28)         (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)              
user posted image    01.03.   jjasna85 (22)            (št.1 user posted image , št. user posted image 0)    29.09.
user posted image    01.03.  Anonimna user posted image (32)  (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      
user posted image   01.03.  cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    17.09.
user posted image   02.03.  ada2 (29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)    22.09.
user posted image   02.03.  hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    15.09.
user posted image   03.03.  jjasna (26)                  (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)    11.09.
user posted image   03.03.  Miša99 (33)                (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)     
user posted image   03.03.  SanjaB                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
user posted image   05.03Linda25 (28)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    19.09.          
user posted image   06.03Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    01.10.    
user posted image   07.03.  spps (26)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     09.10.
user posted image  11.03.  petrcaK (25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     29.09.
user posted image   19.03.  mama_milchy (26)      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    29.09. 29.09.
user posted image  12.03.  michell (28)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image   12.03. PERSIDA (32) user posted image  user posted image     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     09.09.  
user posted image   13.03. imam (24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)
user posted image  13.03.  trezika (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     23.09.    
user posted image   14.03juli@ (24)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)  
user posted image   14.03. trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    15.09.
user posted image   14.03. škratka (23)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)             
user posted image   14.03. *TEJČI*                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)   
user posted image   15.03lejca (32)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)     19.09. 19.09.
user posted image   15.03.  tina_r                           (št. ? user posted image , št.  user posted image ?)
user posted image   15.03.  brskale                         (št. 4 user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   16.03. dana (30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1)    03.11.
user posted image   16.03.  pocka (29)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image   1)              09.09.
user posted image   16.03.  enkratna (35)              (št. 3 user posted image , št. user posted image 0)     17.09.
user posted image   17.03.  mediuhec (29)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)               08.09.
user posted image   19.03.  jadrnica                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)              10.09.
user posted image   20.03. KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image  0)   08.09. 09.09.  
user posted image   20.03.  evica23                       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)                09.09. 
user posted image   21.03.  _andreja_  (23)           (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    23.09.  
user posted image   21.03.  sanna                           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  
user posted image   21.03.  Mojčika (32)                (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    09.09.

user posted image   21.03.  pupa7                           (št. ?  user posted image , št. user posted image ?) 
user posted image   23.03. Zasanjana (26)              (št.3 user posted image ,  št. user posted image 2)               09.09.
user posted image   23.03.  Dali* (27)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    25.09. 11.09.
user posted image   23.03. 1hruska (24)                 (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)              10.09.
user posted image   25.03. piamaria                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2)
user posted image   25.03. MONIKQ                        (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   25.03. štručka** (25)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)               15.09.
user posted image   27.03. lotoska                          (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )
user posted image   27.03. SRCCEK                         (št. 2user posted image , št. user posted image 1 )   08.09. 15.09.
user posted image   28.03. Nina00 (35)                  (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1)   21.10. 15.09.
user posted image   28.03. suncicica (29) user posted image  user posted image     (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0)              16.09.
user posted image   29.03. mikroB (25)                  (št. 1 user posted image , št.  user posted image 0)   15.09.  15.09.
user posted image   30.03. janaja                            (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)    30.09. 18.09.
user posted image   31.03. Naja30 (30)                  (št.2 user posted image , št. user posted image 1)     15.09.  16.09.
user posted image    31.03. frulica                            (št.? user posted image , št. user posted image ?)  
user posted image   xx.03.  julam  (33)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                
user posted image   xx.03. anonimnauser posted image (29)     (št.  2user posted image ,  št. user posted image 1)     
user posted image   xx.03. kayica24 (24)                (št. 1 user posted image ,  št. user posted image 0) 
user posted image   xx.03. pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)
user posted image   xx.03. Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0)

Trentno je 54 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
- user posted image fragolauser posted image
- user posted image Nikita user posted image

user posted image  zasavkauser posted image
- user posted image  pikica36 user posted image
- user posted image   MAŠKAuser posted image
- user posted image   ajja     user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image  NUHALNA SVETLINA    user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1972
6.9.2008 7:45:28   
mojčika
mojčika - Bravo za NS! Samo, ko pišeš da imaš slikoc v albumu jo pa ne vidim, ne to na RR-ju albumu, niti v albumu na spodnjem kliku. Al pa sem mal slepa?

Joj meni odpre, čudno, pa nič zato, jo dam sem...

user posted image

Se pa že tako veselim it na 3D imamo tako lepe fotke iz prve nosečnosti, celo laske je bilo videtuser posted image

Žigec bravo za vrnitev domovuser posted image

Jjasna, tamali pa vedno pri ta starih bolje spijo, midva imava že doktorat iz tega, zakajuser posted image , vedno celo noč, no doma ni tako, sploh zadnje čase, ko je ponoči tako kričanje, če me ni zraven. Da jo je strah teme, zaprtih vrat ....... moja teorija je, mala že čuti, da se bo družinica povečala in da ne bo več sama.

Tudi moj možek te dni praznuje in sem razmišljala, da ga peljem na to Kung fu pando, ker obožuje risane filme, no upam, da nama uspe. Pa še obletnica poroke bo in se spodobi, da si malo časa zase vzameva. Večerja odpade, ker možek zaradi sladkorne res zelo malo poje...

Vsem novim pa lep pozdravček in dobrodošlicauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
6.9.2008 7:52:16   
novo
Pozdravljene punce! user posted image
Tudi js sm vas brala, zdaj pa sm se odločla, da se vam pridružim.
stara sm 29, to je moja 3.user posted image , prejšnje dve sta se končale z ss..
Zdaj samo šteje dneve in komaj čakam na NS 15. 9., ker sm še vedno skeptična in se še kr ne upam preveč veseliti.

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
6.9.2008 8:08:06   
trinity22
jjasna najlepša hvala za pestke pred NS ... in za lepe želje za malo več časa, saj bo ... konec septembra bo že vse v starih tirih in bom uspela tudi kaj na RR prit pogledat ...

V album sem prilepila nekajslikic iz NS, da si pogledate našega otročka ... Geslo je Trin.

Je pa ginekologinja prišepnila očku, da bo verjetno punčka in je bil vesel do nezavesti, ker si je punčko tudi neizmerno želel, ni pa še 100%, tako da bomo še malo počakali, kaj pa če še kaj zrasteuser posted image user posted image

eno vprašanje vam postavljam, že en teden me boli glava, vem da je to za ta čas sicer normalno, začne se ponoči, tako da se zbudim in potem seveda čez dan nadaljuje, zanima me če ima katera podobne znake in kaj naredite, jaz sem ene dvakrat posegla po lekadolu, vendar se bojim, da to vseeno ni preveč fajn za otročeka, čeprav mi je tudi moja G rekla da lekadol ne škodi in da ga lahko vzamem. Seveda poskušam čim manj, samo kadar sem v službi res ne morem zdržat z glavobolom, ker je že tako brez tega dokaj naporno, kaj predlagate, kako si druge pomagate v taki situaciji?

Štručka, SanjaB in novo dobrodošleuser posted image user posted image user posted image

Lepo bodite in pridno božajte bušije ...

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?